Tahad ju uut raamatut lugeda

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 16 Jaan 2026 08:42 Minu eksid austavad ja hoiavad mind väga. Olen normaalne naine, hea kaaslane, lisaks tark, hea välimusega ja majanduslikult kindlustatud.
Väga tubli. Ma kirjeldaks ka, kuidas eksid mind austavad, kui mul mõni eks oleks. Seni on kenasti sobinud üks ja sama kaaslane, ekside järele pole vajadust olnud. Kui sa just eksideks kõiki nooruse peikasid ei nimeta. Nende suhtumist ma küll ei tea ja ega sinagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2026 10:08
Guest kirjutas: 16 Jaan 2026 08:42 Minu eksid austavad ja hoiavad mind väga. Olen normaalne naine, hea kaaslane, lisaks tark, hea välimusega ja majanduslikult kindlustatud.
Väga tubli. Ma kirjeldaks ka, kuidas eksid mind austavad, kui mul mõni eks oleks. Seni on kenasti sobinud üks ja sama kaaslane, ekside järele pole vajadust olnud. Kui sa just eksideks kõiki nooruse peikasid ei nimeta. Nende suhtumist ma küll ei tea ja ega sinagi.
Küll sa oled ikka tubli! Leidsid juba alaealisena endale mehe, kes võttis su süütuse ja kellega juba 40 aastat koos. Aplaus!
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2026 10:55Küll sa oled ikka tubli! Leidsid juba alaealisena endale mehe, kes võttis su süütuse ja kellega juba 40 aastat koos. Aplaus!
Lollakas.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Jaan 2026 10:55 Küll sa oled ikka tubli! Leidsid juba alaealisena endale mehe, kes võttis su süütuse ja kellega juba 40 aastat koos. Aplaus!
Veider mõtteviis sul.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2026 10:55Küll sa oled ikka tubli! Leidsid juba alaealisena endale mehe, kes võttis su süütuse ja kellega juba 40 aastat koos. Aplaus!
Ja kuidas veel võttis! Siiamaani tulevad külmavärinad, kui sellele mõtlen.🍆
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2026 11:11
Lollakas.
Süütus läks alles täisealisena?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2026 12:03
Lollakas.

Kolm minutit peale kolme läks.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2026 12:35

Lollakas.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kas see on sinu arust naljakas?
Külaline

Guest kirjutas: 16 Jaan 2026 15:13

Aga küsimus oli asjalik või? Lollakale küsimusele ja teemaaretusele lollakas vastus.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2026 15:20

Aga küsimus oli asjalik või? Lollakale küsimusele ja teemaaretusele lollakas vastus.
Küsimus oli täiesti asjakohane. Kui süütust ei kaotatud alla 18, siis järelikult täisealisena. Vastus oli absoluutselt infantiilne.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Jaan 2026 15:23
Külaline kirjutas: 16 Jaan 2026 15:20

Küsimus oli täiesti asjakohane. Kui süütust ei kaotatud alla 18, siis järelikult täisealisena. Vastus oli absoluutselt infantiilne.
Lollakaks tegi su küsimuse see, et süütuse üldse teemaks võtsid, mis see siia puutub. Ja mis on veidrat selles, kui süütus "alles täisealisena" läheb, ma ka ei mõista, aga sel teemal sinuga siin pikki vestlusi pidada ka ei plaani.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2026 15:32
Guest kirjutas: 16 Jaan 2026 15:23
Külaline kirjutas: 16 Jaan 2026 15:20 Aga küsimus oli asjalik või? Lollakale küsimusele ja teemaaretusele lollakas vastus.
Lollakaks tegi su küsimuse see, et süütuse üldse teemaks võtsid, mis see siia puutub. Ja mis on veidrat selles, kui süütus "alles täisealisena" läheb, ma ka ei mõista, aga sel teemal sinuga siin pikki vestlusi pidada ka ei plaani.
Minumeelest oled sina lollakas. Kui inimesel pole ühtki eksi, siis kas võttis süütuse ta mees, kellega ta juba rõõmsalt 40 aastat koos elab või on tegu lõdva püksikummiga naisega, kes kaotas oma süütuse kuskil joomingu käigus mingile suvakale, kellega polnud suhetki. Sinu peakolu käib ikka imelikku rada, rääkimata olematust huumorimeelest, mis viitab madalale intelligentsile.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Jaan 2026 16:37 Minumeelest oled sina lollakas. Kui inimesel pole ühtki eksi, siis kas võttis süütuse ta mees, kellega ta juba rõõmsalt 40 aastat koos elab või on tegu lõdva püksikummiga naisega, kes kaotas oma süütuse kuskil joomingu käigus mingile suvakale, kellega polnud suhetki. Sinu peakolu käib ikka imelikku rada, rääkimata olematust huumorimeelest, mis viitab madalale intelligentsile.
Sellist mõistet kui peika, kutt, minugipoolest ka kavaler või austaja sa ei tunne ega aktsepteeri? Nendest ei saa suhte lõppemisel mingit eksi, seda seletati sulle juba algses postituses. Eks saab kellestki, kellega on tõsisem suhe, elukaaslane, pikaajaline partner. Käid pool aastat kellegagi, seksid 2 korda, lähed lahku, sest ikkagi ei sobi - ja kohe on temast saanud juba sinu eks (kes sind siiamaani austab ja imetleb :D)? On ikka mõttemaailm mõnel.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2026 16:45
Guest kirjutas: 16 Jaan 2026 16:37 Minumeelest oled sina lollakas. Kui inimesel pole ühtki eksi, siis kas võttis süütuse ta mees, kellega ta juba rõõmsalt 40 aastat koos elab või on tegu lõdva püksikummiga naisega, kes kaotas oma süütuse kuskil joomingu käigus mingile suvakale, kellega polnud suhetki. Sinu peakolu käib ikka imelikku rada, rääkimata olematust huumorimeelest, mis viitab madalale intelligentsile.
Sellist mõistet kui peika, kutt, minugipoolest ka kavaler või austaja sa ei tunne ega aktsepteeri? Nendest ei saa suhte lõppemisel mingit eksi, seda seletati sulle juba algses postituses. Eks saab kellestki, kellega on tõsisem suhe, elukaaslane, pikaajaline partner. Käid pool aastat kellegagi, seksid 2 korda, lähed lahku, sest ikkagi ei sobi - ja kohe on temast saanud juba sinu eks (kes sind siiamaani austab ja imetleb :D)? On ikka mõttemaailm mõnel.
Ütelnud kohe, et sellistest kergeketest jutt, et pool aastat ja lahku. Mul pole selliseid inimesi olnud. Mul on kõige lühem suhe olnud inimesega, kes oli mul esimene, 3 aastat, sellest kooselu 2 aastat. Nüüd mõistan, teie seksite erinevatega koguaeg, need pole suhted. Selle peale ei tulnudki. Kõvad moraalijüngrid, johhaidiii. Magate mingi 25 eluaastani 30 mehega ja siis kiitlete, et ühtki eksi pole, ainult oma mees :lol:
Külaline

Guest kirjutas: 16 Jaan 2026 17:01 Ütelnud kohe, et sellistest kergeketest jutt, et pool aastat ja lahku. Mul pole selliseid inimesi olnud. Mul on kõige lühem suhe olnud inimesega, kes oli mul esimene, 3 aastat, sellest kooselu 2 aastat. Nüüd mõistan, teie seksite erinevatega koguaeg, need pole suhted. Selle peale ei tulnudki. Kõvad moraalijüngrid, johhaidiii. Magate mingi 25 eluaastani 30 mehega ja siis kiitlete, et ühtki eksi pole, ainult oma mees :lol:
Mis sul täna halvasti läinud on, nii agressiivne ja tülinoriv? Kes sul moraali siin luges? Lihtsalt su kelkimine, kuidas eksid sind kummardavad, oli naljakas. Ikka ühest äärmusest teise - tegelikkuses on enamikul normaalsetest naistest siiski paar-kolm-neli peikat selle 25-nda eluaastani, milleni sina nimetasid, et on 30 peikat. Sul on mingi selline matemaatika, et poole aasta kaupa on peika, aga nonstop peab peika olema, järelikult on neid kokku 30? :D Ei pea kogu aeg peikat olema. Minu esimene püsisuhe näiteks algas 30-aastaselt, enne seda oli 3 tõsisemat peikat, neid kellega 2-3 korda väljas käisin, oli muidugi veel, a neid ei nimetaks isegi peikadeks.
Külaline

Kas see on seesama tädi, kes siin aina kiitleb, kuidas ta on tore, sõbralik, kõik eksid jumaldavad ja sõbrad austavad elu lõpuni? Nii ebameeldivat moori pole ammu näinud. EI usu eluilmaski, et siin on jube isiklikuks minev kraakleja ja päriselus tore inimene.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2026 17:18
Guest kirjutas: 16 Jaan 2026 17:01 Ütelnud kohe, et sellistest kergeketest jutt, et pool aastat ja lahku. Mul pole selliseid inimesi olnud. Mul on kõige lühem suhe olnud inimesega, kes oli mul esimene, 3 aastat, sellest kooselu 2 aastat. Nüüd mõistan, teie seksite erinevatega koguaeg, need pole suhted. Selle peale ei tulnudki. Kõvad moraalijüngrid, johhaidiii. Magate mingi 25 eluaastani 30 mehega ja siis kiitlete, et ühtki eksi pole, ainult oma mees :lol:
Mis sul täna halvasti läinud on, nii agressiivne ja tülinoriv? Kes sul moraali siin luges? Lihtsalt su kelkimine, kuidas eksid sind kummardavad, oli naljakas. Ikka ühest äärmusest teise - tegelikkuses on enamikul normaalsetest naistest siiski paar-kolm-neli peikat selle 25-nda eluaastani, milleni sina nimetasid, et on 30 peikat. Sul on mingi selline matemaatika, et poole aasta kaupa on peika, aga nonstop peab peika olema, järelikult on neid kokku 30? :D Ei pea kogu aeg peikat olema. Minu esimene püsisuhe näiteks algas 30-aastaselt, enne seda oli 3 tõsisemat peikat, neid kellega 2-3 korda väljas käisin, oli muidugi veel, a neid ei nimetaks isegi peikadeks.
See on muidugi äärmus, kui esimene püsisuhe algab 30-aastaselt. Ma pole öelnud, et eksid kummardavad, austusest oli jutt. Miks sa koguaeg utreerid?
Mul ei ole midagi halvasti läinud ei täna ega mingil muul päeval. Need sinu 3 tõsisemat peikat olid siis lihtsalt misasjad, kepipartnerid? Mina nii pealiskaudne pole, ma ei kuku voodisse inimesega, kellega pole tundeid. Kui inimesega on tugevad tunded, siis jääd kokku, nii lihtne see ongi. Kaua sul see püsisuhe nüüdseks siis kestnud on, 25 aastat?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2026 17:31See on muidugi äärmus, kui esimene püsisuhe algab 30-aastaselt. Ma pole öelnud, et eksid kummardavad, austusest oli jutt. Miks sa koguaeg utreerid?
Mul ei ole midagi halvasti läinud ei täna ega mingil muul päeval. Need sinu 3 tõsisemat peikat olid siis lihtsalt misasjad, kepipartnerid? Mina nii pealiskaudne pole, ma ei kuku voodisse inimesega, kellega pole tundeid. Kui inimesega on tugevad tunded, siis jääd kokku, nii lihtne see ongi. Kaua sul see püsisuhe nüüdseks siis kestnud on, 25 aastat?
Mis imelikud tunded sul siis peal käivad, kui kellegagi voodisse kukud. Tung täiskuu poole ulguda?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2026 17:50Mis imelikud tunded sul siis peal käivad, kui kellegagi voodisse kukud.
Rõõm
Kurbus
Viha
Hirm
Vastikustunne
Üllatus
Armastus
Uudishimu
Süütunne
Külaline

Guest kirjutas: 16 Jaan 2026 17:21 Kas see on seesama tädi, kes siin aina kiitleb, kuidas ta on tore, sõbralik, kõik eksid jumaldavad ja sõbrad austavad elu lõpuni? Nii ebameeldivat moori pole ammu näinud. EI usu eluilmaski, et siin on jube isiklikuks minev kraakleja ja päriselus tore inimene.
Jah, see on seesama tädi! Lisaks on ta miljonär, väga haritud, tal on 300-ruudune maja ja 16 aastat noorem mees.

Tal on palju mehi, kelle kõik on TEMA maha jätnud, aga vaatamata sellele kõik need mehed armastavad, austavad ja kummardavad teda elu lõpuni :lol: :lol: :lol:

Ma arvan, et ma väga ei eksi, kui ta on seesama tädi, kes Ilunurgas hullumiseni tapleb ja mõnitab kõiki, kes end ei süsti ega lõika.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist