50+ ja salaja armunud, nagu pubekas :O

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Juustup kirjutas: 14 Juul 2024 20:32
Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 20:00
Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 18:34 Huvitav lugu. Miks sa põed mingite sõprade pärast või üldse kellegi teise arvamuse pärast sellises vanuses, kui mõistus peaks juba peas olema? Sinu elu on sinu elu, seks ja suhtlemine võiks ju ikka olla ja veel pikalt? Ei? Kui ei taha kumbagi ja soovid omas harjunud rutiinis turvaliselt edasi lasta, siis see on sinu valik. Kui tahad midagi muuta, tuleb riske võtta. Otsusta ise, sa oled selleks terve elu harjutanud ja see oskus peaks käpas olema tänaseks.
Mitte lihtsalt "mingite sõprade" vaid selle mehe õe ja tema perega, kellest on mulle saanud napilt aastaga parimad ja ainukesed sõbrad ( pole eriti sõpradeleidja inimtüüp) Selge on see, et kuna see mees ei saa kuidagi minust huvitatud olla, siis pole võimalik nendega suhtlemist jätkata, kui ma olen endal margi täis teinud. Sest korra ma juba nii ju tegin ja suhtlemine "silmarõõmu" ja tema seltskonnaga lõppes päevapealt.
Mina pole see inimene, kes riskida tahab. Aga ma just mõtlengi, et kuidas suhelda nii, et keegi sellest sümpaatiast teada ei saa...
Kas nii ei saaks kuidagi korraldada, et sa selle mehe õega ja tema pereha suhtled, aga võimalusel väldid üritusi ja koosviibimisi kus see kõnealune mees on?

/Juustup
See ei tule kahjuks kuidagi välja, sest nad elavad kõrvalmajades ja on see vend on kogu oma töövälise aja õepere juures. Ja iga kord ,kui sõbranna ja tema mees otsustavad kuskile perega sõita- ja nad võtavad mind ka oma pereliikmena suuresti, siis on vend alati kaasas, tegeleb lastega ja kuna peres on ka vanavanemad, pere on suur, siis käiakse tihti kahe autoga- õemehe kaubiku ja sõbranna venna chrysleriga.
Kuna meil sõbrannaga pole kummalgi lube ja me elame üksteisest paarikümne kilomeetri kaugusel, siis me kohtume sõbrannaga alati kas tööl (töötan nende perefirmas) või mõnel pereüritusel. Nii et vältida seda venda kuidagi pole võimalik.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 21:02
Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 20:00
Mitte lihtsalt "mingite sõprade" vaid selle mehe õe ja tema perega, kellest on mulle saanud napilt aastaga parimad ja ainukesed sõbrad ( pole eriti sõpradeleidja inimtüüp) Selge on see, et kuna see mees ei saa kuidagi minust huvitatud olla, siis pole võimalik nendega suhtlemist jätkata, kui ma olen endal margi täis teinud. Sest korra ma juba nii ju tegin ja suhtlemine "silmarõõmu" ja tema seltskonnaga lõppes päevapealt.
Mina pole see inimene, kes riskida tahab. Aga ma just mõtlengi, et kuidas suhelda nii, et keegi sellest sümpaatiast teada ei saa...
Kas nii ei saaks kuidagi korraldada, et sa selle mehe õega ja tema pereha suhtled, aga võimalusel väldid üritusi ja koosviibimisi kus see kõnealune mees on?

/Juustup
See ei tule kahjuks kuidagi välja, sest nad elavad kõrvalmajades ja on see vend on kogu oma töövälise aja õepere juures. Ja iga kord ,kui sõbranna ja tema mees otsustavad kuskile perega sõita- ja nad võtavad mind ka oma pereliikmena suuresti, siis on vend alati kaasas, tegeleb lastega ja kuna peres on ka vanavanemad, pere on suur, siis käiakse tihti kahe autoga- õemehe kaubiku ja sõbranna venna chrysleriga.
Kuna meil sõbrannaga pole kummalgi lube ja me elame üksteisest paarikümne kilomeetri kaugusel, siis me kohtume sõbrannaga alati kas tööl (töötan nende perefirmas) või mõnel pereüritusel. Nii et vältida seda venda kuidagi pole võimalik.
Selge, aga kas see kõnealune mees on suhtes? Oled sa kindel, et kuidagi märku anda, et sa temast huvitatud oled, oleks viga?
Mehed ei oska naiste pähe näha, võimalik et ka sina oled talle sümpaatsem kui sa tegelikult ise tead. Mingeid märke lugema hakata ma sul ei soovita(oht on üle mõelda) aga samas teise inimese pähe me ju ei näe. Kuidas ta Sinu seltskonnas käitub? Oled Sa midagi eriskummalist tähele pannud?

Üks võimalus on ka välja uurida tema hobid. No nöiteks ütleme, et talle meeldib kalal käia. Teinekord valjuhäälselt seltskonnas saad jutu kalastamise peale viia. No näiteks võtad lõhevõileivad kaasa ja kui kõik kiitma kukuvad(mis on tavaline taks igas seltskonnas) siis ütledki, et sa jubedalt armastad kalatoite ja sooviksid ka kalale minna,aga ei oska kuskilt alustada. Umbes nii.

Mis selle mehe hobid on?

/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 14 Juul 2024 21:10
Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 21:02

/Juustup
Selge, aga kas see kõnealune mees on suhtes? Oled sa kindel, et kuidagi märku anda, et sa temast huvitatud oled, oleks viga?
Mehed ei oska naiste pähe näha, võimalik et ka sina oled talle sümpaatsem kui sa tegelikult ise tead. Mingeid märke lugema hakata ma sul ei soovita(oht on üle mõelda) aga samas teise inimese pähe me ju ei näe. Kuidas ta Sinu seltskonnas käitub? Oled Sa midagi eriskummalist tähele pannud?

Üks võimalus on ka välja uurida tema hobid. No nöiteks ütleme, et talle meeldib kalal käia. Teinekord valjuhäälselt seltskonnas saad jutu kalastamise peale viia. No näiteks võtad lõhevõileivad kaasa ja kui kõik kiitma kukuvad(mis on tavaline taks igas seltskonnas) siis ütledki, et sa jubedalt armastad kalatoite ja sooviksid ka kalale minna,aga ei oska kuskilt alustada. Umbes nii.

Mis selle mehe hobid on?

/Juustup
Ta pole minu teada hõivatud, vähemalt elab üksi ja pole kuulnud-näinud, et al oleks keegi. Ma naljapärast küsisin ta õe käest ka kunagi, et kas vennas ei kavatsegi uut naist otsida (mingi 12 aastat lahutatud) , siis õde naeris ja ütles, et ammu oleks aeg jah :D Ja mõlemad naersime selle üle siis lihtsalt..
Sellele mehele meeldib küll kalal käia, aga vot minule ei meeldiks ealeski temaga kaasa minna...mulle ei meeldi vesi ega paadisõit.
Olen 99% kindel, et minust ta huvitatud küll pole, ei oska küll kuidagi aru saada, et suhtuks kuidagi teisiti, kui teistesse. Saame hästi läbi, ta on viisakas ja džentelmen, aga ta ongi lihtsalt selline.
Teisi hobisid sel mehel ma ei teagi..kokata meeldib ka ja õelastega tegeleda.
Külaline

Aga ära väldi seda meest. Et kui väldid, siis läheb armumine üle? Nagunii varsti näed teda ja tunded kasvavad. Nagunii hakkad üle mõtlema. Sa ei saa teda peast välja. Tekib kohutav igatsus, tunded suurenevad. Asi ei ole enam sinu kontrolli all. Sa ei saa selle vastu. Sa võid mitte tahta, aga need tunded sinu sees teevad nagu ise tahavad.
Külaline

Teemaalgataja, pea hoogu! Sa laod siin teemas kõik peensusteni letti, kas ei karda, et see õde käib ka siin aega veetmas ja du jutu põhjal oleksid sa kohe paljastatud. Aga armunud olla on mõnus. Ära riku seda ära, unista omaette.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 13:13
Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 13:00 Lühidalt- olen harjunud üksi elama juba ligi kümme aastat, ega otsi mingisugust elukaaslast. Olen oma pisikese üürikorteriga rahul ja ei soovi sinna kedagi elama võtta, veel vähem aga ise kellegi juurde elama kolida. Mõni aasta tagasi armusin ma ülepeakaela ühte oma tollasesse sõpra ja aasta-poolteist hiljem mõtlesin, et looks ehk visiitsuhte kõige sinna juurde kuuluvaga. Et aga mees andis segaseid signaale, arvasin, et astun ise esimese sammu..ja tegin end korralikult lolliks. Mees oli tegelikult bi,kellel oli tollal just mingi "teema" oma sõbraga. No siililegi selge- kaotasin koheselt kaks ägedat sõpra :D
Ja nüüd olen JÄLLE suht sarnases seisus. Minu sõbranna mehel on vend, kes muidugi kuulub ka meie ülivahvasse seltskonda. Sümpaatne ja majanduslikult kindlustatud minuealine lahutatud mees..ja ta meeldib mulle liiga palju. Väga loodan ,et ei oleks armumine vist lihtsalt sümpaatia, aga samas...Vot see ongi kõige suurem arusaamatus selles olukorras- ma ei taha üldse mingit suhet, isegi mitte visiitsuhet ja seksimõtegi toob vastikustunde (kliimaks ja liigne enesekriitika..tänan teid :D ) Ja ma ei taha ealeski, et mu sõbrad ja muidugi mees ise sellest aru saaks, et ma olen armunud..vist ikka olen.
Olen liiga mugav, et ennast ja oma elustiili muutma hakata suhte nimel ja see on ka üks põhjus, miks ma ei taha end siduda. Samas on 99% protsenti välistatud, et ma sellisena võiksin talle meeldida rohkem kui sõber. Ja kui ma kuidagi peaksin end reetma, siis ma kindlasti kaotaksin kogu selle pere ja sõpruskonna lugupidamise.
Ühesõnaga loll seis igatpidi! Ja ma isegi ei tea, miks ma selle teema tegin. Võibolla lihtsalt et ennast välja elada? Või siis, kui kellelgi on sarnane olukord olnud ja just küpsemas eas, siis kogemusi, mismoodi neil on olukord lahenenud?
Mina ei saa nüüd aru (olen N55), mismoodi sul see armumine on, kui mõte seksist ja suhtest on vastumeelne ja lausa tekitab vastikustunde? Mida sa üldse tahaksid siis? Minu arvates on armumine siiski seotud ka seksuaalsusega, sest see on puhtalt biokeemiline reaktsioon. Kuidas sul see on, mida sa tegelikult üldse sooviksid? Kas seda, et see mees vaatab sulle silma ja hoiab su kätt?
Kui 99% on välistatud, et sa talle romantilises mõttes meeldid, siis on ainus võimalus hoida oma tunded endas ja neid mitte avalikustada.
Minu meelest on see üks järjekordne provotseeriv postitus, lihtsalt inimesel puuduvad reaalsed kogemused ja siis ei osanud õigesti kirja panna.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 22:06 Aga armunud olla on mõnus. Ära riku seda ära, unista omaette.
Mina küll ei ütleks, et mõnus olla. Minu viimatise kogemuse järgi ikka väga paha, piinav ja hull oli olla. Kogemus küll, aga kas ma seda veelkord läbi elada tahaks selliseid tundeid. Ega ei tahaks küll, kui vastu tundeid pole. Umbes 2 aastat on olnud ja päris üle pole veel läinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 23:36
Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 22:06 Aga armunud olla on mõnus. Ära riku seda ära, unista omaette.
Mina küll ei ütleks, et mõnus olla. Minu viimatise kogemuse järgi ikka väga paha, piinav ja hull oli olla. Kogemus küll, aga kas ma seda veelkord läbi elada tahaks selliseid tundeid. Ega ei tahaks küll, kui vastu tundeid pole. Umbes 2 aastat on olnud ja päris üle pole veel läinud.
Ühepoolselt on tõesti piin.

Armunud on mõnus olla vaid siis, see vastastikune on.
Külaline

Mismoodi saab suhe tekkida idikaga kes on armunud, aga vot seks ajab oksele :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 22:03 Aga ära väldi seda meest. Et kui väldid, siis läheb armumine üle? Nagunii varsti näed teda ja tunded kasvavad. Nagunii hakkad üle mõtlema. Sa ei saa teda peast välja. Tekib kohutav igatsus, tunded suurenevad. Asi ei ole enam sinu kontrolli all. Sa ei saa selle vastu. Sa võid mitte tahta, aga need tunded sinu sees teevad nagu ise tahavad.
Mnjah, see oli nüüd küll väga lohutav :D
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 01:01 Mismoodi saab suhe tekkida idikaga kes on armunud, aga vot seks ajab oksele :lol:
Ma põen oma keha pärast,olen eluaeg ebakindel olnud ja seks on olnud..noh kui on siis on, kui pole, siis pole. Nüüd juba 7aastat pole ja ebakindlus on kordades suurem,kuna olen kehalt palju muutunud ja liikumisega on probleeme tulnud jne
Pealegi on mul praegu kliimaksis küll seksisoov null
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 10:05
Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 01:01 Mismoodi saab suhe tekkida idikaga kes on armunud, aga vot seks ajab oksele :lol:
Ma põen oma keha pärast,olen eluaeg ebakindel olnud ja seks on olnud..noh kui on siis on, kui pole, siis pole. Nüüd juba 7aastat pole ja ebakindlus on kordades suurem,kuna olen kehalt palju muutunud ja liikumisega on probleeme tulnud jne
No siis on ju küll suhte tekkimise tõenäosus nullilähedane.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 10:05
Kui ikka seitse aastat ei ole seksiga tegelenud, siis ei pruugi enam vastavad organid tööle hakata.
Külaline

Kui ikka seitse aastat ei ole seksiga tegelenud, siis ei pruugi enam vastavad organid tööle hakata.
Organid on kama kaks, paneb libestit ja läheb küll. Aga kui peas on tõrge, häbeneb keha, siis ei tule midagi välja.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 12:25
Organid on kama kaks, paneb libestit ja läheb küll. Aga kui peas on tõrge, häbeneb keha, siis ei tule midagi välja.
Sul on selles vallas kogemusi?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 12:28
On küll jah. Ka ei seksinud aastaid, sest häbenesin oma keha, sest kaalusin 80 kg. Siis tõrjusingi kõik mehed eemale, kellega midagi susisema hakkas. Mõni väga meeldis ja tegelikult mina ju ka siis meeldisin, kui külge hakkasid lööma, aga mina ei julgenud voodisse minna, arvasin, et nagunii ma ei meeldi. Tegelikult vaatan nüüd vanu pilte ja olin selline prink paksuke, ei olnud midagi nii kole ja huvilisi oligi piisavalt, aga takistus oli minu peas. Siis võtsin maha 20 kg ja tegin kõhuplastika ja pärast seda oli keha nagu noorel tüdrukul. Siis leidsin kohe ka mehe ja seks läks väga hästi, tahtsin ise ja kõik töötas endiselt väga hästi. Seega minul ei oleks mitte midagi välja tulnud, kui poleks teinud muutust. Peaga minul ei õnnestunud midagi ette võtta, kehaga oli see lihtsam.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 12:37
Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 12:28
On küll jah. Ka ei seksinud aastaid, sest häbenesin oma keha, sest kaalusin 80 kg. Siis tõrjusingi kõik mehed eemale, kellega midagi susisema hakkas. Mõni väga meeldis ja tegelikult mina ju ka siis meeldisin, kui külge hakkasid lööma, aga mina ei julgenud voodisse minna, arvasin, et nagunii ma ei meeldi. Tegelikult vaatan nüüd vanu pilte ja olin selline prink paksuke, ei olnud midagi nii kole ja huvilisi oligi piisavalt, aga takistus oli minu peas. Siis võtsin maha 20 kg ja tegin kõhuplastika ja pärast seda oli keha nagu noorel tüdrukul. Siis leidsin kohe ka mehe ja seks läks väga hästi, tahtsin ise ja kõik töötas endiselt väga hästi. Seega minul ei oleks mitte midagi välja tulnud, kui poleks teinud muutust. Peaga minul ei õnnestunud midagi ette võtta, kehaga oli see lihtsam.
Minu arust on seks üldse tänapäeval ületähtsustatud. Küsimus polnud ju üldse selles,et kas ma tahan või ei taha seksida- hetkelises tundeseisus ma sellest üldse ei mõtle. Hetkel ma tahaksin tegelikult hoopis sellest lootusetust armumisest üle saada, aga seda ma ei oska kuidagi. Ja selle mehe vältimine pole võimalik ning ega see vältimine psühholoogiliseltki ei aita.
Kui saaks tundeid lihtsalt nupust välja lülitada..
Külaline

Minu arust on seks üldse tänapäeval ületähtsustatud. Küsimus polnud ju üldse selles,et kas ma tahan või ei taha seksida- hetkelises tundeseisus ma sellest üldse ei mõtle. Hetkel ma tahaksin tegelikult hoopis sellest lootusetust armumisest üle saada, aga seda ma ei oska kuidagi. Ja selle mehe vältimine pole võimalik ning ega see vältimine psühholoogiliseltki ei aita.
Vältimine aitaks küll. Kui aastaid kokku ei puutu, siis läheb see armumine ikka üle küll, lihtsalt võib minna aega.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 09:43
Vältimine aitaks küll. Kui aastaid kokku ei puutu, siis läheb see armumine ikka üle küll, lihtsalt võib minna aega.
Aastaid piinelda :O Olen seda mitu korda läbi elanud ja see on hullemaid asju üldse, mis olla saab! Ja iseenesest ei ole ükski tunne üle läinud, minu jaoks on alati olnud äärmiselt vajalik selgus- kas kõik või mitte midagi- ja ma olen end mitmel korral lolliks teinud (eriti hull oli just viimane kord, kui ma kaotasin tänu sellele peaaegu kõik oma sõbrad, kuna nad olid selle mehega seotud ning seekord tõenäoliselt juhtuks samamoodi) Vältida teda aga poleks võimalik kuidagi, sest nagu öeldud, on nad õe perega väga lähedased. Ja kaotada hea sõbranna, kes on ka mu töökaaslane- seda ma ei tahaks .
Külaline

Sinu häda on, et sul pole sõpru ega tuttavaid. Ja kui siis juhtumisi ühe tuttava saad, ei oska oma tundeid suunata. Piisab viisakast käitumisest ja kohalolust ja oled silmini armunud. Ja siis on sada häda, miks mitte midagi muuta ei saa.
Leia uusi tegevusi, hobisid, inimesi. Mõni trennigrupp, rahvatants, heegeldusklubi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist