Partnerid sarnased või erinevad?
-
Külaline
Partnerid sarnased või erinevad?
Kas teie suhtepartnerid on välimuselt või käitumiselt pigem sarnased või erinevad? Kas teie suhted, mis olnud on, on sarnased või erinevad?
-
Külaline
Tolmukübe on külalise alt teema teinud.
-
Külaline
Sa ise ka külaline. Milles prbleem?Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 04:49 Tolmukübe on külalise alt teema teinud.
Kommenteeri palun teemat!Guest kirjutas: ↑16 Okt 2025 04:49 Tolmukübe on külalise alt teema teinud.
-
Külaline
Sa kommenteerisid või?
-
Külaline
Välimuselt jah-pikkus 187-196, atraktiivsed, kenad ja hoolitsetud, enesekindlad ja hästiriietatud mehed.
-
Külaline
Suhteid on olnud igasuguseid, aga abikaasa, kellega 25 aastat koos oldud, on maailmavaatelt, huumorimeelelt, hariduselt sarnane, iseloomult ja temperamendilt erinev.
-
Külaline
Erinev temperamendi tüübilt ja iseloomult. Sarnane ellusuhtumiselt, moraalilt ja maailmavaatelistes küsimustes. Hobid/harrastused täiesti erinevad.
Koos 25+ aastat.
Koos 25+ aastat.
-
Külaline
Kõik on olnud erinevad, nii naha-, juukse- kui silmavärvilt, pikkuselt 174 - 188, kehaehituselt erinevad, arengutasemelt erinevad, kombed ja maailmavaated erinevad, tegevused nendega erinevad. Kõige paremaga neist suhe (abielu), teised olid lihtsalt mängupartnerid. Mingitest proovimistest, liblikatest ja mehe olemasolust ma huvitatud pole olnud, hea klapp ja koostöö on mulle olulisem. Üldiselt nagu ikka, lihtsamad inimesed on üks-ühele sarnased oma mõttelaadilt (hirmus nõudlikud kõiges endast väljaspool oleva suhtes, sh näiteks minu kodu toatemperatuuris), intelligentsemaga tekib kohetuntav rahulik olemine ja loomulikum suhtlemine.
-
Külaline
Mingi külm ja kalkuleeriv mutt, kes pole isegi armunud olnud. Kooner ka.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 19:59 Kõik on olnud erinevad, nii naha-, juukse- kui silmavärvilt, pikkuselt 174 - 188, kehaehituselt erinevad, arengutasemelt erinevad, kombed ja maailmavaated erinevad, tegevused nendega erinevad. Kõige paremaga neist suhe (abielu), teised olid lihtsalt mängupartnerid. Mingitest proovimistest, liblikatest ja mehe olemasolust ma huvitatud pole olnud, hea klapp ja koostöö on mulle olulisem. Üldiselt nagu ikka, lihtsamad inimesed on üks-ühele sarnased oma mõttelaadilt (hirmus nõudlikud kõiges endast väljaspool oleva suhtes, sh näiteks minu kodu toatemperatuuris), intelligentsemaga tekib kohetuntav rahulik olemine ja loomulikum suhtlemine.
-
Külaline
Kas see on 21 ja peab lühikeste käistega särgis olema?Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 20:12hirmus nõudlikud kõiges endast väljaspool oleva suhtes, sh näiteks minu kodu toatemperatuuris
-
Külaline
Ega ma armuja pole küll. Pigem armun tegevustesse ja usun armastusse. Lahke olen, millegagi ei koonerda.Guest kirjutas: ↑16 Okt 2025 20:12Mingi külm ja kalkuleeriv mutt, kes pole isegi armunud olnud. Kooner ka.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 19:59 Kõik on olnud erinevad, nii naha-, juukse- kui silmavärvilt, pikkuselt 174 - 188, kehaehituselt erinevad, arengutasemelt erinevad, kombed ja maailmavaated erinevad, tegevused nendega erinevad. Kõige paremaga neist suhe (abielu), teised olid lihtsalt mängupartnerid. Mingitest proovimistest, liblikatest ja mehe olemasolust ma huvitatud pole olnud, hea klapp ja koostöö on mulle olulisem. Üldiselt nagu ikka, lihtsamad inimesed on üks-ühele sarnased oma mõttelaadilt (hirmus nõudlikud kõiges endast väljaspool oleva suhtes, sh näiteks minu kodu toatemperatuuris), intelligentsemaga tekib kohetuntav rahulik olemine ja loomulikum suhtlemine.
Järgmisele uudishimulikule - võin ju kütet juurde panna kui külalisel külm on. Reeglina nõuavad seda just väga vaesed ja viisakuskommeteta mehed. Hea kasvulavaga inimene üldjuhul ei nõua teiselt midagi.
-
Külaline
Ma pole veel üheski majas käinud, kus talvel külm oleks. Väga vaeseid mehi vaevalt et korralikesse majadesse üldse kutsutaksegi.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 20:28Ega ma armuja pole küll. Pigem armun tegevustesse ja usun armastusse. Lahke olen, millegagi ei koonerda.Guest kirjutas: ↑16 Okt 2025 20:12Mingi külm ja kalkuleeriv mutt, kes pole isegi armunud olnud. Kooner ka.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 19:59 Kõik on olnud erinevad, nii naha-, juukse- kui silmavärvilt, pikkuselt 174 - 188, kehaehituselt erinevad, arengutasemelt erinevad, kombed ja maailmavaated erinevad, tegevused nendega erinevad. Kõige paremaga neist suhe (abielu), teised olid lihtsalt mängupartnerid. Mingitest proovimistest, liblikatest ja mehe olemasolust ma huvitatud pole olnud, hea klapp ja koostöö on mulle olulisem. Üldiselt nagu ikka, lihtsamad inimesed on üks-ühele sarnased oma mõttelaadilt (hirmus nõudlikud kõiges endast väljaspool oleva suhtes, sh näiteks minu kodu toatemperatuuris), intelligentsemaga tekib kohetuntav rahulik olemine ja loomulikum suhtlemine.
Järgmisele uudishimulikule - võin ju kütet juurde panna kui külalisel külm on. Reeglina nõuavad seda just väga vaesed ja viisakuskommeteta mehed. Hea kasvulavaga inimene üldjuhul ei nõua teiselt midagi.
-
Külaline
Kui on tore inimene, miks mitte? Ega ma esimesena kellegi pangaarve seisu küsi.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 21:03Väga vaeseid mehi vaevalt et korralikesse majadesse üldse kutsutaksegi.
-
Külaline
Mina olin see, keda kommenteeriti. Noh, vaese mehe tunnen juba niigi ära. Vaene mees reedab end juba jutu sees esimese kümne lause jooksul. Mind teise rahakott ei huvita, aga käitumismallid on neil kõigil küll ühesed, minul nendega mugav ei ole.
Mis külakäikudesse puutub, siis külas ei käida vaid paarisuhte eesmärkidel, on muid põhjuseid kah teiste külastamiseks. Lihtsalt mainisin, et seesugused on kõvad teiste kritiseerijad ja õpetajad omaenda puudujääkide pärast. Sellised kogemused ei peagi tulema otseselt enda kodu pinnalt, see torkab silma igal pool, näeb kõrvaltvaatajanagi.
Õige mees ulatab ka õues olles sulle oma jaki peale, et sul mõnus oleks. Mitteiial ei tuleks ta selle peale, et temal nüüd kuidagi jahedam hakkaks või mingi ebavõrdsus või muu shallallaa.
-
Külaline
Vaene mees ei ulata või? Kui sa talle väga meeldid?Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 22:19Õige mees ulatab ka õues olles sulle oma jaki peale, et sul mõnus oleks. Mitteiial ei tuleks ta selle peale, et temal nüüd kuidagi jahedam hakkaks või mingi ebavõrdsus või muu shallallaa.
Või sa ei pea tema jakki sobivaks, kuna tundub odav?
-
Külaline
Tead mis ma selle peale vastan - vaene otsib istumiseks diivani, rikas vaatab, kas leiab kolmejalgse puust tabureti, et sind kas aktiivselt kuulata vmt. Rikas märkab diivanit, mille disainer kõnetab või materjal on tähelepanu vääriv. Ta teeb pai, istudes tekitab tunnet. Vaene seda näha ei oska. Rikas kulutab oma aega kogemusele. Vaene leiab, et rikas on see, kellel on maja, diivan ja linnamaastur. Mõistad mu vastust? Kui ei mõista, anna teada.Guest kirjutas: ↑16 Okt 2025 22:26Vaene mees ei ulata või? Kui sa talle väga meeldid?Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 22:19Õige mees ulatab ka õues olles sulle oma jaki peale, et sul mõnus oleks. Mitteiial ei tuleks ta selle peale, et temal nüüd kuidagi jahedam hakkaks või mingi ebavõrdsus või muu shallallaa.
Või sa ei pea tema jakki sobivaks, kuna tundub odav?
-
Külaline
Annan teada - ei mõista.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 22:41Tead mis ma selle peale vastan - vaene otsib istumiseks diivani, rikas vaatab, kas leiab kolmejalgse puust tabureti, et sind kas aktiivselt kuulata vmt. Rikas märkab diivanit, mille disainer kõnetab või materjal on tähelepanu vääriv. Ta teeb pai, istudes tekitab tunnet. Vaene seda näha ei oska. Rikas kulutab oma aega kogemusele. Vaene leiab, et rikas on see, kellel on maja, diivan ja linnamaastur. Mõistad mu vastust? Kui ei mõista, anna teada.
Ülitoreda inimese põlgad ära vaid seetõttu, et ta ei oska näha mingit väärtust su ülikallis diivanis?
-
Külaline
Me maailmavaated on erinevad ja sul ei olnud kerge mõista, mida ma edasi anda tahtsin.Guest kirjutas: ↑16 Okt 2025 23:05Annan teada - ei mõista.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 22:41Tead mis ma selle peale vastan - vaene otsib istumiseks diivani, rikas vaatab, kas leiab kolmejalgse puust tabureti, et sind kas aktiivselt kuulata vmt. Rikas märkab diivanit, mille disainer kõnetab või materjal on tähelepanu vääriv. Ta teeb pai, istudes tekitab tunnet. Vaene seda näha ei oska. Rikas kulutab oma aega kogemusele. Vaene leiab, et rikas on see, kellel on maja, diivan ja linnamaastur. Mõistad mu vastust? Kui ei mõista, anna teada.
Ülitoreda inimese põlgad ära vaid seetõttu, et ta ei oska näha mingit väärtust su ülikallis diivanis?
See vaene, kellest jutt käib, põlgab ära puust tabureti, ei kannata toatemperatuuri, ei talu odavat ulatatud jakki. See on mõlemasuunaline.
Mees, kes pakub õues oma jakki, ei tee seda mitte sellepärast et teine talle kohe hirmsasti meeldib. Ta teeb seda sellepärast, et ta pole ihne ega ahne, ta on lahke, tähelepanelik ja tal on kombed. See peaks olema instinkt. Jakipakkumine "sa meeldid mulle väga" on teatavas mõttes ahnus. Ka pakkumise vastuvõtt oleneb olukorrast. Inimene, kes ainult ühesuunaselt vastu võtab, on ka ahne. Need on nii olulised sümboolsed märgid! Aga igaühele oma, vastavalt standarditele.
-
Külaline
Endiselt ei saa aru. Ainult rikkal on instinkt aidata külmetavat inimest? Ka väga vaesed teevad seda, empaatiast.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 23:29See vaene, kellest jutt käib, põlgab ära puust tabureti, ei kannata toatemperatuuri, ei talu odavat ulatatud jakki. See on mõlemasuunaline.
Mees, kes pakub õues oma jakki, ei tee seda mitte sellepärast et teine talle kohe hirmsasti meeldib. Ta teeb seda sellepärast, et ta pole ihne ega ahne, ta on lahke, tähelepanelik ja tal on kombed. See peaks olema instinkt
Vaene põlgab ära lihtsa tabureti?
Mu meelest on su mõttemaailm ikka suht pöördes.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist