Mõista, mõista

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Arutleja kirjutas: 02 Veebr 2026 16:30
Külaline kirjutas: 01 Veebr 2026 12:03
Tolmukübe kirjutas: 01 Veebr 2026 11:51 Mina ei õienda, mina juhin ühe korra tähelepanu. Kui inimene teeb edaspidi sama vea, siis olen vait, pole minu asi, kui õppust ei võtnud, ise teab, kuidas end väljendab. Näiteks jälle oli siin vahepeal "mine perse", mis on vale, parandasin juba ühekorra, et õige on "mine persse", aga ju järelikult inimene tahab ennast niiviisi väljendada, see on tema asi, pole kellegil rohkem kobiseda. Lihtsalt pakkusin, kuidas õige, kuidas aga kasutab, ise teab. Sina aga õiendad, olen sul pidevalt hambus. Sul polegi muud teha vist, kui teiste kallal õiendada. Eks sa oma kodustega samamoodi, oledki õiendaja tüüp. Mõni kohe on selline, see tal ajaviite eest.
Ainus asi, et "mine perse" on ka õige. Nii et jälle õpetad valesti.
Tegelikult eksite mõlemad, sest mõlematpidi on õige. Enne teiste parandamist võiks omaenda teadmised üle kontrollida.
See viimane külaline siis ju ei eksinud, eksis ainult TK. TK väitis, et mine persse on õige ja mine perse vale. Külaline aga ütles, et mine perse on KA õige.
Arutleja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Arutleja »

Külaline kirjutas: 02 Veebr 2026 17:22See viimane külaline siis ju ei eksinud, eksis ainult TK. TK väitis, et mine persse on õige ja mine perse vale. Külaline aga ütles, et mine perse on KA õige.
No vot, sellele ma tahtsingi tähelepanu juhtida, et enne kui teisi õpetama kukud, kontrolli ennast kümme korda. Kehtib ka mu enda kohta. Tänud.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
Külaline

Arutleja kirjutas: 02 Veebr 2026 16:30
Külaline kirjutas: 01 Veebr 2026 12:03
Tolmukübe kirjutas: 01 Veebr 2026 11:51 Mina ei õienda, mina juhin ühe korra tähelepanu. Kui inimene teeb edaspidi sama vea, siis olen vait, pole minu asi, kui õppust ei võtnud, ise teab, kuidas end väljendab. Näiteks jälle oli siin vahepeal "mine perse", mis on vale, parandasin juba ühekorra, et õige on "mine persse", aga ju järelikult inimene tahab ennast niiviisi väljendada, see on tema asi, pole kellegil rohkem kobiseda. Lihtsalt pakkusin, kuidas õige, kuidas aga kasutab, ise teab. Sina aga õiendad, olen sul pidevalt hambus. Sul polegi muud teha vist, kui teiste kallal õiendada. Eks sa oma kodustega samamoodi, oledki õiendaja tüüp. Mõni kohe on selline, see tal ajaviite eest.
Ainus asi, et "mine perse" on ka õige. Nii et jälle õpetad valesti.
Tegelikult eksite mõlemad, sest mõlematpidi on õige. Enne teiste parandamist võiks omaenda teadmised üle kontrollida.
Mina ju kirjutasingi, et ühe s-ga on KA õige. Mitte ei kirjutanud, et tema pakutud variant on vale. Valesti tegi seda, et arvas, et ainult tema variant on õige.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 31 Jaan 2026 11:50Tutvumisportaal.
Mind huvitab jällegi, et kuidas seal portaalis näkkab?
Kui palju erinevaid kirjutavad üldse?
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

No mina ei tea, kuidas seal siis näkkaks, kui ma ise ühendust võtaks. Mina olen konto teinud, aga ise passiivne. Mulle kirjutavad vbl 8 meest aastas? Osad tahavad seksi.
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Tolmukübe kirjutas: 31 Jaan 2026 11:50 Tutvumisportaal. Saad kirja, aga mehike on vastanud ühe lausega, ja selleski lauses on kolm kirjaviga. Kui ta niiviisi kirjutab, kas see ütleb midagi tema iseloomust? On ta pealetükkiv, vähese IQ-ga, tüütus, ei oska eemale hoida, jne? Kas üldse saab sellisest lausest midagi välja lugeda peale selle, et eesti keele grammatika lonkab? Kas läheksite sellise mehega kohtama? Miks ei läheks? Äkki on hea inimene? Aga kui ta nii palju vigu teeb, äkki pole temaga millestki rääkidagi? Kas saab niiviisi ühest lausest teha põhjapanevaid järeldusi?
A miks sa üldse kaalud kohtumist mehega, keda juba ennetevalt nimetad halvustavalt "mehikeseks"? Sellise eelhäälestusega pole mingit tähtsust, kas ta üldse oskab kirjutada või on mingi jessenin.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 03 Veebr 2026 07:49 No mina ei tea, kuidas seal siis näkkaks, kui ma ise ühendust võtaks. Mina olen konto teinud, aga ise passiivne. Mulle kirjutavad vbl 8 meest aastas? Osad tahavad seksi.
Seda ikka äärmiselt vähe😐 Tinderist käib jutt?
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Ei, Tinderist ei käi. Tinderiga hakkas mul massiliselt match'e tulema, kuni Tinder mu ära blokeeris. See kohalik sait. Eks sõltub, kus inimesed liiguvad.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 06 Veebr 2026 13:59 Ei, Tinderist ei käi. Tinderiga hakkas mul massiliselt match'e tulema, kuni Tinder mu ära blokeeris. See kohalik sait. Eks sõltub, kus inimesed liiguvad.
Miks Tinder sind siis ära blokeeris?
Külaline

Guest kirjutas: 06 Veebr 2026 17:13
Tolmukübe kirjutas: 06 Veebr 2026 13:59 Ei, Tinderist ei käi. Tinderiga hakkas mul massiliselt match'e tulema, kuni Tinder mu ära blokeeris. See kohalik sait. Eks sõltub, kus inimesed liiguvad.
Miks Tinder sind siis ära blokeeris?

Kas ta on siis see 50.aastane naine uudistest, kelle Tinder ära blokkeeris kuna ta valetas, et on 48 andmetes?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist