Ja lisaks pole ta kunagi olnud armunud mehesse, kes pole temasse armunud. Armub alati mehega sekundipealt täpselt samal ajal.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2026 17:53Tal on palju mehi, kelle kõik on TEMA maha jätnud, aga vaatamata sellele kõik need mehed armastavad, austavad ja kummardavad teda elu lõpuni![]()
![]()
Tahad ju uut raamatut lugeda
-
Külaline
-
Külaline
Mul ei ole palju mehi, mul on olnud mõni mees. Nagu näha, olen mina olnud püsisuhtes, teised seksivad mingite mõnekuiste tutvustega. Kokkuvõttes on mul sekspartnereid vähem, kui neil, kes siin hullumiseni rinnale taovad, et üks mees, ainult üks mees. Komöödiaklubi, ausalt. Siin on ikka igasuguseid imelikke koosKülaline kirjutas: ↑16 Jaan 2026 17:53Jah, see on seesama tädi! Lisaks on ta miljonär, väga haritud, tal on 300-ruudune maja ja 16 aastat noorem mees.Guest kirjutas: ↑16 Jaan 2026 17:21 Kas see on seesama tädi, kes siin aina kiitleb, kuidas ta on tore, sõbralik, kõik eksid jumaldavad ja sõbrad austavad elu lõpuni? Nii ebameeldivat moori pole ammu näinud. EI usu eluilmaski, et siin on jube isiklikuks minev kraakleja ja päriselus tore inimene.
Tal on palju mehi, kelle kõik on TEMA maha jätnud, aga vaatamata sellele kõik need mehed armastavad, austavad ja kummardavad teda elu lõpuni![]()
![]()
![]()
Ma arvan, et ma väga ei eksi, kui ta on seesama tädi, kes Ilunurgas hullumiseni tapleb ja mõnitab kõiki, kes end ei süsti ega lõika.
-
Külaline
Kas sa ei suuda vastata küsimusele oma 25 aasta kooselu kohta või sul pole ei meest ega kedagi, mis on tõenäolisem, eks. Räägime nüüd nende õelate põlgurite ilusast ja suurepärasest elust, aitab minu tagasihoidlikust isikust.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2026 17:50Mis imelikud tunded sul siis peal käivad, kui kellegagi voodisse kukud. Tung täiskuu poole ulguda?Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2026 17:31See on muidugi äärmus, kui esimene püsisuhe algab 30-aastaselt. Ma pole öelnud, et eksid kummardavad, austusest oli jutt. Miks sa koguaeg utreerid?
Mul ei ole midagi halvasti läinud ei täna ega mingil muul päeval. Need sinu 3 tõsisemat peikat olid siis lihtsalt misasjad, kepipartnerid? Mina nii pealiskaudne pole, ma ei kuku voodisse inimesega, kellega pole tundeid. Kui inimesega on tugevad tunded, siis jääd kokku, nii lihtne see ongi. Kaua sul see püsisuhe nüüdseks siis kestnud on, 25 aastat?
-
Külaline
Kas tema kirjutas ka seda, et pani oma koerale ja kassile jõulude ajal 500 g kalamarja ette? Kuigi tappis neid igal võimalikul moel, elasid nad ikka rekordiliselt kaua?Guest kirjutas: ↑16 Jaan 2026 17:53Jah, see on seesama tädi! Lisaks on ta miljonär, väga haritud, tal on 300-ruudune maja ja 16 aastat noorem mees.Guest kirjutas: ↑16 Jaan 2026 17:21 Kas see on seesama tädi, kes siin aina kiitleb, kuidas ta on tore, sõbralik, kõik eksid jumaldavad ja sõbrad austavad elu lõpuni? Nii ebameeldivat moori pole ammu näinud. EI usu eluilmaski, et siin on jube isiklikuks minev kraakleja ja päriselus tore inimene.
Tal on palju mehi, kelle kõik on TEMA maha jätnud, aga vaatamata sellele kõik need mehed armastavad, austavad ja kummardavad teda elu lõpuni![]()
![]()
![]()
Ma arvan, et ma väga ei eksi, kui ta on seesama tädi, kes Ilunurgas hullumiseni tapleb ja mõnitab kõiki, kes end ei süsti ega lõika.
-
Külaline
Püüa rahuneda nüüd! Vastajaid on ju palju. Minu püsisuhe on jah kestnud 25 ja rohkemgi aastat. Ja ei, ma kukkunud voodisse ilma tunneteta, aga mõistliku inimese jaoks ei tähenda ometi iga armumine kohe tõsist suhet. Ja selles ma küll kahtlen, et sul vähem kui 4 sekspartnerit elus on olnud, nagu mul. Minu jaoks pole muidugi vahet, aga oleme täpsed.Guest kirjutas: ↑16 Jaan 2026 18:00Kas sa ei suuda vastata küsimusele oma 25 aasta kooselu kohta või sul pole ei meest ega kedagi, mis on tõenäolisem, eks. Räägime nüüd nende õelate põlgurite ilusast ja suurepärasest elust, aitab minu tagasihoidlikust isikust.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2026 17:50Mis imelikud tunded sul siis peal käivad, kui kellegagi voodisse kukud. Tung täiskuu poole ulguda?Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2026 17:31See on muidugi äärmus, kui esimene püsisuhe algab 30-aastaselt. Ma pole öelnud, et eksid kummardavad, austusest oli jutt. Miks sa koguaeg utreerid?
Mul ei ole midagi halvasti läinud ei täna ega mingil muul päeval. Need sinu 3 tõsisemat peikat olid siis lihtsalt misasjad, kepipartnerid? Mina nii pealiskaudne pole, ma ei kuku voodisse inimesega, kellega pole tundeid. Kui inimesega on tugevad tunded, siis jääd kokku, nii lihtne see ongi. Kaua sul see püsisuhe nüüdseks siis kestnud on, 25 aastat?
-
Külaline
Kas sa oled kole kui öö, et mehed sind ei taha? Või ainult s*tt iseloom?Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2026 17:58Mul ei ole palju mehi, mul on olnud mõni mees. Nagu näha, olen mina olnud püsisuhtes, teised seksivad mingite mõnekuiste tutvustega. Kokkuvõttes on mul sekspartnereid vähem, kui neil, kes siin hullumiseni rinnale taovad, et üks mees, ainult üks mees. Komöödiaklubi, ausalt. Siin on ikka igasuguseid imelikke koos
-
Külaline
Ei, see oli too, kes pani oma kalamarjale koera ette.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2026 18:07Kas tema kirjutas ka seda, et pani oma koerale ja kassile jõulude ajal 500 g kalamarja ette? Kuigi tappis neid igal võimalikul moel, elasid nad ikka rekordiliselt kaua?
-
Külaline
Kahju vaid sellest, et sel tädil on lapselapsed, kellele ta jagab oma väärastunud eluväärtuseidGuest kirjutas: ↑16 Jaan 2026 17:53Jah, see on seesama tädi! Lisaks on ta miljonär, väga haritud, tal on 300-ruudune maja ja 16 aastat noorem mees.Guest kirjutas: ↑16 Jaan 2026 17:21 Kas see on seesama tädi, kes siin aina kiitleb, kuidas ta on tore, sõbralik, kõik eksid jumaldavad ja sõbrad austavad elu lõpuni? Nii ebameeldivat moori pole ammu näinud. EI usu eluilmaski, et siin on jube isiklikuks minev kraakleja ja päriselus tore inimene.
![]()
![]()
-
Külaline
Täitsa võimalik! Kuidas siis muidu miljonärid elavad!?Guest kirjutas: ↑16 Jaan 2026 18:07Kas tema kirjutas ka seda, et pani oma koerale ja kassile jõulude ajal 500 g kalamarja ette? Kuigi tappis neid igal võimalikul moel, elasid nad ikka rekordiliselt kaua?Guest kirjutas: ↑16 Jaan 2026 17:53Jah, see on seesama tädi! Lisaks on ta miljonär, väga haritud, tal on 300-ruudune maja ja 16 aastat noorem mees.Guest kirjutas: ↑16 Jaan 2026 17:21 Kas see on seesama tädi, kes siin aina kiitleb, kuidas ta on tore, sõbralik, kõik eksid jumaldavad ja sõbrad austavad elu lõpuni? Nii ebameeldivat moori pole ammu näinud. EI usu eluilmaski, et siin on jube isiklikuks minev kraakleja ja päriselus tore inimene.
![]()
![]()
-
Külaline
Tädil on kõik üle võlli: tema on kõige targem, kõige ilusam, kõige rikkam, koerad ja kassid on Guinessi rekordite raamatust, eksid jumaldavad, keegi pole iial maha jätnud, kõige-kõige-kõige! Sellegipoolest istub päevad otsa foorumis ja kiidab ennast, muud teha pole. Igas teemas on konfliktne, solvangud on fantaasiavaesed, sõimleb labaselt nagu mingi külatädi. See näitab tõesti erakordset õnne elus.Guest kirjutas: ↑16 Jaan 2026 18:59Täitsa võimalik! Kuidas siis muidu miljonärid elavad!?Guest kirjutas: ↑16 Jaan 2026 18:07Kas tema kirjutas ka seda, et pani oma koerale ja kassile jõulude ajal 500 g kalamarja ette? Kuigi tappis neid igal võimalikul moel, elasid nad ikka rekordiliselt kaua?Guest kirjutas: ↑16 Jaan 2026 17:53
Jah, see on seesama tädi! Lisaks on ta miljonär, väga haritud, tal on 300-ruudune maja ja 16 aastat noorem mees.
![]()
![]()
-
Külaline
Ahsoo! Et siis seksuaalpartnerite arv võrdub ilu või koledusega?Guest kirjutas: ↑16 Jaan 2026 18:27Kas sa oled kole kui öö, et mehed sind ei taha? Või ainult s*tt iseloom?Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2026 17:58Mul ei ole palju mehi, mul on olnud mõni mees. Nagu näha, olen mina olnud püsisuhtes, teised seksivad mingite mõnekuiste tutvustega. Kokkuvõttes on mul sekspartnereid vähem, kui neil, kes siin hullumiseni rinnale taovad, et üks mees, ainult üks mees. Komöödiaklubi, ausalt. Siin on ikka igasuguseid imelikke koos
Meenub Perekoolist keegi proua, kellel oli kuue erineva mehega kuus last (tol ajal - praeguseks ilmsel on lapsi ja mehi juba rohkem), kes nägi täpselt samasugust seost ilu ja sekspartnerite/laste isade arvu vahel
-
Külaline
Minu arust on seos irvitava emotikoni kasutamise ja arengupeetuse vahel.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2026 19:04Ahsoo! Et siis seksuaalpartnerite arv võrdub ilu või koledusega?![]()
![]()
![]()
Meenub Perekoolist keegi proua, kellel oli kuue erineva mehega kuus last (tol ajal - praeguseks ilmsel on lapsi ja mehi juba rohkem), kes nägi täpselt samasugust seost ilu ja sekspartnerite/laste isade arvu vahel![]()
-
Külaline
Ok, "pärisargumendid" said üliharitud ja ülitahetud inimesel otsa?Guest kirjutas: ↑16 Jaan 2026 19:32Minu arust on seos irvitava emotikoni kasutamise ja arengupeetuse vahel.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2026 19:04Ahsoo! Et siis seksuaalpartnerite arv võrdub ilu või koledusega?![]()
![]()
![]()
Meenub Perekoolist keegi proua, kellel oli kuue erineva mehega kuus last (tol ajal - praeguseks ilmsel on lapsi ja mehi juba rohkem), kes nägi täpselt samasugust seost ilu ja sekspartnerite/laste isade arvu vahel![]()
-
Külaline
Guinness, katsu meelde jätta ja ära kasuta sõnu/nimesid valesti, kui sa neid ei tunne.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2026 19:03koerad ja kassid on Guinessi rekordite raamatust
-
Külaline
Tänan parandamast, kuigi toon võiks olla veidi viisakam. Sa ei pea iga tähevea pärast agressiivselt ninna hüppama, saab ka teisiti ennast väljendada. Proovi mõnikord, võid üllatuda, et endal on pärast parem tunne.
-
Külaline
Miks sa arvad, et tal TÄNA midagi halvasti läks? See tädi undab ju eranditult iga päev siin erinevates teemades. Ja eranditult alati on ta teisi mõnitav.Guest kirjutas: ↑16 Jaan 2026 17:18Mis sul täna halvasti läinud on, nii agressiivne ja tülinoriv? Kes sul moraali siin luges? Lihtsalt su kelkimine, kuidas eksid sind kummardavad, oli naljakas. Ikka ühest äärmusest teise - tegelikkuses on enamikul normaalsetest naistest siiski paar-kolm-neli peikat selle 25-nda eluaastani, milleni sina nimetasid, et on 30 peikat. Sul on mingi selline matemaatika, et poole aasta kaupa on peika, aga nonstop peab peika olema, järelikult on neid kokku 30?Guest kirjutas: ↑16 Jaan 2026 17:01 Ütelnud kohe, et sellistest kergeketest jutt, et pool aastat ja lahku. Mul pole selliseid inimesi olnud. Mul on kõige lühem suhe olnud inimesega, kes oli mul esimene, 3 aastat, sellest kooselu 2 aastat. Nüüd mõistan, teie seksite erinevatega koguaeg, need pole suhted. Selle peale ei tulnudki. Kõvad moraalijüngrid, johhaidiii. Magate mingi 25 eluaastani 30 mehega ja siis kiitlete, et ühtki eksi pole, ainult oma mees![]()
Ei pea kogu aeg peikat olema. Minu esimene püsisuhe näiteks algas 30-aastaselt, enne seda oli 3 tõsisemat peikat, neid kellega 2-3 korda väljas käisin, oli muidugi veel, a neid ei nimetaks isegi peikadeks.
Loomulikult on tal iga päev, ja koguaeg, midagi halvasti. Eks see ajab tigedaks küll, kui mehed teda järjest maha jätavad.
-
Külaline
Inimesed loevad oma lemmikraamatuid korduvalt. Uue raamatu järgi haaratakse siis, kui vanast vajalikku elamust ei saa, ehk siis midagi endale olulist jääb puudu.
-
Külaline
Loed seda ühte raamatut mingi 10 aastat järjest? Kelle jaoks on raamatukauplused, kui kõik oleksid sellised stagnandid nagu sina? Kodus on dvd peal Titanicu film ja vahid seda iga päev? Sellise paigalseisva elu peale pooks end vist üles, see on ilmselt päris hea piinamismeetod. Tundsin kunagi üht naist, kes sõi 20 aastat järjest ainult peenleiba ja sõi igal hommikul ainult herkuloputru.Külaline kirjutas: ↑18 Jaan 2026 19:34 Inimesed loevad oma lemmikraamatuid korduvalt. Uue raamatu järgi haaratakse siis, kui vanast vajalikku elamust ei saa, ehk siis midagi endale olulist jääb puudu.
-
Külaline
Saatsid lapselapsed ära ja hakkad nüüd jälle pihta?Guest kirjutas: ↑18 Jaan 2026 20:30Loed seda ühte raamatut mingi 10 aastat järjest? Kelle jaoks on raamatukauplused, kui kõik oleksid sellised stagnandid nagu sina? Kodus on dvd peal Titanicu film ja vahid seda iga päev? Sellise paigalseisva elu peale pooks end vist üles, see on ilmselt päris hea piinamismeetod. Tundsin kunagi üht naist, kes sõi 20 aastat järjest ainult peenleiba ja sõi igal hommikul ainult herkuloputru.Külaline kirjutas: ↑18 Jaan 2026 19:34 Inimesed loevad oma lemmikraamatuid korduvalt. Uue raamatu järgi haaratakse siis, kui vanast vajalikku elamust ei saa, ehk siis midagi endale olulist jääb puudu.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist