Mees norskab
-
Külaline
-
Külaline
Hommikuks võiks ikka ärgatavas seisundis tagasi olla. Sinu meetod on permanentne
-
Külaline
Tuleb ära harjuda või teise tuppa magama kolida. Ise olen harjunud, segab ainult siis kui mul und ei tule.
-
Külaline
Mina palusin mehel lahkuda. Mis tähendab, et mees ei suuda ennast ja oma norskamist kontrollida? Minu uni on püha. Nüüd mees kes ei norska. Seega jätke norskavad mehed maha. Maailm täis mitte norskavaid mehi.
-
Külaline
Jah, sul on õigus!Külaline kirjutas: ↑01 Nov 2024 10:52 Mina palusin mehel lahkuda. Mis tähendab, et mees ei suuda ennast ja oma norskamist kontrollida? Minu uni on püha. Nüüd mees kes ei norska. Seega jätke norskavad mehed maha. Maailm täis mitte norskavaid mehi.
Mina olengi praegu mittenorskava mehe otsingul. Selleks tuleb muidugi korraldada proovi magamine. Olen proovinud 2478 mehega magada, aga häda on selles, et jään ise ka magama enne kui selgub kas mees norskab. Alguses nad kindlasti ei norska, mõni asjatab terve öö läbi ja ei kavatse isegi uinuda! Olen kuulnud, et mind peetakse isegi litsiks, keegi ei saa minust aru.
-
Külaline
Mehed on oma tervise suhtes tihti hoolimatud, proovige siis naistena natuke suunata. Teise tuppa kolimine ei ole lahendus. Kui norskamine on sage ja raske, võib see lõppeda päris tõsiste terviseprobleemidega.
-
Külaline
Ega ma mingi lapsehoidja pole. Enda tervise eest hoolitseb igaüks ise. Olen 2-3 x öelnud, et norskamine häirib ja see ikka kestab on mul aeg eluga edasi liikuda. St, et mees ei austa mind piisavalt, et see väine asi kontrolli alla saada. Elatakse üks kord ja elu ei pea raiskana norskava mehe kõrval unetult väherdes.Külaline kirjutas: ↑01 Nov 2024 12:26 Mehed on oma tervise suhtes tihti hoolimatud, proovige siis naistena natuke suunata. Teise tuppa kolimine ei ole lahendus. Kui norskamine on sage ja raske, võib see lõppeda päris tõsiste terviseprobleemidega.
-
Külaline
See on tõsi! Nagunii ennast paksuks ka veel õginud nagu väike põssa.Külaline kirjutas: ↑01 Nov 2024 14:28Ega ma mingi lapsehoidja pole. Enda tervise eest hoolitseb igaüks ise. Olen 2-3 x öelnud, et norskamine häirib ja see ikka kestab on mul aeg eluga edasi liikuda. St, et mees ei austa mind piisavalt, et see väine asi kontrolli alla saada. Elatakse üks kord ja elu ei pea raiskana norskava mehe kõrval unetult väherdes.Külaline kirjutas: ↑01 Nov 2024 12:26 Mehed on oma tervise suhtes tihti hoolimatud, proovige siis naistena natuke suunata. Teise tuppa kolimine ei ole lahendus. Kui norskamine on sage ja raske, võib see lõppeda päris tõsiste terviseprobleemidega.
-
Külaline
Kuidas see väike asi kontrolli alla saadakse?Külaline kirjutas: ↑01 Nov 2024 14:28St, et mees ei austa mind piisavalt, et see väike asi kontrolli alla saada.
-
Külaline
Masseerimisega.
-
Külaline
Jah, liigu edasi ning anna mehele võimalus leida normaalne naine kõrvale, kelle jaoks pole teisest inimesest hoolimine võrdväärne lapsehoidjaks olemisega.Külaline kirjutas: ↑01 Nov 2024 14:28Ega ma mingi lapsehoidja pole. Enda tervise eest hoolitseb igaüks ise. Olen 2-3 x öelnud, et norskamine häirib ja see ikka kestab on mul aeg eluga edasi liikuda. St, et mees ei austa mind piisavalt, et see väine asi kontrolli alla saada. Elatakse üks kord ja elu ei pea raiskana norskava mehe kõrval unetult väherdes.Külaline kirjutas: ↑01 Nov 2024 12:26 Mehed on oma tervise suhtes tihti hoolimatud, proovige siis naistena natuke suunata. Teise tuppa kolimine ei ole lahendus. Kui norskamine on sage ja raske, võib see lõppeda päris tõsiste terviseprobleemidega.
Paljud mehed ei teagi, et norskamine on tegelikult terviseprobleem, mis võib pikapeale ka ohtlikuks muutuda. Usu mind, 2-3x vigisemise asemel võiksid teda sellest normaalselt informeerida ja suunata asjaga tegelema, siis on ka suurem tõenäosus, et mees seda päriselt teebki.
-
Külaline
Tundub et need kirjutajad vist ei taipa norskamisest suurt midagi. Tõenäoliselt ongi olemas mingi väike hulk norskajaid, kellele magamisasendi muutus või mingi muu väike nipp aitab norskamisest lahti saada, ehk vaikselt hingata. Suurem osa norskajatest aga kahjuks midagi teha ei saa. Seda lõdvaks minevat kurgulihast jõusaalis ei treeni. Ning kui geneetiliselt on antud selline kurgu ehitus, mis ajapikku magades plärisema hakkab, pole ka külje keeramisest ega ninaklambritest ja muust tilu-lilust mitte mingit kasu.Külaline kirjutas: ↑01 Nov 2024 14:28Ega ma mingi lapsehoidja pole. Enda tervise eest hoolitseb igaüks ise. Olen 2-3 x öelnud, et norskamine häirib ja see ikka kestab on mul aeg eluga edasi liikuda. St, et mees ei austa mind piisavalt, et see väike asi kontrolli alla saada. Elatakse üks kord ja elu ei pea raiskama norskava mehe kõrval unetult väherdes.Külaline kirjutas: ↑01 Nov 2024 12:26 Mehed on oma tervise suhtes tihti hoolimatud, proovige siis naistena natuke suunata. Teise tuppa kolimine ei ole lahendus. Kui norskamine on sage ja raske, võib see lõppeda päris tõsiste terviseprobleemidega.
Kui aga norskamise vahele on kuulda ka hingamispause, on juba tõsisema probleemiga tegemist ehk apnoega. Ehk mingitel hetkedel vajub kurgulagi nii kokku, et sealt ei liigu üldse õhku labi. Ja nii võivad päris pikad hingamispausid tekkida. Tulemus on see et keha ei saa hapnikku, eriti aju. Hommikul on selline pohmaka tunne ning aru ei saa miks ning millepärast välja ei maga. Igaüks võib ju proovida näiteks iga veerandtunni tagant hinge minut aega kinni hoida. Pole ju eriti tore ja mõnus. Aga apnoe puhul öösel nii just juhtubki.
Aga kas on tõsisema probleemiga tegemist (apnoe), oskab unearst testida. Ja ega kergeid lahendusi eriti pole. Kindlasti töötab CPAP masin ehk siis maskiga magamine kus masin õigel hetkel rõhku tõstes puhub hingetoru lahti. Teinekord pole aga ka sellest 100% abi, siis pannakse mingid kaped suhu, et vältida suulae allavajumist. Tõenäoliselt mõjub norskamisele ka ülekaal, kuid ka normaalkaalulised võivad norsata.
Aga norskamist nüüd mingiks laiskushaiguseks tembeldada on sama tobe kui näiteks ülekilodega naine teise tuppa magama saata.
-
Külaline
Tõsi! Ülekilodega naine tuleb välisuksest välja saata.Külaline kirjutas: ↑01 Nov 2024 19:10Külaline kirjutas: ↑01 Nov 2024 14:28Ega ma mingi lapsehoidja pole. Enda tervise eest hoolitseb igaüks ise. Olen 2-3 x öelnud, et norskamine häirib ja see ikka kestab on mul aeg eluga edasi liikuda. St, et mees ei austa mind piisavalt, et see väike asi kontrolli alla saada. Elatakse üks kord ja elu ei pea raiskama norskava mehe kõrval unetult väherdes.Külaline kirjutas: ↑01 Nov 2024 12:26 Mehed on oma tervise suhtes tihti hoolimatud, proovige siis naistena natuke suunata. Teise tuppa kolimine ei ole lahendus. Kui norskamine on sage ja raske, võib see lõppeda päris tõsiste terviseprobleemidega.
Aga norskamist nüüd mingiks laiskushaiguseks tembeldada on sama tobe kui näiteks ülekilodega naine teise tuppa magama saata.
Lapsed on öelnud, et ma pidavat öösel norskama.
Juturobot andis alljärgnevaid soovitusi.
Maga külili
Kasuta ninaplaastrit
Tõsta peaalust
Väldi alkoholi õhtul
Kui tahad, võin:
soovitada konkreetseid ninaplaastreid / suukapesid
aidata hinnata uneapnoe riski lihtsa küsimustikuga
anda harjutused, mis tugevdavad kurgu lihaseid
Eesti apteekides on saadaval
Benu ninaplaastrid. Tellsin ära
https://www.benu.ee/tooted/esmaabi-ja-i ... -ribad-n10
Aphoteka abivahend 2 suurust, ei tea mulle sobivat, tuleb apteegist küsida.
https://www.apotheka.ee/airmax-abivahen ... m0116353ee
Suukapet ei pakuta.
Seega küsimus toimivate abivahendite kohta, mida keegi välismaalt on tellinud?
Nt. https://www.ubuy.ee/en/productuk/JN02F6 ... hatgpt.com
Juturobot pakub järgmisi abivahendeid:
Parimad valikud (kohandatavad / reguleeritavad)
VitalSleep
Reguleeritav alalõua asendi seade
Aitab hoida lõua ettepoole — avatab hingamisteid
Hea nii kerge kui mõõduka norskamise puhul
Mugav kasutada ja hästi kohandatav
Hea valik, kui soovid püsivamat ja ise kohandatavat lahendust
ZQuiet
Valmistatud mugavast materjalist
Ei vaja „keevitust ega kohandamist“
Suurepärane, kui tahad kohe toimivat lahendust
Veidi lihtsam kui VitalSleep, aga sageli väga efektiivne
SnoreRx
Reguleeritava alalõua seadistusega
Saab täpselt määrata, kui palju lõuaasi ette nihutada
Toodetud spetsiaalselt norskajaile
Tugev valik, kui norskamine on keskmine kuni tugev
Sona Night Guard
Populaarne “boil-and-bite” stiilis anti-norskamis aid
Soovi korral odavam prooviversioon
Sobib, kui ei soovi väga kallist seadet kohe võtta
Juturobot andis alljärgnevaid soovitusi.
Maga külili
Kasuta ninaplaastrit
Tõsta peaalust
Väldi alkoholi õhtul
Kui tahad, võin:
soovitada konkreetseid ninaplaastreid / suukapesid
aidata hinnata uneapnoe riski lihtsa küsimustikuga
anda harjutused, mis tugevdavad kurgu lihaseid
Eesti apteekides on saadaval
Benu ninaplaastrid. Tellsin ära
https://www.benu.ee/tooted/esmaabi-ja-i ... -ribad-n10
Aphoteka abivahend 2 suurust, ei tea mulle sobivat, tuleb apteegist küsida.
https://www.apotheka.ee/airmax-abivahen ... m0116353ee
Suukapet ei pakuta.
Seega küsimus toimivate abivahendite kohta, mida keegi välismaalt on tellinud?
Nt. https://www.ubuy.ee/en/productuk/JN02F6 ... hatgpt.com
Juturobot pakub järgmisi abivahendeid:
Reguleeritav alalõua asendi seade
Aitab hoida lõua ettepoole — avatab hingamisteid
Hea nii kerge kui mõõduka norskamise puhul
Mugav kasutada ja hästi kohandatav
Valmistatud mugavast materjalist
Ei vaja „keevitust ega kohandamist“
Suurepärane, kui tahad kohe toimivat lahendust
Reguleeritava alalõua seadistusega
Saab täpselt määrata, kui palju lõuaasi ette nihutada
Toodetud spetsiaalselt norskajaile
Populaarne “boil-and-bite” stiilis anti-norskamis aid
Soovi korral odavam prooviversioon
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Mul oli kunagi peika, kes ka norskas, ja ta ütles, et lahendus on lihtne, mingi väike operatsioon. Aga tema elas välismaal, kas seda Eestis tehakse. Ma täpsemalt ei küsinud, mis operatsioon.
-
Külaline
Loomulikult tehakse ka meil. Seda nimetatakse pehme suulae plastikaks. Minu mees igatahes sai abi.
-
Külaline
Kui sul norskamine probleemiks ainult uinumisel, siis võib aidata padi kõrva peal või korralikud kõrvatropid. Kui terve öö kannatad või oled ise nõrga unega, st. öösel on sul palju kordi vaja magama jääda, siis on keerulisem. Mina kolisin teise tuppa, õnneks lapsed saavad järjest suureks ja õpivad mujal ning tubasid vabu. Kui mõnikord kõik lapsed kodus on, siis keegi magab diivanil.
-
Külaline
Meil ka eraldi magamistoad. Ma ei uinu nii kiiresti, pean enne mõtted maha laadima, selle ajaga jõuab tema magama jääda ja norskama hakata. Nügimisest pole kasu, varsti alustab jälle. Lisaks uinume veidi erinevatel kellaaegadel, kummalgi ka oma teler ja erinevad saated, seega igal juhul on see ennast ära õigustanud. Reiside alguses ja lõpus magame koos, kui lennuajad nõuad lisaööbimist, aga siis ma tavaliselt nii väsinud, et uinun kiiremini ja probleemi pole. On olnud küll olukordi, kui laps oli väike (kui enne pikka lendu kõik öö samas toas veetsime), et no uinuda ei saa, laps vähkreb ja mees norskab.... 
-
Külaline
Ma olen vist ainus, kes mehe norinat ja norskamist naudib. Üleilma vaikus, v.a. norskamine. Tore. Väga valjuks minnes nügin, aga muidu senini (ptûi) ei häiri.
-
Külaline
Kas te alustate ööd koos ja seksite ära, siis lähete igaüks oma tuppa? Nii iga päev?Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2026 15:42 Meil ka eraldi magamistoad. Ma ei uinu nii kiiresti, pean enne mõtted maha laadima, selle ajaga jõuab tema magama jääda ja norskama hakata. Nügimisest pole kasu, varsti alustab jälle. Lisaks uinume veidi erinevatel kellaaegadel, kummalgi ka oma teler ja erinevad saated, seega igal juhul on see ennast ära õigustanud. Reiside alguses ja lõpus magame koos, kui lennuajad nõuad lisaööbimist, aga siis ma tavaliselt nii väsinud, et uinun kiiremini ja probleemi pole. On olnud küll olukordi, kui laps oli väike (kui enne pikka lendu kõik öö samas toas veetsime), et no uinuda ei saa, laps vähkreb ja mees norskab....![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 7 külalist