See on umbes sama hea loogika nagu mõni naine siin arvab, et seksuaalpartnerite arv võrdub naise iluga. Et mida ilusam naine, seda rohkem on teda tahetud ja seda rohkem on tal partnereid.
Üks päev nähtamatuna
-
Külaline
-
Külaline
See mõistatamine on mulle mingil põhjusel vajalik. Nagu eelnevalt ütlesin, siis ma ei tea miks.Guest kirjutas: ↑07 Mär 2026 19:28Väga tubli. Siis polegi vaja mõistatada, kas nautis või ei nautinud. Mis vahet seal on, mees ei sobi suhteks. Mingu lasku oma prostidega nüüd edasi.Guest kirjutas: ↑07 Mär 2026 19:23Kust sa seda välja lugesid, et ma temaga enam koos olen? Hetkel, kui teada sain, kolisin välja - joonelt!Guest kirjutas: ↑07 Mär 2026 19:12
Ma ei saa üldse aru, miks sa mingi prostituudipruukijaga üldse enam koos oled ja veel enam üritad siin veel mõistatada, kas nautis ikka ka ja kui palju.
-
Külaline
Kui üldse ei vali, võib iga tont päevas kümnega magada, mingit probleemi pole.Guest kirjutas: ↑07 Mär 2026 19:31See on umbes sama hea loogika nagu mõni naine siin arvab, et seksuaalpartnerite arv võrdub naise iluga. Et mida ilusam naine, seda rohkem on teda tahetud ja seda rohkem on tal partnereid.
-
Külaline
Naistel on ikka nii lihtne, muudkui kolivad välja. Kui oleks oma kodus elanud, siis nii lihtsalt ikka ei koli.Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2026 19:23Kust sa seda välja lugesid, et ma temaga enam koos olen? Hetkel, kui teada sain, kolisin välja - joonelt!Guest kirjutas: ↑07 Mär 2026 19:12Ma ei saa üldse aru, miks sa mingi prostituudipruukijaga üldse enam koos oled ja veel enam üritad siin veel mõistatada, kas nautis ikka ka ja kui palju.Guest kirjutas: ↑07 Mär 2026 19:09
Kuna ma tunnen teda, siis ma oskan lugeda ta näoilmeid ja käitumist. Ma oleks kindlasti aru saanud kas ja kui palju ta protsessi nautis.
Ei prooviks järgi teha. Miks see mulle oleks oluline teadmine, ei oskagi lahti mõtestada.
-
Külaline
Pool oli ikka minu kodu! Välja aga kolis see, kellele enam koos ei sobinud. Loomulikult sain oma poole eest kompensatsiooni.Guest kirjutas: ↑07 Mär 2026 19:37Naistel on ikka nii lihtne, muudkui kolivad välja. Kui oleks oma kodus elanud, siis nii lihtsalt ikka ei koli.Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2026 19:23Kust sa seda välja lugesid, et ma temaga enam koos olen? Hetkel, kui teada sain, kolisin välja - joonelt!Guest kirjutas: ↑07 Mär 2026 19:12
Ma ei saa üldse aru, miks sa mingi prostituudipruukijaga üldse enam koos oled ja veel enam üritad siin veel mõistatada, kas nautis ikka ka ja kui palju.
Suht jälk naiste alandamine käib siin - naine ei ole mitte keegi, naine ei seksi nii hästi kui prost, naisel puudub oma sissetulek ja oma kinnisvara jne. Loodan siiralt, et selliste kommentaaride autor ei ole ise naine. Oleks Revolver veel alles, siis arvaks, et tema toimetab siin...
-
Külaline
Sina võtad seda alandamisena või isiklikult nagu käiks sinu pihta.Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2026 19:41Suht jälk naiste alandamine käib siin - naine ei ole mitte keegi, naine ei seksi nii hästi kui prost, naisel puudub oma sissetulek ja oma kinnisvara jne.
-
Külaline
Sinu nõmedad eeldamised näitavadki ju sinu suhtumist naistesse. Siis pole ime, et sellisel naist polegi, vaid unistab mingitest imetrikke oskavatest prostidest. Naine on mingi sinu rahuldamiseks välja mõeldud masin, kes on ise vaene ja ei saa oma elus midagi otsutada. Rõve suhtumine.
-
Külaline
Kui sa mind tsiteerid, siis arvan tõesti, et pidasid oma kommentaariga mind silmas. Või miks sa konkreetselt mind tsiteerid, kui niisama tahad heietada ja mõtteid mõlgutada?
-
Külaline
Ma saan aru, et sa oleks tahtnud teada, kas ta nautis teist naist rohkem või vähem võrreldes sinuga. Kas sina olid ikka parem?Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2026 19:09Kuna ma tunnen teda, siis ma oskan lugeda ta näoilmeid ja käitumist. Ma oleks kindlasti aru saanud kas ja kui palju ta protsessi nautis.
Ei prooviks järgi teha. Miks see mulle oleks oluline teadmine, ei oskagi lahti mõtestada.
-
Külaline
Ma saan aru, et see prostiteema ajab sind hirmsasti õhevile ja tahaks sellest kohe pikemalt rääkida. Mine vaata porri või midagi.Ma saan aru, et sa oleks tahtnud teada, kas ta nautis teist naist rohkem või vähem võrreldes sinuga. Kas sina olid ikka parem?
-
Külaline
Jah, tahtsin seda teada! Tema enda jutu järgi oli see kordi halvem, aga mis tegelikult on, seda ma ei tea.Guest kirjutas: ↑07 Mär 2026 20:40Ma saan aru, et sa oleks tahtnud teada, kas ta nautis teist naist rohkem või vähem võrreldes sinuga. Kas sina olid ikka parem?Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2026 19:09Kuna ma tunnen teda, siis ma oskan lugeda ta näoilmeid ja käitumist. Ma oleks kindlasti aru saanud kas ja kui palju ta protsessi nautis.
-
Külaline
Ma tegelt arvan ka, et prostiga oli halvem ja sinuga parem. Kindla inimesega seda asja tehes juba teab mis ja kuidas teineteisele meeldib.Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2026 20:45Jah, tahtsin seda teada! Tema enda jutu järgi oli see kordi halvem, aga mis tegelikult on, seda ma ei tea.
-
Külaline
Seda muidugi. Teisalt, natuke ikka huvitab, kuna olen teiste sugulaste käest kuulnud, milline pain in the ass ma oma pereliikmete arvates vahel olen. Seda siis just oma poliitiliste vaadete tõttu. Tundub, et kui julged oma arvamuse eest seista, siis oled seltskonnas ebasoovitav element.Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2026 14:00Milleks siis vaja üldse teada. Mida ei tea see ei tee haiget.Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2026 10:19Kuulaksin, mida mu pereliikmed minust tegelikult räägivad ja arvavad. Meil on mõnede asjade suhtes väga suured erinevused seisukohtades, aga tüli vältimise mõttes me neid kokku saades jutuks ei võta.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2026 19:11 Mida teeksite, kui saaksite olla ühe päeva nähtamatu?
-
Külaline
Sa ei oska eesti keeltki, mis sa seal saunas teed?Guest kirjutas: ↑07 Mär 2026 11:56 Tuli selline mõte, et läheks vastasoo sauna.
-
Külaline
Võib ju niisama paljaid inimesi vaadata. Äkki mõni pillab seebi maha....
See veel puuduks, et keegi tuleks sauna erutuma...Guest kirjutas: ↑07 Mär 2026 17:47 Mina vastassoo sauna küll minna ei taha, sest enamus inimesi on ikka päris koledad ja see kuidagi erutav või tore elamus ei ole. Spaaski proovin võimalikult vähe inimesi vaadata, ei meeldi paljad kehad, saun oleks päris piinapink. Olgem ausad, suurem osa inimesi näevad riietega palju paremad välja.
-
Külaline
Miks see inimene sinu arust siis vastassoo sauna tahab minna? Minu arust selleks, et paljast vastassugu vaadata. Või miks ta sinna sinu arust tahab minna?kolja kirjutas: ↑08 Mär 2026 21:47See veel puuduks, et keegi tuleks sauna erutuma...Guest kirjutas: ↑07 Mär 2026 17:47 Mina vastassoo sauna küll minna ei taha, sest enamus inimesi on ikka päris koledad ja see kuidagi erutav või tore elamus ei ole. Spaaski proovin võimalikult vähe inimesi vaadata, ei meeldi paljad kehad, saun oleks päris piinapink. Olgem ausad, suurem osa inimesi näevad riietega palju paremad välja.
-
Külaline
Mina seda saunaskäiku kirjutasin. See mõte oli mul noorena, et võiks olla nähtamatu, et saaks minna vastassugupoole sauna või dušširuumi ja näha neid noori paljalt. Polnud neid enne paljana näinud. Iha vastassugupoole vastu ikka on see.Külaline kirjutas: ↑09 Mär 2026 07:03Miks see inimene sinu arust siis vastassoo sauna tahab minna? Minu arust selleks, et paljast vastassugu vaadata. Või miks ta sinna sinu arust tahab minna?
Sul see sauna mõte, mina käisin kunagi naisterannas, selle ligi oli püstitatud müür, aga kohalikud poisikesed olid sinna otsa roninud ja nägid paljast naiseihu, palju kulus.
-
Külaline
Läheksin Venemaale ja tapaksin Putini ära.Guest kirjutas: ↑06 Mär 2026 19:11 Mida teeksite, kui saaksite olla ühe päeva nähtamatu?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: dmy, Google [Bot], Kirile ja 9 külalist