Millal te koju kuuse üles panete?
-
Külaline
Millal te koju kuuse üles panete?
Ma olen vahetult enne jõule alati pannud, aga tundub, et see on ikka liiga hilja, kohe varsti siis on nagu juba jõulud läbi. Tänavu panin tubadesse ka jõulutulukesed juba üles. Siis nüüd tuligi kohe järgmine mõte, et millal siis kuuse panen. Detsembri algul? Keskel? Kuidas teil?
-
Külaline
Mina ka päriskuuske ei pane, mul on kunstkuusk. Aga juurdlengi, et millal võiks üles panna.
-
Külaline
Väikseid ei ole, keskmisi on.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 16:46 Oleneb kas peres on väikseid lapsi.
-
Külaline
Kaks nädalat enne on kõige sobivam aeg või esimesel advendil
-
Külaline
jõululaupäeval. ise metsast toome. külge vanaema vanad kuuseehted.
-
Külaline
Kas esimene advent on 4 nädalat enne jõule, st seekord siis 26. novembril? Või on see pühapäeviti? Vabandan, et pole selles süsteemis väga pädev.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 17:02 Kaks nädalat enne on kõige sobivam aeg või esimesel advendil
-
Külaline
Igas seinakalendris kirjas ju. Esimene pühapäev 4 nädalat enne, 30 nov.
-
Külaline
Mul ei ole seinakalendrit. Aga aiitäh.Guest kirjutas: ↑23 Nov 2025 18:02Igas seinakalendris kirjas ju. Esimene pühapäev 4 nädalat enne, 30 nov.
-
Külaline
Kuna tahan ehtsat kuuske, siis panen mõned päevad enne jõululaupäeva.
-
Külaline
Õnneks me kuuske tuppa tooma ei pea, on õues maja ees. Täna lülitasime tuled sisse, nii pagana pime on kogu aeg. Läks kohe rõõmsamaks.
Jõululaupäeval toon mõned suuremad kuuseoksad vaasi, lõhna pärast.
Jõululaupäeval toon mõned suuremad kuuseoksad vaasi, lõhna pärast.
-
Külaline
kas oksad või väike potikuusk on alguses rõdul, ja siis jõuludel kaheks nädalaks toas.
Aga kaunistamisega alustan juba pooles novembris - vahetan tekstiilid ja mõned nõud, panen rõdule tuled. Elan linnas ja väga kena, kui akendel ja rõdudel on kogu pimeda aja valgustused, palju meeldivam õues olla.
Aga kaunistamisega alustan juba pooles novembris - vahetan tekstiilid ja mõned nõud, panen rõdule tuled. Elan linnas ja väga kena, kui akendel ja rõdudel on kogu pimeda aja valgustused, palju meeldivam õues olla.
Me enamasti (päris)kuuse toome nädal enne jõule. Kaunistama, piparkooke tegema jne hakkame alates 1. detsembrist tasapisi.
-
Külaline
Nulg seisab rahulikult kuu aega.Külaline kirjutas: ↑23 Nov 2025 19:33 Kuna tahan ehtsat kuuske, siis panen mõned päevad enne jõululaupäeva.
-
Külaline
Mina panen 1. detsembril. Pärast jõule olen juba jõuluvärgist tüdinud ja hakkan liikuma kevade ootusesse. Ei taha küll jaanuaris ka veel mingit kuuske toas näha.
-
Külaline
Mul lapsed juba nuruvad (8a ja 3a). Lapsepõlvest harjunud, et kuusk sisse jõululaupäeval ja välja kolmekuningapäeval. See aasta alustame siis tungival soovil varem- 1. advendil.
Toome ise RMK metsast, panen paariks päevaks rõdule jahedasse ja siis alles tuppa, lisan alati ka vett ja kuusk peaaegu ei pudenegi. Üles sätime kuskil 20. paiku ja välja no....10-dal umbes, sest pärast seda viiakse kuuskede jaoks toodud konteiner minema
.
-
Külaline
Miks just kuusk, kui nulg on kordades ilusam, luksuslikum ja ei pudene?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist