Oot, kas see on selle inimese jutt, kes oma mehe pärast 38 aastat maha jättis, kui millalgi aastaid tagasi toimunud petmisest teada sai? Millal ta siis neist mitmetest suguhaigustest teada sai?Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2025 20:51Lisaks, mina sain kaasvaraks ka suguhaigusi.
Miks keegi teiega koos on?
-
Külaline
-
Külaline
Ma arvasin, et see küsimus tuleb, aga ma ei soovi siinkohal detailidesse laskuda.Guest kirjutas: ↑15 Okt 2025 20:51Oota, nüüd läks keeruliseks. Said suguhaigused millal? Siis kui see petmine oli, aastaid tagasi - aga siis ei tulnud sellist mõtet, et "kust krt see nüüd tuli"? Või said alles peale mehe ülestunnistust teada, et oled suguhaiguses (ja vahepeal polnud arstil käinud ega proove andnud)?Guest kirjutas: ↑15 Okt 2025 20:26 Lisaks, mina sain kaasvaraks ka suguhaigusi. Ikkagi oleks pidanud vapralt edasi elama? Ikkagi koos - heas ja halvas...? Mis siis sellest, et mees korraks, kolm minutit kuskil jonksutamas käib? Ja aegajalt ka mõne pisiku lõbuürituselt kaasa toob?
Nüüd tuli mingi jama sisse su loosse.
-
Külaline
Järelikult polnud asi nii lihtne ja selge kui esialgu kirjeldasid. See on oluline, sest su kogu sõnum ju oligi, kui lihtne ja selge skeem kogu selles asjas oli - pettus ja lahutus. Ei olnud järelikult päris nii.Guest kirjutas: ↑15 Okt 2025 20:59Ma arvasin, et see küsimus tuleb, aga ma ei soovi siinkohal detailidesse laskuda.Guest kirjutas: ↑15 Okt 2025 20:51Oota, nüüd läks keeruliseks. Said suguhaigused millal? Siis kui see petmine oli, aastaid tagasi - aga siis ei tulnud sellist mõtet, et "kust krt see nüüd tuli"? Või said alles peale mehe ülestunnistust teada, et oled suguhaiguses (ja vahepeal polnud arstil käinud ega proove andnud)?Guest kirjutas: ↑15 Okt 2025 20:26 Lisaks, mina sain kaasvaraks ka suguhaigusi. Ikkagi oleks pidanud vapralt edasi elama? Ikkagi koos - heas ja halvas...? Mis siis sellest, et mees korraks, kolm minutit kuskil jonksutamas käib? Ja aegajalt ka mõne pisiku lõbuürituselt kaasa toob?
-
Külaline
Olgu! Oma esimest last planeerisin hoolega. Käisin enne rasestumist arstil, kes tegi kõik analüüsid ja kinnitas, et kõik on korras. Võin rasestuda. Kolme kuu pärast läksin end rasedusega arvele võtma. Jälle analüüsid jmt, mis raseduse arvele võtmisega kaasneb. Selgus, et mul on vahepeal kuskilt tekkinud klamüüdia.Guest kirjutas: ↑15 Okt 2025 21:09Järelikult polnud asi nii lihtne ja selge kui esialgu kirjeldasid. See on oluline, sest su kogu sõnum ju oligi, kui lihtne ja selge skeem kogu selles asjas oli - pettus ja lahutus. Ei olnud järelikult päris nii.Guest kirjutas: ↑15 Okt 2025 20:59Ma arvasin, et see küsimus tuleb, aga ma ei soovi siinkohal detailidesse laskuda.Guest kirjutas: ↑15 Okt 2025 20:51 Oota, nüüd läks keeruliseks. Said suguhaigused millal? Siis kui see petmine oli, aastaid tagasi - aga siis ei tulnud sellist mõtet, et "kust krt see nüüd tuli"? Või said alles peale mehe ülestunnistust teada, et oled suguhaiguses (ja vahepeal polnud arstil käinud ega proove andnud)?
Mees kodus eitas kõike. Kategooriliselt! Uurisin selle haiguse kohta ja sain teada, et mõnikord on see haigus peidus ja annab tulemuse alles siis, kui organismis midagi muutub. Mees arvas, et ehk on ta selle haiguse saanud naiselt, kellega oli enne mind paar korda. Nüüd oli aastaid peidus ja analüüsid andsid tulemuse siis, kui rasedaks jäin. Sealt alates tekkis mul mehe vastu umbusk. Sain aru, et ma ei saa teda usaldada. Tema jutu järgi oli tal enne mind olnud vaid üks naine, kes oli süütu, ja kellega oli vahekorras vaid paar korda. Sain aru, et see on imelik, et ta sai süütult naiselt klamüüdia, aga ega ju naist kontrollida ei saa - ehk valetas oma süütuse kohta või jõudis minu mehe kõrvalt veel kellegagi olla, et haigus külge saada.
Tookord sai haigus välja ravitud.
Paar aastakümmet hiljem sain uudise, et mul on mitu HPV tüve, ja kõik kõrge riskiga. HPV ilmutab end tavaliselt palju aastaid hiljem, mitte värske vahekorra järel. Jälle oli mehe jutt kategooriline - tema ei ole kuskil käinud. Ju see ikka sealt tema esimesest vahekordadest tuli. Minu kahtlus aina süvenes, aga kinni ei olnud võtta kuskilt.
Nii palju siis sellest roosast mullist ja naiivsusest, milles mind on süüdistatud. Ehk nüüd Tolmukübe ja see teine isik, kes mind elukauguses süüdistas, saab aru, et ma ei ole kõik need 38 aastat mingis suures roosas mullis elanud, vaid kuklas on koguaeg tiksunud teadmine, et ilmselt olen petetud.
-
Külaline
Rääkinud kohe seda siis. Minu jaoks on kõik hoopis arusaadavam nüüd. Enne jätsid mulje, et oli roosiline elu, klapp oli super, mees oli super, kõik oli jube hästi, kuni said teada, et aastaid tagasi peteti - ja põmm, lahutasid. Selline lugu on arusaadav.Guest kirjutas: ↑15 Okt 2025 21:23 Nii palju siis sellest roosast mullist ja naiivsusest, milles mind on süüdistatud. Ehk nüüd Tolmukübe ja see teine isik, kes mind elukauguses süüdistas, saab aru, et ma ei ole kõik need 38 aastat mingis suures roosas mullis elanud, vaid kuklas on koguaeg tiksunud teadmine, et ilmselt olen petetud.
-
Külaline
Ei tasu ise asju välja mõelda! Ma ei ole kuskil kirjutanud, et elu oli roosiline, super mees ja kõik super hästi. Kirjutasin, et meil oli normaalne abielu. Voodis oli hea klapp.Guest kirjutas: ↑15 Okt 2025 21:36Rääkinud kohe seda siis. Minu jaoks on kõik hoopis arusaadavam nüüd. Enne jätsid mulje, et oli roosiline elu, klapp oli super, mees oli super, kõik oli jube hästi, kuni said teada, et aastaid tagasi peteti - ja põmm, lahutasid. Selline lugu on arusaadav.Guest kirjutas: ↑15 Okt 2025 21:23 Nii palju siis sellest roosast mullist ja naiivsusest, milles mind on süüdistatud. Ehk nüüd Tolmukübe ja see teine isik, kes mind elukauguses süüdistas, saab aru, et ma ei ole kõik need 38 aastat mingis suures roosas mullis elanud, vaid kuklas on koguaeg tiksunud teadmine, et ilmselt olen petetud.
Aga selles olen täpselt samal seisukohal, et mina oleksin joonelt lahutanud ka siis, kui oleksin teada saanud ühest petmisest.
-
Külaline
Kui sa "selles oled täpselt samal seisukohal", miks sa siis üldse hakkasid sisse tooma seda, et ei-ei, ei petnud ju ühe korra ja suguhaigust jne? Täiesti arusaamatu. Siis polnud see osa ju üldse oluline, kui mitu korda pettis või mismoodi see oli. Siis ei omanud kõik see viimane info, mis sa andsid, ju mingit tähendust, milleks üldse ... oh, ma ikka ei saa üldse mõnikord inimeste loogikast aru.Guest kirjutas: ↑15 Okt 2025 22:03Ei tasu ise asju välja mõelda! Ma ei ole kuskil kirjutanud, et elu oli roosiline, super mees ja kõik super hästi. Kirjutasin, et meil oli normaalne abielu. Voodis oli hea klapp.Guest kirjutas: ↑15 Okt 2025 21:36Rääkinud kohe seda siis. Minu jaoks on kõik hoopis arusaadavam nüüd. Enne jätsid mulje, et oli roosiline elu, klapp oli super, mees oli super, kõik oli jube hästi, kuni said teada, et aastaid tagasi peteti - ja põmm, lahutasid. Selline lugu on arusaadav.Guest kirjutas: ↑15 Okt 2025 21:23 Nii palju siis sellest roosast mullist ja naiivsusest, milles mind on süüdistatud. Ehk nüüd Tolmukübe ja see teine isik, kes mind elukauguses süüdistas, saab aru, et ma ei ole kõik need 38 aastat mingis suures roosas mullis elanud, vaid kuklas on koguaeg tiksunud teadmine, et ilmselt olen petetud.
Aga selles olen täpselt samal seisukohal, et mina oleksin joonelt lahutanud ka siis, kui oleksin teada saanud ühest petmisest.
-
Külaline
Tõin sellepärast sisse, et Tolmukübe tagus siin mitu kommentaari järjest, kui loll inimene ma olen, kes ÜHE 3-minutilise jonksutamise peale mehe maha jättis. Kuna ta muudkui raius üht ja sama, siis küsisin, et kust ta võtab seda, et see toimus üks kord. Ehk siis soovitus inimesele, mitte lahmida huupi.Guest kirjutas: ↑16 Okt 2025 10:43Kui sa "selles oled täpselt samal seisukohal", miks sa siis üldse hakkasid sisse tooma seda, et ei-ei, ei petnud ju ühe korra ja suguhaigust jne? Täiesti arusaamatu. Siis polnud see osa ju üldse oluline, kui mitu korda pettis või mismoodi see oli. Siis ei omanud kõik see viimane info, mis sa andsid, ju mingit tähendust, milleks üldse ... oh, ma ikka ei saa üldse mõnikord inimeste loogikast aru.Guest kirjutas: ↑15 Okt 2025 22:03Ei tasu ise asju välja mõelda! Ma ei ole kuskil kirjutanud, et elu oli roosiline, super mees ja kõik super hästi. Kirjutasin, et meil oli normaalne abielu. Voodis oli hea klapp.Guest kirjutas: ↑15 Okt 2025 21:36 Rääkinud kohe seda siis. Minu jaoks on kõik hoopis arusaadavam nüüd. Enne jätsid mulje, et oli roosiline elu, klapp oli super, mees oli super, kõik oli jube hästi, kuni said teada, et aastaid tagasi peteti - ja põmm, lahutasid. Selline lugu on arusaadav.
Mitte et minu seisukoht oleks petmisesse sellest teistsugusem olnud.
-
Külaline
Pidage mind kibestunud mooriks kui tahate, aga mina ei usu iialgi seda juttu, et mees pettis üks kord - andestasin, ja rohkem ei ole seda enam mitte kunagi juhtunud. Nüüd oleme juba 20 aastat üliõnnelikus suhtes.
No ei usu! Aga hea, kui see petetud pool seda usub.
-
Külaline
Mina ei usu, et üldse on olemas meest, kes pole 20 aasta jooksul petnud.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 20:50 Pidage mind kibestunud mooriks kui tahate, aga mina ei usu iialgi seda juttu, et mees pettis üks kord - andestasin, ja rohkem ei ole seda enam mitte kunagi juhtunud. Nüüd oleme juba 20 aastat üliõnnelikus suhtes.
-
Külaline
Sa oled väga eluvõõras! Ükski seks ei käi nii, et kolm minutit, ja valmis. Alati eelneb aktile veel palju muud. Sõnumid, kohtingud, võib-olla mitmed kohtingud, ilmselt õhtusöök, veinike võib-olla ka mõni kingitus. Väga palju aega, energiat, raha ja ressurssi võõra inimese peale. Ja seda oma pere arvelt.Tolmukübe kirjutas: ↑11 Okt 2025 10:48See on jah veider. Kolm minutit, ja elu läbi, vsjoo. Aga kui mees ei viitsi tööl käia, nõusid pesta, kodus midagi teha, jne, siis kannatab elada küll, ei mingit draamat, suhe läheb edasi.. Tulebki välja, et mehe põhiväärtus on see, et ta seksuaalselt truu oleks. Paljudele see vist kõige tähtsam ongi.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2025 10:23Sinu jutt kehtib süstemaatilise petmise kohta. Ühekordne libastumine ei anna märku muust kui sellest, et tegemist on eksliku inimesega, nagu me kõik seda oleme. Ma ikka imestan, kuidas inimesed on valmis päevapealt jätma pikaajalist kaaslast, kui see füüsiliselt pettis, kuid elavad aastakümneid tänitavate, solvavate, kaasat ära kasutavate, hoolimatute kaaslastega. Ainult füüsiline truudus teeb mehest väärilise abikaasa? See, et ta on 20 aastat sinu eest igati hoolitsenud, et sa end oled 20 aastat hästi temaga tundnud, ei ole üldse tähtis? Veider.Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 09:37 Petmisega annab ju inimene märku, et ta pole sulle truu ja pole lojaalne. Usaldus on igaveseks läinud. Sa saad teada, et ta on võimeline sulle valetama, sind petma. Ta valib ühekordse seksi kogu sinu suhte asemel. Kui mõni ütleb, et see kolmeminutiline akt pole kõneväärt, aga see on ju veel hullem. Selle nimel tõmbab kogu meie suhtele vee peale, nii paljukest see siis tähendaski. Et ta pärast mõtleb, et noh, polnudki nii suurem asi, ei viitsi sellepärast küll kuskile jalga lasta ja uut elu alustada, pole ju minu valimine teiste asemel, mis mind peaks kuidagi lohutama. Pigem ta valiski midadgi muud juba sel hetkel, kui ta selle teisega voodisse läks.
Kui kasutatakse prostituudi teenuseid, siis käib asi küll kiiremini. Aga see tähendab ka teadlikku planeerimist, kontakteerumist, raha välja käimist. Ja see on juba teadlikult, kalkuleeritud tegu, mille kohta on hiljem väga keeruline öelda, et täitsa kogemata juhtus.
Ehk siis asi ei ole üldse ainult selles, et mees oma pulga kolmeks minutiks kuhugile pistab, vaid hoopis enamas. Mees on oma pere, oma naise arvelt teinud kulutusi kellegi võõra peale - nii ajaliselt, emotsionaalselt kui ma materiaalselt.
Sinu puhul aga ma isegi mõistan, miks sa pead meestega väga leplik olema. Ega ebaatraktiivsel ja madala enesehinnanguga vanapiigal valida pole. Siis tulebki ükskõik millise mehega leppida. Ehkki oled väga leplik, ei saa sa seda madalat, latialust meestki!
-
Külaline
Ma olen sinu tsiteeritu. Ehkki olen kibestunud mutt, siis mina usun küll, et on mehi, kes ei peta pikas kooselus. Ise tean ka paari meest, kes on seda tunnistanud, et nad ei ole petnud oma kaasasid. Ja neid lähedalt tundes olen kindel, et nii on. Igaks juhuks ütlen, et need ei ole olnud minu mehed.Guest kirjutas: ↑16 Okt 2025 21:04Mina ei usu, et üldse on olemas meest, kes pole 20 aasta jooksul petnud.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 20:50 Pidage mind kibestunud mooriks kui tahate, aga mina ei usu iialgi seda juttu, et mees pettis üks kord - andestasin, ja rohkem ei ole seda enam mitte kunagi juhtunud. Nüüd oleme juba 20 aastat üliõnnelikus suhtes.
-
Külaline
Päris kahju kohe sinust ja sellest seltskonnast, kus sa liigud.Guest kirjutas: ↑16 Okt 2025 21:04Mina ei usu, et üldse on olemas meest, kes pole 20 aasta jooksul petnud.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 20:50 Pidage mind kibestunud mooriks kui tahate, aga mina ei usu iialgi seda juttu, et mees pettis üks kord - andestasin, ja rohkem ei ole seda enam mitte kunagi juhtunud. Nüüd oleme juba 20 aastat üliõnnelikus suhtes.
-
Külaline
Ma tean ka kaht naist, kelle mees nii ütleb ja kes ise nii ütlevad. Ma ei hakka neile rääkima, kuidas need mehed minu voodisse ronisid, las see olla, see delulu.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 21:11Ma olen sinu tsiteeritu. Ehkki olen kibestunud mutt, siis mina usun küll, et on mehi, kes ei peta pikas kooselus. Ise tean ka paari meest, kes on seda tunnistanud, et nad ei ole petnud oma kaasasid. Ja neid lähedalt tundes olen kindel, et nii on. Igaks juhuks ütlen, et need ei ole olnud minu mehed.Guest kirjutas: ↑16 Okt 2025 21:04Mina ei usu, et üldse on olemas meest, kes pole 20 aasta jooksul petnud.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 20:50 Pidage mind kibestunud mooriks kui tahate, aga mina ei usu iialgi seda juttu, et mees pettis üks kord - andestasin, ja rohkem ei ole seda enam mitte kunagi juhtunud. Nüüd oleme juba 20 aastat üliõnnelikus suhtes.
-
Külaline
Endal sul on delulu. Igas pulmas pruut, igal matusel kadunuke ja igas voodis armuke.Guest kirjutas: ↑16 Okt 2025 21:30Ma tean ka kaht naist, kelle mees nii ütleb ja kes ise nii ütlevad. Ma ei hakka neile rääkima, kuidas need mehed minu voodisse ronisid, las see olla, see delulu.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 21:11Ma olen sinu tsiteeritu. Ehkki olen kibestunud mutt, siis mina usun küll, et on mehi, kes ei peta pikas kooselus. Ise tean ka paari meest, kes on seda tunnistanud, et nad ei ole petnud oma kaasasid. Ja neid lähedalt tundes olen kindel, et nii on. Igaks juhuks ütlen, et need ei ole olnud minu mehed.Guest kirjutas: ↑16 Okt 2025 21:04
Mina ei usu, et üldse on olemas meest, kes pole 20 aasta jooksul petnud.
-
Külaline
Ära aja naerma, sinul peaks endast hoopis kahju olema. Mina ja seltskond, kus ma liigun, on targad, elukogenud ning realistlikus maailmas elavad naised, mitte jaanalinnud.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 21:13Päris kahju kohe sinust ja sellest seltskonnast, kus sa liigud.Guest kirjutas: ↑16 Okt 2025 21:04Mina ei usu, et üldse on olemas meest, kes pole 20 aasta jooksul petnud.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 20:50 Pidage mind kibestunud mooriks kui tahate, aga mina ei usu iialgi seda juttu, et mees pettis üks kord - andestasin, ja rohkem ei ole seda enam mitte kunagi juhtunud. Nüüd oleme juba 20 aastat üliõnnelikus suhtes.
-
Külaline
Mine sõima Beckhami teemas, midagi muud sa ei oska.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 21:49Endal sul on delulu. Igas pulmas pruut, igal matusel kadunuke ja igas voodis armuke.Guest kirjutas: ↑16 Okt 2025 21:30Ma tean ka kaht naist, kelle mees nii ütleb ja kes ise nii ütlevad. Ma ei hakka neile rääkima, kuidas need mehed minu voodisse ronisid, las see olla, see delulu.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 21:11
Ma olen sinu tsiteeritu. Ehkki olen kibestunud mutt, siis mina usun küll, et on mehi, kes ei peta pikas kooselus. Ise tean ka paari meest, kes on seda tunnistanud, et nad ei ole petnud oma kaasasid. Ja neid lähedalt tundes olen kindel, et nii on. Igaks juhuks ütlen, et need ei ole olnud minu mehed.
-
Külaline
See pole mitte kibestumus, vaid mingi idee fix ühiskonnas üldiselt - justkui inimene ei võiks üks kord eksida ning sellest õppida. Tänitatakse elu lõpuni sinu ühe eksimuse kallal. See ei käi ainult petmise, vaid kõige muu kohta ka. Sõitsid kunagi lollusest purjus peaga, hiljem veel aastakümneid teevad ajakirjanikud artikleid "Kes kuulsustest on veel roolis napsutamisega vahele jäänud?" ja tiritakse sinu patt jälle kõigi silma alla, isegi kui tänaseks oled täiskarsklane.Guest kirjutas: ↑16 Okt 2025 20:50 Pidage mind kibestunud mooriks kui tahate, aga mina ei usu iialgi seda juttu, et mees pettis üks kord - andestasin, ja rohkem ei ole seda enam mitte kunagi juhtunud. Nüüd oleme juba 20 aastat üliõnnelikus suhtes.
Šansid, kas inimene petab uuesti või mitte on täpselt 50:50 - petab või mitte - ja kogu moos.
-
Külaline
Vaata, seda ülipõnevat teemat on ikka natuke enne meid ka maailmas uuritud, teie seltskonna elukogenud ja targad naised pole sugugi ainukesed armuspetsialistid maamuna peal. 25% on selline number, mis ikka ja jälle uuringites esile kerkib. Kui hakata juuksekarva lõhki ajama ja suudlusi, netiseksi jms sinna ka sisse lugeda, siis ehk vast max 40-50% on meestest sellised, kes abielu jooksul petavad oma naist. See, et kõik need 25% litsmehi ainult teie elukogenud naiste seas ringi keerlevad, ütleb midagi rohkem teie seltskonna kohta, kui meeste kohta laiemalt. Või siis amet on teil selline vms, et selline tundmus on tekkinud- ortopeedile ka tundub, et kõigil inimestel on pidevalt luumurrud.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 21:52Ära aja naerma, sinul peaks endast hoopis kahju olema. Mina ja seltskond, kus ma liigun, on targad, elukogenud ning realistlikus maailmas elavad naised, mitte jaanalinnud
-
Külaline
See number on kõikides uuringutes olnud 50% kanti. See puudutab seksuaalakti. Seda ma muidugi ei kujuta ette, kust sa võtsid, et meie mehed petavad? Seda pole ma kusagil öelnud. Selleks, et mingit teadmist omada, ei pea ise selles osalema. Ma olen kindel, et fekaalide sees on õudne ujuda, sinulaadne olevus arvaks, et mina ja minu tutvusringkond ujub fekaalide sees?Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2025 07:45Vaata, seda ülipõnevat teemat on ikka natuke enne meid ka maailmas uuritud, teie seltskonna elukogenud ja targad naised pole sugugi ainukesed armuspetsialistid maamuna peal. 25% on selline number, mis ikka ja jälle uuringites esile kerkib. Kui hakata juuksekarva lõhki ajama ja suudlusi, netiseksi jms sinna ka sisse lugeda, siis ehk vast max 40-50% on meestest sellised, kes abielu jooksul petavad oma naist. See, et kõik need 25% litsmehi ainult teie elukogenud naiste seas ringi keerlevad, ütleb midagi rohkem teie seltskonna kohta, kui meeste kohta laiemalt. Või siis amet on teil selline vms, et selline tundmus on tekkinud- ortopeedile ka tundub, et kõigil inimestel on pidevalt luumurrud.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 21:52Ära aja naerma, sinul peaks endast hoopis kahju olema. Mina ja seltskond, kus ma liigun, on targad, elukogenud ning realistlikus maailmas elavad naised, mitte jaanalinnud
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist