Üks päev nähtamatuna

vana hea klassika
Külaline

Üks päev nähtamatuna

Postitus Postitas Külaline »

Mida teeksite, kui saaksite olla ühe päeva nähtamatu?
Külaline

Ma olen niigi nähtamatu.

- 50-aastane naine
Külaline

Guest kirjutas: 06 Mär 2026 19:13 Ma olen niigi nähtamatu.

- 50-aastane naine
Kadestan
Külaline

- 50-aastane naine
Mina küll ei ole

-56-aastane naine
Külaline

Guest kirjutas: 06 Mär 2026 19:11 Mida teeksite, kui saaksite olla ühe päeva nähtamatu?
Vaataks, mida mu koer üksi kodus teeb. Midagi muud ei teeks - olen piisavalt vana ja elutark, et teada, et saladustes nuhkimine ei tee kedagi õnnelikuks.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mär 2026 23:01

- 50-aastane naine
Mina küll ei ole

-56-aastane naine
Ma 60 ja oleksin õnnelik, kui oleksin nähtamatu ja keegi minult enam midagi ei ootaks. Saaks täiesti rahus elada.
Aga tahaksin meie presidendi ja peaministri kodudes olla ja kuulda, mida nad tegelikult mõtlevad ja räägivad 😃
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Mind teised inimesed ei huvita, ilmselt teeksin tiiru Eesti Panga turvatud sularahahoidlas ja võtaksin paar "tellist kaasa", pärast oleks tore olla nähtav kuskil puhkusel Bahama saartel ...vms :D
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mär 2026 23:02Vaataks, mida mu koer üksi kodus teeb
Selle jaoks sobib mõni paarikümne eurone valvekaamera, ei pea isegi nähtamatu oleme.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mär 2026 19:11 Mida teeksite, kui saaksite olla ühe päeva nähtamatu?
Kuulaksin, mida mu pereliikmed minust tegelikult räägivad ja arvavad. Meil on mõnede asjade suhtes väga suured erinevused seisukohtades, aga tüli vältimise mõttes me neid kokku saades jutuks ei võta.
Külaline

- 50-aastane naine
Ma alati loen seda juttu, et 50+ naised olla nähtamatud. Ma ise olen ka 50+ ja ei ole aru saanud, mida see tähendab, mis mõttes nähtamatud? Inimesed ei ütle tere või mida.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Mär 2026 06:54
Külaline kirjutas: 06 Mär 2026 23:02Vaataks, mida mu koer üksi kodus teeb
Selle jaoks sobib mõni paarikümne eurone valvekaamera, ei pea isegi nähtamatu oleme.
Ei pea jah. Aga see on see, mida ma teeks, kui nähtamatu oleks. Nii ju küsiti.
Külaline

Tuli selline mõte, et läheks vastasoo sauna.
Külaline

Väkk :D
Külaline

Guest kirjutas: 07 Mär 2026 11:56 Tuli selline mõte, et läheks vastasoo sauna.
Arenda oma mõtet edasi ja mine vastassoo vetsu.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Mär 2026 13:02
Arenda oma mõtet edasi ja mine vastassoo vetsu.
Ega ma selline pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Mär 2026 10:19
Külaline kirjutas: 06 Mär 2026 19:11 Mida teeksite, kui saaksite olla ühe päeva nähtamatu?
Kuulaksin, mida mu pereliikmed minust tegelikult räägivad ja arvavad. Meil on mõnede asjade suhtes väga suured erinevused seisukohtades, aga tüli vältimise mõttes me neid kokku saades jutuks ei võta.
Milleks siis vaja üldse teada. Mida ei tea see ei tee haiget.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Mär 2026 11:41

- 50-aastane naine
Ma alati loen seda juttu, et 50+ naised olla nähtamatud. Ma ise olen ka 50+ ja ei ole aru saanud, mida see tähendab, mis mõttes nähtamatud? Inimesed ei ütle tere või mida.
Eks ta mõtleb, et mehed enam ei tülita tänavatel, et kena neiu, küll on ilus säärejooks vms. Ma nooruspõlvest mäletan, et selline tähelepanu eriti meeldiv ei olnud, aga osadele meeldis.
Külaline

Selle jaoks ei pea nähtamatu olema. Mitmes Euroopa riigis on segasaunad, kus viibitakse alasti. Saksamaal näiteks on Vabali Spa mitmes linnas, seal on kõik külastajad paljalt koos saunades, basseinides ning duširuumis. Võib vabalt juhtuda, et oled mõnes saunas ühel hetkel ainus oma soo esindaja.
Sõna "vastassoo" keskel on kaks essi muidu.
Külaline

Mina vastassoo sauna küll minna ei taha, sest enamus inimesi on ikka päris koledad ja see kuidagi erutav või tore elamus ei ole. Spaaski proovin võimalikult vähe inimesi vaadata, ei meeldi paljad kehad, saun oleks päris piinapink. Olgem ausad, suurem osa inimesi näevad riietega palju paremad välja.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Mär 2026 16:13
Guest kirjutas: 07 Mär 2026 11:41

- 50-aastane naine
Eks ta mõtleb, et mehed enam ei tülita tänavatel, et kena neiu, küll on ilus säärejooks vms. Ma nooruspõlvest mäletan, et selline tähelepanu eriti meeldiv ei olnud, aga osadele meeldis.
Issand, me ei ela ometi kusagil Ida-Euroopas, et sellist asja normaalsuseks peetaks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Mammut ja 7 külalist