Kogemused meestega seksi vallas

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 17 Mär 2026 21:03 Aga ongi ju muti jalas jubedad. Sellised on mu arust ok.
https://samaaria.ee/wp-content/uploads/2025/05/6-1.jpg
Aga defineeri mutt. Mis vanusest siis mutt juba on? 😆
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Mär 2026 21:03 Aga ongi ju muti jalas jubedad. Sellised on mu arust ok.
Jessas, no need on täielikud muti trussikud :lol: Kui 70 saan, siis võiks kanda.
Külaline

Guest kirjutas: 17 Mär 2026 21:21
Jessas, no need on täielikud muti trussikud :lol: Kui 70 saan, siis võiks kanda.
Ilusa kaarega tagumik kaunistaks neid trussikuid küll, ära sa ütle.
Külaline

Mul ka stringid põhilised, 45 olen.
Mida muud seal jõuksis siis retuuside all kanda. Lõige on oluline, ei tohi mingi niit olla, ikka korralik vahetükk.
Aga nüüd ma olen täitsa mures, et noored inimesed saavad ehk trauma, kui garderoobis lahti riietun :?
Sry, noored inimesed. Aga ma stringidest ei loobu siiski.
Külaline

Mugavad on stringid vaid nende naiste arvates, kes pole teistsuguseid aluspükse kandnud (ise ütlevad ju, et kannavad vaid stringe). Kui saaks tavalisi aluspükse proovida, siis arvaks teisiti.

Mina olen oma elu jooksul soetanud hunnikute kaupa erinevaid stinge - erinevast materjalist, erinevast hinnaklassist jne. Mitte ükski ei ole neist nii mugavaks osutunud kui tavalised aluspüksid. Olgu need nii kvaliteetsed ja keha järgi kui tahes. Kannan stringe vaid trennis ja vaid teatud riietusega, mille alt tavalised aluspüksid liiga silma torkaks.
Külaline

Mina olen selline mees, ainult et ma ei käi naistele ennast peale surumas, viimane vahekord oli 33a tagasi, hetkel 52a. Pole suhtes ka kunagi olnud. Mis ei tõuse, see ilka ei tõuse.
Tean oma liigat väga hästi.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Mär 2026 00:21 Mugavad on stringid vaid nende naiste arvates, kes pole teistsuguseid aluspükse kandnud (ise ütlevad ju, et kannavad vaid stringe). Kui saaks tavalisi aluspükse proovida, siis arvaks teisiti.

Mina olen oma elu jooksul soetanud hunnikute kaupa erinevaid stinge - erinevast materjalist, erinevast hinnaklassist jne. Mitte ükski ei ole neist nii mugavaks osutunud kui tavalised aluspüksid. Olgu need nii kvaliteetsed ja keha järgi kui tahes. Kannan stringe vaid trennis ja vaid teatud riietusega, mille alt tavalised aluspüksid liiga silma torkaks.
Ma ei saa aru, kuidas saab midagi, mida pole ehk siis stringi pepuosa, osutuda ebamugavaks? Ma ei tunne seda, null, kuidas saab midagi, mida ei tunne, olla ebamugav? Loomulikult on stringikandjatel ka teist pesu, pepukannikad riiet täis ei saa kuidagi olla mugavam.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Mär 2026 07:31Ma ei tunne seda, null, ku
Mina jälle vägagi tunnen. Vastik, kui midagi kannikate vahel hõõrub.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Mär 2026 07:31
Külaline kirjutas: 18 Mär 2026 00:21 Mugavad on stringid vaid nende naiste arvates, kes pole teistsuguseid aluspükse kandnud (ise ütlevad ju, et kannavad vaid stringe). Kui saaks tavalisi aluspükse proovida, siis arvaks teisiti.

Ma ei saa aru, kuidas saab midagi, mida pole ehk siis stringi pepuosa, osutuda ebamugavaks? Ma ei tunne seda, null, kuidas saab midagi, mida ei tunne, olla ebamugav? Loomulikult on stringikandjatel ka teist pesu, pepukannikad riiet täis ei saa kuidagi olla mugavam.
Sellepärast, et see pael või kitsas riba, mis sul pepu vahele jääb on väga ebameeldivalt tunda seal kahe kannika vahel ja tupe piirkonnas. Teatud asendis ka pigistab või kisub (ka õige number ja kvaliteetne pesu).

Minu arust on ka see üks jäledamaid tundeid, kui tavalised aluspüksid mõnikord mingis asendis prao vahele lähevad.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Mär 2026 06:19 Mina olen selline mees, ainult et ma ei käi naistele ennast peale surumas, viimane vahekord oli 33a tagasi, hetkel 52a. Pole suhtes ka kunagi olnud. Mis ei tõuse, see ilka ei tõuse.
Kas sa oled meestearstiga suhelnud? Tänapäeval - 33 aastat hiljem on igasugu ravimeid meeste jaoks. Rumal oleks ennast selle pärast maha kanda, et ei oska või ei julge arstilt abi paluda. Tabletike võib päästa su seksuaalelu.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Mär 2026 06:19 Mina olen selline mees, ainult et ma ei käi naistele ennast peale surumas, viimane vahekord oli 33a tagasi, hetkel 52a. Pole suhtes ka kunagi olnud. Mis ei tõuse, see ilka ei tõuse.
Huvitav, et sa siis Perekooli sattusid.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Mär 2026 06:19 Mina olen selline mees, ainult et ma ei käi naistele ennast peale surumas, viimane vahekord oli 33a tagasi, hetkel 52a. Pole suhtes ka kunagi olnud. Mis ei tõuse, see ilka ei tõuse.
Irvhambad ütlevad- mis halvasti seisab, see hästi ripub!
Inimesed on erinevad ja kõik ei peagi seksima. Täiesti ok on elada seksivaba elu. Mungad ja nunnad näiteks on läbi ajaloo olemas olnud ja nemad ka ei seksi ja saavad oma elu elatud.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Mär 2026 07:44
Külaline kirjutas: 18 Mär 2026 07:31Ma ei tunne seda, null, ku
Mina jälle vägagi tunnen. Vastik, kui midagi kannikate vahel hõõrub.
Isegi see, kui mingi karv satub kannikate vahele, võib üsna ebamugav olla. Mis kangast see pesu on, mida üldse seal ei tunne? Igasugune õmblus võib ebamugav olla. Võibolla aastakümneid harjutamist on selle piirkonna nii tundetuks muutnud, et ei saagi midagi aru. Kui on nö õmblustete pesu, siis ei paistaks see ka tavalise lõikega kuskilt välja.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Mär 2026 08:22

Sellepärast, et see pael või kitsas riba, mis sul pepu vahele jääb on väga ebameeldivalt tunda seal kahe kannika vahel ja tupe piirkonnas. Teatud asendis ka pigistab või kisub (ka õige number ja kvaliteetne pesu).

Minu arust on ka see üks jäledamaid tundeid, kui tavalised aluspüksid mõnikord mingis asendis prao vahele lähevad.
Tõenäoliselt on sul siis anatoomiliselt midagi viltu või kasutad odavast riidest pesu. Pole iial ei kiskunud ega pigistanud. Kiskuda saab vaid siis, kui kantakse väiksemat numbrit. Osta korralik pesu või kasuta seamlessi.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Mär 2026 11:24
Külaline kirjutas: 18 Mär 2026 08:22

Tõenäoliselt on sul siis anatoomiliselt midagi viltu või kasutad odavast riidest pesu. Pole iial ei kiskunud ega pigistanud. Kiskuda saab vaid siis, kui kantakse väiksemat numbrit. Osta korralik pesu või kasuta seamlessi.
Mis te nüüd vaidlete. Mis ühele ebamugav, see teisele ei ole.
Üldiselt harjub ära. Kes kiiremini kes aeglasemalt või siis üldse mitte.
Mõne jaoks on rinnahoidja kandmine ka piin, olgugi, et õige suurus on vb ei hõõru ega pigistagi kusagilt.
Mõni kisub selle kohe koju jõudes ära. Mõnu aga ei.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Mär 2026 11:24Tõenäoliselt on sul siis anatoomiliselt midagi viltu
Mis saab anatoomiliselt viltu olla? Äkki hoopis risti?
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Mär 2026 15:47
Külaline kirjutas: 18 Mär 2026 11:24Tõenäoliselt on sul siis anatoomiliselt midagi viltu
Tagumikuvahe on näiteks poole pikem, loomulikult oleks sel juhul stringid tunda, kisuksid ja tõmbuksid tussu vahele.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Mär 2026 16:52
Tagumikuvahe on näiteks poole pikem, loomulikult oleks sel juhul stringid tunda, kisuksid ja tõmbuksid tussu vahele.
Pole mõtet mingit jura ajada. Osad on lihtsalt harjunud ja siis ütlevad, et on jube mugavad, teised jälle ei ole ja ei ole ka mugavad. Inimene harjub igasuguste asjadega. Mõni räägib seda ka, et kontsad on jube mugavad. Mul on kolleeg, kes on eluaeg kontsi kandnud ja ütles, et tema ei saa madalaga käia, sest siis hakkavad jalad valutama. No muidugi hakkavad, kui jalad on aastakümneid teises asendis olnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Mär 2026 18:24
Guest kirjutas: 18 Mär 2026 16:52

Pole mõtet mingit jura ajada. Osad on lihtsalt harjunud ja siis ütlevad, et on jube mugavad, teised jälle ei ole ja ei ole ka mugavad. Inimene harjub igasuguste asjadega. Mõni räägib seda ka, et kontsad on jube mugavad. Mul on kolleeg, kes on eluaeg kontsi kandnud ja ütles, et tema ei saa madalaga käia, sest siis hakkavad jalad valutama. No muidugi hakkavad, kui jalad on aastakümneid teises asendis olnud.
Kas sa tõesti arvad, et alguses oli ka jube vastik ja siis vastumeelselt sundisin ja lõpuks harjusin? Oo ei. Kes küll teeks vabatahtlikult midagi vastu tahtmist, kui on võimalik seda mitte teha? Seega ära nii rumalat juttu enam räägi, eks.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Mär 2026 08:55Mungad ja nunnad näiteks on läbi ajaloo olemas olnud ja nemad ka ei seksi ja saavad oma elu elatud.
Tsölibaadinõue oli vaid katoliiklastel ja tõenäoliselt just seetõttu saigi katoliku kirikust lastevägistajate organisatsioon.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Kirile ja 3 külalist