Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 11:59
Juustup, sa ei pea siin igale asjale vastama ega midagi tõestama. No milleks ometi.
Ega ei peagi ja ma seda väga rohkem ei tee ka. Minu üks nõrk isiksuseomadus ongi see, et ma lähen suht kiiresti endast välja kui mind süüdistatakse valetamises kui ma ise tean,et ma ei valeta. Mul on sellega seoses üks kunagine lapsepõlvetrauma. Eks ma katsun ennast ohjeldada ja nendest õelatest, iroonitsevatest kommentaaridest mitte välja teha.
Keegi eelkõneleja ütles, et mis siin ikka teha, liiv ja tühi väli .. vastaksin sellele, et osaliselt on see kommentaar õige, kuid osaliselt vale. See kuidas selline "metsik maa" kellelegi sobib on individuaalne. Keelt õpib iga inimene Jeemenis või Jordaanias 10x kiiremini kui Egiptuses, sest Egiptuses saab inglise ja vene keelega läbi, nendes vähekülastatavates riikides aga mitte. Ma olen tänaseks umbes poole aastaga Egiptuse täielikult läbi reisinud ja kord oli midagi teistsugust ette võtta. Eks neid kahtlejaid ja norijaid jagub ikka, ma püüan mitte välja teha.
Keegi heitis mulle ette, et minu postitusi ja "valet" on kõik foorum täis- mõtlesin sellele ning olen otsustanud blogi teha. Keda huvitab, saan lingi saata ja huvilised saavad siis minu tegevusi siin kaugel maal jälgida(nalja saab ka, siin on kohati ikka uskumatu segadus+ minu araabia keel on täiesti algeline)
Mul pole kunagi blogi olnud seega ma pean muidugi uurima kuidas see blogimajandus käib.
Lõppude lõpuks jõuan ma välja sinna kuhu ka eile- PALUN KÕIGIL, kellele ma olen antipaatne, liigaktiivne, ptinist, valelik või muidu nõme- palun blokeerige minu kasutaja. Te ei ole kohustatud minu kommentaare lugema. Samuti kui te näete, et teema on alustanud Juustup, siis lihtsalt ärge avage seda. Miks Te seda funktsiooni ei kasuta?
/Juustup