Kas pöörate riietusele rõhku?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 15 Okt 2025 11:32
Guest kirjutas: 15 Okt 2025 11:17
Tolmukübe kirjutas: 15 Okt 2025 10:15 Inimene külmab ära sügisest kevadeni kerge kleidikese ja siidist hommikumantliga, ikka midagi paksemat vaja. No ja maakodus võib ju ka iseendast rõõmu tunda, ennast ju vaatad peeglist, kui ilusad riided ja et sobivad hästi.
Külmub? Miks? Kodu temperatuur on ju täpselt sama. Ega selle kleidikese ja siidist hommikumantliga siis õue ei pea minema või verandale kohvi jooma.
Millest järeldad, et temperatuur sama? Kaks erinevat asukohta ju. Ju siis linnakodu on suhteliselt jahe.
Keeraku siis sooja juurde. Ma hoian nii suvel kui talvel kodu 21 kraadi peal. Miks ma peaksin talvel külmetama? Normaalne on käia lühikestes varrukates, mitte end kubujussiks toppida ja koonerdada.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Okt 2025 12:23
Külaline kirjutas: 15 Okt 2025 11:32
Guest kirjutas: 15 Okt 2025 11:17

Külmub? Miks? Kodu temperatuur on ju täpselt sama. Ega selle kleidikese ja siidist hommikumantliga siis õue ei pea minema või verandale kohvi jooma.
Millest järeldad, et temperatuur sama? Kaks erinevat asukohta ju. Ju siis linnakodu on suhteliselt jahe.
Keeraku siis sooja juurde. Ma hoian nii suvel kui talvel kodu 21 kraadi peal. Miks ma peaksin talvel külmetama? Normaalne on käia lühikestes varrukates, mitte end kubujussiks toppida ja koonerdada.
Pole küll sinu asi, mida keegi teeb. Minul on 21 kraadi juures külm lühikeste varrukatega. Maja on suur ja ei keera kütet 25 peale, et maksta mitusada eurot kuus rohkem kütte eest. Sina tee, nagu sina tahad, aga kuku teisi kamandama.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2025 17:15Minul on 21 kraadi juures külm lühikeste varrukatega. Maja on suur ja ei keera kütet 25 peale, et maksta mitusada eurot kuus rohkem kütte eest.
Mul sama. Ei ole raha küttesse loopida, odavam on soojemalt riidesse panna.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2025 17:15
Külaline kirjutas: 15 Okt 2025 11:32 Millest järeldad, et temperatuur sama? Kaks erinevat asukohta ju. Ju siis linnakodu on suhteliselt jahe.
Pole küll sinu asi, mida keegi teeb. Minul on 21 kraadi juures külm lühikeste varrukatega. Maja on suur ja ei keera kütet 25 peale, et maksta mitusada eurot kuus rohkem kütte eest. Sina tee, nagu sina tahad, aga kuku teisi kamandama.
25 pole mingi normaalne temperatuur, üle 22 hakkab juba uimane ja palav. Mul on ka suur maja, jõudsin maja osta, jõuan normaalselt elada ka, kas pole nii?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2025 18:07
Külaline kirjutas: 15 Okt 2025 17:15Minul on 21 kraadi juures külm lühikeste varrukatega. Maja on suur ja ei keera kütet 25 peale, et maksta mitusada eurot kuus rohkem kütte eest.
Mul sama. Ei ole raha küttesse loopida, odavam on soojemalt riidesse panna.
Pole siis ime, et inimesed depressioonis on, kui lõdisevad omas kodus 9 kuud. Kodu peaks olema kõige mugavam koht.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2025 11:32 Millest järeldad, et temperatuur sama? Kaks erinevat asukohta ju. Ju siis linnakodu on suhteliselt jahe.
Ma saadaks sellise majast minema, kes kukuks 25 peale kütma. Mine arsti juurde, sul on verevarustuse häired.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Okt 2025 19:03

Ma saadaks sellise majast minema, kes kukuks 25 peale kütma. Mine arsti juurde, sul on verevarustuse häired.
Lepi sellega, et sina ei saada kedagi mitte kuskile. On raha küll, aga ei soovi seda tühja kulutada. Mind ei häiri kampsun seljas. Ja pole kuidagi sinu asi, mida keegi teine teeb. Minu arust oled sina loll, et maksad tuhandeid aastas juurde, et saaks lühikeste varrukatega käia. Ei tea milleks. Võib-olla oled paks, nendel on palav kogu aeg ja piisab ka 21 kraadist.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2025 19:23

Lepi sellega, et sina ei saada kedagi mitte kuskile. On raha küll, aga ei soovi seda tühja kulutada. Mind ei häiri kampsun seljas. Ja pole kuidagi sinu asi, mida keegi teine teeb. Minu arust oled sina loll, et maksad tuhandeid aastas juurde, et saaks lühikeste varrukatega käia. Ei tea milleks. Võib-olla oled paks, nendel on palav kogu aeg ja piisab ka 21 kraadist.
Ma ei maksa midagi juurde, sest mu tavaline temperatuur on 21-22 kraadi. Olen normaalkaalus treenitud inimene. Mees samuti.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Okt 2025 19:27
Külaline kirjutas: 15 Okt 2025 19:23

Ma ei maksa midagi juurde, sest mu tavaline temperatuur on 21-22 kraadi. Olen normaalkaalus treenitud inimene. Mees samuti.
Mul on ka 21 kraadi toas ja minul on sellega külm, ei käi lühikeste varrukatega. Ei saa aru, mis see kuidagi sinu asi on või millega sa nüüd hüppad enda arust?
Külaline

Arusaadav, kui tõesti raha pole, et kütta. Aga vaene perekond, kelle pere-ema on selline koonrist despoot, kes sunnib mees ja lapsi iga talv külmetama ja kampsuneid kandma, peaasi, et saaks paarsada eurot nende arvelt kokku hoida. Võib vaid ette kujutada, mida sa energiakriisi ajal tegid, kui hinnad olid taevas-hoidsid kütte 18 peal, sest alla selle nimetatakse ebainimlikuks.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2025 21:50Arusaadav, kui tõesti raha pole, et kütta. Aga vaene perekond, kelle pere-ema on selline koonrist despoot, kes sunnib mees ja lapsi iga talv külmetama ja kampsuneid kandma, peaasi, et saaks paarsada eurot nende arvelt kokku hoida. Võib vaid ette kujutada, mida sa energiakriisi ajal tegid, kui hinnad olid taevas-hoidsid kütte 18 peal, sest alla selle nimetatakse ebainimlikuks.
Küll sulle meeldib ikka ilukirjandus 😀
Nii ägedalt kirjeldad inimeste elu!
Külaline

Meil on talvel enamasti soojem kui suvel. Kütame ahju ja pliiti, kõige suuremas toas on õhksoojuspump 21°c peal.
Suvel ei küta, aknad on kogu aeg lahti, pump väljas, maja jahtub ikka väga maha. Palju seda 30-kraadist ilma ikka on, öösiti on alati päris jahe.
Aga see selleks.
Paks ja soe hommikumantel on mõnus asi. Mul oli lapsepõlves ka selline. Aga nüüd tundub see üsna ebamugav, et selles päevi veeta. Pikk, laiad käised, lohmakas.
Ükskõik, mida teha tahan, miski jääb alati jalgu. Vetsu kah ebamugav minna. Saati süüa teha või ahju segada.
Isegi diivanil on asendit muuta suht jama, ei saa lõdvalt keerata, muudkui kohenda hõlmasid.
Pigem meeldivad sellised soojad riided, mis on ümber keha ja ühegi toimetuse juures ei sega.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist