Miks inimesed petavad?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Naisena on see probleem minu jaoks lahendatud- isegi kui ma tahaks petta, pole ju lihtsalt kellessegi armuda. Enamik mehi on kas koledad, vaesed, igavad või käivad närvidele (paljud on kõike seda korraga). Mõni võibolla petab ükskõik kellega vähegi saab, aga tavaliselt saab seda meeste osas teha ainult väga veidra kaadriga.
Meestel on see vist lihtsam, sest mõned noored naised on vähemalt välimuselt kenad ja kui mingit hingesugulast just ei otsi ja tasuta saab, äkki tõesti tekib mingi hasart vms.
Külaline

Siin kõik arvavad, et miks petetakse.
Aga on keegi siin kes on petnud ja ütleks seda, et miks ta seda teeb?
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2025 06:37Kuidas saab armumist ise juhtida, et armun või mitte?
Ja kui juba ollakse armunud, siis mismoodi seda mitte lubada, et see üle läheks?
Samamoodi magu läheb see armumine üle kõigil teistel lihtsurelikel. Paari kuu kuni aastaga on kirg lahtunud ja isegi ei saada aru, mida selles inimeses üldse nähti.

Võtad mingi pikema üliintensiivse projekti käsile, kus pole aega midagi muud teha ega kedagi näha ja selle lõpuks on ka armumine lahtunud.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Okt 2025 06:37
Külaline kirjutas: 07 Okt 2025 23:26
Guest kirjutas: 07 Okt 2025 23:17

Ah, lõpeta oma lollused. Armumine tuleb sõrmenipsust, mitte lubamisest või mitte lubamisest.
Kui sa oled päevi näljas, kas sa süüa ei soovi?
Ma ei tea, mis sõrmed sul on, minul küll armumine sõrmenipsust ei tule. Ma pean olema armumisele avatud, et armuda. Ära too absurdseid paralleele söögist või unest.
Kuidas saab armumist ise juhtida, et armun või mitte?
Ja kui juba ollakse armunud, siis mismoodi seda mitte lubada, et see üle läheks?
Lihtsam vist oleks üldse ära hoida kui üle saada.
Kui tunded on juba väga väga suured, siis mõistusega suurt midagi ära ei hoia.
Kui juba armunud oled, siis loomulikult ei juhi midagi, siis on biokeemia juhtimise üle võtnud. Aga seda just ma räägingi, et juhtida saab nii, et lubad endal armuda või mitte. Kui sinus on otsus, et ma ei soovi armuda, blokeerid selle võimaluse, siis ikka ei tule küll mingit sõrmenipsust armumist.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Okt 2025 07:49
Külaline kirjutas: 08 Okt 2025 07:32

Võibolla tõesti on armumist raske ära hoida kui otsid paaniliselt armumisobjekti kuna nälg on nii suur ja pakitsustunded on hoomamatud. Teised inimesed, sh armumisobjekt ei oma sel juhul erilist tähtsust. Vist [sic!}
Armumisobjekti ei otsita, see tuleb sealt, kust oodatagi ei oska. Paistab, et sa pole kunagi armunud olnud.
Mul on siiralt kahju inimestest, keda hormoonid sedavõrd juhivad. Enamikul meist juhib käitumist õnneks siiski mõistus.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2025 09:40
Külaline kirjutas: 08 Okt 2025 06:37Kuidas saab armumist ise juhtida, et armun või mitte?
Samamoodi magu läheb see armumine üle kõigil teistel lihtsurelikel. Paari kuu kuni aastaga on kirg lahtunud ja isegi ei saada aru, mida selles inimeses üldse nähti.

Võtad mingi pikema üliintensiivse projekti käsile, kus pole aega midagi muud teha ega kedagi näha ja selle lõpuks on ka armumine lahtunud.
Küll on kurb, et elad oma mehega ilma tunneteta. Minul läks armumine ikka armastusesks.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Okt 2025 10:47
Külaline kirjutas: 08 Okt 2025 09:40

Küll on kurb, et elad oma mehega ilma tunneteta. Minul läks armumine ikka armastusesks.
Oeh. Jutt oli sellest, et "armumine tuli sõrmenipsust täitsa vastu minu tahtmist ja ma ei saa sellest kuidagi lahti". Sellele vastati, sina ära arenda mingeid omi teooriaid jälle, sa loogikavaba paduvaidleja.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2025 10:33
Külaline kirjutas: 07 Okt 2025 23:26 Ma ei tea, mis sõrmed sul on, minul küll armumine sõrmenipsust ei tule. Ma pean olema armumisele avatud, et armuda. Ära too absurdseid paralleele söögist või unest.
Kui juba armunud oled, siis loomulikult ei juhi midagi, siis on biokeemia juhtimise üle võtnud. Aga seda just ma räägingi, et juhtida saab nii, et lubad endal armuda või mitte. Kui sinus on otsus, et ma ei soovi armuda, blokeerid selle võimaluse, siis ikka ei tule küll mingit sõrmenipsust armumist.
Meestel on lihtne, teistega seksimiseks ei pea üldse tundeid olema. Seetõttu nad vahele ei jäägi, sest kodus on ikka samasugused edasi. Naised üldiselt enne petmist aga armuvad.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2025 10:47üll on kurb, et elad oma mehega ilma tunneteta. Minul läks armumine ikka armastusesks.
Minul oli enne mehega kohtumist loendamatu arv ühepoolseid “armumisi”, mis ei läinud mitte kui millekski üle, 90% juhtudest ei jõudnud need maailma muutvad emotsioonid isegi “tereni”. Iga armumine on sinul siis aga lõppenud tundeid täis elukestva armastusega? Palju õnne siis sellisel juhul, oled haruldane, Ema Theresa võimekusega inimene, kes suudab armastada paljusid.

Mina olen siiski vaid tavaline lihtinimene, kes elab oma esimese armastusega ligi 25 aastat mõnusat elu ja absoluutselt viimane asi, mida ma praegu oma ellu tahaks oleks mingisse tundmatusse inimesesse ära armumine ja kõik sellega seonduvad tunded ja jamad.

Armumisele ei maksa liiga palju romantikat külge pookida- enamikel reaalsetel
juhtudel on see siiski ainult vâga omakasupüüdlik himu või hetkeline kirg ja seda annab ikka kontrollida küll kui vähegi tahta. Kõrvaltvaatajad saavad sellest muidugi kohe aru kui keegi enda ihade talitsemisega hakkama ei saa. Kuseb vennike püksi, sest tuli väike pissihäda ja ise mõtleb, et küll on ikka kuum tunne.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2025 11:58
Külaline kirjutas: 08 Okt 2025 10:47üll on kurb, et elad oma mehega ilma tunneteta. Minul läks armumine ikka armastusesks.
Minul oli enne mehega kohtumist loendamatu arv ühepoolseid “armumisi”, mis ei läinud mitte kui millekski üle, 90% juhtudest ei jõudnud need maailma muutvad emotsioonid isegi “tereni”. Iga armumine on sinul siis aga lõppenud tundeid täis elukestva armastusega? Palju õnne siis sellisel juhul, oled haruldane, Ema Theresa võimekusega inimene, kes suudab armastada paljusid.

Ei, ma ei armu ühepoolselt ning minupoolsed armumised on viinud suhteni. Ma ei ole mingi mõttetu hiir, kes käib ja armub kusagil ühepoolselt ja objektil on minust suva, nagu näha, et sinust on.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2025 11:58

Mina olen siiski vaid tavaline lihtinimene, kes elab oma esimese armastusega ligi 25 aastat mõnusat elu ja absoluutselt viimane asi, mida ma praegu oma ellu tahaks oleks mingisse tundmatusse inimesesse ära armumine ja kõik sellega seonduvad tunded ja jamad.

Armumisele ei maksa liiga palju romantikat külge pookida- enamikel reaalsetel
juhtudel on see siiski ainult vâga omakasupüüdlik himu või hetkeline kirg ja seda annab ikka kontrollida küll kui vähegi tahta. Kõrvaltvaatajad saavad sellest muidugi kohe aru kui keegi enda ihade talitsemisega hakkama ei saa. Kuseb vennike püksi, sest tuli väike pissihäda ja ise mõtleb, et küll on ikka kuum tunne.
Normaalne inimene suudabki oma pikas elus armastada mitmeid inimesi. Kurb, et su armumisobjektid sinuga isegi teretada ei soovinud. Mida see küll sinu kohta ütleb?
Külaline

Guest kirjutas: 08 Okt 2025 13:52 Normaalne inimene suudabki oma pikas elus armastada mitmeid inimesi. Kurb, et su armumisobjektid sinuga isegi teretada ei soovinud. Mida see küll sinu kohta ütleb?
Mida sinu viimased vastused küll sinu kohta ütlevad? 1) et sa ei saa eriti aru, millest jutt; 2) et sul pole midagi teha; 3) et sa armud palju ja vastu tahtmist; 4) et sind ei juhi mõistus, vaid kehakeemia; 5) et sa oled agressiivne ja armastad tüli norida; 6) et sa ei suuda mõista, et inimeste emotsionaalsus, avatus, seksuaalsus ja mõistuse roll enesekontrollis on väga erinevad. Kokku tuleb nukker pilt. Muide, eelpool kõlanud lause "minu armumised ei viinud isegi tereni" ei tähenda sama, mis "sinu armumisobjektid ei soovinud sinuga isegi teretada". Osta loogikat natuke, kasvõi 100 grammi aitaks sind tublisti edasi! Ole tubli ja pea vastu selles keerulises maailmas, kus sa oled vastamisi inimestega, kes, erinevalt sinust, on juhitud mõistuspärastest otsustest ja valikutest, mitte kubeme kutsest.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2025 14:34
Guest kirjutas: 08 Okt 2025 13:52 Normaalne inimene suudabki oma pikas elus armastada mitmeid inimesi. Kurb, et su armumisobjektid sinuga isegi teretada ei soovinud. Mida see küll sinu kohta ütleb?
Mida sinu viimased vastused küll sinu kohta ütlevad? 1) et sa ei saa eriti aru, millest jutt; 2) et sul pole midagi teha; 3) et sa armud palju ja vastu tahtmist; 4) et sind ei juhi mõistus, vaid kehakeemia; 5) et sa oled agressiivne ja armastad tüli norida; 6) et sa ei suuda mõista, et inimeste emotsionaalsus, avatus, seksuaalsus ja mõistuse roll enesekontrollis on väga erinevad. Kokku tuleb nukker pilt. Muide, eelpool kõlanud lause "minu armumised ei viinud isegi tereni" ei tähenda sama, mis "sinu armumisobjektid ei soovinud sinuga isegi teretada". Osta loogikat natuke, kasvõi 100 grammi aitaks sind tublisti edasi! Ole tubli ja pea vastu selles keerulises maailmas, kus sa oled vastamisi inimestega, kes, erinevalt sinust, on juhitud mõistuspärastest otsustest ja valikutest, mitte kubeme kutsest.
Selgeltnägijaks sa muidugi ei sobi ja muu jutt on sul muidugi täielik pläma. Kurb, et pead olema koos ainsa inimesega, kes sind üldse tahtis :lol: Ma sain õnneks valida.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Okt 2025 14:51
Külaline kirjutas: 08 Okt 2025 14:34
Selgeltnägijaks sa muidugi ei sobi ja muu jutt on sul muidugi täielik pläma. Kurb, et pead olema koos ainsa inimesega, kes sind üldse tahtis :lol: Ma sain õnneks valida.
Ei-ei, sinu enda jutt ei ole muidugi üldse miski pläma :D
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2025 13:32Ei, ma ei armu ühepoolselt ning minupoolsed armumised on viinud suhteni.
Nojah, mul on normaalne ja toimuv abielu, pole mingite “suhete” järele veel vajadust olnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2025 15:04
Külaline kirjutas: 08 Okt 2025 13:32Ei, ma ei armu ühepoolselt ning minupoolsed armumised on viinud suhteni.
Nojah, mul on normaalne ja toimuv abielu, pole mingite “suhete” järele veel vajadust olnud.
Abiellusid 14-aastaselt esimese armastusega? Või ikkagi esimese mehega, kes sind vaatas?
Külaline

Guest kirjutas: 08 Okt 2025 10:35
Külaline kirjutas: 08 Okt 2025 07:32
Võibolla tõesti on armumist raske ära hoida kui otsid paaniliselt armumisobjekti kuna nälg on nii suur ja pakitsustunded on hoomamatud. Teised inimesed, sh armumisobjekt ei oma sel juhul erilist tähtsust. Vist [sic!}
Armumisobjekti ei otsita, see tuleb sealt, kust oodatagi ei oska. Paistab, et sa pole kunagi armunud olnud.
Mul on siiralt kahju inimestest, keda hormoonid sedavõrd juhivad. Enamikul meist juhib käitumist õnneks siiski mõistus.
Enamik selliseid mõistsusega kiitlejaid pigem ei liigugi inimeste seas eriti ja ei kohtu kellegagi, kellesse armuda. Nagu siin foorumis üks rääkis, kuidas toitu tellib poest, liigub oma autoga, mitte ühistranspordiga, töötab üksi, rahvaüritustel ei käi, reisib üksi, mitte reisiseltskonnaga.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Okt 2025 15:39
Guest kirjutas: 08 Okt 2025 10:35

Enamik selliseid mõistsusega kiitlejaid pigem ei liigugi inimeste seas eriti ja ei kohtu kellegagi, kellesse armuda. Nagu siin foorumis üks rääkis, kuidas toitu tellib poest, liigub oma autoga, mitte ühistranspordiga, töötab üksi, rahvaüritustel ei käi, reisib üksi, mitte reisiseltskonnaga.
"Üks rääkis"? Vähemalt pooled eestlastest on sellised, kui see "töötab üksi" kõrvale jätta - aga harilikult tähendab ka see üksi töötamine lihtsalt kaugsuhtlust, mitte iga päev kontoris käimist. Sina harilikult armud trammis või poes, saan aru? Või Meie Mehe kontserdil viskad kõrval seisvale onklile silma? Aga jah, kui sa tõesti igal sammul ära kipud armuma, siis soovitan sulgi selline suhtluspiirang endale peale panna, häda palju vähem.
Külaline

Ma arvan, et petavad need, kes kunagi millegagi (või kaaslasega) rahul ei ole.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Okt 2025 18:28 Ma arvan, et petavad need, kes kunagi millegagi (või kaaslasega) rahul ei ole.
Osad petturid ei ole ka endaga rahul. Tahavad endale tõestada, et teised ka tahavad neid, kaitsevad ennast alateadlikult selle vastu, et kaaslane petab (siis see pole nii hull, kui mina petan ju ka), kes kunagi ei usu, et neid võiks keegi päriselt armastada jne. Osad petjad on väga madala enesehinnanguga inimesed.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 3 külalist