Soovitage hambakliinikut Tallinnas
-
Külaline
Ühe hambaarsti kohta on halvad kommentaarid tervisetrendist kadunud ja ilmunud 2 ülistusjuttu. Ei miskit saa enam uskuda 
-
Külaline
Võiksin soovitada väga head tööd tegevat vene nimega meesarsti, aga ei julge siin soovitada, hakatakse mõnitama. Ja tema hinnad ei ole odavad ka.
Kunagi oli Maardu kandis üks tatarlasest hambaarst, vot see tegi tõesti tööd, mis kestab.
-
Külaline
Väga kurb, mul endal ei ole 30 aastat mitte ühtki ebakvaliteetset teenust olnud, ma muidugi suvalises kohas ei käi ja arst on ka sama.Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2025 21:55Muidugi võib saada. Mis küsimus see selline on.
Mul on olnud mitu plommi, mis juba 3 kuu möödudes välja tuleb.
-
Külaline
No suurt linna hambakliinikut ei saa vist väga suvaliseks kohaks pidada. Vahetasin hambaarsti ja peale seda sellist asja juhtunud ei ole.Külaline kirjutas: ↑29 Nov 2025 09:07Väga kurb, mul endal ei ole 30 aastat mitte ühtki ebakvaliteetset teenust olnud, ma muidugi suvalises kohas ei käi ja arst on ka sama.
-
Külaline
Ja ära sa jumala eest ütle, mis koht see on ja kes see arst on, äkki muidu mõni teine saaks ka veel minna tema juurde.Guest kirjutas: ↑29 Nov 2025 09:07 Väga kurb, mul endal ei ole 30 aastat mitte ühtki ebakvaliteetset teenust olnud, ma muidugi suvalises kohas ei käi ja arst on ka sama.
-
Külaline
-
Külaline
Kas sa arsti ka nimetad? Nad ju erinevad.Külaline kirjutas: ↑29 Nov 2025 17:27 Mina käin ka Vagodendis. Rohkem kui 25 aastat. Ülirahul!
-
Külaline
Mina olen käinud dr Palmeri juures.
-
Külaline
selles tallinna hambakliinikus rikuti minu tütre hambad täielikult ära. nii et ei soovita. odav oli küll, jah.Guest kirjutas: ↑26 Nov 2025 18:561-2 hamba röntgenipilt Vagodentis 25, Tallinna Hambakliinikus 17Guest kirjutas: ↑26 Nov 2025 15:42 Käin juba 30 aastat Vagodentis. Hinnad väga mõistlikud ja töö on tasemel. Järjest kõik tuttavad sinna kolinud, hinnavahe muude kohtadega päris arvestatav.
Tuimestav süst Vagodentis 25, Tallinna Hambakliinikus 17
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline