Kogemused meestega seksi vallas

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 17 Mär 2026 06:37
Guest kirjutas: 17 Mär 2026 00:22
Guest kirjutas: 16 Mär 2026 19:41

Mind on alati huvitanud, mida peetakse sekspesuks?
Kostüümid jah, aga pesu? Natuke avatum? Lukukesed? Lateksist?
Ilmselt sukatripid, pitsid, satsid, sukad. Alukatel teatud kohtades augud.
Tavaline naiselik pesu. Naiselik naine ei kasuta sõna "alukad", ega vali meest, kes sellist sõna kasutab.
Tõesti!? Kui mõni naine pitsidega sukki kannab, siis see on usutav. Ehkki, minu arust peaks tagumik vähemalt talvisel ajal ka soojas olema. Aga see, et sa iga päev sukatrippe ja teatud kohtadest aukudega pesu kannad, seda ma ei usu. Tegelikult ei usu ka seda, et sa satsidega pesu kannad, sest satsidega rinnahoidja ja aukudega pesu on igapäevasena väga ebamugav kanda - sellised rinnahoidjad jäävad riiete alt inetud väljapaistma. T-särkide ja liibuvate kampsunite tarbeks tehakse ju lausa spetsiaalseid, eriti siledaid rinnahoidjaid. Ja mis point on igapäevaolmes aukudega pükse panna? Normaalsel naisel esineb ikka kuigipalju voolust. Ja noh, päevade ajal ka... Alukatel on siiski ka oma eesmärk - kaitsta riideid määrdumise eest.

Kui sa tahtsid öelda, et sa kannad igapäevaselt ilusa välimusega pesu, siis see on hoopis teine lugu. Seda ma usun küll. Aga et sul sukatripid koguaeg jalas ripuvad - seda mitte. Need sa udjad ikka siis omale jalga, kui asjaks tõotab minna.

Jah, ma olen siis ebanaiselik naine. Kasutan täiesti probleemivabalt sõna alukad. Aga sinu esimene kommentaar - mind on alati huvitanud, mida peetakse sekspesuks, andis juba selge viite ära, mis selle küsimuse point oli - et sa saaksid hakata rääkima endast, kuidas sina ikka oled naiselik ja alati seksikas ja ilusas pesus. Ehk siis, sa nüüd võid eneseupitamist siit jätkata. Milles ma olen kindel, et sa sa ka teed :lol:
Külaline

Lisan oma eelmisele kommentaarile, et ma olen palju aastaid käinud erinevates trennides, kus käivad ilusad, noored, enda eest hoolitsevad naised. Vahet pole, kas kodust tulnud või töölt - ma ei ole mitte kunagi, mitte kellelgi näinud, et keegi riietuks lahti ja neil on sukatripid või korsett seljas.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Mär 2026 08:18Aga see, et sa iga päev sukatrippe ja teatud kohtadest aukudega pesu kannad, seda ma ei usu.
Äkki inimene töötab sellise ameti peal, kus piits plaksub meeste turjal :D Domina või mis selle nimi ongi. Siis on see ju igapäevane tööriietus.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 15 Mär 2026 17:44No et ei lähe kõvaks, vajub ära, ei kesta piisavalt
No sellised häired pole reeglina mingi püsiv omadus, vaid sõltub mitmetest asjaoludest. Eelkõige stressist, aga ka hetke tervislikust olukorrast, omavahelistest suhetest, noorematel meestel ka lihtsalt praktiseerimise küsimus ("rambipalavik") jne. On ju teada, et probleemidega seksuoloogi pöördudes on tihti esimene nõuanne võtta puhkus, minna kuhugi stressivabale reisile. Mulle on ka jäänud mulje, et mõnel mehel, kellel ühe partneriga on potentsiprobleemid, on teisega kõik korras. Ja tõsi on ka see vana prantslaste tarkus, et kui pikaaegne abielu hakkab impotentseks muutuma, siis vahepeal armukese pidamine tõmbab ka oma abikaasaga sugelu jälle käima.
Külaline

Guest kirjutas: 17 Mär 2026 09:13
Tolmukübe kirjutas: 15 Mär 2026 17:44No et ei lähe kõvaks, vajub ära, ei kesta piisavalt
No sellised häired pole reeglina mingi püsiv omadus, vaid sõltub mitmetest asjaoludest. Eelkõige stressist, aga ka hetke tervislikust olukorrast, omavahelistest suhetest, noorematel meestel ka lihtsalt praktiseerimise küsimus ("rambipalavik") jne. On ju teada, et probleemidega seksuoloogi pöördudes on tihti esimene nõuanne võtta puhkus, minna kuhugi stressivabale reisile. Mulle on ka jäänud mulje, et mõnel mehel, kellel ühe partneriga on potentsiprobleemid, on teisega kõik korras. Ja tõsi on ka see vana prantslaste tarkus, et kui pikaaegne abielu hakkab impotentseks muutuma, siis vahepeal armukese pidamine tõmbab ka oma abikaasaga sugelu jälle käima.
Ma loodan, et see prantslaste tarkus soovitab siis ka naisel vahepeal mõnda muud meest proovida, seni kui mees oma potentsiprobleemidega tegeleb. Ja üldiselt on ikka nii, et see, et vahetan naist, siis ma enam impotent pole, on pigem impode lohutus endale. Olen selliseid kohanud, kes muudkui otsivad ja otsivad uusi naisi, äkki need on erutavamad, äkki oskavad mingeid imetrikke, äkki, äkki, äkki. Tõsiasi on siiski see, et mõnel tõuseb iga krokodilli peale ja teist ei aita miss Universum ka. Üks lõdvatilliline oli mul endal ka, proovis ka ajada sellist juttu, et mina peaks rohkem tema tilliga tegelema ja rohkem pingutama. Et proovi ikka seda, teist ja kolmandat. Tegelikkus oli see, et potentsiprobleemide tõttu jättis oma naine maha ja ka järgmised pruudid muutust ei toonud. Et mõnikord ebaõnnestub, see on muidugi normaalne ja sellepärast ei hakka keegi kuskile arsti juurde pöörduma. Reeglina on seksuoloogi patsiendil juba ikka väga tõsised häired, keda ei aita mingi reis.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Mär 2026 19:41Mind on alati huvitanud, mida peetakse sekspesuks?
Sekspesu on intiimeluks, aluspesu on igapäevaseks kandmiseks. Mina käin igapäevaselt ainult ülimugava pesuga, ühtegi üleliigset kaunistust ega pitsi ei tohi olla, mingit paela tagumiku vahel, avalikku basseini ei tunne vähimatki vajadust ronida mingi paljaperselise ujumiskostüümiga jne.

Aga siis on eraldi kollektsioon pesu, korsette, sukki, bodysuite jne millel on muu eesmärk kui aluspesu olla. Tavaelus ma ei kanna isegi sukkpükse (ammugi mitte sukki) praktiliselt üldse.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Mär 2026 13:21
Külaline kirjutas: 16 Mär 2026 19:41Mind on alati huvitanud, mida peetakse sekspesuks?
Sekspesu on intiimeluks, aluspesu on igapäevaseks kandmiseks. Mina käin igapäevaselt ainult ülimugava pesuga, ühtegi üleliigset kaunistust ega pitsi ei tohi olla, mingit paela tagumiku vahel, avalikku basseini ei tunne vähimatki vajadust ronida mingi paljaperselise ujumiskostüümiga jne.

Aga siis on eraldi kollektsioon pesu, korsette, sukki, bodysuite jne millel on muu eesmärk kui aluspesu olla. Tavaelus ma ei kanna isegi sukkpükse (ammugi mitte sukki) praktiliselt üldse.
Stringid ongi ülimugavad, mõne jaoks vist siis mitte.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Mär 2026 13:31Stringid ongi ülimugavad, mõne jaoks vist siis mitte.
Tundub nii, oleneb kindlasti millega võrrelda. Meeste ujumisriietele ja aluspesumoele pole see ülim mugavus kuigi edukalt veel üle kandunud.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Mär 2026 14:16
Külaline kirjutas: 17 Mär 2026 13:31Stringid ongi ülimugavad, mõne jaoks vist siis mitte.
Tundub nii, oleneb kindlasti millega võrrelda. Meeste ujumisriietele ja aluspesumoele pole see ülim mugavus kuigi edukalt veel üle kandunud.
Eee, seksikad on vast ikka naised, see pole väga meeste pärusmaa. Mehed ei kanna ka pitspesu.
Külaline

Guest kirjutas: 17 Mär 2026 14:34
Eee, seksikad on vast ikka naised, see pole väga meeste pärusmaa. Mehed ei kanna ka pitspesu.
Minu arust pole stringid ei seksikad ega mugavad. Pitspesu on teine asi, on väga mugavat pitsist pesu olemas, aga see kuskilt liibuva riide alt välja kumamas pole ilus. Nii et pesu ikka vastavalt riietusele ja mugavusele.
Külaline

Stringe eelistasin mina igapäevaselt kui noor olin. Nüüd 35+ eelistan mugavaid hipstereid või selliseid pool naisteboksereid.
Muideks stringid soodustavad tupeseent.

See, kes ei tea, mis on sekspesu :shock: nooh...
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Mär 2026 15:03 Stringe eelistasin mina igapäevaselt kui noor olin. Nüüd 35+ eelistan mugavaid hipstereid või selliseid pool naisteboksereid.

Olen stringe kandnud nüüdseks 35 aastat või enam ja ei ole kunagi tupeseent olnud. Olen sinust palju vanem ja pean endiselt stringe ülimugavateks.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Mär 2026 15:13
Külaline kirjutas: 17 Mär 2026 15:03 Stringe eelistasin mina igapäevaselt kui noor olin. Nüüd 35+ eelistan mugavaid hipstereid või selliseid pool naisteboksereid.

Olen stringe kandnud nüüdseks 35 aastat või enam ja ei ole kunagi tupeseent olnud. Olen sinust palju vanem ja pean endiselt stringe ülimugavateks.
Eks see olegi igaühe oma otsustada. Mul nuud 2a peale viimast last, kui rase olin, peale seda ei kannata neid enam 😃
Külaline

Minu arust pole stringid mugavad ja vanema muti jalas on need kohe lausa jõledad.
Külaline

Mugavusest oli ju jutt. Et stringid pidavat osade jaoks lausa ülimugav argine pesu olema.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Mär 2026 15:36

Mugavusest oli ju jutt. Et stringid pidavat osade jaoks lausa ülimugav argine pesu olema.
Ongi ju. Kõvasti etem, kui mingid randid pepu peal.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Mär 2026 15:36

Kõik võib olla, aga mulle ei meeldinud nad noorenagi ja nüüd veel vähem. Kuigi olen sale, aga minu esteetiline nõudlikkus välistab sellise pesu. Selles mõttes olen prantslannadega sama meelt - rõhuta oma tugevaid külgi ja varja mitte nii tugevaid. :D
Külaline

Guest kirjutas: 17 Mär 2026 15:13

Huvitav, et keegi pidas vajalikuks sinu isiklikku eelistust miinustada. Miks temal ebamugav on, kui sul mugav on?
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Mär 2026 19:25
Guest kirjutas: 17 Mär 2026 15:13

Huvitav, et keegi pidas vajalikuks sinu isiklikku eelistust miinustada. Miks temal ebamugav on, kui sul mugav on?
Ma see kes enam neid kanda ei saa. Minul tegelt jumala savi, mida keegi kannab. Enda mugavus ongi see kõige tähtsam.

Ilmselt sellepärast, et üks siin arvas, et vanemal inimesel on need lausa jõledad jalas 😆
Külaline kirjutas: 17 Mär 2026 15:25Minu arust pole stringid mugavad ja vanema muti jalas on need kohe lausa jõledad.
Külaline

Aga ongi ju muti jalas jubedad. Sellised on mu arust ok.
https://samaaria.ee/wp-content/uploads/2025/05/6-1.jpg
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 8 külalist