Eks see on suuresti sama seltskond.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2025 13:39Aga jah, kui teisest küljest võtta, suur hulk inimesi kulutab igal juhul oma aega ka EKRE jurale, imeliste ravimeetodite loengutele ja Youtube isehakanud gurudele, nii et tegelikult teeb see sama välja. Nüüd vähemalt tuleb raha Eestisse.
Austraalia ringreis kui kartulipõld?
-
Külaline
-
Külaline
Eks seda huumorimeelt ole ka mitmesugust, kes naerab selle üle, kui keegi banaanikoorel libiseb ja kes vajab peent britihuumorit. Ja kes naerab inimeste tühjapäisust või hoopis otsib ajuvabast tegevusest väljundit igapäevasest pingest. Edukatel äriinimestel on olnud kummalisemaidki "harrastusi" ....Guest kirjutas: ↑18 Dets 2025 12:30Novot, näe, kogu sinu kirjeldus kehtib ka minu kohta, ometi kuulan podcasti ja naeran. Mis sellest nüüd järeldada? Ütlen igaks juhuks ära, et olen ka äris edukas ja on magistrikraad.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2025 13:31Vaat see on nüüd küll hea nali, kuigi ilmselgelt polnud taotluslik.Mul pole depressiooni ega iial tulegi, pole seda tüüpi iseloomgi. Nagu juba mainisin, olen vägagi naeruhimuline, naerutan ka seltskonnas edukalt oma sõpru, ja neid on piisavalt. Ja teen sealjuures head nalja!
![]()
Selleks, et kellelegi tõest hinnangut anda, peab olema üsna hea haridus, ilma selleta ei tasu üritadagi!
-
Külaline
Kuidas seda nasaalset joodikuhäält üldse kuulata võimalik on?Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2025 12:30Novot, näe, kogu sinu kirjeldus kehtib ka minu kohta, ometi kuulan podcasti ja naeran. Mis sellest nüüd järeldada? Ütlen igaks juhuks ära, et olen ka äris edukas ja on magistrikraad.
-
Külaline
Lisaks iga 9. sõna on kas roppus või ingliskeelne mökitus.Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2025 13:43Kuidas seda nasaalset joodikuhäält üldse kuulata võimalik on?
-
Külaline
WOW.Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2025 13:43Kuidas seda nasaalset joodikuhäält üldse kuulata võimalik on?Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2025 12:30Novot, näe, kogu sinu kirjeldus kehtib ka minu kohta, ometi kuulan podcasti ja naeran. Mis sellest nüüd järeldada? Ütlen igaks juhuks ära, et olen ka äris edukas ja on magistrikraad.
-
Külaline
Ei oska kommenteerida, mul on väga hea huumorimeel, sinu kohta ei oska kosta.Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2025 13:31Eks seda huumorimeelt ole ka mitmesugust, kes naerab selle üle, kui keegi banaanikoorel libiseb ja kes vajab peent britihuumorit. Ja kes naerab inimeste tühjapäisust või hoopis otsib ajuvabast tegevusest väljundit igapäevasest pingest. Edukatel äriinimestel on olnud kummalisemaidki "harrastusi" ....Guest kirjutas: ↑18 Dets 2025 12:30Novot, näe, kogu sinu kirjeldus kehtib ka minu kohta, ometi kuulan podcasti ja naeran. Mis sellest nüüd järeldada? Ütlen igaks juhuks ära, et olen ka äris edukas ja on magistrikraad.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2025 13:31
Vaat see on nüüd küll hea nali, kuigi ilmselgelt polnud taotluslik.Mul pole depressiooni ega iial tulegi, pole seda tüüpi iseloomgi. Nagu juba mainisin, olen vägagi naeruhimuline, naerutan ka seltskonnas edukalt oma sõpru, ja neid on piisavalt. Ja teen sealjuures head nalja!
![]()
Selleks, et kellelegi tõest hinnangut anda, peab olema üsna hea haridus, ilma selleta ei tasu üritadagi!![]()
-
Külaline
Lõpuks vist harjub äraKülaline kirjutas: ↑18 Dets 2025 13:43Kuidas seda nasaalset joodikuhäält üldse kuulata võimalik on?Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2025 12:30Novot, näe, kogu sinu kirjeldus kehtib ka minu kohta, ometi kuulan podcasti ja naeran. Mis sellest nüüd järeldada? Ütlen igaks juhuks ära, et olen ka äris edukas ja on magistrikraad.
Ma see, kes ainult tasuta Insta sisu tarbib aegajalt. Ma jälgin teda sellest ajast kui ta esiklapse sai. Mul oma suurem laps sama vana. Tol ajal ta kirjutas palju(ja seda ta oskab) ja videod polnud nii teema. Alguses ka oli lausa valus kõrvale, kui ta neid tegema hakkas.
-
Külaline
Võib tõesti nii olla. Ma audio oss ainult neid Austraalia-saate reklaame näinud ja need peab küll kohe edasi kerima.Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2025 16:37Lõpuks vist harjub ära.
Ma see, kes ainult tasuta Insta sisu tarbib aegajalt. Ma jälgin teda sellest ajast kui ta esiklapse sai. Mul oma suurem laps sama vana. Tol ajal ta kirjutas palju(ja seda ta oskab) ja videod polnud nii teema. Alguses ka oli lausa valus kõrvale, kui ta neid tegema hakkas.
-
Külaline
audio osas*Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2025 16:59Võib tõesti nii olla. Ma audio oss ainult neid Austraalia-saate reklaame näinud ja need peab küll kohe edasi kerima.
-
Külaline
Ma see eelmine. Ma ta podcaste ei kuula, ühtegi saadet ka vaadanud ei ole. Mulle piisab sellest Instast. Reklaami klikin edasi ja vaid väga huvitavaid storysi vaatan. Nagu tal nüüd mõned päevad selle vägivalla osas olid.
Nagu ma ka ennem ütlesin, muidu on teda kuidagi liiga palju
-
Külaline
Ma nii nõustun sinuga, eriti, mis puudutab tsiteeritud osa. Olekski huvitavam vaadata-kuulata kahte inimest kartulivao ääres või mõne muu mõtteka tegevuse taustal, selle asemel, et mingit šoppingumula kuulata. Sellise asja tootmine juba iseenesest peaks produktsioonifirmadel küsimärgid peas ringlema panema. Milleks ja kellele sellised saated mõeldud on? Midagi harivat seal ju pole.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2025 14:18 Sama hea, kui paneme kaks inimest kartuleid võtma ja siis kuulame ja vaatame, mida nad sealjuures teevad või räägivad.
/.../
Ja siis räägitakse, et AI tõttu muutuvad inimesed üha rumalamaks, ma ütleksin, et selleks pole üldse AI-d vaja....![]()
Nii on, et inimese intelligentsi hävitamiseks pole AI-d vaja, me teeme selle töö ise ära...
-
Külaline
Minuga on näiteks nii, et asjad, mis mind ei huvita, neid ma ka ei vaata/jälgi/kuula/loe. Samuti ei ava ma ebahuvitavaid teemasid ega kommenteeriks seal. Siin on aga terve hulk inimesi, kellele kohe üldse ei meeldi, ei paku huvi ja mõni lausa vihkab, aga ikka miskipärast vaatab saadet. Ja isegi mitte vaid üht osa, vaid ka järgmist ja veel järgmist. Lisaks avab foorumis teema ja kirjutab kommentaare teemast, mis teda absoluutselt ei huvita.Guest kirjutas: ↑20 Dets 2025 11:59Ma nii nõustun sinuga, eriti, mis puudutab tsiteeritud osa. Olekski huvitavam vaadata-kuulata kahte inimest kartulivao ääres või mõne muu mõtteka tegevuse taustal, selle asemel, et mingit šoppingumula kuulata. Sellise asja tootmine juba iseenesest peaks produktsioonifirmadel küsimärgid peas ringlema panema. Milleks ja kellele sellised saated mõeldud on? Midagi harivat seal ju pole.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2025 14:18 Sama hea, kui paneme kaks inimest kartuleid võtma ja siis kuulame ja vaatame, mida nad sealjuures teevad või räägivad.
/.../
Ja siis räägitakse, et AI tõttu muutuvad inimesed üha rumalamaks, ma ütleksin, et selleks pole üldse AI-d vaja....![]()
Nii on, et inimese intelligentsi hävitamiseks pole AI-d vaja, me teeme selle töö ise ära...
Täiesti arusaamatu! Kui sind ei huvita ja sa ei vaata ega jälgi seda inimest, siis kuidas sa tead, mida ta on teinud või mida ei ole teinud ja kas tal on joodiku hääl või mitte.
-
Külaline
Seda saab võrrelda Minu ... sarja raamatutega.
Mõni raamat on MINU austraalia.
Teine on minu AUSTRAALIA.
Et kas rõhk on minul või riigil.
Mõni raamat on MINU austraalia.
Teine on minu AUSTRAALIA.
Et kas rõhk on minul või riigil.
-
Külaline
On sellised asjad, nagu reklaamid ja saadete tutvustused, mis jooksvad enne ja pärast saadet ning selle ajal. Neid ikka näeb - iga kord ju ei jookse vetsu või võileiba tegema. Nii see joodikuhääl kostub pidevalt.Külaline kirjutas: ↑20 Dets 2025 13:00Täiesti arusaamatu! Kui sind ei huvita ja sa ei vaata ega jälgi seda inimest, siis kuidas sa tead, mida ta on teinud või mida ei ole teinud ja kas tal on joodiku hääl või mitte.
-
Külaline
Selleks, et imestada ilmingu kui sellise üle, pole vaja huvituda teemast või esitajatest. Kui tekib mingi kummaline nähtus, "imeravim" või imetletud mudija, äratab see tähelepanu ka nendes, kes sellisele altid pole. Põhimõttel, et kuidas see populaarsus võimalik on, vaatad ja imestad. Nii lihtne see ongi.Külaline kirjutas: ↑22 Jaan 2026 10:25On sellised asjad, nagu reklaamid ja saadete tutvustused, mis jooksvad enne ja pärast saadet ning selle ajal. Neid ikka näeb - iga kord ju ei jookse vetsu või võileiba tegema. Nii see joodikuhääl kostub pidevalt.Külaline kirjutas: ↑20 Dets 2025 13:00Täiesti arusaamatu! Kui sind ei huvita ja sa ei vaata ega jälgi seda inimest, siis kuidas sa tead, mida ta on teinud või mida ei ole teinud ja kas tal on joodiku hääl või mitte.
-
Külaline
No, aga eks sind ikka natukene vist ikka huvitab ka, kui selle teema lahti klõpsasid ja hoogsalt kaasa rääkima hakkasid?Guest kirjutas: ↑22 Jaan 2026 10:25On sellised asjad, nagu reklaamid ja saadete tutvustused, mis jooksvad enne ja pärast saadet ning selle ajal. Neid ikka näeb - iga kord ju ei jookse vetsu või võileiba tegema. Nii see joodikuhääl kostub pidevalt.Külaline kirjutas: ↑20 Dets 2025 13:00Täiesti arusaamatu! Kui sind ei huvita ja sa ei vaata ega jälgi seda inimest, siis kuidas sa tead, mida ta on teinud või mida ei ole teinud ja kas tal on joodiku hääl või mitte.
Nagu ütlesin, need teemad, mis mind ei huvita, neid ma ei vaata, kuula, loe. Ammugi mitte ei hakkaks kaasa rääkima ja kommenteerima. Aga sul läheb siin teemas juba mitmes kommentaar.
-
Külaline
Sina oled sina. Käitud nagu tahad, loed, mida tahad. Mõni teine loeb seda, mida tema tahab. Ja avaldab oma arvamust. Mis sind küll häirib?Külaline kirjutas: ↑22 Jaan 2026 23:19Nagu ütlesin, need teemad, mis mind ei huvita, neid ma ei vaata, kuula, loe. Ammugi mitte ei hakkaks kaasa rääkima ja kommenteerima. Aga sul läheb siin teemas juba mitmes kommentaar.
-
Külaline
Teema lugemine ja kaasarääkimine ju näitabki, et ikka on huvi nende inimeste vastu. Milleks siis järjekindlalt eitada, et mind kohe üldse ei huvita?Guest kirjutas: ↑23 Jaan 2026 01:34Sina oled sina. Käitud nagu tahad, loed, mida tahad. Mõni teine loeb seda, mida tema tahab. Ja avaldab oma arvamust. Mis sind küll häirib?Külaline kirjutas: ↑22 Jaan 2026 23:19Nagu ütlesin, need teemad, mis mind ei huvita, neid ma ei vaata, kuula, loe. Ammugi mitte ei hakkaks kaasa rääkima ja kommenteerima. Aga sul läheb siin teemas juba mitmes kommentaar.
Ei näita. Mingit huvi pole, ei jälgi, ei guugelda, ei huvita, jne. Aga teemat loen lihtsalt ajaviiteks. Pole mul nende inimestega mingit pistmist, aga foorumi kommentaare võin lugeda küll. Kui viskaks kuskil ette mõne artikli, ei avaks, ei loeks, ei tunne huvi...
-
Külaline
Noo näiteks täna jõllitab mitu neist Delfi esilehel vastu. Kuidagi ei saa uudiseid lugeda neid nägemata.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline