Mida te tavaliselt mõtlete?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 13 Mär 2026 14:15
Külaline kirjutas: 12 Mär 2026 16:44Seksist naabrimehega.
Tihti mõtlen seksist naise sõbrannaga. Ta pikalt üksi olnud.
Olen ta juures abiks käinud. Siis ka mõte, et äkki ta tahaks ka minuga asja teha. Aga natuke riskantne on läheneda.
Kas siis jumala ükskõik, et suhe naisega on pärast seda läbi?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mär 2026 14:36
Olen ta juures abiks käinud. Siis ka mõte, et äkki ta tahaks ka minuga asja teha. Aga natuke riskantne on läheneda.
Kas siis jumala ükskõik, et suhe naisega on pärast seda läbi?
Sellepärast ongi riskantne läheneda. Pärast kõigil ilmselt kehva olla.
Külaline

Oi, selline abivalmis mees. Valmis aitama ka seksiga. Naine oleks kindlasti uhke su abivalmiduse üle.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mär 2026 14:15
Nõuanne. Kui oled jälle abiks käinud ja töö lõpetanud, siis küsi tee ettepanek -joome pisut koos teed. Tee joomise käigus võid ju küsida, kas raske ei ole niimoodi üksinda ilma meheta hakkama saada. Vaata kuhupoole jutt tüürib ja siis otsusta. Risk on muidugi olemas-kui läheb seksiks ja isegi mitmekordseks seksiks, siis võib naine teada saada ja järgneb lahutus. Kas see kõik on seda väärt, mõtle ka selle asja peale!
Külaline

Ma imestan kust tulevad mulle pähe sellised inetud mõtted. Nt oi kui loll või küll on kole või küll on paks.
Ma kohe korrigeerin end, et nii pole ilus mõelda. Aga ikka, kust need tulevad? Mu ema küll kritiseeris kõiki. Aga tema surmast on 25a. Ma jätkaks nagu seda ammust kodust mõtteviisi. Ja kumb na siis olen? See kes ka kritiseerib või see kes korrigeerib oma mõtted?
Külaline

Guest kirjutas: 12 Mär 2026 08:07
Külaline kirjutas: 12 Mär 2026 08:02
Guest kirjutas: 11 Mär 2026 20:48 Igapäevane mõte - no mida krdit jälle süüa teha? Tüütuse tipp.
Jah sama. Nii huvitav on samas mõelda, miks mul ja paljudel teistel on see raskus. Ja siis need mingid "teised "suudavad nädala menüü ette mõelda, selleks käia korra nädalas poes või tellida komponendid ära. Ja kogu mõtlemine!
Mul on nii et kui perest keegi ütleb et tee seda sööki, on see selline kergenudus nagu oleks juba söögitegemisega poole peal.
Kuidas mõned suudavad ette mõelda ja püsida graafikus selle toidu värgiga. Mina mõtlen sellele poes et mida tahaks täna süüa. Kuidas ma isegi ei tea mida ma tahaks, aga teine teab terve nädala ette mida ta tahab. Kuidas see mõtlemine inimestel nii erinevalt käib.
Sama. Kui laps ütleb, et tahab mingit konkreetset toitu, on see nagu hingeõnnistus 😂 sest tavaliselt tuleb sealt alati vastus "Ma ei tea".
Ma suudan max kaks järjest toitu välja mõelda. Siis on jälle häda käes. Tihtipeale ma teen ka nii, et poes alles vaatan. Äkki midagi sooduses ja siis selle järgi ostan ka muud asjad.
Pere menüü on +- 10 toidust tavaliselt, vähesed laia ampluaaga perenaised viitsivad rohkem ja kogu aeg uudset :) Mõtlegi välja 10 toitu, mida oskad teha ja mis lapsele meeldib, kirjuta üles, iga kord vali(te) siis nende hulgast, vähemalt annab suuna kätte: nt ahjukala, borsh, nuudlid kanaga, pilaff, kartul ja soust, frikadellisupp jne ;)
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Mär 2026 08:35
Guest kirjutas: 12 Mär 2026 08:07
Külaline kirjutas: 12 Mär 2026 08:02

Jah sama. Nii huvitav on samas mõelda, miks mul ja paljudel teistel on see raskus. Ja siis need mingid "teised "suudavad nädala menüü ette mõelda, selleks käia korra nädalas poes või tellida komponendid ära. Ja kogu mõtlemine!
Mul on nii et kui perest keegi ütleb et tee seda sööki, on see selline kergenudus nagu oleks juba söögitegemisega poole peal.
Kuidas mõned suudavad ette mõelda ja püsida graafikus selle toidu värgiga. Mina mõtlen sellele poes et mida tahaks täna süüa. Kuidas ma isegi ei tea mida ma tahaks, aga teine teab terve nädala ette mida ta tahab. Kuidas see mõtlemine inimestel nii erinevalt käib.
Sama. Kui laps ütleb, et tahab mingit konkreetset toitu, on see nagu hingeõnnistus 😂 sest tavaliselt tuleb sealt alati vastus "Ma ei tea".
Ma suudan max kaks järjest toitu välja mõelda. Siis on jälle häda käes. Tihtipeale ma teen ka nii, et poes alles vaatan. Äkki midagi sooduses ja siis selle järgi ostan ka muud asjad.
Pere menüü on +- 10 toidust tavaliselt, vähesed laia ampluaaga perenaised viitsivad rohkem ja kogu aeg uudset :) Mõtlegi välja 10 toitu, mida oskad teha ja mis lapsele meeldib, kirjuta üles, iga kord vali(te) siis nende hulgast, vähemalt annab suuna kätte: nt ahjukala, borsh, nuudlid kanaga, pilaff, kartul ja soust, frikadellisupp jne ;)
Mul ongi vähemalt nii 6 või 7 põhitoitu, mida ma tean, et kindlasti talle peale läheb. Neid ma siis üldjuhul teengi ja pakun. Aga vahepeal ei kõneta ka need. Siis saab sekka ka vahel midagi lihtsat ja kiiret teha.
Õnneks ta sööb hea meelega ka suppe ja neid on meil ka omakorda 5 erivarianti. Siis on kaheks päevaks vähemalt rahu majas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kiisu, Semrush [Bot], Triibu ja 9 külalist