Üks päev nähtamatuna

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Oleksin tahtnud olla kärbes seinal, kui mu abikaasa prostituutide teenuseid kasutas.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Mär 2026 18:08 Oleksin tahtnud olla kärbes seinal, kui mu abikaasa prostituutide teenuseid kasutas.
Miski piilukaamera oleks ka asja ära ajanud kui kodus teenuseid kasutas.
Aga mida sa oleks näha tahtnud? Et kuidas teised julgemalt ja muid asju teevad mida sinuga ei saanud teha?
Külaline

Guest kirjutas: 07 Mär 2026 18:08 Oleksin tahtnud olla kärbes seinal, kui mu abikaasa prostituutide teenuseid kasutas.
Ma arvan, et sa ei tea eriti hästi, mida sa tahad ja mida mitte. Või saaksid sa vaatamisest naudingut? Kui viimast, siis okei. Kui ei saa, siis sa kohe kindlasti tegelikult ei taha näha, kuidas sinu abikaasa teisega seksib.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Mär 2026 18:32
Guest kirjutas: 07 Mär 2026 18:08 Oleksin tahtnud olla kärbes seinal, kui mu abikaasa prostituutide teenuseid kasutas.
Ma arvan, et sa ei tea eriti hästi, mida sa tahad ja mida mitte. Või saaksid sa vaatamisest naudingut? Kui viimast, siis okei. Kui ei saa, siis sa kohe kindlasti tegelikult ei taha näha, kuidas sinu abikaasa teisega seksib.
Naudingut ei oleks tundnud. Aga oleks tahtnud näha, mida abikaasa nendega teeb ja mida tunneb. Kas saab suurema naudingu kui minuga.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Mär 2026 18:30
Külaline kirjutas: 07 Mär 2026 18:08 Oleksin tahtnud olla kärbes seinal, kui mu abikaasa prostituutide teenuseid kasutas.
Miski piilukaamera oleks ka asja ära ajanud kui kodus teenuseid kasutas.
Aga mida sa oleks näha tahtnud? Et kuidas teised julgemalt ja muid asju teevad mida sinuga ei saanud teha?
Miks sa arvad, et ma ei ole voodis julge või et ma ei oska erinevaid asju?

Tüüpiline, et alati arvatakse petmise puhul seda, et ju siis oma naine on tuim tükk ja lebab voodis elutuna.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mär 2026 19:11 Mida teeksite, kui saaksite olla ühe päeva nähtamatu?
Tegelt mina tahaks osata mõtteid lugeda, et teada mida teine inimene päriselt arvab või mõtleb.
Nagu oli ühes filmis, kus üks mees kuulis teiste mõtteid.
Teisel võivad päris siivutud mõtted olla. Ise mõtlen ka ju selliseid siivutuid asju mida tahaks teisega teha, mida tegelikkuses ei tee.
Aga see võib ka väga valus olla kui tead, mida mõeldakse sinust.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Mär 2026 18:39Miks sa arvad, et ma ei ole voodis julge või et ma ei oska erinevaid asju?

Tüüpiline, et alati arvatakse petmise puhul seda, et ju siis oma naine on tuim tükk ja lebab voodis elutuna.
Ma ei tea midagi sinust arvata. Selleks ma küsilausega küsisin. Aga pakun, et prostid teevad seda asja nagu proffessionaalid. Kogemused suuremad.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Mär 2026 18:48
Külaline kirjutas: 07 Mär 2026 18:39Miks sa arvad, et ma ei ole voodis julge või et ma ei oska erinevaid asju?

Ma ei tea midagi sinust arvata. Selleks ma küsilausega küsisin. Aga pakun, et prostid teevad seda asja nagu proffessionaalid. Kogemused suuremad.
Aga arvasid ju, et järelikult ma ei ole voodis julge ja et minuga ei saanud neid asju teha, mida prostidega.

Kas sa arvad tõsiselt, et mehed petavad oma naisi vaid juhul, kui oma naine ei taha seksida või ei ole voodis piisavalt hea?
Külaline

Guest kirjutas: 07 Mär 2026 18:37
Guest kirjutas: 07 Mär 2026 18:32
Naudingut ei oleks tundnud. Aga oleks tahtnud näha, mida abikaasa nendega teeb ja mida tunneb. Kas saab suurema naudingu kui minuga.
Mind jällegi huvitab, kuidas sa nägemise puhul oleksid aru saanud, mida ta tunneb? Kui saab suurema naudingu, prooviksid järele teha? Kas abikaasaga koos olles ise ei saa seda tekitada ja mis oled mõelnud, mis takistab? Mis naine ise asjast arvab?
Külaline

Selleks pole vaja kogemusi, vaid tahtmist. Oma naine on sellepärast meritäht, et vanamees on ammu ära tüüdanud, Prostid pigem ei viitsi sageli mitte midagi teha, neid pruugivad tavaliselt mehed, kes tasuta naist ei saa. Meest erutab juba see, et on võõras, et on noorem (tavaline klientuur on ju vanamehenässid) ja ongi kõik. See on mingi meeste unelm, et prost teab ei tea mis imetrikke, mis tema väsinud väikemehe ka kuidagi elule putitaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Mär 2026 18:51Kas sa arvad tõsiselt, et mehed petavad oma naisi vaid juhul, kui oma naine ei taha seksida või ei ole voodis piisavalt hea?
Ma arvan, et mehed petavad kui tekib juhus või võimalus.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Mär 2026 18:41
Külaline kirjutas: 06 Mär 2026 19:11 Mida teeksite, kui saaksite olla ühe päeva nähtamatu?
Tegelt mina tahaks osata mõtteid lugeda, et teada mida teine inimene päriselt arvab või mõtleb.
Nagu oli ühes filmis, kus üks mees kuulis teiste mõtteid.
Teisel võivad päris siivutud mõtted olla. Ise mõtlen ka ju selliseid siivutuid asju mida tahaks teisega teha, mida tegelikkuses ei tee.
Aga see võib ka väga valus olla kui tead, mida mõeldakse sinust.
Aga miks sa inimene ei räägi teisega? Lihtne ju.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Mär 2026 18:55
Külaline kirjutas: 07 Mär 2026 18:51Kas sa arvad tõsiselt, et mehed petavad oma naisi vaid juhul, kui oma naine ei taha seksida või ei ole voodis piisavalt hea?
Ma arvan, et mehed petavad kui tekib juhus või võimalus.
Tõesti või. Ja mis sa sellest siis arvad, et naised ka alati petaks, kui võimalus avaneb? Naistel on neid võimalusi ju veel palju rohkem. Kui mingit eneseregulatsiooni pole, siis pole ju mõtet koos ollagi, alati on võimalus võtta keegi teine.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Mär 2026 18:53
Guest kirjutas: 07 Mär 2026 18:32 Ma arvan, et sa ei tea eriti hästi, mida sa tahad ja mida mitte. Või saaksid sa vaatamisest naudingut? Kui viimast, siis okei. Kui ei saa, siis sa kohe kindlasti tegelikult ei taha näha, kuidas sinu abikaasa teisega seksib.
Mind jällegi huvitab, kuidas sa nägemise puhul oleksid aru saanud, mida ta tunneb? Kui saab suurema naudingu, prooviksid järele teha? Kas abikaasaga koos olles ise ei saa seda tekitada ja mis oled mõelnud, mis takistab? Mis naine ise asjast arvab?
Kuna ma tunnen teda, siis ma oskan lugeda ta näoilmeid ja käitumist. Ma oleks kindlasti aru saanud kas ja kui palju ta protsessi nautis.

Ei prooviks järgi teha. Miks see mulle oleks oluline teadmine, ei oskagi lahti mõtestada.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Mär 2026 19:09

Kuna ma tunnen teda, siis ma oskan lugeda ta näoilmeid ja käitumist. Ma oleks kindlasti aru saanud kas ja kui palju ta protsessi nautis.

Ei prooviks järgi teha. Miks see mulle oleks oluline teadmine, ei oskagi lahti mõtestada.
Ma ei saa üldse aru, miks sa mingi prostituudipruukijaga üldse enam koos oled ja veel enam üritad siin veel mõistatada, kas nautis ikka ka ja kui palju.
Külaline

Millest selline arvamus, et prostituut on voodis parem ja et ta on seksimises proff? Mine loe näiteks foorum69 foorumit. Seal on meeste hinnangud erinevate prostituutide kohta. Mehed muljetavad omavahel. Mälu järgi on seal kiidetud vaid paari prostituuti. Teisi on kõvasti laidetud. See, et naine on omale sellise ameti valinud, ei tähenda sugugi seda, et ta seksib paremini kui tavaline naine.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Mär 2026 19:14

Millest selline arvamus, et prostituut on voodis parem ja et ta on seksimises proff? Mine loe näiteks foorum69 foorumit. Seal on meeste hinnangud erinevate prostituutide kohta. Mehed muljetavad omavahel. Mälu järgi on seal kiidetud vaid paari prostituuti. Teisi on kõvasti laidetud. See, et naine on omale sellise ameti valinud, ei tähenda sugugi seda, et ta seksib paremini kui tavaline naine.
Tavaline naine seksibki paremini, selge see.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Mär 2026 19:12

Ma ei saa üldse aru, miks sa mingi prostituudipruukijaga üldse enam koos oled ja veel enam üritad siin veel mõistatada, kas nautis ikka ka ja kui palju.
Kust sa seda välja lugesid, et ma temaga enam koos olen? Hetkel, kui teada sain, kolisin välja - joonelt!
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Mär 2026 19:14Millest selline arvamus, et prostituut on voodis parem ja et ta on seksimises proff?
Lihtsalt arvan, kuna palju mehi läbi käinud, küsinud ja teab mida kuidas tahetakse.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Mär 2026 19:23
Guest kirjutas: 07 Mär 2026 19:12

Kust sa seda välja lugesid, et ma temaga enam koos olen? Hetkel, kui teada sain, kolisin välja - joonelt!
Väga tubli. Siis polegi vaja mõistatada, kas nautis või ei nautinud. Mis vahet seal on, mees ei sobi suhteks. Mingu lasku oma prostidega nüüd edasi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: libakägu, Semrush [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 12 külalist