Mis sellega öelda tahad. Et munkadel ja nunnadel on tegelikult olnud aktiivne seksuaalelu?
Kogemused meestega seksi vallas
-
Külaline
-
Külaline
Kristlikes kloostrites (katoliku, õigeusu, anglikaani omades) pole sinu meelest siis tsölibaadinõuet? Vägistavad seal kõik lapsi muudkui?
-
Külaline
Kõik mitte, kuid stiimul väärastumiseks on selge.Guest kirjutas: ↑18 Mär 2026 19:48Kristlikes kloostrites (katoliku, õigeusu, anglikaani omades) pole sinu meelest siis tsölibaadinõuet? Vägistavad seal kõik lapsi muudkui?
-
Külaline
Ma kohe ootasin, et see kommentaar tuleb - järelikult sa kasutad ODAVAT pesu. Ja, jaa! Seda sa unustasid lisamast, et kahju, et sa nii vaene oled, et ei jaksa kallist ja kvaliteetset pesu osta...Guest kirjutas: ↑18 Mär 2026 11:24Tõenäoliselt on sul siis anatoomiliselt midagi viltu või kasutad odavast riidest pesu. Pole iial ei kiskunud ega pigistanud. Kiskuda saab vaid siis, kui kantakse väiksemat numbrit. Osta korralik pesu või kasuta seamlessi.Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2026 08:22Sellepärast, et see pael või kitsas riba, mis sul pepu vahele jääb on väga ebameeldivalt tunda seal kahe kannika vahel ja tupe piirkonnas. Teatud asendis ka pigistab või kisub (ka õige number ja kvaliteetne pesu).Guest kirjutas: ↑18 Mär 2026 07:31
Ma ei saa aru, kuidas saab midagi, mida pole ehk siis stringi pepuosa, osutuda ebamugavaks? Ma ei tunne seda, null, kuidas saab midagi, mida ei tunne, olla ebamugav? Loomulikult on stringikandjatel ka teist pesu, pepukannikad riiet täis ei saa kuidagi olla mugavam.
Minu arust on ka see üks jäledamaid tundeid, kui tavalised aluspüksid mõnikord mingis asendis prao vahele lähevad.
Tundub, et meil paljudel on siin anatoomiliselt midagi viltu, sest ma ei ole ainus, kes tunneb selliste alukatega end ebamugavalt.
-
Külaline
Mina arvan küll, et algul oli vastik, aga siis sundisid ennast ja lõpuks harjusid ära. See kõrgete kontsade võrdlus pädeb siinkohal väga hästi. Ilu nõuab ohvreid!Guest kirjutas: ↑18 Mär 2026 18:31Kas sa tõesti arvad, et alguses oli ka jube vastik ja siis vastumeelselt sundisin ja lõpuks harjusin? Oo ei. Kes küll teeks vabatahtlikult midagi vastu tahtmist, kui on võimalik seda mitte teha? Seega ära nii rumalat juttu enam räägi, eks.Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2026 18:24Pole mõtet mingit jura ajada. Osad on lihtsalt harjunud ja siis ütlevad, et on jube mugavad, teised jälle ei ole ja ei ole ka mugavad. Inimene harjub igasuguste asjadega. Mõni räägib seda ka, et kontsad on jube mugavad. Mul on kolleeg, kes on eluaeg kontsi kandnud ja ütles, et tema ei saa madalaga käia, sest siis hakkavad jalad valutama. No muidugi hakkavad, kui jalad on aastakümneid teises asendis olnud.Guest kirjutas: ↑18 Mär 2026 16:52
Tagumikuvahe on näiteks poole pikem, loomulikult oleks sel juhul stringid tunda, kisuksid ja tõmbuksid tussu vahele.
-
Külaline
Stringid on rõvevastikud. Olen sale, jaksan osta ja olengi ostnud kvaliteetsest pehmest riidest pesu, ka stinge, õiges suuruses. Anatoomiliselt täiesti normaalne terve naine. Hemorroide, tupeseent, genitaalherpest jne ei ole. Ja ikkagi on stringid vastikud, sest see on rõve tunne, kui tagumiku vahel mingi asi on. Ma arvan, et stringikandjatel on see koht tundetuks hõõrdunud. Samamoodi nagu nt käekellaga - kui eluaeg kannad, siis ilma kellata on vastik, kui ei kanna, siis on kellaga vastik. Ja sõrmustega samamoodi.
-
Külaline
Kõige hullem juhus on ikkagi mees, kes peab voodis vastu ainult minuti ja pauk lahti. Usun, et isegi impotent tegeleb naisega kauem, suudleb ja kasutab käsigi. Olen elus kord minutipaugumehe mahagi jätnud. Vot see on tõeline naise ära kasutamine, viitsimatus, suutmatus ja hoolimatus. Sellised ladugu pihku ja hoidku naistest eemale.
-
Külaline
Naer on vastu ööd terviseks! MinutipaugumeesGuest kirjutas: ↑20 Mär 2026 18:36 Kõige hullem juhus on ikkagi mees, kes peab voodis vastu ainult minuti ja pauk lahti. Usun, et isegi impotent tegeleb naisega kauem, suudleb ja kasutab käsigi. Olen elus kord minutipaugumehe mahagi jätnud. Vot see on tõeline naise ära kasutamine, viitsimatus, suutmatus ja hoolimatus. Sellised ladugu pihku ja hoidku naistest eemale.
-
Külaline
Mis ta siis muud ei teinudki kui pistis sisse, liigutas, sai kätte ja kogu lugu?Külaline kirjutas: ↑20 Mär 2026 18:36 Kõige hullem juhus on ikkagi mees, kes peab voodis vastu ainult minuti ja pauk lahti. Usun, et isegi impotent tegeleb naisega kauem, suudleb ja kasutab käsigi. Olen elus kord minutipaugumehe mahagi jätnud. Vot see on tõeline naise ära kasutamine, viitsimatus, suutmatus ja hoolimatus. Sellised ladugu pihku ja hoidku naistest eemale.
Äkki ta ei teagi mida ja kuidas? Keegi pole öelnud.
-
Külaline
Mis sa muidu pakud, kas mees ise on rahul sellise tegevuskäiguga? Kas mees arvab, et naine on rahul? Et nii ongi õige?Guest kirjutas: ↑20 Mär 2026 22:08Mis ta siis muud ei teinudki kui pistis sisse, liigutas, sai kätte ja kogu lugu?Külaline kirjutas: ↑20 Mär 2026 18:36 Kõige hullem juhus on ikkagi mees, kes peab voodis vastu ainult minuti ja pauk lahti. Usun, et isegi impotent tegeleb naisega kauem, suudleb ja kasutab käsigi. Olen elus kord minutipaugumehe mahagi jätnud. Vot see on tõeline naise ära kasutamine, viitsimatus, suutmatus ja hoolimatus. Sellised ladugu pihku ja hoidku naistest eemale.
Äkki ta ei teagi mida ja kuidas? Keegi pole öelnud.
-
Külaline
Ma ei tea mis see mees arvab. Inimesed erinevad. Mina arvan, et see ei ole õige.Külaline kirjutas: ↑20 Mär 2026 22:48Mis sa muidu pakud, kas mees ise on rahul sellise tegevuskäiguga? Kas mees arvab, et naine on rahul? Et nii ongi õige?
Üldjuhul tahetakse koos olles, et mõlemad on rahul.
Olulisem on isegi, et vastaspool oleks rahul.
-
Külaline
Et maha jätta, siis pidi teil ju suhe olema. Mismoodi sul siis temaga suhe tekkis?Külaline kirjutas: ↑20 Mär 2026 22:48Olen elus kord minutipaugumehe mahagi jätnud. Vot see on tõeline naise ära kasutamine, viitsimatus, suutmatus ja hoolimatus.
-
Külaline
Üks ju kirjutas, mis sellel puhul teha. Et üks pauk kirja, siis loed raamatut. Siis jälle pauk, jälle loed veel pikemalt raamatut. Ja siis võib-olla hommikul saad lausa 5 minutit seksida. Naise seisukohalt tõesti täiesti mõttetu jant.Guest kirjutas: ↑20 Mär 2026 18:36 Kõige hullem juhus on ikkagi mees, kes peab voodis vastu ainult minuti ja pauk lahti. Usun, et isegi impotent tegeleb naisega kauem, suudleb ja kasutab käsigi. Olen elus kord minutipaugumehe mahagi jätnud. Vot see on tõeline naise ära kasutamine, viitsimatus, suutmatus ja hoolimatus. Sellised ladugu pihku ja hoidku naistest eemale.
-
Külaline
Ilmselt on mehel siis mõistlik natukene enne vahekorda onaneerida. Ja alles siis naisega tegeleda. Tegelikult ei ole üldse paha soovitus.Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 09:03Üks ju kirjutas, mis sellel puhul teha. Et üks pauk kirja, siis loed raamatut. Siis jälle pauk, jälle loed veel pikemalt raamatut. Ja siis võib-olla hommikul saad lausa 5 minutit seksida. Naise seisukohalt tõesti täiesti mõttetu jant.Guest kirjutas: ↑20 Mär 2026 18:36 Kõige hullem juhus on ikkagi mees, kes peab voodis vastu ainult minuti ja pauk lahti. Usun, et isegi impotent tegeleb naisega kauem, suudleb ja kasutab käsigi. Olen elus kord minutipaugumehe mahagi jätnud. Vot see on tõeline naise ära kasutamine, viitsimatus, suutmatus ja hoolimatus. Sellised ladugu pihku ja hoidku naistest eemale.
-
Külaline
Nojah, onaneerigu siis seni, kuni on valmis normaalselt seksima, siis alles tülitatu oma soovidega naist. Kui see mees nii teeks, ilmselt polekski probleemi tekkinud, aga ilmselt mitte.Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 09:20Ilmselt on mehel siis mõistlik natukene enne vahekorda onaneerida. Ja alles siis naisega tegeleda. Tegelikult ei ole üldse paha soovitus.Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 09:03Üks ju kirjutas, mis sellel puhul teha. Et üks pauk kirja, siis loed raamatut. Siis jälle pauk, jälle loed veel pikemalt raamatut. Ja siis võib-olla hommikul saad lausa 5 minutit seksida. Naise seisukohalt tõesti täiesti mõttetu jant.Guest kirjutas: ↑20 Mär 2026 18:36 Kõige hullem juhus on ikkagi mees, kes peab voodis vastu ainult minuti ja pauk lahti. Usun, et isegi impotent tegeleb naisega kauem, suudleb ja kasutab käsigi. Olen elus kord minutipaugumehe mahagi jätnud. Vot see on tõeline naise ära kasutamine, viitsimatus, suutmatus ja hoolimatus. Sellised ladugu pihku ja hoidku naistest eemale.
-
Külaline
Ega see, et mees on üheminutimees, ei tee teda mingiks sugutäkuks, kes suudab viis korda järjest paugutada. Üldiselt on nii, et samamoodi 1-2 korda suudab ja ongi kogu lugu.Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 09:20Ilmselt on mehel siis mõistlik natukene enne vahekorda onaneerida. Ja alles siis naisega tegeleda. Tegelikult ei ole üldse paha soovitus.Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 09:03Üks ju kirjutas, mis sellel puhul teha. Et üks pauk kirja, siis loed raamatut. Siis jälle pauk, jälle loed veel pikemalt raamatut. Ja siis võib-olla hommikul saad lausa 5 minutit seksida. Naise seisukohalt tõesti täiesti mõttetu jant.Guest kirjutas: ↑20 Mär 2026 18:36 Kõige hullem juhus on ikkagi mees, kes peab voodis vastu ainult minuti ja pauk lahti. Usun, et isegi impotent tegeleb naisega kauem, suudleb ja kasutab käsigi. Olen elus kord minutipaugumehe mahagi jätnud. Vot see on tõeline naise ära kasutamine, viitsimatus, suutmatus ja hoolimatus. Sellised ladugu pihku ja hoidku naistest eemale.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑18 Mär 2026 06:19 Mina olen selline mees, ainult et ma ei käi naistele ennast peale surumas, viimane vahekord oli 33a tagasi, hetkel 52a. Pole suhtes ka kunagi olnud. Mis ei tõuse, see ilka ei tõuse.
Tean oma liigat väga hästi.
Täielik raiskamine. Nalja teed või on see tõsi? Kas sul suu peas on? Kaks toimivat kätt on? Naise jaoks vaat et olulisem ongi suudlemine ja mehepoolne käsutöö. See sardelli võngutamine üksi pole mingi armastus ega seks. Hakka elama mees, kõik olemas sul. Lase vabaks see peas istuv probleem!
-
Külaline
Ilmselgelt on sellel inimesel ju muudki viga, mitte ainult suguvõimetus.Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 10:31Guest kirjutas: ↑18 Mär 2026 06:19 Mina olen selline mees, ainult et ma ei käi naistele ennast peale surumas, viimane vahekord oli 33a tagasi, hetkel 52a. Pole suhtes ka kunagi olnud. Mis ei tõuse, see ilka ei tõuse.
Täielik raiskamine. Nalja teed või on see tõsi? Kas sul suu peas on? Kaks toimivat kätt on? Naise jaoks vaat et olulisem ongi suudlemine ja mehepoolne käsutöö. See sardelli võngutamine üksi pole mingi armastus ega seks. Hakka elama mees, kõik olemas sul. Lase vabaks see peas istuv probleem!
-
Külaline
Ei pruugi olla. Võib olla mees tunneb ennast alaväärsena just seetõttu, et tal on potentsiprobleemid. Usun, et see võib mehe enesekindlust väga palju mõjutada ja seetõttu ei julge naistele läheneda.Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 12:35Ilmselgelt on sellel inimesel ju muudki viga, mitte ainult suguvõimetus.Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 10:31Guest kirjutas: ↑18 Mär 2026 06:19 Mina olen selline mees, ainult et ma ei käi naistele ennast peale surumas, viimane vahekord oli 33a tagasi, hetkel 52a. Pole suhtes ka kunagi olnud. Mis ei tõuse, see ilka ei tõuse.
Aga mina soovitaks mehel ikkagi arsti poole pöörduda. Mul üks probleemiga austaja sai küll abi. Lisaks, kui palju on seksihuvita naisi. Eriti just vanemate naiste hulgas. Mees võiks endale vabalt sarnase paarilise leida. Ei pea sellepärast terve elu üksinda veetma.
-
Külaline
Ilmselt ongi 60+ naiste seas palju selliseid, kes voodirõõmudest enam lugu ei pea, aga ega nad 52 aastast vanapoissi ka omale kaela peale ei soovi.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2026 12:46Lisaks, kui palju on seksihuvita naisi. Eriti just vanemate naiste hulgas. Mees võiks endale vabalt sarnase paarilise leida.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist