Mida te tavaliselt mõtlete?

vana hea klassika
Tolmukübe
Kontakt:

Mida te tavaliselt mõtlete?

Postitus Postitas Tolmukübe »

Kas tööst, suhetest, hobidest, uitmõtted jne, või on pea tühi? Kas hommikul on ühed mõtted, ja õhtul teised, näiteks? Kuskilt ma lugesin, et üks suusahüppaja oli enne tornist alla tulemist mõelnud naisterahva kiisu peale. Kui tihti teie seksist mõtlete? Kui partner on, kas üldse tekivad sellised mõttedki, või kohe maha ja taha, mis siin pikalt jorutada?
Viimati muutis Tolmukübe, 03 Apr 2026 08:37, muudetud 1 kord kokku.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ma viimasel ajal mõtlen seda, et mis on minu probleemide põhjused ja mida ma ise saaks teha, et neid probleeme ei oleks.
Külaline

Nõme on siis kui mõni mõte või laul pähe kinni jääb.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 11 Mär 2026 12:30Kui tihti teie seksist mõtlete?
Seksist mõtlen ka, aga enamusaja ei mõtle sellest otsesest vahekorrast, vaid sellest, et oleks keegi armsam kellega tahaks lihtsalt koos olla, midagi koos teha, koos kuskil käia, omavahel rääkida, arutada midagi, õhtul koos magama minna, hommikul koos ärgata ja siis asja ka teha jne.
Ehk mõtlen sellest ja kellest puudust tunnen.
Külaline

oleneb. auto andis teada mingist võtmeprobleemist. mitu päeva mõtlesin, et no on jama. täna käisin esinduses ära ja enam ei mõtle. kõhupealse pekivoldi peale mõtlen ka palju - nüüd kaotasin pekivoldi ära, enam ei mõtle. aiakujunduse peale mõtlen pidevalt. eriti, kui on mõni igav koosolek, mõtlen kohe detailselt, mida kõike teen, kui maa ära sulab. veidi mõtlen laste ja lastelaste ja vanemate peale, aga mitte pidevalt.
Külaline

Kunakevad, siis seksist. Toidust ka ikka.
Külaline

Õhtul magama minnes mõtlen järgmise päeva tööst. Peale tööd mõtlen, et vist ei peaks täna siidrit ostma,,ikka ostan. Kehakaalu peale mõtlen ka iga päev, aga ei suuda ennast kokku võtta ja siis olen enda peale tige. Töö juures on kohati tore ja kohati mitte. Saab nalja ja saab närvitseda ka.
Külaline

Vahukoorest
Külaline

Kui ausalt ära rääkida, siis teisest naisest mõtlen tavaliselt.
Külaline

Mina küll ei oska välja tuua midagi, millest ma tavaliselt mõtleksin. Mõtted on vastavalt sellele, mis mu elus toimub. Pigem ma üritan vähem mõelda ja rohkem tajuda - kui muidugi on minu isiklik aeg. Tööajal pean nagunii kogu aeg mõtlema, seepärast parema meelega vabal ajal olen ilma. Mõtlemine = probleem, mis on vaja lahendada.
Seksist ei mõtle, mis sellest mõelda on. Tajun, kui on rahuldamatus, aga mingit mõtet pole siis hakata seksist mõtlema.
Külaline

Igapäevane mõte - no mida krdit jälle süüa teha? Tüütuse tipp.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Mär 2026 20:48 Igapäevane mõte - no mida krdit jälle süüa teha? Tüütuse tipp.
Jaa. Sama!
Külaline

Palun vabandust, aga keda see huvitab, mida teised tavaliselt mõtlevad? Kui keegi hakkab rääkima oma mõtetetest, siis kuulaja pilk läheb tühjaks, sest igaüks huvitub ainult enda omadest. Ja psühholoogiaski pole oluline, mida sa mõtled, vaid mida sa tunned.
Selleks, et huvi äratada, tuleks püstitada probleem või veel parem kirjeldada draamat ja siis küsida... mida sina oleksid selles olukorras mõelnud või teinud.
Isegi, kui eeldada, et siin käivad valdavalt 50+ inimesed, siis ka nende hulgas on palju, kellel on väga sisukas elu ja nad ei viitsi oma aega raisata mõttetutele teemadele. Seega ma ütleksin, et parem vähem, aga sisukaid teemasid, sest muidu kaovad needki vähesed, kel on toimiv mõttemaailm.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Mär 2026 13:17- nüüd kaotasin pekivoldi ära, enam ei mõtle.
Näh, oleks mul nii. Aga ma olen nii hoolas, et mul ei kao midagi ära kunagi. 😆

Aga tõsiselt rääkides: mõtlen ka enamasti probleemidest ja teemadest, mida on hetkel vaja lahendada. Või siis planeerin midagi oma peas kas pikemas või lühemas perspektiivis. Näiteks mis on vaja homme ära teha või mida tahaks teha maikuus. Paljugi sellest kõigest on maja- ja aiapidamisega seotud
Külaline

Guest kirjutas: 11 Mär 2026 20:48 Igapäevane mõte - no mida krdit jälle süüa teha? Tüütuse tipp.
Mõistan seda muret täielikult. Sellest aastast aga seda muret mul enam ei ole - lapsed kõik kodust lennanud, mees on iseseisev ja toitub ise - ja mina käin päeval söömas, ei mingit toiduvaaritamist. Jumal kui rahul ma olen, ei saanud enne arugi, kui suur stress see tegelikult oli.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Mär 2026 23:19lapsed kõik kodust lennanud, mees on iseseisev ja toitub ise
Vaata et mees küla peal käima ei hakka, pärast soetab veel uue naise ja oledki heast mehest ilma. Ei tahtnud mehele süüa keeta :oops:
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Mär 2026 23:19Mõistan seda muret täielikult. Sellest aastast aga seda muret mul enam ei ole - lapsed kõik kodust lennanud, mees on iseseisev ja toitub ise - ja mina käin päeval söömas, ei mingit toiduvaaritamist. Jumal kui rahul ma olen, ei saanud enne arugi, kui suur stress see tegelikult oli.
Ma ka käin päeval söömas, aga õhtul tahan ka süüa. Unigi ei tule tühja kõhuga.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Mär 2026 23:19
Guest kirjutas: 11 Mär 2026 20:48 Igapäevane mõte - no mida krdit jälle süüa teha? Tüütuse tipp.
Mõistan seda muret täielikult. Sellest aastast aga seda muret mul enam ei ole - lapsed kõik kodust lennanud, mees on iseseisev ja toitub ise - ja mina käin päeval söömas, ei mingit toiduvaaritamist. Jumal kui rahul ma olen, ei saanud enne arugi, kui suur stress see tegelikult oli.
Meil ka lapsed läinud. Õnneks tõesti ei pea enam nii mitmele süüa tegema (mis kõigile sobiks).
Aga mina töötan kodus, mees osutab teenust üle Eesti. Tuleb õhtul näljasena, läheb hommikul jälle. Midagi tahan ikka teha, et kodus püsiks kodutunne ja igal ajal oleks normaalset toitu võtta.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Mär 2026 23:23
Külaline kirjutas: 11 Mär 2026 23:19lapsed kõik kodust lennanud, mees on iseseisev ja toitub ise
Vaata et mees küla peal käima ei hakka, pärast soetab veel uue naise ja oledki heast mehest ilma. Ei tahtnud mehele süüa keeta :oops:
Kui see on probleem, siis mingu. Ma ei karda üksindust. Koos on tore, aga suhte pärast ebameeldivaid tegevusi ma enam ei tee. Laste pärast tegin.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Mär 2026 00:28
Guest kirjutas: 11 Mär 2026 23:23
Kui see on probleem, siis mingu. Ma ei karda üksindust. Koos on tore, aga suhte pärast ebameeldivaid tegevusi ma enam ei tee. Laste pärast tegin.

Kas sa ise ei taha siis kodutehtud toitu? Mul tuleb see tegemine nagu muuseas, sest ise söön ju ka. Ma isegi eim mõtle ega piinle kunagi, et mis jälle süüa teha täna. Mõtlen suht hommikul ära ja tehtud. Tavaline aainagu hambapesu, mis tuleb ära teha.
Mu jaoks tüütu tolmuimeja ja põrandapesu. Pesuriputamine ka.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], kaegu, Kirile, libakägu ja 10 külalist