Õhtusöögi ajal juhtus mees saatest mainima, lisades, et see on täielik "naljanumber". No nii halb see olla ei saa, mõtlesin, reisisaated mulle tavaliselt meeldivad, ka Kahte kanget vaatasin. Ja meeste juttu ei saa alati puhta kullana võtta.
Vaatasin siis kahte esimest osa, osaliselt. Esimest osa kerisin ikka korduvalt, kes viitsib vaadata kellegi pakkimist või kodust elu. Ok, ilmselt viitsitakse, neid, kes tuntud või vähetuntud inimeste koduelu või joomapidu reaalis jälgivad ja selle eest maksavad, kuuldavasti ikka leidub ja mitte vähe.
Siirdusin teise osa juurde ja proovisin vaadata pikemalt siit ja sealt, no ei suutnud. Vabandage väga, aga kuidas saab selline jura kellelegi huvi pakkuda. Inimesed lähevad reisile, väga tore, reisivad omal viisil, vaatavad ja ostlevad, mis huvi pakub, aga kelle jaoks on see huvitav? Sama hea, kui paneme kaks inimest kartuleid võtma ja siis kuulame ja vaatame, mida nad sealjuures teevad või räägivad.
Ma ei imesta, et keegi sellise äriideega raha teeb, ettevõtlikkus on ainult kiiduväärt. Aga, ma imestan neid inimesi, kes seda kõike vaatavad ja selle eest ühel või teisel viisil maksavad. Neid pole ilmselt küll raske profileerida, aga ikkagi.
Ja siis räägitakse, et AI tõttu muutuvad inimesed üha rumalamaks, ma ütleksin, et selleks pole üldse AI-d vaja....