Kas pöörate riietusele rõhku?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

On kaks väljendit: 1) tähelepanu pöörama; 2) rõhku panema. Neid kokku keevitada ei ole mõistlik. Lihtsalt remark. Ma olen ülitundlikuks muutunud just väljendivigade vastu, vabandust.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Okt 2025 01:10 On kaks väljendit: 1) tähelepanu pöörama; 2) rõhku panema. Neid kokku keevitada ei ole mõistlik. Lihtsalt remark. Ma olen ülitundlikuks muutunud just väljendivigade vastu, vabandust.
1. Ma panen alati tähele oma riietust ja pööran sellele suurt tähelepanu.
2. Kas keegi võiks ka oma riietusele tähelepanu pöörata ja väljanägemisele pisut rohkem rõhku panna?

Mis neis väljendustes valesti on?
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 07 Okt 2025 01:22
Külaline kirjutas: 07 Okt 2025 01:10 On kaks väljendit: 1) tähelepanu pöörama; 2) rõhku panema. Neid kokku keevitada ei ole mõistlik. Lihtsalt remark. Ma olen ülitundlikuks muutunud just väljendivigade vastu, vabandust.
2. Kas keegi võiks ka oma riietusele tähelepanu pöörata ja väljanägemisele pisut rohkem rõhku panna?

Tegelase ego sai pihta ja ta ei oska end kuidagi muud moodi väljendada.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Okt 2025 08:40
Külaline kirjutas: 06 Okt 2025 07:20
Guest kirjutas: 03 Okt 2025 17:53

Mis imeriideid seal kodus siis kantakse, et nendega võõraste ette ilmuda ei või? Vara hommikul või hilja õhtul panen loomulikult uksele minnes öösärgile hommikumantli peale, aga see on ka ainus muutus. Koduriided on ju puhtad ja terved. Või ei?
Mulle näiteks ei meeldi kanda kodus pükse (teksad) ja riideid, millega ei ole võimalik end igapidi painutada ja sirutada. Retuusid meeldivad kodus, aga nendega võtan hea meelega ka külalisi vastu.
Vaevalt keegi teksadega kodus käib.
Aga siis pole vaja seletada, et koduriided on samasugused nagu need riided, millega kodust väljas käiakse. Ei ole. Ülal keegi kirjutas, et tema jaoks on ainus erinevus hommikumantel.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Okt 2025 01:10 On kaks väljendit: 1) tähelepanu pöörama; 2) rõhku panema. Neid kokku keevitada ei ole mõistlik. Lihtsalt remark. Ma olen ülitundlikuks muutunud just väljendivigade vastu, vabandust.
No sa vaata, kes on teemaalgataja. Tal on eesti keelega raskusi.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Okt 2025 01:22

Ei olegi neis midagi valesti, miks peaks olema? Teema pealkirjas on väljend "riietusele rõhku pöörama". Sa pöörad tähelepanu, paned tähele, paned rõhku, aga ei pööra rõhku.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Okt 2025 04:14
Guest kirjutas: 06 Okt 2025 08:40
Külaline kirjutas: 06 Okt 2025 07:20

Mulle näiteks ei meeldi kanda kodus pükse (teksad) ja riideid, millega ei ole võimalik end igapidi painutada ja sirutada. Retuusid meeldivad kodus, aga nendega võtan hea meelega ka külalisi vastu.
Vaevalt keegi teksadega kodus käib.
Aga siis pole vaja seletada, et koduriided on samasugused nagu need riided, millega kodust väljas käiakse. Ei ole. Ülal keegi kirjutas, et tema jaoks on ainus erinevus hommikumantel.
Sellega peeti silmas seda, et koduriietega sobib ka kodunt välja minna. Mul ka nii. Mis jubedusi seal kodus siis kantakse?
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Liibuv retuus või läbipaistev pluus ei ole iseenesest jubedus, aga igaüks nendega ukse peale või kodunt välja ei lähe. No ja mõni laseb kombinees või hommikumantlis ringi, pole ka jubedused, aga tänavale ja uksele ka nendega ei lähe.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 07 Okt 2025 11:31 Liibuv retuus või läbipaistev pluus ei ole iseenesest jubedus, aga igaüks nendega ukse peale või kodunt välja ei lähe. No ja mõni laseb kombinees või hommikumantlis ringi, pole ka jubedused, aga tänavale ja uksele ka nendega ei lähe.
Milline see mitteliibuv retuus veel on? Kui inimene juba selle selga jab, ju läheks ka Stockmanni või Selverisse. Läbipaistev pluus on nagunii prosti teema, seda ei kannaks koduski.
Tolmukübe
Kontakt:

Aga kui läbipaistev pluus oma mehele meeldib, mis siis? Lihtsalt ei lase ringi, ja kõik? Või tuled ikka mehikesele vastu.. ?
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 07 Okt 2025 13:35 Aga kui läbipaistev pluus oma mehele meeldib, mis siis? Lihtsalt ei lase ringi, ja kõik? Või tuled ikka mehikesele vastu.. ?
Mind ei huvita, mis kellelegi meeldib. Ma kannan seda, mis mulle meeldib.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 07 Okt 2025 13:35 Aga kui läbipaistev pluus oma mehele meeldib, mis siis? Lihtsalt ei lase ringi, ja kõik? Või tuled ikka mehikesele vastu.. ?
Sellisele mehele ei tule, kes tuleb ootamatult ukse taha kullerit mängima ja pärast möliseb, et mul olid koduriided seljas.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Tolmukübe kirjutas: 03 Okt 2025 17:11 No näiteks, siin ikka kullerid toovad kaupu, vanasti panin ilusama pluus selga, kui keegi võõras ukse taha tuli, nüüd lasen ringi, mis mu igapäeva riietus on. Nö ei löö ennast nö külalise auks ülesse. Olen, nagu olen, kõlban ikka. Kuidas teil on, kui kodustega olete, või keegi tuleb ukse taha, kas teete riietuses vahet? Või lasete ühtejutti? Miks?
Isa lasi kodus ringi aluspükstes (nõme minu meelest!) , uksele minnes siiski viskas hommikumantli üle. :lol: Kui ma nooruses aasta postiljonina tähitud kirju kodudesse viisin, siis nägi ikka tõesti kõike seinast seinani.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 08 Okt 2025 23:38
Tolmukübe kirjutas: 03 Okt 2025 17:11 No näiteks, siin ikka kullerid toovad kaupu, vanasti panin ilusama pluus selga, kui keegi võõras ukse taha tuli, nüüd lasen ringi, mis mu igapäeva riietus on. Nö ei löö ennast nö külalise auks ülesse. Olen, nagu olen, kõlban ikka. Kuidas teil on, kui kodustega olete, või keegi tuleb ukse taha, kas teete riietuses vahet? Või lasete ühtejutti? Miks?
Isa lasi kodus ringi aluspükstes (nõme minu meelest!) , uksele minnes siiski viskas hommikumantli üle. :lol: Kui ma nooruses aasta postiljonina tähitud kirju kodudesse viisin, siis nägi ikka tõesti kõike seinast seinani.
Uskumatult palju mehi laseb kodus trussarites ringi. Millest see tuleb?
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2025 23:44Uskumatult palju mehi laseb kodus trussarites ringi. Millest see tuleb?
Mugavusest. Kui üksi olen, on ka vaid üks õhuke tuunika seljas. Tagumik on kaetud, alukad jalas. Kulleri jaoks tõmban ikka vähe pikemad püksid kah jalga.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Okt 2025 23:58
Külaline kirjutas: 08 Okt 2025 23:44Uskumatult palju mehi laseb kodus trussarites ringi. Millest see tuleb?
Mugavusest. Kui üksi olen, on ka vaid üks õhuke tuunika seljas. Tagumik on kaetud, alukad jalas. Kulleri jaoks tõmban ikka vähe pikemad püksid kah jalga.
Mis selles mugavat on? Mugavamat kui retuus või lühike normaalne püks vms?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Okt 2025 00:54
Mida vähem riideid keha ümber ahistamas, seda mugavam.
Tolmukübe
Kontakt:

Just. Mida vähem riideid, seda mugavam. Seepärast mulle ei meeldigi end talvel riidesse toppida, aga peab, muidu külman ära.
Külaline

Guest kirjutas: 09 Okt 2025 00:57
Külaline kirjutas: 09 Okt 2025 00:54

Mida vähem riideid keha ümber ahistamas, seda mugavam.
Sellest mina aru ei saa. Pane siis lohvakad riided, kui ahistab? Ma saan aru, et pidulikud riided ahistavad, teksad ahistavad, kontoririided ahistavad, aga kui saab valida koduseks olemiseks täpselt need rõivad, mida soovid, siis mismoodi need ahistavad ...
Mind igal juhul ahistab, kui keegi minu juuresolekul alkarites ringi lippab.
Külaline

Kuskil hakkas silma küsitlus, kus mehed nurisesid, et neile tegelikult ei meeldi, kui naise mingil hetkel oma koduse välimuse käest lasevad. Et siis kodus on seljas mingid lohvakad riided, dressid vm, pole normaalset soengut ega meiki. Mehed kui kord vaatavad ja hindavad naise välimust, isegi kui midagi ei ütle. MIngil hetkel naised lakkavad sellest hoolima. Ja me kõik teame, miks see nii läheb.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: elemaskaee ja 3 külalist