Millal te koju kuuse üles panete?

köök, kodu korrashoid ja aed
Külaline

Millal te koju kuuse üles panete?

Postitus Postitas Külaline »

Ma olen vahetult enne jõule alati pannud, aga tundub, et see on ikka liiga hilja, kohe varsti siis on nagu juba jõulud läbi. Tänavu panin tubadesse ka jõulutulukesed juba üles. Siis nüüd tuligi kohe järgmine mõte, et millal siis kuuse panen. Detsembri algul? Keskel? Kuidas teil?
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Mina ammu enam ei pane, ajab okkaid.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 23 Nov 2025 16:40 Mina ammu enam ei pane, ajab okkaid.
Mina ka päriskuuske ei pane, mul on kunstkuusk. Aga juurdlengi, et millal võiks üles panna.
Külaline

Oleneb kas peres on väikseid lapsi.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Nov 2025 16:46 Oleneb kas peres on väikseid lapsi.
Väikseid ei ole, keskmisi on. :lol:
Külaline

Kaks nädalat enne on kõige sobivam aeg või esimesel advendil
Külaline

jõululaupäeval. ise metsast toome. külge vanaema vanad kuuseehted.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Nov 2025 17:02 Kaks nädalat enne on kõige sobivam aeg või esimesel advendil
Kas esimene advent on 4 nädalat enne jõule, st seekord siis 26. novembril? Või on see pühapäeviti? Vabandan, et pole selles süsteemis väga pädev.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Nov 2025 17:35
Guest kirjutas: 23 Nov 2025 17:02 Kaks nädalat enne on kõige sobivam aeg või esimesel advendil
Kas esimene advent on 4 nädalat enne jõule, st seekord siis 26. novembril? Või on see pühapäeviti? Vabandan, et pole selles süsteemis väga pädev.
Igas seinakalendris kirjas ju. Esimene pühapäev 4 nädalat enne, 30 nov.
Külaline

Kaks nädalat enne jõule on ok küll.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Nov 2025 18:02
Guest kirjutas: 23 Nov 2025 17:35
Igas seinakalendris kirjas ju. Esimene pühapäev 4 nädalat enne, 30 nov.
Mul ei ole seinakalendrit. Aga aiitäh.
Külaline

Kuna tahan ehtsat kuuske, siis panen mõned päevad enne jõululaupäeva.
Külaline

Õnneks me kuuske tuppa tooma ei pea, on õues maja ees. Täna lülitasime tuled sisse, nii pagana pime on kogu aeg. Läks kohe rõõmsamaks.
Jõululaupäeval toon mõned suuremad kuuseoksad vaasi, lõhna pärast.
Külaline

kas oksad või väike potikuusk on alguses rõdul, ja siis jõuludel kaheks nädalaks toas.
Aga kaunistamisega alustan juba pooles novembris - vahetan tekstiilid ja mõned nõud, panen rõdule tuled. Elan linnas ja väga kena, kui akendel ja rõdudel on kogu pimeda aja valgustused, palju meeldivam õues olla.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Me enamasti (päris)kuuse toome nädal enne jõule. Kaunistama, piparkooke tegema jne hakkame alates 1. detsembrist tasapisi.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Nov 2025 19:33 Kuna tahan ehtsat kuuske, siis panen mõned päevad enne jõululaupäeva.
Nulg seisab rahulikult kuu aega.
Külaline

Mina panen 1. detsembril. Pärast jõule olen juba jõuluvärgist tüdinud ja hakkan liikuma kevade ootusesse. Ei taha küll jaanuaris ka veel mingit kuuske toas näha.
Külaline

Mul lapsed juba nuruvad (8a ja 3a). Lapsepõlvest harjunud, et kuusk sisse jõululaupäeval ja välja kolmekuningapäeval. See aasta alustame siis tungival soovil varem- 1. advendil.
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Toome ise RMK metsast, panen paariks päevaks rõdule jahedasse ja siis alles tuppa, lisan alati ka vett ja kuusk peaaegu ei pudenegi. Üles sätime kuskil 20. paiku ja välja no....10-dal umbes, sest pärast seda viiakse kuuskede jaoks toodud konteiner minema :D.
Külaline

Miks just kuusk, kui nulg on kordades ilusam, luksuslikum ja ei pudene?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist