Mina arvan, et sa pole voodis väga hea.Guest kirjutas: ↑16 Okt 2025 23:41Endiselt ei saa aru. Ainult rikkal on instinkt aidata külmetavat inimest? Ka väga vaesed teevad seda, empaatiast.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 23:29See vaene, kellest jutt käib, põlgab ära puust tabureti, ei kannata toatemperatuuri, ei talu odavat ulatatud jakki. See on mõlemasuunaline.
Mees, kes pakub õues oma jakki, ei tee seda mitte sellepärast et teine talle kohe hirmsasti meeldib. Ta teeb seda sellepärast, et ta pole ihne ega ahne, ta on lahke, tähelepanelik ja tal on kombed. See peaks olema instinkt
Vaene põlgab ära lihtsa tabureti?
Mu meelest on su mõttemaailm ikka suht pöördes.
Partnerid sarnased või erinevad?
-
Külaline
-
Külaline
Heh?Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 23:29Tead mis ma selle peale vastan - vaene otsib istumiseks diivani, rikas vaatab, kas leiab kolmejalgse puust tabureti, et sind kas aktiivselt kuulata vmt. Rikas märkab diivanit, mille disainer kõnetab või materjal on tähelepanu vääriv. Ta teeb pai, istudes tekitab tunnet. Vaene seda näha ei oska.
"Vaene otsib istumiseks diivani"? Mida see tähendab üldse? Ja rikkad inimesed kuulavad kõikide muresid ja muudkui aitavad? Teevad pai mingi diivani pärast?
Mul täitsa suva, mida suvaline mu diivanist arvab. Ei tekita mingit tunnet kellegi arvamus mu mööbli kohta.
Mingi jabur jutt, et kellegi rahaline seis teeb ta toredamaks inimeseks.
Mõtle vaid, oskas materjali hinnata - järelikult hea partner
-
Külaline
Kui mulle inimene väga meeldib, siis eluski ei otsusta selle järgi, kas ta oskab hinnata mu diivanit katvat materjali või tunneb ära ehtsa siidivaiba.
-
Külaline
Jutt ei käinud ju rahast.
Kuid joonistus hästi välja, kes mõtleb rahast, kes ahne, kes ihne, kel kõigest suva mida ja kuhu topib.
Nõrgad kohad supsti väljas!
Kuid joonistus hästi välja, kes mõtleb rahast, kes ahne, kes ihne, kel kõigest suva mida ja kuhu topib.
-
Külaline
Siin keegi ainult rikkaid ja vaeseid eristaski. Tema jutt käis küll vaid rahast. Nagu rikastel oleks head kombed, vaesematel mitte.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2025 00:35 Jutt ei käinud ju rahast.
"Kuid joonistus hästi välja, kes mõtleb rahast, kes ahne, kes ihne, kel kõigest suva mida ja kuhu topib.
Nõrgad kohad supsti väljas!"
Kuidas see välja "joonistus"? Mis nõrgad kohad ja mis toppimisest räägid?
-
Külaline
Mina sain aru, et see kallis diivan teeb istujale pai ja tekitab istujale tunnet. Võimalik, et sain valesti aru, see nii peen tekst.Guest kirjutas: ↑17 Okt 2025 00:05Heh?Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 23:29Tead mis ma selle peale vastan - vaene otsib istumiseks diivani, rikas vaatab, kas leiab kolmejalgse puust tabureti, et sind kas aktiivselt kuulata vmt. Rikas märkab diivanit, mille disainer kõnetab või materjal on tähelepanu vääriv. Ta teeb pai, istudes tekitab tunnet. Vaene seda näha ei oska.
"Vaene otsib istumiseks diivani"? Mida see tähendab üldse? Ja rikkad inimesed kuulavad kõikide muresid ja muudkui aitavad? Teevad pai mingi diivani pärast?
Mul täitsa suva, mida suvaline mu diivanist arvab. Ei tekita mingit tunnet kellegi arvamus mu mööbli kohta.
Mingi jabur jutt, et kellegi rahaline seis teeb ta toredamaks inimeseks.
Mõtle vaid, oskas materjali hinnata - järelikult hea partner![]()
-
Külaline
Kas sa oled laksu all?Guest kirjutas: ↑17 Okt 2025 00:35 Jutt ei käinud ju rahast.
-
Külaline
Minu arust just vaene mees ei julge istuda üliilusale diivanile, vaid valib puust tagureti. Ta lihtsalt on harjunud taburetiga ja võõras kohas valid pigem omase asja. On kindlam tunne.
Rikkur viskub kohe mugavalt diivanile viskyklaas peos, jalg üle põlve ja tunneb ennast nagu kodus.
Rikkur viskub kohe mugavalt diivanile viskyklaas peos, jalg üle põlve ja tunneb ennast nagu kodus.
-
Külaline
On neid inimesi siis vähe, kes arvavad, et kellegi rahaline seis teeb nad toredamaks inimeseks?Guest kirjutas: ↑17 Okt 2025 00:05 Mingi jabur jutt, et kellegi rahaline seis teeb ta toredamaks inimeseks.
Mõtle vaid, oskas materjali hinnata - järelikult hea partner![]()
Kui palju on neid, kes oskavad ehtsat materjali hinnata hea partneri puhul?
-
Külaline
No see on nüüd suht imelik küsimus.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2025 21:54Kui palju on neid, kes oskavad ehtsat materjali hinnata hea partneri puhul?
Kui partner tundub väga tore, siis ma tõesti ei pea oluliseks, kas ta tunneb ära, mis materjal mu tugitooli katab. Ehtne või kunstnahk. Või millest on toodetud riie, mis on diivanipatjade ümber.
Kas sa tead ise täpselt, mis su pehmet mööblit katab või mis selle sees on? Puhas öko või mingi protsent sünteetikat? Kust katteriie pärit, kus sisu toodetud? Millest täpselt su voodi madrats koosneb?
Aga kui mulle on see teema väga oluline, ju ma siis ka seletan oma seisukohta, miks ma mingit materjali oluliseks pean.
Ja miks ma ei taha oma koju tatrapatju
-
Külaline
Mul on kahju kui inimesed ei näe sõnade ja sümboolika taha. Ei märka nüansse. Aga takerduvad suhtlemisel mõttetutesse pisiasjadesse. Sinu küsimused on muidu asjalikud, ma paari pilguga oskan hinnata ka neid teemasid.Guest kirjutas: ↑17 Okt 2025 22:29No see on nüüd suht imelik küsimus.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2025 21:54Kui palju on neid, kes oskavad ehtsat materjali hinnata hea partneri puhul?
Kui partner tundub väga tore, siis ma tõesti ei pea oluliseks, kas ta tunneb ära, mis materjal mu tugitooli katab. Ehtne või kunstnahk. Või millest on toodetud riie, mis on diivanipatjade ümber.
Kas sa tead ise täpselt, mis su pehmet mööblit katab või mis selle sees on? Puhas öko või mingi protsent sünteetikat? Kust katteriie pärit, kus sisu toodetud? Millest täpselt su voodi madrats koosneb?
Aga kui mulle on see teema väga oluline, ju ma siis ka seletan oma seisukohta, miks ma mingit materjali oluliseks pean.
Ja miks ma ei taha oma koju tatrapatju![]()
Partnerivalikul igaühele oma, mis kellelegi korda läheb.
-
Külaline
Mida täpsemalt sellega mõtled?Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2025 22:43Mul on kahju kui inimesed ei näe sõnade ja sümboolika taha. Ei märka nüansse. Aga takerduvad suhtlemisel mõttetutesse pisiasjadesse.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist