Jumal teab, kus nurga taga käid. Mari ja Marju juures on kirjas, nagu peab.
Botox kurjusekortsule - kas valus?
-
Külaline
-
Külaline
Ära aja rumalat juttu-loomulikult tehakse.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2025 14:18Allapoole kulmusid tehakse ikka ainult täitesüste, huulte ümbrusesse ei tee sul keegi botoxit.
-
Külaline
Mina tean ka, et ei tehta. Sest botox on lihast halvav materjal, mis aitab kortsul tekkimast, kuna lihas on toimi. Ehk siis ei saa kulmu kortsutada ja laubale ei teki vaod, sest lihas ei liigu. Mingil määral ka veidi täidab kortsu.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2025 15:19Ära aja rumalat juttu-loomulikult tehakse.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2025 14:18Allapoole kulmusid tehakse ikka ainult täitesüste, huulte ümbrusesse ei tee sul keegi botoxit.Külaline kirjutas: ↑01 Mär 2025 22:30
Ära seda amööbist madala intellektiga mehelaadset ollust kuula.
Vaevalt neid täidetakse, ilmselt botox. Ikka tasub, oled mingi aeg kenam.
Allapoole just sellepärast kortsudesse, lõtva nahka täitev süst tehakse, sest inimene tahab oma näo liikuvuse säilitada, mitte kivinägu olla.
-
Külaline
Botoxit kasutatakse lõua silendamiseks, allavajunud suunurkade tõstmiseks, kaela ja lõuajoone korrigeerimiseks, huulepealsete kortsude silendamiseks, ülahuule tõstmiseks jpm.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2025 15:56Mina tean ka, et ei tehta. Sest botox on lihast halvav materjal, mis aitab kortsul tekkimast, kuna lihas on toimi. Ehk siis ei saa kulmu kortsutada ja laubale ei teki vaod, sest lihas ei liigu. Mingil määral ka veidi täidab kortsu.
Allapoole just sellepärast kortsudesse, lõtva nahka täitev süst tehakse, sest inimene tahab oma näo liikuvuse säilitada, mitte kivinägu olla.
-
Külaline
Olen Karini juures huuli teinud ja seal on täpselt sama valus. Huuled lihtsalt on koht, mis ongi valus, vahet pole palju tuimestavat kreemi paned.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2025 15:18Jumal teab, kus nurga taga käid. Mari ja Marju juures on kirjas, nagu peab.
-
Külaline
Ei tehta! Sa ajad totaalselt sassi botoxi ja täitesüstid. Keegi ei süsti sul närve halvavat preparaati huulte ümbrusesse, mõtle nüüd ka natuke peaga. See on nii liikuv osa, et inimene jääks totaka kalanäoga siis.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2025 15:19Ära aja rumalat juttu-loomulikult tehakse.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2025 14:18Allapoole kulmusid tehakse ikka ainult täitesüste, huulte ümbrusesse ei tee sul keegi botoxit.Külaline kirjutas: ↑01 Mär 2025 22:30
Ära seda amööbist madala intellektiga mehelaadset ollust kuula.
Vaevalt neid täidetakse, ilmselt botox. Ikka tasub, oled mingi aeg kenam.
-
Külaline
Ei, ei, ei. Kõike seda, mida sa nimetasid siin, olen ma teinud ja alati ainult täitesüstidega. Botoxiga ei tõsta, ega korrigeeri sa midagi.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2025 17:30Botoxit kasutatakse lõua silendamiseks, allavajunud suunurkade tõstmiseks, kaela ja lõuajoone korrigeerimiseks, huulepealsete kortsude silendamiseks, ülahuule tõstmiseks jpm.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2025 15:56Mina tean ka, et ei tehta. Sest botox on lihast halvav materjal, mis aitab kortsul tekkimast, kuna lihas on toimi. Ehk siis ei saa kulmu kortsutada ja laubale ei teki vaod, sest lihas ei liigu. Mingil määral ka veidi täidab kortsu.
-
Külaline
Aitab su rumalustest, mine hari end veidi. No tõesti. Võta kasvõi kliinikute kodulehed lahti ja vaata.Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2025 08:37Ei tehta! Sa ajad totaalselt sassi botoxi ja täitesüstid. Keegi ei süsti sul närve halvavat preparaati huulte ümbrusesse, mõtle nüüd ka natuke peaga. See on nii liikuv osa, et inimene jääks totaka kalanäoga siis.
-
Külaline
Esimene kliinik, mis googeldades tuli:Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2025 08:38Ei, ei, ei. Kõike seda, mida sa nimetasid siin, olen ma teinud ja alati ainult täitesüstidega. Botoxiga ei tõsta, ega korrigeeri sa midagi.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2025 17:30Botoxit kasutatakse lõua silendamiseks, allavajunud suunurkade tõstmiseks, kaela ja lõuajoone korrigeerimiseks, huulepealsete kortsude silendamiseks, ülahuule tõstmiseks jpm.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2025 15:56
Mina tean ka, et ei tehta. Sest botox on lihast halvav materjal, mis aitab kortsul tekkimast, kuna lihas on toimi. Ehk siis ei saa kulmu kortsutada ja laubale ei teki vaod, sest lihas ei liigu. Mingil määral ka veidi täidab kortsu.
https://medemis.ee/teenus/botuliinisust ... 2SmNuOgZBO
Üldiselt on jah reegel, et näo ülaosa on botox ja alumine osa fillerid, aga on ka segavariante. Minu Alluzience on küll tõhus, tegin ainult kurjusekortsu, aga mõjub pea poolele otsmikule, kulmude välisnurka vaid ei ulatu.
Edev vanaeit, nagu ma olen, siis järgmisel kuul on fillerid plaanis, pisut huultele ja nasolabiaali kah. Täiteka brändi veel ei tea, pole küsinud.
Edev vanaeit, nagu ma olen, siis järgmisel kuul on fillerid plaanis, pisut huultele ja nasolabiaali kah. Täiteka brändi veel ei tea, pole küsinud.
-
Külaline
Rääkisin täna tuntud tegijaga, kes seda Alluziencet kasutas Eestis esimesena umbes 3 aastat tagasi. Ei kasuta juba ammu, mitte mingit toimevahet kõikide teistega ei pidavat olema, peale selle, et on oluliselt valusam. Klientide tagasiside oli halb ja lõpetas sellega ära.Nõiamoor kirjutas: ↑24 Okt 2025 22:16 Üldiselt on jah reegel, et näo ülaosa on botox ja alumine osa fillerid, aga on ka segavariante. Minu Alluzience on küll tõhus, tegin ainult kurjusekortsu, aga mõjub pea poolele otsmikule, kulmude välisnurka vaid ei ulatu.
Botoks polnud üldse valus ja ma ei teinud kahe teise preparaadiga üldse vahet, no võibolla silmaümbruse kortsudele oleks olnud valusam. Lip-filler on küll jube-jäle kui valus, isegi lidoka kreemiga ja lidokaiini sisaldava preparaadiga.
-
Külaline
Marju juures teed? Marju on parim.
Ei tee, käin siin kesklinnas lähedal, hea ja mugav. Marju on ennast kuidagi...üle pingutanud, ma pigem ei usaldaks.
Edit: käisin lipfillerit tegemas juurde, oli poole vähem valus. Uus jälkus oli hoopis nasolabiaali täitekas, fuihh.... mitte nii valus, aga rõve.
Edit: käisin lipfillerit tegemas juurde, oli poole vähem valus. Uus jälkus oli hoopis nasolabiaali täitekas, fuihh.... mitte nii valus, aga rõve.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 2 külalist