Kuhu jäi?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 26 Veebr 2026 19:38
Guest kirjutas: 26 Veebr 2026 19:02
Guest kirjutas: 26 Veebr 2026 11:24 Evelini väärtustamise kampaania on lahti läinud :lol: :lol:
https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/12 ... -tiivalook

Juba teist korda kaaperdab ajakirjandus mu idee.

Sa ikka tead "idee" tähendust, proua Napoleon?

Tean, tean ja rohkem ma siia teemasid ei vorbi. Igav hakkab teil edaspidi seega. Tõin siia elu, aga varastatakse ära näed ja ei maksta selle eest.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Veebr 2026 09:54
Guest kirjutas: 26 Veebr 2026 08:22 Ei saa aru, mis mina siia puutun? Minul ei ole Eesti riigi ees mingeid teeneid ja ma ei tunne ennast puudutatuna, et mina sellisel üritusel osaleda ei saa.
Ma räägin inimestest, kes on olnud kunagi riigi esindusleedid. Ja väita, et neil oli Eesti ühiskonna ees omal ajal null kohustust, on ikka ülimalt rumal. Neil on olnud oluline sotsiaalne ja esindusfunktsioon. Ja mõlemad on esindanud Eesti riiki ja aidanud tõsta tähelepanu olulistele ühiskondlikele teemadele, nagu see roll ette näeb.
Tee vahet minevikul ja olevikul. Ajal, mil neil olid kohustused Eesti riigi ees, olid nad igal aastal ka vastuvõtul kohal, kas pole. Enam neil pole neid kohustusi, seega pole ka põhjust kutsuda. Või sinu arust tuleb igal aastl kutsuda kõik, kellel läbi ajaloo on olnud kohustusi Eesti riigi ees? Ei tule. Mõned erandid siin on, näiteks endised presidendid, aga sellel on ka selge statuut - nad on surmani presidendid. Ja just seepärast puutudki siia sina - sina ja Evelin ja Ieva olete võrdselt palju või vähe viimasel aastal Eesti heaks panustanud. Ühtegi teist pole põhjust kutsuda.
Ahsoo! Mis roll siis Helle Meril oli riigi ees pärast seda, kui ta leseks jäi?
Külaline

Guest kirjutas: 26 Veebr 2026 11:55
Guest kirjutas: 26 Veebr 2026 11:43 Siinsed mutid käivad mutiriietega, lõhkiseid teksasid ei kanna keegi. Nii kui 40 ette tuli, mutt, mis mutt.
Mingi kohustus on kõigil lõhkisi teksasid kanda kuni surmani?
No Evelin veel surema ei hakka. Seega, miks ta ei võiks lõhkiseid teksaseid kanda?
Külaline

Guest kirjutas: 26 Veebr 2026 12:08
Guest kirjutas: 26 Veebr 2026 12:03
Külaline kirjutas: 26 Veebr 2026 11:55 Mingi kohustus on kõigil lõhkisi teksasid kanda kuni surmani?
No ma ei tea, tavaline riie nagu iga teinegi. Loomulikult nendele, kes näevad head välja ning on vitaalsed ja hingelt noored. Lihtsalt hämmastav, et keegi kommenteerib teist naist kaltsakaks.
See selleks, loomulikult pole põhjust kedagi lõhkiste teksade eest kritiseerida, aga sinul pole ka mingit õigust ega põhjust 40+ naisi muttideks sõimata, kui nad ei soovi selliseid teksasid oma garderoobi. Igaühe oma valik. Mutiriieteni on siit ikka väga pikk maa minna, pole ma küll tänavail näinud 40+ mutte.
Kuna siin üks kodanik nimetas Evelini kaltsakaks, siis tema kohta mutt öelda, on veel väga leebe.

Katsu ikka aru saada, keda sa korrale kutsud! Alusta sellest inimesest, kes teisi naisi kaltsakaks nimetab.
Külaline

Elu24 lugejate arvates näeb Evelin välja nagu mõne depressiivse väikelinna koduperenaine.
https://elu24.postimees.ee/2908027/eksk ... kesklinnas
Külaline

Guest kirjutas: 26 Veebr 2026 21:21
Guest kirjutas: 26 Veebr 2026 12:08
Guest kirjutas: 26 Veebr 2026 12:03

No ma ei tea, tavaline riie nagu iga teinegi. Loomulikult nendele, kes näevad head välja ning on vitaalsed ja hingelt noored. Lihtsalt hämmastav, et keegi kommenteerib teist naist kaltsakaks.
See selleks, loomulikult pole põhjust kedagi lõhkiste teksade eest kritiseerida, aga sinul pole ka mingit õigust ega põhjust 40+ naisi muttideks sõimata, kui nad ei soovi selliseid teksasid oma garderoobi. Igaühe oma valik. Mutiriieteni on siit ikka väga pikk maa minna, pole ma küll tänavail näinud 40+ mutte.
Kuna siin üks kodanik nimetas Evelini kaltsakaks, siis tema kohta mutt öelda, on veel väga leebe.

Katsu ikka aru saada, keda sa korrale kutsud! Alusta sellest inimesest, kes teisi naisi kaltsakaks nimetab.
Ka teda on siin korrale kutsutud. Sa ei pea tema tasemele laskuma.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Veebr 2026 21:27 Elu24 lugejate arvates näeb Evelin välja nagu mõne depressiivse väikelinna koduperenaine.
Mis sul täpsemalt viga on? Milline trauma selliseid tagajärgi annab, et mitte kuidagi ei suuda õelutsemata olla, oled lihtsalt kellegi välja valinud, kelle kõri kallal pured niisama, nalja pärast? Või on sul mingi isiklik vimm, oli koolis sinust parem õpilane või ütles sulle kunagi "loll"?
Külaline

Guest kirjutas: 26 Veebr 2026 21:46
Guest kirjutas: 26 Veebr 2026 21:21
Guest kirjutas: 26 Veebr 2026 12:08 See selleks, loomulikult pole põhjust kedagi lõhkiste teksade eest kritiseerida, aga sinul pole ka mingit õigust ega põhjust 40+ naisi muttideks sõimata, kui nad ei soovi selliseid teksasid oma garderoobi. Igaühe oma valik. Mutiriieteni on siit ikka väga pikk maa minna, pole ma küll tänavail näinud 40+ mutte.

Ka teda on siin korrale kutsutud. Sa ei pea tema tasemele laskuma.
MIna ei olegi laskunud. Ei ole siin kedagi mutiks ega kaltsakaks nimetanud.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Veebr 2026 21:11
Guest kirjutas: 26 Veebr 2026 09:54
Guest kirjutas: 26 Veebr 2026 08:22 Ei saa aru, mis mina siia puutun? Minul ei ole Eesti riigi ees mingeid teeneid ja ma ei tunne ennast puudutatuna, et mina sellisel üritusel osaleda ei saa.
Ma räägin inimestest, kes on olnud kunagi riigi esindusleedid. Ja väita, et neil oli Eesti ühiskonna ees omal ajal null kohustust, on ikka ülimalt rumal. Neil on olnud oluline sotsiaalne ja esindusfunktsioon. Ja mõlemad on esindanud Eesti riiki ja aidanud tõsta tähelepanu olulistele ühiskondlikele teemadele, nagu see roll ette näeb.
Tee vahet minevikul ja olevikul. Ajal, mil neil olid kohustused Eesti riigi ees, olid nad igal aastal ka vastuvõtul kohal, kas pole. Enam neil pole neid kohustusi, seega pole ka põhjust kutsuda. Või sinu arust tuleb igal aastl kutsuda kõik, kellel läbi ajaloo on olnud kohustusi Eesti riigi ees? Ei tule. Mõned erandid siin on, näiteks endised presidendid, aga sellel on ka selge statuut - nad on surmani presidendid. Ja just seepärast puutudki siia sina - sina ja Evelin ja Ieva olete võrdselt palju või vähe viimasel aastal Eesti heaks panustanud. Ühtegi teist pole põhjust kutsuda.
Tema oli jätkuvalt presidendi lesk. Pole väga keeruline?
Külaline

Guest kirjutas: 26 Veebr 2026 22:28
Guest kirjutas: 26 Veebr 2026 09:54 Tee vahet minevikul ja olevikul. Ajal, mil neil olid kohustused Eesti riigi ees, olid nad igal aastal ka vastuvõtul kohal, kas pole. Enam neil pole neid kohustusi, seega pole ka põhjust kutsuda. Või sinu arust tuleb igal aastl kutsuda kõik, kellel läbi ajaloo on olnud kohustusi Eesti riigi ees? Ei tule. Mõned erandid siin on, näiteks endised presidendid, aga sellel on ka selge statuut - nad on surmani presidendid. Ja just seepärast puutudki siia sina - sina ja Evelin ja Ieva olete võrdselt palju või vähe viimasel aastal Eesti heaks panustanud. Ühtegi teist pole põhjust kutsuda.
Oot-oot-oot! Sa ütlesid, et ilvese eksnaistel ei ole täna enam mingeid kohustusi riigi ees. Seega ei ole neid põhjust ka kutsuda.

Mina küsin, mis roll Helle Meril oli pärast seda, kui tema mees oli siit ilmast lahkunud? Mida tema panustas Eesti heaks? Teda ju kutsuti edaspidi peole.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Veebr 2026 00:50
Guest kirjutas: 26 Veebr 2026 22:28
Oot-oot-oot! Sa ütlesid, et ilvese eksnaistel ei ole täna enam mingeid kohustusi riigi ees. Seega ei ole neid põhjust ka kutsuda.

Mina küsin, mis roll Helle Meril oli pärast seda, kui tema mees oli siit ilmast lahkunud? Mida tema panustas Eesti heaks? Teda ju kutsuti edaspidi peole.
Võtame siis rahulikus tempos uuesti läbi.
Helle Meril oli staatus "presidendi lesk", mille tõttu teda kutsuti. Küllap kutsuti ka Ingrid Rüütlit, kes on samuti presidendi lesk, ta ei viitsinud lihtsalt tulla.
Staatust "presidendi lahutatud abikaasa" pole veel loodud, seega selle kaudu Evelini ega Ievat kutsuda ei saanud. Kuna Evelinil ega Ieval pole mingit eristaatust, praegusel hetkel täiesti harilikud inimesed, siis tuleb nende puhul üle vaadata, kas neil on erilisi teeneid riigi ees. Ju ei leitud hetkel olevat ja ei kutsutud. Minu arust pole liiga keerukas.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Veebr 2026 01:11
Guest kirjutas: 26 Veebr 2026 22:28 Tema oli jätkuvalt presidendi lesk. Pole väga keeruline?

Helle Meril oli staatus "presidendi lesk", mille tõttu teda kutsuti. Küllap kutsuti ka Ingrid Rüütlit, kes on samuti presidendi lesk, ta ei viitsinud lihtsalt tulla.
Staatust "presidendi lahutatud abikaasa" pole veel loodud, seega selle kaudu Evelini ega Ievat kutsuda ei saanud. Kuna Evelinil ega Ieval pole mingit eristaatust, praegusel hetkel täiesti harilikud inimesed, siis tuleb nende puhul üle vaadata, kas neil on erilisi teeneid riigi ees. Ju ei leitud hetkel olevat ja ei kutsutud. Minu arust pole liiga keerukas.

Nende mōlema eriline teene riigi ees oli see, et nad olid mitmed aastad Eesti riigi presidendiprouad, mõjutades ja suunates üldsust ning avalikkust. Minu unistustes võiks riik teed rajada koolikiusumentaliteedist välja, sest olgem ausad, see mis Evelin Ilvesele hilisemalt meedias osaks sai oli väga inetu. Tegemist on südamliku ja lahtiste kätega inimesega, kellel on anne paik või piirkond, kus ta tegutseb ellu äratada.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Veebr 2026 22:28 Tema oli jätkuvalt presidendi lesk. Pole väga keeruline?

Avasin interneti ja ma ei jõudnudki läbi lugeda kõiki Evelini algatusi ning tegutsemisi. Paljugi tuli üllatusena nagu imeliste vanavanemate valimise algatamine ja mina näiteks ei teadnud, et taaraautomaadi annetusnupp on tema idee. Tervislik koolitoit, koduküpsetatud leib, transrasvad laste kommides, Eestimaa tomatid, välja surnud piirkonna turismimagnetiks tegemine saarel jne. Võibki lugema jääda.
Palun aita midagigi meenutada Helle Meri tegutsemistest peale selle, et sulgesid Viimsi neeme tipus kohalikele pääsu mereni. Lennart Meri olulisi teeneid riigi ees ma tean.
Külaline

Evelin Ilves on seniajani kõige kauem ametis olnud Eesti presidendiproua, kokku 9,5 aastat.
9.oktoober 2006 kuni 30.aprill 2015.
Kõigi teiste esimeste leedide valitsemisaeg on olnud poole lühem.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 27 Veebr 2026 08:16

Nende mōlema eriline teene riigi ees oli see, et nad olid mitmed aastad Eesti riigi presidendiprouad, mõjutades ja suunates üldsust ning avalikkust. Minu unistustes võiks riik teed rajada koolikiusumentaliteedist välja, sest olgem ausad, see mis Evelin Ilvesele hilisemalt meedias osaks sai oli väga inetu. Tegemist on südamliku ja lahtiste kätega inimesega, kellel on anne paik või piirkond, kus ta tegutseb ellu äratada.
Aga kui endine presidendiproua oma alasti tagumikku avalikkuse ees eksponeerib ja lõhkiste teksadega teise riigipea visiidi ajal mööda linna patseerib, selle asemel, et oma mehe kõrval seista, see ei ole väga inetu? Kus suitsu, seal tuld. Meedia tühjast kohast ei kirjuta, peab ikka alust olema. Sellist ei saagi presidendi vastuvõtule kutsuda, ja staatust tal ka pole, lahutatud naine, pealegi ebasobivalt silma paistnud.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 27 Veebr 2026 09:32
Külaline kirjutas: 27 Veebr 2026 08:16
Guest kirjutas: 27 Veebr 2026 01:11 Võtame siis rahulikus tempos uuesti läbi.

Aga kui endine presidendiproua oma alasti tagumikku avalikkuse ees eksponeerib ja lõhkiste teksadega teise riigipea visiidi ajal mööda linna patseerib, selle asemel, et oma mehe kõrval seista, see ei ole väga inetu? Kus suitsu, seal tuld. Meedia tühjast kohast ei kirjuta, peab ikka alust olema. Sellist ei saagi presidendi vastuvõtule kutsuda, ja staatust tal ka pole, lahutatud naine, pealegi ebasobivalt silma paistnud.

Mis alasti tagumikku? Kindel, et endast ei räägi, inimene pidi ikka ju endast rääkima teisi süüdistades? Kus ta seda tagumikku näitas ja kellele? Sulle eraviisiliselt?
Presidendil oli juba salasuhe soojas ju lätlasega ja see ajas ka Evelini katusele musutama. Minu jaoks on alatu inimene hoopis see, kes kinnisel seltskonnaüritusel pilte klõpsima hakkas, et nendega raha teha. Väga madal. Eks Evilini teema ongi ju laias laastus selline, et helgemat, inimlikumat poolt nägevad inimesed leiavad temas head, pessimistid ja muud norijad jäävadki norima. Vähemasti oskas Evelin viimastele siis tagumikku näidata. Ka see on elus vajalik oskus.
Külaline

:D See lugu või ja sa nii endast väljas. Hahahaha.
Jälle targem. Nüüd mõistan sind, olid ja üks paljukannatanud tekevaatajatest.

Hahaha

https://www.ohtuleht.ee/melu/916606/pal ... vale-oelda
Külaline

Peab ikka tähelepanunälg olema, et endast selline häbistav saade lasta teha. Kas ta mitte meedia haridusega ei pidanud olema, vähemalt Welcome to Estonia rahapõletamise ajal räägiti seda.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Veebr 2026 10:51 Peab ikka tähelepanunälg olema, et endast selline häbistav saade lasta teha. Kas ta mitte meedia haridusega ei pidanud olema, vähemalt Welcome to Estonia rahapõletamise ajal räägiti seda.
Mis seal nii häbistavat oli siis?
Külaline

Lolliga vaidlemine on tihti kasutu ja kurnav tegevus, sest argumentide asemel võidab emotsioon ning tark jääb alla. Hando Runnel on öelnud, et kes lollidega vaidleb, on ise sama loll, ning lolliga vaieldes jääb võitjaks alati kõige lollim, sest ta ei kuula argumente.

Peamised põhjused, miks lolliga mitte vaielda:
Argumentide puudumine: Loll ignoreerib fakte ja loogikat.
Aja ja energia raiskamine: Vaidlus on viljatu ja kurnav.
Tulemus on ette teada: Vaidlus võidakse võita tugevama hääle või labasusega.

Seetõttu on kõige targem sellistest vaidlustest kõrvale jääda.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 5 külalist