Selver
-
Külaline
Selver
Tellin korra nädalas puhtast mugavusest kauba Selverist. Viimasel ajal ei suuda nad lubatud ajal kaupa kohale toimetada. Kuskil neljal nädalal on tund või paar kokkulepitud ajast üle läinud. Palve peale saatmistasu tagasi kanda, pobises tädi, et aga me ju saatsime sõnumi. Nojah. Paari eurtsi pärast veel traagika ka, selle asemel, et vabandada ja järgmine kord kaup õigel ajal tuua ja väike šokolaad lisada. Soovitage mõnda viisakat poodi, kust sööki tellite. Selveri teise eesti mentaliteet ei ole mulle vastvõetav - eriti arvestades nende hindu.
-
Külaline
Meie tellime valdavalt Rimist, transport tasuta, kui 60 eur, alla selle väga ei saagi midagi, kolmeliikmeline pere, juba üksi kaamost leevendav nädalalõpuvein tõstab arvet...
Vahel ka Prismast, aga mulle ei meeldi see, et peab alati pangakaardi välja otsima, pangalinke pole raatsitud tekitada.
Vahel ka Prismast, aga mulle ei meeldi see, et peab alati pangakaardi välja otsima, pangalinke pole raatsitud tekitada.
-
Külaline
Selverist ei ole enam sellest ajast tellinud, kui see tasuliseks läks.
Kõige kohutavam e-pood oli Maximal. Need mõned korrad, kui ma tellisin, ei saanud ma mitte ühelgi korral kogu tellimust. Julgelt pooled asjad olid puudu. Et siis - tahad näiteks hernesuppi keeta... Herned tuuakse, aga suitsusupikonti mitte. Tahad kartulisalatit teha - kartulit tuuakse, aga hapukoort mitte jne. No, mis mõte sellisel e-poodlemisel on, kui pead vajaliku komponendi pärast ikkagi poodi kohale minema?
Kõige kohutavam e-pood oli Maximal. Need mõned korrad, kui ma tellisin, ei saanud ma mitte ühelgi korral kogu tellimust. Julgelt pooled asjad olid puudu. Et siis - tahad näiteks hernesuppi keeta... Herned tuuakse, aga suitsusupikonti mitte. Tahad kartulisalatit teha - kartulit tuuakse, aga hapukoort mitte jne. No, mis mõte sellisel e-poodlemisel on, kui pead vajaliku komponendi pärast ikkagi poodi kohale minema?
selver harrastas sama jama, aga sellega on veits paremaks läinud. kuigi tuleb ikkagi ette, et ühte salatisse vaja minevat komponenti ei suuda nad tuua. mina tellin sellepärast, et ma ei viitsi nädala piima ja juur-, ning puuvilju ise tassida.Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 06:49 Selverist ei ole enam sellest ajast tellinud, kui see tasuliseks läks.
-
Külaline
Minu arust on ikka üsna harv, kui nad midagi toomata jätavad. Ja üldjuhul on alati samalaadsed asjad, mida nad ei too - mingeid lihatooteid on puudu olnud ja värsket kala.kana kirjutas: ↑30 Nov 2025 07:23selver harrastas sama jama, aga sellega on veits paremaks läinud. kuigi tuleb ikkagi ette, et ühte salatisse vaja minevat komponenti ei suuda nad tuua. mina tellin sellepärast, et ma ei viitsi nädala piima ja juur-, ning puuvilju ise tassida.Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 06:49 Selverist ei ole enam sellest ajast tellinud, kui see tasuliseks läks.
Mina tellin harilikult kauba infoletti hoopis, lähen ise järele - odavam ja kui tõesti miski oluline panemata jääb, siis saan poest läbi astuda.
-
Külaline
Ma olen väga harva e-poest tellinud. Aga tekkis selline rumal küsimus, et kas siis puuduolevate toodete raha saate tagasi?
-
Külaline
Kui Selveri korvist jäi puudu 0-2 asja, siis Maxima omast olid pooled asjad puudu. Ja seda liialdamata. Maxima muidugi ongi alati hästi kehva ja piiratud valikuga. Sellest poest ei saa kunagi kõiki vajalikke asju, ka ise kohale minnes. Kuna teada, et alati peab pärast Maximat veel kuhugile poodi minema, et kõik vajalik kätte saada, siis väldin seda poodi.kana kirjutas: ↑30 Nov 2025 07:23selver harrastas sama jama, aga sellega on veits paremaks läinud. kuigi tuleb ikkagi ette, et ühte salatisse vaja minevat komponenti ei suuda nad tuua. mina tellin sellepärast, et ma ei viitsi nädala piima ja juur-, ning puuvilju ise tassida.Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 06:49 Selverist ei ole enam sellest ajast tellinud, kui see tasuliseks läks.
Sain aru, et e-pood komplekteerib ka kuskil oma kodu aadressi-lähedases Maximas toidukorvi, siis ilmselt oli asi suuresti ka selles, et minu kodu piirkonnas on vaid väikesed Maximad.
-
Külaline
Ikka!Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 14:28 Ma olen väga harva e-poest tellinud. Aga tekkis selline rumal küsimus, et kas siis puuduolevate toodete raha saate tagasi?
-
Külaline
No vat, aga see muudab selle e-poodlemise suht mõttetuks, kui nagunii koha peale lähed ja siis uuesti veel poodi lähed. Minu jaoks oli oluline just see, et ei pidanud ise kohale minema ja ka see tassimise nüanss. Mul on tavaliselt väga suured ja rasked poekotid. Väga mugav oli, kui keegi need rasked pambud koju kätte tõi.Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 13:58Minu arust on ikka üsna harv, kui nad midagi toomata jätavad. Ja üldjuhul on alati samalaadsed asjad, mida nad ei too - mingeid lihatooteid on puudu olnud ja värsket kala.kana kirjutas: ↑30 Nov 2025 07:23selver harrastas sama jama, aga sellega on veits paremaks läinud. kuigi tuleb ikkagi ette, et ühte salatisse vaja minevat komponenti ei suuda nad tuua. mina tellin sellepärast, et ma ei viitsi nädala piima ja juur-, ning puuvilju ise tassida.Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 06:49 Selverist ei ole enam sellest ajast tellinud, kui see tasuliseks läks.
Mina tellin harilikult kauba infoletti hoopis, lähen ise järele - odavam ja kui tõesti miski oluline panemata jääb, siis saan poest läbi astuda.
Aga nüüd ma ei ole enam ammu seda teenust kasutanud.
Kas teistel kaubanduskettidel on nii lai kaubavalik? Ma ise ei pea iga tööpäev 8-17 persetama kontoris, pisut planeerimist nii ajalises kui ka kauba mõttes (suurem kogus sügavkülma, või siis mitteriknevat, või siis söögiks mitte mõeldud, jmt, igat asja näit 5 tk, jne jne).Külaline kirjutas: ↑29 Nov 2025 21:43 Tellin korra nädalas puhtast mugavusest kauba Selverist. Viimasel ajal ei suuda nad lubatud ajal kaupa kohale toimetada. Kuskil neljal nädalal on tund või paar kokkulepitud ajast üle läinud. Palve peale saatmistasu tagasi kanda, pobises tädi, et aga me ju saatsime sõnumi. Nojah. Paari eurtsi pärast veel traagika ka, selle asemel, et vabandada ja järgmine kord kaup õigel ajal tuua ja väike šokolaad lisada. Soovitage mõnda viisakat poodi, kust sööki tellite. Selveri teise eesti mentaliteet ei ole mulle vastvõetav - eriti arvestades nende hindu.
Jah, on jäädud hiljaks, aga ma pole tähelegi pannud, sest niikunii sel ajal töölaua taga kodus ja kompensatsiooniks on tõstetud raskemad asjad otse sinna ruumi, kuhu olen viidanud.Eriti õblukesele kullerile olen andnud raskete kottide tarimise eest kümneka, et mine pista üks energialaks, äkki ei jõuagi tagasi autoni kõmpida.
-
Külaline
Selveris on vastupdi - kui asendus pole lubatud, paned linnukese. Prismas samuti.Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2025 14:10 Teil ehk asendamist lubav linnuke tegemata?
Tellin Selverist pidevalt, väga harva on midagi puudu. Enamasti valin ajaks 20-22.00 (kõige odavam), tavaliselt helistatakse juba kella kuue paiku, et kas varem võib tulla. Meil on alati keegi kodus. Hilinenud on mõnikord suure lumesaju ajal, mis on täiesti arusaadav.
Kui tahan nt laupäeval teha mingit kindlat toitu, siis tellin kogu materjali juba neljapäeva õhtuks. Kui jääbki midagi puudu, pole hullu, tellin Prismast reedeks.
-
Külaline
Koroona alguses oli Barboras suur valik ja kõik toodi normaalselt. Ajapikku hakkas valik vähenema ja säilivusaja lõpul kaupa tooma. Ju läks neil liiga hästi. Lõpetasin kui järgmisel päeval aeguvat 5x1,5l piima toodi. Pretensioonile vastati, et see olevatki täiesti ok. Korra toodi mitu kilo pirne, neid isegi tagasi ei tahetud, saingi mingi jänkupere kauba tasuta.
Hakkasin Rimist tellima ja nende kaup oli alati korras. Siis sai koroona ajastu läbi
Hakkasin Rimist tellima ja nende kaup oli alati korras. Siis sai koroona ajastu läbi
-
Külaline
Raha makstakse tagasi arvele, siis nende toodete eest, mis tulemata jäid.Guest kirjutas: ↑30 Nov 2025 14:28 Ma olen väga harva e-poest tellinud. Aga tekkis selline rumal küsimus, et kas siis puuduolevate toodete raha saate tagasi?
-
Külaline
Mida tehaks 7,5 liitri piimaga? Kohvi peale selline kogus?Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2025 16:44 Koroona alguses oli Barboras suur valik ja kõik toodi normaalselt. Ajapikku hakkas valik vähenema ja säilivusaja lõpul kaupa tooma. Ju läks neil liiga hästi. Lõpetasin kui järgmisel päeval aeguvat 5x1,5l piima toodi. Pretensioonile vastati, et see olevatki täiesti ok. Korra toodi mitu kilo pirne, neid isegi tagasi ei tahetud, saingi mingi jänkupere kauba tasuta.
Hakkasin Rimist tellima ja nende kaup oli alati korras. Siis sai koroona ajastu läbi![]()
-
Külaline
Nuu vaat, sina ei joo piima ja mõistus ka sul ei töötaKülaline kirjutas: ↑30 Nov 2025 19:37Mida tehaks 7,5 liitri piimaga? Kohvi peale selline kogus?
-
Külaline
Piima joodi 80-ndatel. Tänapäeval mitte.
-
Külaline
Räägi nüüd, et sööd pidevalt keeduvorsti ka ja toitu valmistad millegi muu kui oliiviõliga, eks. Aa jaa, makarone hakklihaga sööte ka, eks.
-
Külaline
seepärast siis nüüd ongi niiKülaline kirjutas: ↑30 Nov 2025 19:42Piima joodi 80-ndatel. Tänapäeval mitte.
https://youtu.be/XRC8Ole8HiI
-
Külaline
Ei, sinu kuuluvusest 70% hulka räägiti juba ammu!Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2025 19:45seepärast siis nüüd ongi niiKülaline kirjutas: ↑30 Nov 2025 19:42Piima joodi 80-ndatel. Tänapäeval mitte.
https://youtu.be/XRC8Ole8HiI
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/7427 ... t-puruloll
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 4 külalist