Kas pöörate riietusele rõhku?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 09 Okt 2025 14:53Kuskil hakkas silma küsitlus, kus mehed nurisesid, et neile tegelikult ei meeldi, kui naise mingil hetkel oma koduse välimuse käest lasevad.
Mis uhketes riietes mehed ise kodus on, pidulikes nailon dressides või :D
Külaline

Guest kirjutas: 09 Okt 2025 15:26
Külaline kirjutas: 09 Okt 2025 14:53Kuskil hakkas silma küsitlus, kus mehed nurisesid, et neile tegelikult ei meeldi, kui naise mingil hetkel oma koduse välimuse käest lasevad.
Ma mõtlen sama. Minu abikaasal on koduriided ja väljas käimise riided, nagu mul endalgi. Enamik neist tal 10+ aastat vanad. Tegemist ikkagi praktilise inimesega, ta ei huvitu mingist välimuse tilulilust, vaid mugavusest.
Külaline

Guest kirjutas: 09 Okt 2025 16:35
Ma mõtlen sama. Minu abikaasal on koduriided ja väljas käimise riided, nagu mul endalgi. Enamik neist tal 10+ aastat vanad. Tegemist ikkagi praktilise inimesega, ta ei huvitu mingist välimuse tilulilust, vaid mugavusest.
Ega nad ei hooligi ja nii nad mõtlevadki, kui selle kohta küsida, aga..... Kes tõsielusarju vaatab, siis seal on esinenud huvitavaid olukordi, kus tegelane selgitab masendunult, et ta on täpselt mulle sobiv, meil on sarnased huvid ja tulevikuplaanid, aga ma ei ihalda teda. Ma olen püüdnud, aga no ei ole tõmmet.
Naistel ehk polegi probleemi, et mees 10 aastat vanades kodinates ringi kõnnib. Meestel ilmselt pole ka teadlikku probleemi, aga see, mida nad foorumites anonüümselt kirjutavad, on teine asi..
Külaline

Guest kirjutas: 09 Okt 2025 14:53 Kuskil hakkas silma küsitlus, kus mehed nurisesid, et neile tegelikult ei meeldi, kui naise mingil hetkel oma koduse välimuse käest lasevad. Et siis kodus on seljas mingid lohvakad riided, dressid vm, pole normaalset soengut ega meiki. Mehed kui kord vaatavad ja hindavad naise välimust, isegi kui midagi ei ütle. MIngil hetkel naised lakkavad sellest hoolima. Ja me kõik teame, miks see nii läheb.
Keha tahab puhata ka. Kui vabal ajal kodus ka meigi ja lakitatud soengutega ringi lasta, siis jääb ruttu vanaks ja närtsinud lilleks. Nahk ei taha mingit kihti kogu aeg peale. Kodus on palju askeldamist, istutakse mugavates asendites ja kõige parem on seda teha mugavas ja hästi hingavas riietuses. Pidulik riietus on alati pigem ebamugav ja eeldab, et sa istud-astud väga ontlikult ega liiguga end liiga palju. Kodus istuda nagu nukuke, noh siis peab sul terve hulk majateenijaid olema, kes sinu eest kodus askeldavad.
Külaline

Minu mees küll ei taha, et mul kodus mingi laiali minev krohvikiht peas ja näos on, mis määrdub tema särgile ja näole ka kui vähegi lähemale tuleb. Kodune riietus on võimalikult elastne, hästi seljas püsiv, nahasõbralik, hingav. Üldiselt ei taha kodus kanda liiga palju riideid, nii palju kui vajalik ja nii vähe kui võimalik. Ei ma kodust välja samas riietuses ei lähe. Siis tulevad mõned nüansid juurde, millele tähelepanu pööran.

Päris paljud inimesed veedavad õhtu samas riietuses, millega nad päeval tööl kontoris käisid. Minu arvates ebameeldiv komme, aga igaühe enda asi.
Külaline

Guest kirjutas: 09 Okt 2025 14:53 Kuskil hakkas silma küsitlus, kus mehed nurisesid, et neile tegelikult ei meeldi, kui naise mingil hetkel oma koduse välimuse käest lasevad. Et siis kodus on seljas mingid lohvakad riided, dressid vm, pole normaalset soengut ega meiki. Mehed kui kord vaatavad ja hindavad naise välimust, isegi kui midagi ei ütle. MIngil hetkel naised lakkavad sellest hoolima. Ja me kõik teame, miks see nii läheb.
Ma kardan, et siin on moonutatud seda, mida mehed tegelikult vastasid. Arvan, et mehed ütlesid, et ei meeldi, kui naine välimuse kodust käest laseb - ja mõtlesid selle all, et käib kammimata, katkistes või räpastes riietes, hambad pesemata, küünealused mustad vms. Ka koduriided võivad normaalsed välja näha, olemata sealjuures mingid udupeened hilbud. Meiki ja soengut tänapäeval küll harilik mees kodus naiselt ei nõua, või siis on see mees 1960-ndates oma mõtteviisiga.
Külaline

Tihtipeale suurimad vingujad on just need, kes ka ise kirkamad kriidid pole. Mul eks ka "nurises" välimuse üle. Kuigi ise oli see sama tüüp, kes kohe koju saabudes alukatr väele kooris ennast ja siis diivanil oma karvast kõhtu sügama kukkus. Keegi külla tahtis tulla, siis suure ohke saatel pidi ennast riidesse panema.
Külaline

Guest kirjutas: 09 Okt 2025 20:42 Tihtipeale suurimad vingujad on just need, kes ka ise kirkamad kriidid pole. Mul eks ka "nurises" välimuse üle. Kuigi ise oli see sama tüüp, kes kohe koju saabudes alukatr väele kooris ennast ja siis diivanil oma karvast kõhtu sügama kukkus. Keegi külla tahtis tulla, siis suure ohke saatel pidi ennast riidesse panema.
Mulle hakkas samasugune tüüp ütlema, et võiksin olla kodus pitspesus, sukkades ja kõrgetes kontsades. Teha niimoodi majapidamistöid ja siis tema joob paar õlut sisse ja kukub kuskilt tagant krabama. See oli tema unistuste elu. Ise oli rasvane ja trussikud olid ka aastast 1970. Ma ütlesin, et selline mees ei tekita minus iha, et tee ka oma keha korda, musklisse, pane jalga ilus pesu, aja ära oma rõvedad karvad. Siis räägime edasi. Selle peale ajas silmad krõlli, et ega ta mingi homo pole, korralik mees ikka.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Okt 2025 07:16
Guest kirjutas: 09 Okt 2025 20:42 Tihtipeale suurimad vingujad on just need, kes ka ise kirkamad kriidid pole. Mul eks ka "nurises" välimuse üle. Kuigi ise oli see sama tüüp, kes kohe koju saabudes alukatr väele kooris ennast ja siis diivanil oma karvast kõhtu sügama kukkus. Keegi külla tahtis tulla, siis suure ohke saatel pidi ennast riidesse panema.
Mulle hakkas samasugune tüüp ütlema, et võiksin olla kodus pitspesus, sukkades ja kõrgetes kontsades. Teha niimoodi majapidamistöid ja siis tema joob paar õlut sisse ja kukub kuskilt tagant krabama. See oli tema unistuste elu. Ise oli rasvane ja trussikud olid ka aastast 1970. Ma ütlesin, et selline mees ei tekita minus iha, et tee ka oma keha korda, musklisse, pane jalga ilus pesu, aja ära oma rõvedad karvad. Siis räägime edasi. Selle peale ajas silmad krõlli, et ega ta mingi homo pole, korralik mees ikka.
Mul selline uudishimulik küsimus - kas mees kinkis sulle tihti uusi kingi ja pitspesu, mida talle näitama võiksid hakata?
Külaline

Guest kirjutas: 09 Okt 2025 17:23
Guest kirjutas: 09 Okt 2025 16:35
Ega nad ei hooligi ja nii nad mõtlevadki, kui selle kohta küsida, aga..... Kes tõsielusarju vaatab, siis seal on esinenud huvitavaid olukordi, kus tegelane selgitab masendunult, et ta on täpselt mulle sobiv, meil on sarnased huvid ja tulevikuplaanid, aga ma ei ihalda teda. Ma olen püüdnud, aga no ei ole tõmmet.
Naistel ehk polegi probleemi, et mees 10 aastat vanades kodinates ringi kõnnib. Meestel ilmselt pole ka teadlikku probleemi, aga see, mida nad foorumites anonüümselt kirjutavad, on teine asi..
Ma mõtlen alati, et aga mis imeasju naised siis mehega tutvumise ja kokku kolimise ajal kodus seljas kannavad ja mis imesoenguid pähe teevad, et pärast on mehel õudne pettumus ega suuda ihaldada? Et suhte alguses naine käib kodus (dressis mehe kõrval) kõrgetel kontsadel, liibuvas miniseelikus ja erilises pesus kogu aeg ja kui ühel päeval paneb tavalisema pesu, pehmed kodused püksid ja sussid selle asemel, ei suuda mees ihaldada?

Mina olen enam-vähem terve elu kodus riides käinud enam-vähem ühtemoodi - t-särk, retuusid või dressipüksid, sussid. Niimoodi käisin ma gümnaasiumõpilasena vanematekodus, käisin üliõpilasena ülikooli ühikas, käisin tööelu alustava üksi elava naisena oma kodus, käisin mehega kooselu alustades meie ühises kodus ja kavatsen samamoodi kodus riides käia edaspidigi.
Külaline

Lihtrahval käibki see nii, ka õues näed seda - jorss dressides pöösas, beib kõrval imekaunis. Neile meeldib.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Okt 2025 10:11
Guest kirjutas: 10 Okt 2025 07:16
Mul selline uudishimulik küsimus - kas mees kinkis sulle tihti uusi kingi ja pitspesu, mida talle näitama võiksid hakata?
Minul on hoopis teine uudishimulik küsimus - kas see mees siis algselt oli hoolitsetud, karvad aetud, musklis ja siis läks paksuks, karvaseks ja koledapesuliseks?
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Okt 2025 07:16
Ega sa ju sellisega ometi ei seksinud? Sellise aluspesuga mees ei pääseks mu voodissegi, edaspidisest rääkimata.
Kodus ei tuleks kõne allagi, kui mees käiks trussiväel ringi. Kanname mehega mõlemad korralikke, viisakaid ja mugavaid pükse ja särki, millega sobib inimesi vastu võtta ja ka poodi minna. Riie on alati ka puhas, muidugi aukudeta ja pole välja veninud või topiline.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Okt 2025 13:30
Ega sa ju sellisega ometi ei seksinud? Sellise aluspesuga mees ei pääseks mu voodissegi, edaspidisest rääkimata.
Kodus ei tuleks kõne allagi, kui mees käiks trussiväel ringi. Kanname mehega mõlemad korralikke, viisakaid ja mugavaid pükse ja särki, millega sobib inimesi vastu võtta ja ka poodi minna. Riie on alati ka puhas, muidugi aukudeta ja pole välja veninud või topiline.
Mulle jälle ei meeldi raiskamine. Et kui on riidel plekk, mis välja ei tule, veidi topiline või veninud, siis lendab prügikast? Koduse riietuse trööpab väga ruttu ära ja see tähendab, et sa kulutad ulmelisi summasid koduse riietuse uuendamise peale. Milleks? Käivad sul tõesti kogu aeg sisse ja välja ootamatud külalised. Käid sa tõesti koduriietega ka poes? Hügieen on minu jaoks olulisem kui natuke toppe või välja veninud põlv. Mitte mingil juhul ei lähe ma koduriietes välja ja ma ei kannata kui töölt tulles riideid ära ei vahetata. Mina püüan riided võimalikult lõpuni kanda. Mõõdukal määral kulumise märke ei häiri. Palju rohkem häirib, et maailm on täis tekstiilijääke.
Külaline

Mulle lausa meeldivad kodus lohakad riided, aias kannan väga kulunud jopet.
Mul on riideid palju, võin kodus väga kenasti riides käia, aga ma ei taha! Ma julgen selle koduse välimusega poodi ka minna, mul ei ole häbi.
Mees mul ka väljaveninud ja kulunud riietes rokib nii kodus, kui aias, kui külapoes, ka sõbra juurde minnes. Nende riiete sees on üliseksikas mees. Mul on muidugi ka teadmine, mis ta riidekapis üleüldiselt toimub.
Nii nagu ennast näen ja hindan, nii vaatan ka teisi. Kui ikka kohalikus poes näen heas vormis meesterahvast, kes ilmselgelt pole viitsinud poe jaoks aiatööriideid (vm hobiriideid) välja vahetada, saab minult plusspunktid. Ikkagi ägeda olemisega kompleksivaba ja tegus mees!
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Okt 2025 10:06
Guest kirjutas: 10 Okt 2025 13:30

Mulle jälle ei meeldi raiskamine. Et kui on riidel plekk, mis välja ei tule, veidi topiline või veninud, siis lendab prügikast? Koduse riietuse trööpab väga ruttu ära ja see tähendab, et sa kulutad ulmelisi summasid koduse riietuse uuendamise peale. Milleks? Käivad sul tõesti kogu aeg sisse ja välja ootamatud külalised. Käid sa tõesti koduriietega ka poes? Hügieen on minu jaoks olulisem kui natuke toppe või välja veninud põlv. Mitte mingil juhul ei lähe ma koduriietes välja ja ma ei kannata kui töölt tulles riideid ära ei vahetata. Mina püüan riided võimalikult lõpuni kanda. Mõõdukal määral kulumise märke ei häiri. Palju rohkem häirib, et maailm on täis tekstiilijääke.
Ma ei kuluta ühtki kopikat spetsiaalselt koduriietuse peale. Kodus käime riietega, mis on ostetud ilusate ja kvaliteetsete asjadena, aga on piisavalt kantud või ei ole enam täielikult vormis.
Jaa, käime koduriietega poes, kui on midagi kiiresti vaja ja kodus pole, hüppame autosse, sõidame 5 min Selverisse ja ostame ära. Või sõidame K-Rauta ja ostame söekoti ning hakkame grillima. Üks komplekt plekkidega Ralph Laureni püksid ja pusa mehel siiski on-ja neid kasutabki vaid grillimisel. Peale grillimist pessu ja uut grilli ootama. Niisama nendega kodus ei käi.
Töölt/külast koju jõudes on ka meil esimene asi minna riideid vahetama.
PS: Olen õnnelik, kui kuhugi tuleb auk, naudin ära viskamist ja oma kodu korras hoidmist.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Vene ajal sai sokke nõelutud, olid kuidagi kvaliteetsemad, pidasid edaspidigi vastu, aga ma juba ammu aega tagasi neid enam ei nõelu. Avastasin, et kui nüüd nõeluda, tuleb ruttu uus auk juurde. Muud riided, kui tuleb auk, lähevad lapiks, neid pole üritanudki nõeluma hakata. Vene ajal oli selline asi nagu GOST, see oli mingi kvaliteedikontroll, vms.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 11 Okt 2025 13:59 Vene ajal sai sokke nõelutud, olid kuidagi kvaliteetsemad, pidasid edaspidigi vastu, aga ma juba ammu aega tagasi neid enam ei nõelu. Avastasin, et kui nüüd nõeluda, tuleb ruttu uus auk juurde. Muud riided, kui tuleb auk, lähevad lapiks, neid pole üritanudki nõeluma hakata. Vene ajal oli selline asi nagu GOST, see oli mingi kvaliteedikontroll, vms.
Nõelusid nõukaajal? Jah, 60+ inimesed mäletavad seda nõelumise aega. Minu vanaema ka harrastas seda, ema viskas otse pürgikasti. Mina ise õmblen ainult nööpe ette.
Külaline

Koduriietus võib olla ka nn loungeriietus, mis on kena igas olukorras. Võis siis, nagu keegi siin ütles, piisavalt kantud kenad riidied, millega välja enam ei lähe, aga on veel väga sovivad kadus kandmiseks.
Alukates mees kodus on minu arvates out, kui ta just haige pole või erakordne kuumalaine. Okei, üks erand veel, kui noorem mees, musklis treenitud keha ja stringid. :D
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Koduriietus olgu mugav, mugav aga on puuvillane, ja viimane omakorda venib ruttu välja.. Ega's siis korralikku kaupa prügikasti viska, olgugi, et mitu numbrit suuremaks muutunud teine. Kuigi mul on olnud ka puuvillast, mis ei veninud välja, kas see oli mingi puuvillasort, või oli sinna natuke lycrat sisse pandud. On hea, kui riided lasevad õhku läbi. Pidi tervislik olema.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Mammut ja 8 külalist