Siin keegi võiks kinnisideest veelkord rääkida sinu jutu jätkuks.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 21:07Ühepoolselt, nii et teine pool ei toida, pole võimalik hullunult armuda. Kui see peaks juhtuma, siis oled delulu, madala enesehinnanguga või muidu imelik. Kes nii teeb, see ei tee oma peaga tööd.
Miks inimesed petavad?
-
Külaline
-
Külaline
Ma ei tea, võiks ju arvata, et armud siis, kui oled alateadvuses endale selleks loa andnud, mõnes mõttes justkui stand by vormis (kooselus siis või mitte), aga samas inimesed kirjutavad foorumites, et tuli nagu välk selgest taevas, uus kolleeg vm kohtumine. On see siis kehakeemia, et teatud retseptor lõi põlema, tundes ära midagi...või lihtne juhus. Muidugi võib minna hästi ja mitte nii hästi, aga kas see tunne ise pole nautimist väärt, kuigi midagi ei juhtugi?
Võtame kõik need armukelmid - ei ole ju võimalik, et kõik ennast vaeseks maksnud naised kordagi ei mõelnud, et see on üks suur illusioon. Äkki nad ei soovinud lihtsalt loobuda sellest tundest, mis tegi päeva elamisväärseks, eladeski selles adictionis.
Võtame kõik need armukelmid - ei ole ju võimalik, et kõik ennast vaeseks maksnud naised kordagi ei mõelnud, et see on üks suur illusioon. Äkki nad ei soovinud lihtsalt loobuda sellest tundest, mis tegi päeva elamisväärseks, eladeski selles adictionis.
-
Külaline
Vabandust: addictionis.Guest kirjutas: ↑16 Okt 2025 21:54 Ma ei tea, võiks ju arvata, et armud siis, kui oled alateadvuses endale selleks loa andnud, mõnes mõttes justkui stand by vormis (kooselus siis või mitte), aga samas inimesed kirjutavad foorumites, et tuli nagu välk selgest taevas, uus kolleeg vm kohtumine. On see siis kehakeemia, et teatud retseptor lõi põlema, tundes ära midagi...või lihtne juhus. Muidugi võib minna hästi ja mitte nii hästi, aga kas see tunne ise pole nautimist väärt, kuigi midagi ei juhtugi?
-
Külaline
Kuidas saab armuda halba inimesse?Guest kirjutas: ↑16 Okt 2025 21:26Egalitaar sai selle väga lühidalt öeldud.
Ma usun, et armumise ja armastuse asi võib olla väga ilus ja hea tunne.
Minul on kõik armumised olnud halvad ja väga, väga halvad tunded. Ja seda aastaid. Tihti mõtlen, et miks see armumine minuga pidi juhtuma, oli seda jama vaja. Milleks? Täiesti tühja. Kui keegi peaks ütlema, et ta on armunud, siis mul esimene mõte on, et tunnen kaasa.
-
Külaline
See on petmise teema. Ma pigem mõtlesin seda, et kui armus kellesegi teise, kui oma kaasasse.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 21:07Ühepoolselt, nii et teine pool ei toida, pole võimalik hullunult armuda. Kui see peaks juhtuma, siis oled delulu, madala enesehinnanguga või muidu imelik. Kes nii teeb, see ei tee oma peaga tööd.
-
Külaline
Nüüd siis abielu ühel pool. Ratsionaalne valik koos olla lõppes. Uueks muutujaks on ilmsesti ebaratsionaalne armastus. Hetkel pole veel selge, kumb neist ära armus ja uut kooselu plaanib.Tolmukübe kirjutas: ↑14 Okt 2025 08:35Mina ka vaatan, et alandavat pole siin midagi, ajab teistele naistele ligi, siis ajab, see-eest on olemas raha, positsioon, lastele isa, ikkagi mees majas. Ei tee draamat, kui mehikesel juhtub, kõik me ju inimesed.. On, kes võtavad teatud asju lõdvalt. Sinu arust alandav olukord, aga kellegi teise arust mitte. See teine mõtleb nt, et juhtus, siis juhtus, katki ei läinud midagi, juhtub ehk veel, elame ikkagi edasi. Asjast on võimalik ratsionaalselt aru saada. Ja kui inimene pole armukade, tunded kontrolli all, so, where is a problem? Ainuke probleem on võimalik suguhaigus, aga kui inimest tema tervis eriti ei huvita, siis see ka ei loksuta. Elada saab igat moodi.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2025 07:06Mina arvan, et naine on ratsionaalse valiku teinud ja valinud hea elu. Lapsed, kodu, raha, see on tema jaoks väärtus. Ilmselt ei ole oma mehest nii sisse võetud, et armukadeduses piinleks. Eriti vist ei huvita. Võib-olla elab ka ise vaba elu ja on rahul.Ere näide - Rõivas. Ta on kogu eesti silme all olnud külmkapi looga. Käis isegi televisioonis vabandamas ja andestust anumas. Ei tulnud üldse kaua oodata, kuni oli järgmine jama. Need kaks tulid lihtsalt avalikuks. Aga, kui palju neid jamasid on, mis ei ole välja tulnud?
Mida tema naine ootab - ma lihtsalt ei mõista! Ausalt! Ei mõista! Eriti alandav olukord on see tema jaoks.
-
Külaline
Huvitav jah, mis juhtus, kes pettis?
Selline kuldne paar ja nüüd siis nii.
-
Külaline
See oli iroona või?Guest kirjutas: ↑31 Dets 2025 23:30 Huvitav jah, mis juhtus, kes pettis?Selline kuldne paar ja nüüd siis nii.
-
Külaline
Aga teemaalgataja Tolmukübe peksaks praegu naist nagu jaksaks - mis, ei võinud siis mehele andeks anda või? Mis see 3 min otsas nühkimist siis ikka on, et sellepärast kohe lahutama tormata?
Võeh!
Võeh!
-
Külaline
Mida andeks anda?Praegu ei ole enam küsimus andeks andmises, vaid üks Rõivastest tahab kindlasti alustada uut kooselu kellegi kolmandaga. Selleks on tarvis abielulahutust.Guest kirjutas: ↑01 Jaan 2026 01:01 Aga teemaalgataja Tolmukübe peksaks praegu naist nagu jaksaks - mis, ei võinud siis mehele andeks anda või? Mis see 3 min otsas nühkimist siis ikka on, et sellepärast kohe lahutama tormata?
Võeh!
-
Külaline
Küllap Luisa.Guest kirjutas: ↑31 Dets 2025 23:13 Nüüd siis abielu ühel pool. Ratsionaalne valik koos olla lõppes. Uueks muutujaks on ilmsesti ebaratsionaalne armastus. Hetkel pole veel selge, kumb neist ära armus ja uut kooselu plaanib.
-
Külaline
Loodetavasti! Milline naine sellist meest tahaks?
-
Külaline
Minu arust tal on ju raha. Siis lähevad kõik loosi. See SI kavaler tundub mulle ka küllaltki keskpärase välimusega, aga näe, on SI-l rekordkauaks pidama jäänud. Sest nii palju asju saab tema abil korda: maja peaaegu valmis, tissid tehtud, ja seda kõik alles poole aastaga.
-
Külaline
Sa siis ise elaks ringihoorajaga koos või? Kõik sobib, peaasi, et raha oleks?Guest kirjutas: ↑01 Jaan 2026 15:17Minu arust tal on ju raha. Siis lähevad kõik loosi. See SI kavaler tundub mulle ka küllaltki keskpärase välimusega, aga näe, on SI-l rekordkauaks pidama jäänud. Sest nii palju asju saab tema abil korda: maja peaaegu valmis, tissid tehtud, ja seda kõik alles poole aastaga.
Küll on ikka mõnel inimesel kummalised väärtushinnangud!
Kui konkreetsest paarist rääkida, siis minu arust on see naine ise ka väga tubli ja tegus. Ja ilmselt teenib hästi.
-
Külaline
Mina ei elaks, aga Luisa ilmselt valis praktilise meele. Sissetulek oli tal aastaid väga kehv, nüüd sai Riigikogusse. Kas edasi ka sinna jääb, ei tea. Võib-olla siis koguski rasva ja nüüd saab ise hakkama, saab lahku minna.Guest kirjutas: ↑01 Jaan 2026 15:22Sa siis ise elaks ringihoorajaga koos või? Kõik sobib, peaasi, et raha oleks?Guest kirjutas: ↑01 Jaan 2026 15:17Minu arust tal on ju raha. Siis lähevad kõik loosi. See SI kavaler tundub mulle ka küllaltki keskpärase välimusega, aga näe, on SI-l rekordkauaks pidama jäänud. Sest nii palju asju saab tema abil korda: maja peaaegu valmis, tissid tehtud, ja seda kõik alles poole aastaga.
Kui konkreetsest paarist rääkida, siis minu arust on see naine ise ka väga tubli ja tegus. Ja ilmselt teenib hästi.
-
Külaline
Issand, kust sina tead, kui kehv sissetulek tal aastaid oli? Oled tema raamatupidaja või?Guest kirjutas: ↑01 Jaan 2026 15:33Mina ei elaks, aga Luisa ilmselt valis praktilise meele. Sissetulek oli tal aastaid väga kehv, nüüd sai Riigikogusse. Kas edasi ka sinna jääb, ei tea. Võib-olla siis koguski rasva ja nüüd saab ise hakkama, saab lahku minna.Guest kirjutas: ↑01 Jaan 2026 15:22Sa siis ise elaks ringihoorajaga koos või? Kõik sobib, peaasi, et raha oleks?Guest kirjutas: ↑01 Jaan 2026 15:17
Minu arust tal on ju raha. Siis lähevad kõik loosi. See SI kavaler tundub mulle ka küllaltki keskpärase välimusega, aga näe, on SI-l rekordkauaks pidama jäänud. Sest nii palju asju saab tema abil korda: maja peaaegu valmis, tissid tehtud, ja seda kõik alles poole aastaga.
-
Külaline
Lauljad koguaeg ju kurtnud selle üle.Külaline kirjutas: ↑01 Jaan 2026 20:19Issand, kust sina tead, kui kehv sissetulek tal aastaid oli? Oled tema raamatupidaja või?Guest kirjutas: ↑01 Jaan 2026 15:33Mina ei elaks, aga Luisa ilmselt valis praktilise meele. Sissetulek oli tal aastaid väga kehv, nüüd sai Riigikogusse. Kas edasi ka sinna jääb, ei tea. Võib-olla siis koguski rasva ja nüüd saab ise hakkama, saab lahku minna.Guest kirjutas: ↑01 Jaan 2026 15:22
Sa siis ise elaks ringihoorajaga koos või? Kõik sobib, peaasi, et raha oleks?
Nägin ka täna IG , et lähevad lahku. Oligi aeg. Ammu juba.
Üsna tõenäoline, et meespool päris ruttu ilmub uue pruudiga välja. Ma arvan millegipärast.
-
Külaline
Firmade kasumid on kõik avalikud, kui sa ei teadnud. Ja pole vaja kuskil ise otsimas käiagi, ajakirjandus on kõik ju ette laulnud, millised meelelahutajad meil on hea sissetulekuga ja millised mitte.Guest kirjutas: ↑01 Jaan 2026 20:19Issand, kust sina tead, kui kehv sissetulek tal aastaid oli? Oled tema raamatupidaja või?Guest kirjutas: ↑01 Jaan 2026 15:33Mina ei elaks, aga Luisa ilmselt valis praktilise meele. Sissetulek oli tal aastaid väga kehv, nüüd sai Riigikogusse. Kas edasi ka sinna jääb, ei tea. Võib-olla siis koguski rasva ja nüüd saab ise hakkama, saab lahku minna.Guest kirjutas: ↑01 Jaan 2026 15:22
Sa siis ise elaks ringihoorajaga koos või? Kõik sobib, peaasi, et raha oleks?
-
Külaline
Kas edasi jääb pole tähtis. Kui ühe 4-aastaku Riigikogus ära istud, on tal juba riigikogulase pension kindlustatud ja see on väärt asi.Guest kirjutas: ↑01 Jaan 2026 15:33Mina ei elaks, aga Luisa ilmselt valis praktilise meele. Sissetulek oli tal aastaid väga kehv, nüüd sai Riigikogusse. Kas edasi ka sinna jääb, ei tea. Võib-olla siis koguski rasva ja nüüd saab ise hakkama, saab lahku minna.Guest kirjutas: ↑01 Jaan 2026 15:22Sa siis ise elaks ringihoorajaga koos või? Kõik sobib, peaasi, et raha oleks?Guest kirjutas: ↑01 Jaan 2026 15:17
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist