Mis punase pöidlapanijale ei meeldi? Huvi pärast küsin.
Mind ka huvitab, mis ei meeldi. Normaalne inimene selline naine. Ma ei tea kas neid asju mehe pärast teed, mina teen seepärast, et ma olengi selline ja tahan teha.
Tavaliselt on see, et ma ise tahangi teha, suhte alguses. Aga hiljem, kui tuleb peale hall argielu, siis on mees juba harjunud, et naine teeb kõik ise. Ja vat siis hakkab see naine nurisema, et tema üksinda peab süüa tegema, koristama, lastega kantseldama, poes käima, tööl käima... Aga vat siis on juba hilja väljakujunenud suhtemustrit muutma hakata.
A mis variandid seal siis on heaks kooseluks. Käsutama mees kohe alguses töid jagama? Kuid mees sedasorti pole, mis tast väänata ja teist inimest käskida. Ei sobi kooseluks.
Siin Tolmukas ka arvas, et naine, kes ei tulnud mehele vastu on egoist. Mees on egoist, kes naisele vastu ei tule, kõike peab talle andma - seksi ja toitu. Päh.
Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 19:42Selguse mõttes lisan, et sellega 10 sekundiga lõppes KOGU tegevus voodis.
Sellise mehega tuleb 30 minuti pärast uuele ringile minna, siis kestab mees kauem. Mõni mees on selline, et kui pole 3 päeva saanud, siis nigu otsa sisse pistab, nii lahti läheb. Aitab teine ja kolmas raund.
Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 21:40Kes seda rammimist tahab? Tead selliseid naisi?
Mis kuradima rammimist. Kui mehel läheb 10 sekundiga lahti, siis tuleb 30 min oodata ja siis teine ring. Pakun seksi pikkuseks 7-8 minutit. Kui sellest naisel vähe, siis 45 minutit puhkust ja kolmas ring. Siis võiks seks kesta 12-15 minutit. Siis tuutu ja neljas raund hommikul. Sellist asja võiks proovida.
Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 17:02
Mind ka huvitab, mis ei meeldi. Normaalne inimene selline naine. Ma ei tea kas neid asju mehe pärast teed, mina teen seepärast, et ma olengi selline ja tahan teha.
Tavaliselt on see, et ma ise tahangi teha, suhte alguses. Aga hiljem, kui tuleb peale hall argielu, siis on mees juba harjunud, et naine teeb kõik ise. Ja vat siis hakkab see naine nurisema, et tema üksinda peab süüa tegema, koristama, lastega kantseldama, poes käima, tööl käima... Aga vat siis on juba hilja väljakujunenud suhtemustrit muutma hakata.
A mis variandid seal siis on heaks kooseluks. Käsutama mees kohe alguses töid jagama? Kuid mees sedasorti pole, mis tast väänata ja teist inimest käskida. Ei sobi kooseluks.
Siin Tolmukas ka arvas, et naine, kes ei tulnud mehele vastu on egoist. Mees on egoist, kes naisele vastu ei tule, kõike peab talle andma - seksi ja toitu. Päh.
Heas kooselus kujuneb tasakaal ja võrdsus iseenesest. Kindlasti saab selle tasakaalu saavutada ka teisiti kui meest käsutades. Ja seda on õige teha kohe, suhte alguses. Kui mees on mugavusega ära harjunud, siis on väga keeruline välja kujunenud mustreid muutma hakata.
Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 19:42
No minu sõbranna mees jälle oli nagu jänes, 10 sekundit ja asi valmis. Said mitu last isegi, sest selleks pole palju vaja. Elasid 15 aastat koos, kuni naisel lõpuks villand sai. Leidis teise mehe, sellega kõik toimib. Ma ise olen läbi aastate imestanud, et kas mehel endal nagu ei tekkinud kunagi mõtet, et see pole päris normaalne. Et äkki oleks vaja midagi lisaks teha või ülepea arsti juurde minna, aga ei, mitte midagi. Selguse mõttes lisan, et sellega 10 sekundiga lõppes KOGU tegevus voodis.
On on selliseid mehi ja palju.
Räägivad seksist palju, vahivad naisi palju. Seksist rääkiv mees on alati kahtlane.
Üks pani mulle käed õlapeale korraks ja arvas et see on tubli massaaziga meelitus 10 sek soorituseks. Kokku 12 sekundit. Esimesel naisel sai tast villand, kuda see teine naine seda seksikat tüüpi talub, eitea.
Heas kooselus kujuneb tasakaal ja võrdsus iseenesest. Kindlasti saab selle tasakaalu saavutada ka teisiti kui meest käsutades. Ja seda on õige teha kohe, suhte alguses. Kui mees on mugavusega ära harjunud, siis on väga keeruline välja kujunenud mustreid muutma hakata.
Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 21:40Kes seda rammimist tahab? Tead selliseid naisi?
Mis kuradima rammimist. Kui mehel läheb 10 sekundiga lahti, siis tuleb 30 min oodata ja siis teine ring. Pakun seksi pikkuseks 7-8 minutit. Kui sellest naisel vähe, siis 45 minutit puhkust ja kolmas ring. Siis võiks seks kesta 12-15 minutit. Siis tuutu ja neljas raund hommikul. Sellist asja võiks proovida.
Nojah, eks ma olen parema seksiga harjunud, kui ootamine ja rammimine ja ootamine. Või teete vahepeal ka midagi?
Kui naine on kannatlik inimene ja vahepeal igavusest magama ei jää ning talle meeldib “pika raundina” selline 7 minuti seks, siis kindlastin mõne jaoks toimiv lahendus. Ise vist sellise “testosteroonipommiga” enda meelt lahutada ei viitsiks …
Kui naine on kannatlik inimene ja vahepeal igavusest magama ei jää ning talle meeldib “pika raundina” selline 7 minuti seks, siis kindlastin mõne jaoks toimiv lahendus. Ise vist sellise “testosteroonipommiga” enda meelt lahutada ei viitsiks …
Tundub tüesti päris väsitav muudkui oodata ja vaadata. Iga seksiga läheb mitu tundi, enne kui midagi looma hakkab. Kuidas selline asi naise seisukohalt võiks rahuldav olla. Hakkad veidi erutuma, siis jälle kööga, ootame pool tundi, 45 minutit. Normaalne mees kohandub pigem naise järgi, mitte naine ei oota pool päeva. Selleks ajaks on tuju ammu läinud.
Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 21:38
Kuidas sa saad meest tööle?
Näiteks nii, et ma ei teeninda meest. Mingil momendil ta ju ikka tahab süüa. Küll ta siis ajab jalad kõhu alt välja ja hakkab tegema.
Nojah, eks ma olen parema seksiga harjunud, kui ootamine ja rammimine ja ootamine. Või teete vahepeal ka midagi?
Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 22:28Näiteks nii, et ma ei teeninda meest. Mingil momendil ta ju ikka tahab süüa. Küll ta siis ajab jalad kõhu alt välja ja hakkab tegema.
Sellepärast ongi meil suurim demograafiline grupp üheliikmelised leibkonnad. Keegi ei pea kedagi teenindama, saab kõik teenused ja vahendid iseendale suunata. Täiuslikult toimiv elu.
Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 22:28Näiteks nii, et ma ei teeninda meest. Mingil momendil ta ju ikka tahab süüa. Küll ta siis ajab jalad kõhu alt välja ja hakkab tegema.
Sellepärast ongi meil suurim demograafiline grupp üheliikmelised leibkonnad. Keegi ei pea kedagi teenindama, saab kõik teenused ja vahendid iseendale suunata. Täiuslikult toimiv elu.
Sa saad valesti aru. Ma ei räägi egoismist, laiskusest ja ülbusest, vaid sellest, et peres on asjad tasakaalus. Meie peres on nii, et me vaistlikult tunnetame ise ära kelle kord on parasjagu süüa teha või tolmuimeja kätte võtta. Meil ei käi mingit ranget arvestust, et eile tegin mina, täna sina, vaid see kujuneb kuidagi vaikimisi - ise tunnetame, et nüüd on minu kord. Koristamisega või pesu kokku panemisega on üldse nii, et teeb see, kellele enne hakkab närvidele käima. Keegi kedagi ei käsuta, ei sunni, ei nääguta. Ja mitte kumbki ei tunne ennast ärakasutatuna.
Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 22:28Kuidas sa saad meest tööle?
Mul on väga vedanud vist - täitsa ise teeb kõike, mida hetkel just vaja. Nt kui ma olen haige või lihtsalt majapidamisest siiber või on meil korraga kõik lapselapsed hoida, siis teeb hommikusöögid, koristab maja, peseb pesud ja nõud, hoolitseb koerte ja kasside eest - no ongi kogu aeg õigel ajal õiges kohas.
On vastutusega harjunud lapsest saati.
Ikka kogu aeg arvestame üksteisega ja jagame igapäevaseid kohustusi vastavalt olukorrale.
Kui mees tunneb end halvasti, hoolitsen mina tema ja maja eest.
Ja ikka on meil kari inimesi nii meeste kui naiste seas, kes ei näegi, et muudmoodi oleks võimalik. Naine on teenindaja, nii on ja jääb. Kotid tühjaks, kõht täis, ega muudmoodi mehele ei saa. Ja mehel olemine on ju elus kõige olulisem asi. Kui sa ei tee, mis mees tahab, siis ta jalutab minema. Ka voodis pole oluline, et see naisele midagi pakuks, trall käib mehe ja ta tilli tujude järgi.
Ja ikka on meil kari inimesi nii meeste kui naiste seas, kes ei näegi, et muudmoodi oleks võimalik. Naine on teenindaja, nii on ja jääb. Kotid tühjaks, kõht täis, ega muudmoodi mehele ei saa. Ja mehel olemine on ju elus kõige olulisem asi. Kui sa ei tee, mis mees tahab, siis ta jalutab minema. Ka voodis pole oluline, et see naisele midagi pakuks, trall käib mehe ja ta tilli tujude järgi.
Anna andeks, miks sa nii murelik oled? Las sellised mehed jäävad sobivatele naistele. Sul poleks sellise mehega ju.midagi peale hakata?
Kui omavahel sobivad inimesed oma kooselu heaks peavad, on ju hästi, kas pole?
Äkki nad ei oska muud, äkki nad ei oska muud tahta. Ausalt öeldes, ega neid mehi eriti ei taheta ka.
Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 21:44
Mingi mees unistab siin Sellist juttu ajavadki need keedusardelli-mehed tavaliselt.
Miks osale inimestele meeldib naisi/ennast pidevalt mingiks teenindajaks ja kottide tühjandajaks pidada, ei saa täpselt aru. Koeraomanikud indentifitseerivad ennast ka eelkõige karvakoristaja- ja sitakorjajana? Arvestades nende tegevuste sagedust, siis faktiliselt pole see ju vale, aga see pole vist koerapidamise põhieesmärk.
Partneriga elamine on aina ebapopulaarsemaks muutuv ja heaoluriikides eelistavadki inimesed üksi elamist partneriga jagelemisele. Mida suurem ego, seda täpsem peab oleme kohustuste jaotus ja tasu oma panuse eest ja enamasti leiavad mõlemad lõpuks, et nemad ei saa piisavalt tagasi.
Aga ma ise võrdleks lastega pere minihostelit või majutusasutust pidava perefirmaga. Seal ka tihti teevad kõik pereliikmed mingisuguseid firmaga seotud töid, aga kõigil on enamasti ka oma kindlam vastutusala või roll, mis igal liikmel vastavalt tema võimetele ja oskustele kõige paremini õnnestub. Pole lihtsalt otstarbekas lasta kõigil kogu aeg kõiki töid täpselt võrdses osa teha. Aga sellist olukorda, et keegi midagi ei tee, samuti pole.