Sellisel juhul on ka sinu vastused trollimine.Guest kirjutas: ↑26 Veebr 2026 06:35Guest kirjutas: ↑25 Veebr 2026 10:40Oo, see teema on mõeldud seega ainult neile, kelle arust Ievale ja Evelinile liiga tehakse ja kes sel teemal halada soovivad? Ma ei teadnud. Mõtlesin, et kõik arvamused on lubatud.Guest kirjutas: ↑25 Veebr 2026 10:02
Siis palun mine ja tee oma teema selle väljendamiseks. Noolega vasakule ja exit. Muidu kisub trollimiseks.
Kui inimene on oma lahkarvamuse juba korduvalt pikemalt lahti kirjutanud ja laskub seejärel üha uuesti ühesõnalistesse või -lauselistesse vastu plõksimistesse liigitub see trollimiseks ja trollisõjaks.
https://www.propastop.org/2025/12/16/tr ... inu-vastu/
Kuhu jäi?
-
Külaline
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑26 Veebr 2026 09:54Tee vahet minevikul ja olevikul. Ajal, mil neil olid kohustused Eesti riigi ees, olid nad igal aastal ka vastuvõtul kohal, kas pole. Enam neil pole neid kohustusi, seega pole ka põhjust kutsuda. Või sinu arust tuleb igal aastl kutsuda kõik, kellel läbi ajaloo on olnud kohustusi Eesti riigi ees? Ei tule. Mõned erandid siin on, näiteks endised presidendid, aga sellel on ka selge statuut - nad on surmani presidendid. Ja just seepärast puutudki siia sina - sina ja Evelin ja Ieva olete võrdselt palju või vähe viimasel aastal Eesti heaks panustanud. Ühtegi teist pole põhjust kutsuda.Guest kirjutas: ↑26 Veebr 2026 08:22 Ei saa aru, mis mina siia puutun? Minul ei ole Eesti riigi ees mingeid teeneid ja ma ei tunne ennast puudutatuna, et mina sellisel üritusel osaleda ei saa.
Ma räägin inimestest, kes on olnud kunagi riigi esindusleedid. Ja väita, et neil oli Eesti ühiskonna ees omal ajal null kohustust, on ikka ülimalt rumal. Neil on olnud oluline sotsiaalne ja esindusfunktsioon. Ja mõlemad on esindanud Eesti riiki ja aidanud tõsta tähelepanu olulistele ühiskondlikele teemadele, nagu see roll ette näeb.
Helle Meri?!?! Sinine vilkur.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑26 Veebr 2026 09:54Tee vahet minevikul ja olevikul. Ajal, mil neil olid kohustused Eesti riigi ees, olid nad igal aastal ka vastuvõtul kohal, kas pole. Enam neil pole neid kohustusi, seega pole ka põhjust kutsuda. Või sinu arust tuleb igal aastl kutsuda kõik, kellel läbi ajaloo on olnud kohustusi Eesti riigi ees? Ei tule. Mõned erandid siin on, näiteks endised presidendid, aga sellel on ka selge statuut - nad on surmani presidendid. Ja just seepärast puutudki siia sina - sina ja Evelin ja Ieva olete võrdselt palju või vähe viimasel aastal Eesti heaks panustanud. Ühtegi teist pole põhjust kutsuda.Guest kirjutas: ↑26 Veebr 2026 08:22 Ei saa aru, mis mina siia puutun? Minul ei ole Eesti riigi ees mingeid teeneid ja ma ei tunne ennast puudutatuna, et mina sellisel üritusel osaleda ei saa.
Ma räägin inimestest, kes on olnud kunagi riigi esindusleedid. Ja väita, et neil oli Eesti ühiskonna ees omal ajal null kohustust, on ikka ülimalt rumal. Neil on olnud oluline sotsiaalne ja esindusfunktsioon. Ja mõlemad on esindanud Eesti riiki ja aidanud tõsta tähelepanu olulistele ühiskondlikele teemadele, nagu see roll ette näeb.
Nojah, siis võtame teadmiseks, et sina vaatad oma televiisorist parema meelega iga nimetatud presidendi uut armudaami kui et vaataksid kahte olnud presidendiprouat. Mitmes kägu sa oledki ja millisele käole linnukese taha teen?
-
Külaline
Tee mitmendale tahad. Mis puutub siia see, keda mina vaadata tahan? Mitte selle järgi ei kutsuta vastuvõtule, keda inimesed näha tahaks.Guest kirjutas: ↑26 Veebr 2026 10:40 Nojah, siis võtame teadmiseks, et sina vaatad oma televiisorist parema meelega iga nimetatud presidendi uut armudaami kui et vaataksid kahte olnud presidendiprouat. Mitmes kägu sa oledki ja millisele käole linnukese taha teen?
-
Külaline
Evelini väärtustamise kampaania on lahti läinud
https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/12 ... -tiivalook
-
Külaline
Kui isailves nüüdse ameeriklannaga peaks abielluma, kas siis Eesti rahvas peaks seda provvat ülalpidama hakkama?
-
Külaline
Tavalised riided ju, sa ise ei käi nii?Külaline kirjutas: ↑25 Veebr 2026 13:10 Evelin on Eesti mainele nii palju kahju teinud, et tema kutsumine oleks küll liiast. Nii kõrged isikud ei jäta oma esindusfunktsioone armudraamade tõttu täitmata, ei jookse kaltsakana linnas ringi
https://www.ohtuleht.ee/593662/proua-ev ... vaba-paeva
![]()
-
Külaline
Sa ei käi lõhkiste teksadega või millest täpsemalt jutt?Külaline kirjutas: ↑25 Veebr 2026 17:23 Miks tal vabal ajal nii koledad riided olid, sellel pildil ja katusel?
-
Külaline
Ilves ei ole enam president, miks peaks?Guest kirjutas: ↑26 Veebr 2026 11:29 Kui isailves nüüdse ameeriklannaga peaks abielluma, kas siis Eesti rahvas peaks seda provvat ülalpidama hakkama?
-
Külaline
Siinsed mutid käivad mutiriietega, lõhkiseid teksasid ei kanna keegi. Nii kui 40 ette tuli, mutt, mis mutt.
-
Külaline
Mingi kohustus on kõigil lõhkisi teksasid kanda kuni surmani?Guest kirjutas: ↑26 Veebr 2026 11:43 Siinsed mutid käivad mutiriietega, lõhkiseid teksasid ei kanna keegi. Nii kui 40 ette tuli, mutt, mis mutt.
-
Külaline
No ma ei tea, tavaline riie nagu iga teinegi. Loomulikult nendele, kes näevad head välja ning on vitaalsed ja hingelt noored. Lihtsalt hämmastav, et keegi kommenteerib teist naist kaltsakaks.
-
Külaline
See selleks, loomulikult pole põhjust kedagi lõhkiste teksade eest kritiseerida, aga sinul pole ka mingit õigust ega põhjust 40+ naisi muttideks sõimata, kui nad ei soovi selliseid teksasid oma garderoobi. Igaühe oma valik. Mutiriieteni on siit ikka väga pikk maa minna, pole ma küll tänavail näinud 40+ mutte.Guest kirjutas: ↑26 Veebr 2026 12:03No ma ei tea, tavaline riie nagu iga teinegi. Loomulikult nendele, kes näevad head välja ning on vitaalsed ja hingelt noored. Lihtsalt hämmastav, et keegi kommenteerib teist naist kaltsakaks.
-
Külaline
Hingelt pubekasKülaline kirjutas: ↑26 Veebr 2026 12:03No ma ei tea, tavaline riie nagu iga teinegi. Loomulikult nendele, kes näevad head välja ning on vitaalsed ja hingelt noored.
-
Külaline
Miks pubekas? Enesekindel naine, kes teab oma väärtust.
-
Külaline
Kui sinu arust käib lõhkiste pükstega humorist, siis on sinu "parim enne" päris kindlasti möödas.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑26 Veebr 2026 11:24 Evelini väärtustamise kampaania on lahti läinud![]()
![]()
Juba teist korda kaaperdab ajakirjandus mu idee.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑26 Veebr 2026 19:02Guest kirjutas: ↑26 Veebr 2026 11:24 Evelini väärtustamise kampaania on lahti läinud![]()
![]()
Juba teist korda kaaperdab ajakirjandus mu idee.
Sa ikka tead "idee" tähendust, proua Napoleon?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Kirile, käguan, Tutiga Täi ja 21 külalist