ma tellin nädalaks samapalju. kohvi peale - tahan sellise korraliku piimavahutorniga kohvi. kako tegemiseks, pudru tegemiseks, tee peale, moosipiima tegemiseks.Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 19:37Mida tehaks 7,5 liitri piimaga? Kohvi peale selline kogus?Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2025 16:44 Koroona alguses oli Barboras suur valik ja kõik toodi normaalselt. Ajapikku hakkas valik vähenema ja säilivusaja lõpul kaupa tooma. Ju läks neil liiga hästi. Lõpetasin kui järgmisel päeval aeguvat 5x1,5l piima toodi. Pretensioonile vastati, et see olevatki täiesti ok. Korra toodi mitu kilo pirne, neid isegi tagasi ei tahetud, saingi mingi jänkupere kauba tasuta.
Hakkasin Rimist tellima ja nende kaup oli alati korras. Siis sai koroona ajastu läbi![]()
Selver
-
Külaline
-
Külaline
Kui paks sa oled? Mis asi on moosipiim?Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2025 21:52ma tellin nädalaks samapalju. kohvi peale - tahan sellise korraliku piimavahutorniga kohvi. kako tegemiseks, pudru tegemiseks, tee peale, moosipiima tegemiseks.Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 19:37Mida tehaks 7,5 liitri piimaga? Kohvi peale selline kogus?Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2025 16:44 Koroona alguses oli Barboras suur valik ja kõik toodi normaalselt. Ajapikku hakkas valik vähenema ja säilivusaja lõpul kaupa tooma. Ju läks neil liiga hästi. Lõpetasin kui järgmisel päeval aeguvat 5x1,5l piima toodi. Pretensioonile vastati, et see olevatki täiesti ok. Korra toodi mitu kilo pirne, neid isegi tagasi ei tahetud, saingi mingi jänkupere kauba tasuta.
Hakkasin Rimist tellima ja nende kaup oli alati korras. Siis sai koroona ajastu läbi![]()
-
Külaline
Kui on palju pereliikmeid, siis 5-6 päeva peale pole see mingi eriline kogus.
Magusad ja soolased piimasupid, pannkoogid, pärmitainas, pudrud, valge põhikaste, lasanje üks kastmetest, mannavahule või leivasupile, mõni laps sööb vahel müsli või helvestega, mõni joob niisama võileiva kõrvale, kohvile või teele samuti. Piimakokteilidest ja kakaost rääkimata. Mulle meeldib ka verikäkk - võis pruunistatud, pärast piimas üle küpsetatud. Vana hea moosisai või meeleib piimaga on ka mõnus. Kurguvalu saab meepiimaga ka leevendatud.
Olgu piim mõne arvates pealegi 80ndate teema - kõik pudrud ja kastmed ja tainad veega.
Magusad ja soolased piimasupid, pannkoogid, pärmitainas, pudrud, valge põhikaste, lasanje üks kastmetest, mannavahule või leivasupile, mõni laps sööb vahel müsli või helvestega, mõni joob niisama võileiva kõrvale, kohvile või teele samuti. Piimakokteilidest ja kakaost rääkimata. Mulle meeldib ka verikäkk - võis pruunistatud, pärast piimas üle küpsetatud. Vana hea moosisai või meeleib piimaga on ka mõnus. Kurguvalu saab meepiimaga ka leevendatud.
Olgu piim mõne arvates pealegi 80ndate teema - kõik pudrud ja kastmed ja tainad veega.
-
Külaline
Meie tarbime 1,5% piima, paksuks pole küll keegi läinud. Ei lapsed ega täiskasvanud. Ega ka vanurid, kes end eriti ei liiguta.Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2025 22:19Kui paks sa oled?
-
Külaline
olen 55 kilo paks. aga sina? ja mis su IQ on?
-
Külaline
Keegi lihtsalt otsib väiksematki vihjet, mille kallal ilkuda saaks. Nii igas alafoorumis ja teemas.
-
Külaline
mnjah. selline kolmeaastase lalin tundub olevat. väiksemagi vastulause peale on mokk nätaki kinni ja enam ei tule piiksugi. tüütu muidugi, kui mingi tatikas pidevalt teema ära solgib.Guest kirjutas: ↑01 Dets 2025 00:34 Keegi lihtsalt otsib väiksematki vihjet, mille kallal ilkuda saaks. Nii igas alafoorumis ja teemas.
-
Külaline
Sisestasin kaardi andmed ja salvestasin, need seal on. Ei usu, et see oleks ohtlikum kui neid iga kord eraldi sisestades. Samad andmed samas kohas. Kas Prismal pole ka arve alusel tasumise võimalust? Justkui mäletaks, et seda pakuti.Külaline kirjutas: ↑29 Nov 2025 21:51Vahel ka Prismast, aga mulle ei meeldi see, et peab alati pangakaardi välja otsima, pangalinke pole raatsitud tekitada.
-
Külaline
Loomulikult saab tagasi.Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2025 14:28 Ma olen väga harva e-poest tellinud. Aga tekkis selline rumal küsimus, et kas siis puuduolevate toodete raha saate tagasi?
Kui tellid kaalukaupa ja neil on nt määraks 0,5 kg, siis tasudki 0,5 kg eest. Kui nad ei suuda täpselt seda kogust panna (kunagi ei suuda), siis mis alla selle kaalu, saad ka tagasi. Mis üle selle kaalu, on nende kulu. Kõikide kaupade kaalud on arvel eraldi näha.
Nt tellisid 0,5 kg lahtist porgandit. Maksid täpselt pool kilohinnast. Kui said 490 grammi, arvestatakse raha tagasi ja makstakse ka.
Kui said 522 grammi, siis nii ongi, saidki vähema summa eest veidi rohkem.
Nii iga kaalutava kaubaga.
-
Külaline
Selver on minu kogemusel kindlalt parim e-pood. Tuuakse enamasti täpselt, alati helistatakse aegsasti ette, 20 kaubast max 1-2 jääb saamata. Piimatooted on värsked, mitte homse kuupäevaga. Puuviljad korralikult valitud.
Prisma on allapoole arvestust. 20 kaubast oli saatelehel 13, ja nendest reaalselt jõudis minuni 9! Puuduva 4 kauba pärast pidin korduvalt meile vahetama, lisaks ei usutud mind - et ei ole võimalik selline asi. No kurat. Lõpuks sain raha tagasi.
Prisma on allapoole arvestust. 20 kaubast oli saatelehel 13, ja nendest reaalselt jõudis minuni 9! Puuduva 4 kauba pärast pidin korduvalt meile vahetama, lisaks ei usutud mind - et ei ole võimalik selline asi. No kurat. Lõpuks sain raha tagasi.
-
Külaline
appikene - kartsingi, et mujal võib veel hullem olla. ilmselt hakkan ise korra nädalas autoga poes käima, tõenäoliselt saab odavamalt ja ise kohe vajalikud asendused ära teha. selveri puuviljavalik on masendav ja mulle meeldiva müsli võtsid nad tootevalikust hoopis maha.Guest kirjutas: ↑01 Dets 2025 09:13 Selver on minu kogemusel kindlalt parim e-pood. Tuuakse enamasti täpselt, alati helistatakse aegsasti ette, 20 kaubast max 1-2 jääb saamata. Piimatooted on värsked, mitte homse kuupäevaga. Puuviljad korralikult valitud.
-
Külaline
Kolmeaastane oled sa ise, kui mingit piima jood. Jahukaste, toidu kõrvale piima joomine, nagu mida? Aeg oleks nõuka-ajast välja tulla.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2025 00:45mnjah. selline kolmeaastase lalin tundub olevat. väiksemagi vastulause peale on mokk nätaki kinni ja enam ei tule piiksugi. tüütu muidugi, kui mingi tatikas pidevalt teema ära solgib.Guest kirjutas: ↑01 Dets 2025 00:34 Keegi lihtsalt otsib väiksematki vihjet, mille kallal ilkuda saaks. Nii igas alafoorumis ja teemas.
-
Külaline
no sina jood muidugi viina, mitte piima. meil pisut erinevad arengufaasid lihtsalt. jahust on sul ilmselt aju.Guest kirjutas: ↑01 Dets 2025 12:08Kolmeaastane oled sa ise, kui mingit piima jood. Jahukaste, toidu kõrvale piima joomine, nagu mida? Aeg oleks nõuka-ajast välja tulla.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2025 00:45mnjah. selline kolmeaastase lalin tundub olevat. väiksemagi vastulause peale on mokk nätaki kinni ja enam ei tule piiksugi. tüütu muidugi, kui mingi tatikas pidevalt teema ära solgib.Guest kirjutas: ↑01 Dets 2025 00:34 Keegi lihtsalt otsib väiksematki vihjet, mille kallal ilkuda saaks. Nii igas alafoorumis ja teemas.
-
Külaline
Kas sa tööl ei käi? Mismoodi verikäkki piimas küpsetatakse?Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 22:24 Kui on palju pereliikmeid, siis 5-6 päeva peale pole see mingi eriline kogus.
-
Külaline
Tellisin enda uue passi Selverisse
Kas mulle saadetakse e-mail, kui pass on sinna kohale jõudnud?
-
Külaline
Just. Verikäki piimas küpsetajad on reeglina kodused, võib-olla ka töötud.Guest kirjutas: ↑01 Dets 2025 23:11Kas sa tööl ei käi? Mismoodi verikäkki piimas küpsetatakse?Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 22:24 Kui on palju pereliikmeid, siis 5-6 päeva peale pole see mingi eriline kogus.
-
Külaline
Ja oma kinnisvara neil ka ei ole, elavad mehe kaelas ja annavad petmise alati andeks.Guest kirjutas: ↑02 Dets 2025 11:29Just. Verikäki piimas küpsetajad on reeglina kodused, võib-olla ka töötud.Guest kirjutas: ↑01 Dets 2025 23:11Kas sa tööl ei käi? Mismoodi verikäkki piimas küpsetatakse?Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 22:24 Kui on palju pereliikmeid, siis 5-6 päeva peale pole see mingi eriline kogus.
-
Külaline
Selline 4-5 lapse ema vaevalt kinnisvara omab ja oma petisest mehe maha jätab. Kui ta just enne laste saamist miljonär polnud, siis küll.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2025 17:07Ja oma kinnisvara neil ka ei ole, elavad mehe kaelas ja annavad petmise alati andeks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kiisu, Mai, taivopalm ja 2 külalist