Tõesti!? Kui mõni naine pitsidega sukki kannab, siis see on usutav. Ehkki, minu arust peaks tagumik vähemalt talvisel ajal ka soojas olema. Aga see, et sa iga päev sukatrippe ja teatud kohtadest aukudega pesu kannad, seda ma ei usu. Tegelikult ei usu ka seda, et sa satsidega pesu kannad, sest satsidega rinnahoidja ja aukudega pesu on igapäevasena väga ebamugav kanda - sellised rinnahoidjad jäävad riiete alt inetud väljapaistma. T-särkide ja liibuvate kampsunite tarbeks tehakse ju lausa spetsiaalseid, eriti siledaid rinnahoidjaid. Ja mis point on igapäevaolmes aukudega pükse panna? Normaalsel naisel esineb ikka kuigipalju voolust. Ja noh, päevade ajal ka... Alukatel on siiski ka oma eesmärk - kaitsta riideid määrdumise eest.Guest kirjutas: ↑17 Mär 2026 06:37Tavaline naiselik pesu. Naiselik naine ei kasuta sõna "alukad", ega vali meest, kes sellist sõna kasutab.
Kui sa tahtsid öelda, et sa kannad igapäevaselt ilusa välimusega pesu, siis see on hoopis teine lugu. Seda ma usun küll. Aga et sul sukatripid koguaeg jalas ripuvad - seda mitte. Need sa udjad ikka siis omale jalga, kui asjaks tõotab minna.
Jah, ma olen siis ebanaiselik naine. Kasutan täiesti probleemivabalt sõna alukad. Aga sinu esimene kommentaar - mind on alati huvitanud, mida peetakse sekspesuks, andis juba selge viite ära, mis selle küsimuse point oli - et sa saaksid hakata rääkima endast, kuidas sina ikka oled naiselik ja alati seksikas ja ilusas pesus. Ehk siis, sa nüüd võid eneseupitamist siit jätkata. Milles ma olen kindel, et sa sa ka teed