Soovitage hambakliinikut Tallinnas

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ühe hambaarsti kohta on halvad kommentaarid tervisetrendist kadunud ja ilmunud 2 ülistusjuttu. Ei miskit saa enam uskuda :|
Külaline

Võiksin soovitada väga head tööd tegevat vene nimega meesarsti, aga ei julge siin soovitada, hakatakse mõnitama. Ja tema hinnad ei ole odavad ka.
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Kunagi oli Maardu kandis üks tatarlasest hambaarst, vot see tegi tõesti tööd, mis kestab.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Nov 2025 21:55
Külaline kirjutas: 28 Nov 2025 20:37
Külaline kirjutas: 26 Nov 2025 20:48

kvaliteetne teenus on. kallidust ei tea, aga alati olen suutnud arve ära maksta ;)
Kas hambakliinikutest saab ka ebakvaliteetset teenust?
Muidugi võib saada. Mis küsimus see selline on.
Mul on olnud mitu plommi, mis juba 3 kuu möödudes välja tuleb.
Väga kurb, mul endal ei ole 30 aastat mitte ühtki ebakvaliteetset teenust olnud, ma muidugi suvalises kohas ei käi ja arst on ka sama.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2025 09:07
Külaline kirjutas: 28 Nov 2025 21:55
Külaline kirjutas: 28 Nov 2025 20:37

Kas hambakliinikutest saab ka ebakvaliteetset teenust?
Muidugi võib saada. Mis küsimus see selline on.
Mul on olnud mitu plommi, mis juba 3 kuu möödudes välja tuleb.
Väga kurb, mul endal ei ole 30 aastat mitte ühtki ebakvaliteetset teenust olnud, ma muidugi suvalises kohas ei käi ja arst on ka sama.
No suurt linna hambakliinikut ei saa vist väga suvaliseks kohaks pidada. Vahetasin hambaarsti ja peale seda sellist asja juhtunud ei ole.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Nov 2025 09:07 Väga kurb, mul endal ei ole 30 aastat mitte ühtki ebakvaliteetset teenust olnud, ma muidugi suvalises kohas ei käi ja arst on ka sama.
Ja ära sa jumala eest ütle, mis koht see on ja kes see arst on, äkki muidu mõni teine saaks ka veel minna tema juurde. :lol:
Külaline

Mina käin ka Vagodendis. Rohkem kui 25 aastat. Ülirahul!
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2025 17:27 Mina käin ka Vagodendis. Rohkem kui 25 aastat. Ülirahul!
Kas sa arsti ka nimetad? Nad ju erinevad.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Nov 2025 17:46
Külaline kirjutas: 29 Nov 2025 17:27 Mina käin ka Vagodendis. Rohkem kui 25 aastat. Ülirahul!
Kas sa arsti ka nimetad? Nad ju erinevad.
Mina olen käinud dr Palmeri juures.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Nov 2025 18:56
Guest kirjutas: 26 Nov 2025 15:42 Käin juba 30 aastat Vagodentis. Hinnad väga mõistlikud ja töö on tasemel. Järjest kõik tuttavad sinna kolinud, hinnavahe muude kohtadega päris arvestatav.
1-2 hamba röntgenipilt Vagodentis 25, Tallinna Hambakliinikus 17
Tuimestav süst Vagodentis 25, Tallinna Hambakliinikus 17
selles tallinna hambakliinikus rikuti minu tütre hambad täielikult ära. nii et ei soovita. odav oli küll, jah.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist