Et siis peaks oma muidu heast töökohast loobuma, sest tööandja ei võimalda tasuta parkimist?Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 20:25Kuidas teie asutuse töötajate parkimine on korraldatud? Kui ei ole korraldatud, siis milleks töötada sellises kohas, millele peale maksta tuleb?Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 20:21 Mul on tasuta parkimisvõimalus kesklinnas olemas, aga mitte oma asutuse lähedal. Minu asutuse ümber on igal pool tasuline parkimine. Sealt, kuhu ma oma auto saan tasuta parkida pean veel mitu-mitu km liikuma.
Uskumatud ettepanekud ärakasutajatelt.
-
Külaline
-
Külaline
Politseimaja ei ole Luite asumis. Sul on midagi segi.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 20:17Ei ole seal midagi tasuta. Politseimaja ümber on tasuline parkimine. Või kellaga paar tundi.
-
Külaline
Seda me arutamegi, et kus on selline koht Tallinna kesklinnas, mis a) ei ole tasulise tsooni äärel; b) kuhu tsooni siseselt peab liikuma mitme transpordivahendiga, mille hulka kuulub ka tramm. Minu jaoks endiselt müsteerium.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 20:21See on küll arusaamatu seisukoht. Mul on tasuta parkimisvõimalus kesklinnas olemas, aga mitte oma asutuse lähedal. Minu asutuse ümber on igal pool tasuline parkimine. Sealt, kuhu ma oma auto saan tasuta parkida pean veel mitu-mitu km liikuma.
-
Külaline
Töötan Juhkentali tänaval.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 20:39Seda me arutamegi, et kus on selline koht Tallinna kesklinnas, mis a) ei ole tasulise tsooni äärel; b) kuhu tsooni siseselt peab liikuma mitme transpordivahendiga, mille hulka kuulub ka tramm. Minu jaoks endiselt müsteerium.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 20:21See on küll arusaamatu seisukoht. Mul on tasuta parkimisvõimalus kesklinnas olemas, aga mitte oma asutuse lähedal. Minu asutuse ümber on igal pool tasuline parkimine. Sealt, kuhu ma oma auto saan tasuta parkida pean veel mitu-mitu km liikuma.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 15:51
Jah, võibolla ta lihtsalt ei tunne linna ja arvab, et seal ei saa kusagile parkida ja selle asemel reisib iga päev kolme transpordivahendiga.
-
Külaline
Juhkentali tänav tuletas meelde, et Tallinna kesklinn on mõistena ja haldusalana ikka väga erinevad asjadGuest kirjutas: ↑15 Mär 2026 20:47Töötan Juhkentali tänaval.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 20:39Seda me arutamegi, et kus on selline koht Tallinna kesklinnas, mis a) ei ole tasulise tsooni äärel; b) kuhu tsooni siseselt peab liikuma mitme transpordivahendiga, mille hulka kuulub ka tramm. Minu jaoks endiselt müsteerium.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 20:21
See on küll arusaamatu seisukoht. Mul on tasuta parkimisvõimalus kesklinnas olemas, aga mitte oma asutuse lähedal. Minu asutuse ümber on igal pool tasuline parkimine. Sealt, kuhu ma oma auto saan tasuta parkida pean veel mitu-mitu km liikuma.
-
Külaline
Kui sa elad Jälgimäel ja töötad Juhkentali tänaval, siis sa sõidad autoga Gonsiori tänaval asuvasse pargi ja reisi parklasse ning kõnnid sealt 900 meetrit Juhkentali tänavale. Või sõidad nr 67 bussiga sellelele tänavale - buss läbib tervet seda tänavat mõne minutiga. Mis tramme ja busse sul on vaja kasutada, jääb selgusetuks.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 20:47 Töötan Juhkentali tänaval.
-
Külaline
See on nagu raamatutegagi, kes loeb, lood võivad olla samast rubriigist, aga igaüks erinev. Igal lugu on seal foorumis ka omalaadne ja huvitav, loed ja imestad, mitte midagi igavat seal pole. Siin on igav, ainult mõttetu vaidlemine eri vaatenurkade üle. Kaks või kolm inimest asuvad kirglikult oma nägemust kaitsma ja erinevat maha tegema. Põnev?Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 20:07Või siis on see soomlaste foorum ainulaadne omasuguste hulgas. Lugeda 600 lehekülge ühel ja samal teemal näiteid ... uhh, minu jaoks äärmiselt igav mõte. Jumal tänatud, et eestlased lollustega ei tegele.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 19:50 See foorum on ainulaadne omasuguste hulgas!![]()
Ma tegin eksperimendi. Juhtusin lugema täpselt sama pealkirjaga teemat soomlaste foorumis, rohkem kui 600 lehekülge (!), ehk siis tuhandeid lugusid, mida võib liigitada erineval tasemel veidrateks ettepanekuteks. Väga lahe lugemine, pole veel poole pealegi jõudnud. Ja siin foorumis on tulemuseks mõned lood ja kiirelt vahetub teema autode kasulikkusele.![]()
![]()
![]()
Nii juhtub teistegi teemadega pidevalt. Kuigi võiks eraldi teema teha, sellised pikad kõrvalpõiked paraku tapavad algsed teemad ära.
-
Külaline
Pole kumbagi. Lugesin Perekooli siis, kui laps väike oli, aga hiljem tüdinesin, oli parematki teha ning aastaid ei vaadanudki sinna. Siis poleks ju mõtet mingit teemat tehagi ja võiks alaliigid ära kaotada, lihtsalt keegi alustab ja kõik ülejäänud kukuvad vaidlema, mis aga pähe tuleb. Nojah, kui eesmärgiks ainult oma seiskoha läbi surumine, siis küll...Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 20:00Sa oled vist väga noor ja ei tea (või siis nii vana, et ei mäleta), et algne Perekooli foorum (selles, mis oli umbes aastal 2000) oligi ilma alateemadeta foorum. Lihtsalt igaüks võttis oma jutu üles ja nii ta läks. Teemade asemel olid numbrid ja kõik jutud jooksid järjest.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 19:50 See foorum on ainulaadne omasuguste hulgas!![]()
Ma tegin eksperimendi. Juhtusin lugema täpselt sama pealkirjaga teemat soomlaste foorumis, rohkem kui 600 lehekülge (!), ehk siis tuhandeid lugusid, mida võib liigitada erineval tasemel veidrateks ettepanekuteks. Väga lahe lugemine, pole veel poole pealegi jõudnud. Ja siin foorumis on tulemuseks mõned lood ja kiirelt vahetub teema autode kasulikkusele.![]()
![]()
![]()
Nii juhtub teistegi teemadega pidevalt. Kuigi võiks eraldi teema teha, sellised pikad kõrvalpõiked paraku tapavad algsed teemad ära.
-
Külaline
Siin on tõesti surmigav. Kui mõni teema tehaksegi, siis paar vaidlushullu tapavad need kiiresti.
-
Külaline
Jah, neil on kindlasti põnev. Kes muu enda elu huvitavaks teeb kui ise? Mind tõesti ei huvitaks lehekülgede viisi lugemist, mis ettepanekuid kellelegi on tehtud. Aktiivne arutelu on palju huvitavam. See on muidugi kurb, et solvama hakatakse ja isiklikuks minnakse arutlemise jooksul.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 21:22See on nagu raamatutegagi, kes loeb, lood võivad olla samast rubriigist, aga igaüks erinev. Igal lugu on seal foorumis ka omalaadne ja huvitav, loed ja imestad, mitte midagi igavat seal pole. Siin on igav, ainult mõttetu vaidlemine eri vaatenurkade üle. Kaks või kolm inimest asuvad kirglikult oma nägemust kaitsma ja erinevat maha tegema. Põnev?Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 20:07Või siis on see soomlaste foorum ainulaadne omasuguste hulgas. Lugeda 600 lehekülge ühel ja samal teemal näiteid ... uhh, minu jaoks äärmiselt igav mõte. Jumal tänatud, et eestlased lollustega ei tegele.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 19:50 See foorum on ainulaadne omasuguste hulgas!![]()
![]()
![]()
Nii juhtub teistegi teemadega pidevalt. Kuigi võiks eraldi teema teha, sellised pikad kõrvalpõiked paraku tapavad algsed teemad ära.![]()
-
Külaline
Tehniliselt õige, aga ajavõitu see tipptunnil sealkandis oma autoga kolistamine muidugi ei pruugi anda. Oleneb, mis kellaajal ta liikleb.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 21:22Kui sa elad Jälgimäel ja töötad Juhkentali tänaval, siis sa sõidad autoga Gonsiori tänaval asuvasse pargi ja reisi parklasse ning kõnnid sealt 900 meetrit Juhkentali tänavale. Või sõidad nr 67 bussiga sellelele tänavale - buss läbib tervet seda tänavat mõne minutiga. Mis tramme ja busse sul on vaja kasutada, jääb selgusetuks.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 20:47 Töötan Juhkentali tänaval.
-
Külaline
Ma pargin Tondi pargi ja reisi parklasse. Teeb suht sama välja. Või õigemini ei tee - bensiinikulu on väiksem. Mõnikord lähen hea ilmaga Kosmose juurest jala.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 21:22Kui sa elad Jälgimäel ja töötad Juhkentali tänaval, siis sa sõidad autoga Gonsiori tänaval asuvasse pargi ja reisi parklasse ning kõnnid sealt 900 meetrit Juhkentali tänavale. Või sõidad nr 67 bussiga sellelele tänavale - buss läbib tervet seda tänavat mõne minutiga. Mis tramme ja busse sul on vaja kasutada, jääb selgusetuks.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 20:47 Töötan Juhkentali tänaval.
Kuidas selle Gonsiori parkla täitumisega on? Ma mõnikord lähen alles lõuna ajal tööle. Kas seal on kohti alati?
-
Külaline
Gonsiorini sõitmine pikendab ajaliselt ju veelgi rohkem teekonda. Tipptunni linnaliiklus on ju selline, et igal juhul saad trammi ja bussiga kiiremini.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 21:22Kui sa elad Jälgimäel ja töötad Juhkentali tänaval, siis sa sõidad autoga Gonsiori tänaval asuvasse pargi ja reisi parklasse ning kõnnid sealt 900 meetrit Juhkentali tänavale. Või sõidad nr 67 bussiga sellelele tänavale - buss läbib tervet seda tänavat mõne minutiga. Mis tramme ja busse sul on vaja kasutada, jääb selgusetuks.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 20:47 Töötan Juhkentali tänaval.
-
Külaline
Issand halasta, sa sõidad sinna Gonsiori parklasse mööda Järvevana teed, kus liiklus on 70km tunnis (ja voog liigub 80km tunnis), mitte läbi kesklinna.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 22:35Gonsiorini sõitmine pikendab ajaliselt ju veelgi rohkem teekonda. Tipptunni linnaliiklus on ju selline, et igal juhul saad trammi ja bussiga kiiremini.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 21:22Kui sa elad Jälgimäel ja töötad Juhkentali tänaval, siis sa sõidad autoga Gonsiori tänaval asuvasse pargi ja reisi parklasse ning kõnnid sealt 900 meetrit Juhkentali tänavale. Või sõidad nr 67 bussiga sellelele tänavale - buss läbib tervet seda tänavat mõne minutiga. Mis tramme ja busse sul on vaja kasutada, jääb selgusetuks.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 20:47 Töötan Juhkentali tänaval.
-
Külaline
Tipptunnil ei pruugi seal sugugi olla isegi mitte 70 km/h, seisad ja liigud veidi edasi, seisad jälle. Rääkimata teejupist Järvevanalt maha keeramisest edasi kuni Gonsiorini, see on täiesti umbes. Kõik oleneb kellaajast ja sellest, kas keegi on otsustanud roolis telefoni näppida (ning eessõitjale otsa põrutada) või mitte.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 22:45Issand halasta, sa sõidad sinna Gonsiori parklasse mööda Järvevana teed, kus liiklus on 70km tunnis (ja voog liigub 80km tunnis), mitte läbi kesklinna.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 22:35Gonsiorini sõitmine pikendab ajaliselt ju veelgi rohkem teekonda. Tipptunni linnaliiklus on ju selline, et igal juhul saad trammi ja bussiga kiiremini.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 21:22
Kui sa elad Jälgimäel ja töötad Juhkentali tänaval, siis sa sõidad autoga Gonsiori tänaval asuvasse pargi ja reisi parklasse ning kõnnid sealt 900 meetrit Juhkentali tänavale. Või sõidad nr 67 bussiga sellelele tänavale - buss läbib tervet seda tänavat mõne minutiga. Mis tramme ja busse sul on vaja kasutada, jääb selgusetuks.
-
Külaline
Jah, kui maa on külmand ja kärss kärnas, siis on lihtsam jätkata kolme transpordiga tööl käimist.Guest kirjutas: ↑16 Mär 2026 00:36Tipptunnil ei pruugi seal sugugi olla isegi mitte 70 km/h, seisad ja liigud veidi edasi, seisad jälle. Rääkimata teejupist Järvevanalt maha keeramisest edasi kuni Gonsiorini, see on täiesti umbes. Kõik oleneb kellaajast ja sellest, kas keegi on otsustanud roolis telefoni näppida (ning eessõitjale otsa põrutada) või mitte.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 22:45Issand halasta, sa sõidad sinna Gonsiori parklasse mööda Järvevana teed, kus liiklus on 70km tunnis (ja voog liigub 80km tunnis), mitte läbi kesklinna.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 22:35
Gonsiorini sõitmine pikendab ajaliselt ju veelgi rohkem teekonda. Tipptunni linnaliiklus on ju selline, et igal juhul saad trammi ja bussiga kiiremini.
-
Külaline
saage kokku ja tehke see põletav küsimus rusikate abil selgeks!
-
Külaline
Mina ei käi kolme transpordiga tööl, küll aga mõistan tipptunni liiklusprobleeme ning reede õhtuti linna lähen ka alati nii, et jätan auto eemale ning istun trammile, sest nii saan märgatavalt kiiremini kohale. Mis sa kakled, need on faktid. Jah, parkimistasu pärast ei pea kolme vahendiga liiklema, aga kiiruse pärast ehk küll.Guest kirjutas: ↑16 Mär 2026 11:16Jah, kui maa on külmand ja kärss kärnas, siis on lihtsam jätkata kolme transpordiga tööl käimist.Guest kirjutas: ↑16 Mär 2026 00:36Tipptunnil ei pruugi seal sugugi olla isegi mitte 70 km/h, seisad ja liigud veidi edasi, seisad jälle. Rääkimata teejupist Järvevanalt maha keeramisest edasi kuni Gonsiorini, see on täiesti umbes. Kõik oleneb kellaajast ja sellest, kas keegi on otsustanud roolis telefoni näppida (ning eessõitjale otsa põrutada) või mitte.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 22:45
Issand halasta, sa sõidad sinna Gonsiori parklasse mööda Järvevana teed, kus liiklus on 70km tunnis (ja voog liigub 80km tunnis), mitte läbi kesklinna.
-
Külaline
Ja sa ikka veedad siin aea ja veel kommenteerid ka. Miks? Ma ei saa aru sellest, kui kirutakse seda foorumit, aga on näha, et ikka ollakse siin.Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 21:30 Siin on tõesti surmigav. Kui mõni teema tehaksegi, siis paar vaidlushullu tapavad need kiiresti.
-
Külaline
Tegin täna sinu soovituse järgi. Sõitsin Järvevana teelt Gonsiori pargi ja reisi parklasse. Jõudsin tööle täpselt samal kellaajal nagu tavaliselt.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 22:45Issand halasta, sa sõidad sinna Gonsiori parklasse mööda Järvevana teed, kus liiklus on 70km tunnis (ja voog liigub 80km tunnis), mitte läbi kesklinna.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 22:35Gonsiorini sõitmine pikendab ajaliselt ju veelgi rohkem teekonda. Tipptunni linnaliiklus on ju selline, et igal juhul saad trammi ja bussiga kiiremini.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 21:22
Kui sa elad Jälgimäel ja töötad Juhkentali tänaval, siis sa sõidad autoga Gonsiori tänaval asuvasse pargi ja reisi parklasse ning kõnnid sealt 900 meetrit Juhkentali tänavale. Või sõidad nr 67 bussiga sellelele tänavale - buss läbib tervet seda tänavat mõne minutiga. Mis tramme ja busse sul on vaja kasutada, jääb selgusetuks.
Miks sa arvad, et mul kärss kärnas on? Ma ei ole virisenud mitte millegi üle. Sina olid see, kes tuli ja hakkas mind norima, et kuidas see küll võimalik on...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kiisu, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 4 külalist