Huvitav, kas see relv, mida kasutaksid, oleks ka nähtamatu? Või muutub kõik, mida nähtamatuna katsud, nähtamatuks? Kas Putin muutub nähtamatuks, kui teda katsuksid?
Üks päev nähtamatuna
-
Külaline
-
Külaline
Ütleme, et KUI sul ka õnnestuks ennast nähtamatuna mõnele lennukile smugeldada, ilma, et turvaväravad rinnahoidja traatide peale piiksuma hakkaksid, siis ühe päevaga sa Putini elukohta ei jõuaks. Lisaks on vaja leida see üks iste lennukis, mis pole välja müüdud, seega lisaprobleeme, mida lahendada oleks juba üksjagu. Ja siis rongiga sihtkohta on samuti probleem, sest kuidas sa metroo turvaväravatest läbi pääsed?
Kui on juba nähtamatu, siis on loomulikult ka rinnahoidja traadid jms turvaväravate jaoks nähtamatu ehk olematu.
-
Külaline
Siin tekib ka küsimus, kas sul nähtamatuna jääb füüsiline keha alles? Või muutud kummituseks?Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2026 15:30Ütleme, et KUI sul ka õnnestuks ennast nähtamatuna mõnele lennukile smugeldada, ilma, et turvaväravad rinnahoidja traatide peale piiksuma hakkaksid, siis ühe päevaga sa Putini elukohta ei jõuaks. Lisaks on vaja leida see üks iste lennukis, mis pole välja müüdud, seega lisaprobleeme, mida lahendada oleks juba üksjagu. Ja siis rongiga sihtkohta on samuti probleem, sest kuidas sa metroo turvaväravatest läbi pääsed?
-
Külaline
H.G. Wellsi 1897. aasta romaanis „Nähtamatu mees“ on Griffin nähtamatu ainult siis, kui ta on täiesti alasti. Nii et ei mingeid rinnahoidja traate.
-
Külaline
Lendad Moskvasse nähtavana. Traatidega rinnahoidjat ei kanna. Metroo turvaväravatest ronid lihtsalt üle (nagu mu sõbrants tegi, ise tikk-kontstel). Aga probleem on hoopis see - kust see pagana Putin üles leida?Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2026 15:30Ütleme, et KUI sul ka õnnestuks ennast nähtamatuna mõnele lennukile smugeldada, ilma, et turvaväravad rinnahoidja traatide peale piiksuma hakkaksid, siis ühe päevaga sa Putini elukohta ei jõuaks. Lisaks on vaja leida see üks iste lennukis, mis pole välja müüdud, seega lisaprobleeme, mida lahendada oleks juba üksjagu. Ja siis rongiga sihtkohta on samuti probleem, sest kuidas sa metroo turvaväravatest läbi pääsed?
-
Külaline
No sama teema on ju sellel tarkuril, kes siin teemas ütles, et inimesed teda ei huvita, aga ta läheks panga sularahahoidlasse ja paneks mõned kullakangid kõrvale. Ma kujutan ette, kuidas need kangid läbi õhu hõljuvad.
-
Külaline
Ossa raks, kui palju küsimusi
Ma eeldaks, et kui olen nähtamatu, siis kõik, mis mul seljas või käes, on ka nähtamatu. Muidu poleks asjal mingit pointi.
Algul mõtlesin, et võiks nähtavana Moskvasse sõita, aga kust ma sealt relva saaks? Ok, mingi kööginoa saaks osta, aga sellega oleks õnnestumise tõenäosus palju väiksem. Nii et läheks üle piiri juba nähtamatuna, siis pole viisat ka vaja. Liiguks bussiga Piiterisse, sealt (kiir)rongiga Moskvasse. Lennukisse ei roniks, seal vahelejäämise tõenäosus palju suurem.
Putini ülesleidmine oleks kõige suurem mure. Peaks eeltööd tegema, et millal toimuvad mingid üritused, kus ta kindlalt kohal. No näiteks 9. mai paraad vms.
Ma eeldaks, et kui olen nähtamatu, siis kõik, mis mul seljas või käes, on ka nähtamatu. Muidu poleks asjal mingit pointi.
Algul mõtlesin, et võiks nähtavana Moskvasse sõita, aga kust ma sealt relva saaks? Ok, mingi kööginoa saaks osta, aga sellega oleks õnnestumise tõenäosus palju väiksem. Nii et läheks üle piiri juba nähtamatuna, siis pole viisat ka vaja. Liiguks bussiga Piiterisse, sealt (kiir)rongiga Moskvasse. Lennukisse ei roniks, seal vahelejäämise tõenäosus palju suurem.
Putini ülesleidmine oleks kõige suurem mure. Peaks eeltööd tegema, et millal toimuvad mingid üritused, kus ta kindlalt kohal. No näiteks 9. mai paraad vms.
-
Külaline
Tõenäoliselt on paraadil liba-Putin. Ehkki avalik atentaat oleks muidugi kah miskit, aga siis jälle jama, kui Putin "surnust" üles tõuseb järgmine päev...Igal juhul keeruline teostada isegi nähtamatuna.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2026 19:50Ossa raks, kui palju küsimusi![]()
-
Külaline
Tema leidmiseks pead palju eeltööd ära tegema. Moskva kaardi ja tema oletatava elupaiga iga nurgataguse pähe tuupima. Pead meeletult googeldama ja infot otsima, mis tänapäeva jälgimisajastul võib viia selleni, et mingil hetkel on sul Vene eriteenistuse mehike ukse taga, neile ukse avades uinutavad su kloroformiga ja viivad kaasa. Ja nii su tore plaanike luhta lähebki.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2026 19:50 Putini ülesleidmine oleks kõige suurem mure. Peaks eeltööd tegema, et millal toimuvad mingid üritused, kus ta kindlalt kohal. No näiteks 9. mai paraad vms.
-
Külaline
Järelikult peab elukohas nähtamatuna elama. Seega pere - out.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2026 20:06Tema leidmiseks pead palju eeltööd ära tegema. Moskva kaardi ja tema oletatava elupaiga iga nurgataguse pähe tuupima. Pead meeletult googeldama ja infot otsima, mis tänapäeva jälgimisajastul võib viia selleni, et mingil hetkel on sul Vene eriteenistuse mehike ukse taga, neile ukse avades uinutavad su kloroformiga ja viivad kaasa. Ja nii su tore plaanike luhta lähebki.
-
Külaline
Ja kas see nähtamatu ongi alaline olek? Või käib enda soovi kohaselt?Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2026 20:10Järelikult peab elukohas nähtamatuna elama. Seega pere - out.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2026 20:06Tema leidmiseks pead palju eeltööd ära tegema. Moskva kaardi ja tema oletatava elupaiga iga nurgataguse pähe tuupima. Pead meeletult googeldama ja infot otsima, mis tänapäeva jälgimisajastul võib viia selleni, et mingil hetkel on sul Vene eriteenistuse mehike ukse taga, neile ukse avades uinutavad su kloroformiga ja viivad kaasa. Ja nii su tore plaanike luhta lähebki.
-
Külaline
kui saaks, et need asjad mis mul käes on ka nähtamatud oleks, siis läheksin panka, hiiliksin seifide juurde, võtaks hunniku raha ja jalutaks minema. pärast ei oleks enam kunagi muret, kuidas hakkama saada ja saaksin osta omale unistuste korteri.
-
Külaline
Kuna hetkel töö juures pinged, siis läheksin töö juurde ja kuulaksin, mida töökaaslased minust arvavad.
-
Külaline
Ma arvan, et sa ei tahaks seda teada. Ja niisama ventileerimine ei näitagi midagi. Inimesed räägivad ikka teisi taga, aga see ei tähenda, et nad päriselt sellest inimesest niiväga halvasti arvaks. Samas kui inimene ise seda kuuleks, solvuks väga.Guest kirjutas: ↑10 Mär 2026 11:21 Kuna hetkel töö juures pinged, siis läheksin töö juurde ja kuulaksin, mida töökaaslased minust arvavad.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kirile, käguan, Tutiga Täi ja 20 külalist