Miks inimesed petavad?
-
Külaline
no see on kategooria omaette. igavusest loetakse raamatut. liiderliku tegelasega ei viitsi keegi mingit suhet aretada, et petmine teemaks kerkiks ja kui armastus otsa saab, minnakse viisakalt lahku.
-
Külaline
Inimesed petavad, sest neil on mingid probleemid, mida nad usuvad, et teised inimesed saavad lahendada. Ah, muidugi on ka neid igavusest ja liiderlikkusest petjaid olemas, aga põhimass petab ikka oma probleemide pärast. Midagi on vaja endale tõestada, kellelegi tõestada, millegi eest põgeneda, midagi iseendas summutada (ja vaikne koduelu ei summuta, see on selge).
-
Külaline
Mina jälle seda probleemide asja ka täitsa ei usu. Petavaf ka need, kel probleeme pole. Lihtsalt sellepärast, et nad saavaf ja tahavad.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2025 18:37Inimesed petavad, sest neil on mingid probleemid, mida nad usuvad, et teised inimesed saavad lahendada. Ah, muidugi on ka neid igavusest ja liiderlikkusest petjaid olemas, aga põhimass petab ikka oma probleemide pärast. Midagi on vaja endale tõestada, kellelegi tõestada, millegi eest põgeneda, midagi iseendas summutada (ja vaikne koduelu ei summuta, see on selge).
-
Külaline
Teoorias jah võiks nii olla, et minnakse lahku.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2025 17:08no see on kategooria omaette. igavusest loetakse raamatut. liiderliku tegelasega ei viitsi keegi mingit suhet aretada, et petmine teemaks kerkiks ja kui armastus otsa saab, minnakse viisakalt lahku.
Päriselt nii pole.
-
Külaline
Aga täpselt seda ma ju ka ütlesin. Et eks on ka niisama petjaid, aga põhimass petab just seepärast, et on ise sassis.Guest kirjutas: ↑07 Okt 2025 20:18Mina jälle seda probleemide asja ka täitsa ei usu. Petavaf ka need, kel probleeme pole. Lihtsalt sellepärast, et nad saavaf ja tahavad.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2025 18:37Inimesed petavad, sest neil on mingid probleemid, mida nad usuvad, et teised inimesed saavad lahendada. Ah, muidugi on ka neid igavusest ja liiderlikkusest petjaid olemas, aga põhimass petab ikka oma probleemide pärast. Midagi on vaja endale tõestada, kellelegi tõestada, millegi eest põgeneda, midagi iseendas summutada (ja vaikne koduelu ei summuta, see on selge).
-
Külaline
Mis ajast kellessegi armumine on probleem? Mis ajast meeletu seksiisu on probleem? Ma ei leia, et nendel inimestel on probleemid.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2025 18:37Inimesed petavad, sest neil on mingid probleemid, mida nad usuvad, et teised inimesed saavad lahendada. Ah, muidugi on ka neid igavusest ja liiderlikkusest petjaid olemas, aga põhimass petab ikka oma probleemide pärast. Midagi on vaja endale tõestada, kellelegi tõestada, millegi eest põgeneda, midagi iseendas summutada (ja vaikne koduelu ei summuta, see on selge).
-
Külaline
Mõnel inimesel polegi kunagi probleeme ja nad ei tee kunagi vigu. Ainult et petta tahavad lihtsalt.Guest kirjutas: ↑07 Okt 2025 20:18Mina jälle seda probleemide asja ka täitsa ei usu. Petavaf ka need, kel probleeme pole. Lihtsalt sellepärast, et nad saavaf ja tahavad.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2025 18:37Inimesed petavad, sest neil on mingid probleemid, mida nad usuvad, et teised inimesed saavad lahendada. Ah, muidugi on ka neid igavusest ja liiderlikkusest petjaid olemas, aga põhimass petab ikka oma probleemide pärast. Midagi on vaja endale tõestada, kellelegi tõestada, millegi eest põgeneda, midagi iseendas summutada (ja vaikne koduelu ei summuta, see on selge).
-
Külaline
Kui neil probleeme pole, miks nad siis petavad?Guest kirjutas: ↑07 Okt 2025 21:33Mis ajast kellessegi armumine on probleem? Mis ajast meeletu seksiisu on probleem? Ma ei leia, et nendel inimestel on probleemid.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2025 18:37Inimesed petavad, sest neil on mingid probleemid, mida nad usuvad, et teised inimesed saavad lahendada. Ah, muidugi on ka neid igavusest ja liiderlikkusest petjaid olemas, aga põhimass petab ikka oma probleemide pärast. Midagi on vaja endale tõestada, kellelegi tõestada, millegi eest põgeneda, midagi iseendas summutada (ja vaikne koduelu ei summuta, see on selge).
-
Külaline
Oh jäta, inimene ei armu, kui ta ei anna endale selleks luba. Siin ongi probleem, et ta selle loa andnud on. Või siis on tema probleem selles, et mõistus ei käi instinktidest üle - sama käib "meeletu seksiisu" kohta.Guest kirjutas: ↑07 Okt 2025 21:33Mis ajast kellessegi armumine on probleem? Mis ajast meeletu seksiisu on probleem? Ma ei leia, et nendel inimestel on probleemid.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2025 18:37Inimesed petavad, sest neil on mingid probleemid, mida nad usuvad, et teised inimesed saavad lahendada. Ah, muidugi on ka neid igavusest ja liiderlikkusest petjaid olemas, aga põhimass petab ikka oma probleemide pärast. Midagi on vaja endale tõestada, kellelegi tõestada, millegi eest põgeneda, midagi iseendas summutada (ja vaikne koduelu ei summuta, see on selge).
-
Külaline
Sa pole kunagi armunud olnud?Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2025 22:56Kui neil probleeme pole, miks nad siis petavad?Guest kirjutas: ↑07 Okt 2025 21:33Mis ajast kellessegi armumine on probleem? Mis ajast meeletu seksiisu on probleem? Ma ei leia, et nendel inimestel on probleemid.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2025 18:37 Inimesed petavad, sest neil on mingid probleemid, mida nad usuvad, et teised inimesed saavad lahendada. Ah, muidugi on ka neid igavusest ja liiderlikkusest petjaid olemas, aga põhimass petab ikka oma probleemide pärast. Midagi on vaja endale tõestada, kellelegi tõestada, millegi eest põgeneda, midagi iseendas summutada (ja vaikne koduelu ei summuta, see on selge).
-
Külaline
Ah, lõpeta oma lollused. Armumine tuleb sõrmenipsust, mitte lubamisest või mitte lubamisest.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2025 23:01Oh jäta, inimene ei armu, kui ta ei anna endale selleks luba. Siin ongi probleem, et ta selle loa andnud on. Või siis on tema probleem selles, et mõistus ei käi instinktidest üle - sama käib "meeletu seksiisu" kohta.Guest kirjutas: ↑07 Okt 2025 21:33Mis ajast kellessegi armumine on probleem? Mis ajast meeletu seksiisu on probleem? Ma ei leia, et nendel inimestel on probleemid.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2025 18:37 Inimesed petavad, sest neil on mingid probleemid, mida nad usuvad, et teised inimesed saavad lahendada. Ah, muidugi on ka neid igavusest ja liiderlikkusest petjaid olemas, aga põhimass petab ikka oma probleemide pärast. Midagi on vaja endale tõestada, kellelegi tõestada, millegi eest põgeneda, midagi iseendas summutada (ja vaikne koduelu ei summuta, see on selge).
Kui sa oled päevi näljas, kas sa süüa ei soovi?
-
Külaline
Ma ei tea, mis sõrmed sul on, minul küll armumine sõrmenipsust ei tule. Ma pean olema armumisele avatud, et armuda. Ära too absurdseid paralleele söögist või unest.Guest kirjutas: ↑07 Okt 2025 23:17Ah, lõpeta oma lollused. Armumine tuleb sõrmenipsust, mitte lubamisest või mitte lubamisest.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2025 23:01Oh jäta, inimene ei armu, kui ta ei anna endale selleks luba. Siin ongi probleem, et ta selle loa andnud on. Või siis on tema probleem selles, et mõistus ei käi instinktidest üle - sama käib "meeletu seksiisu" kohta.Guest kirjutas: ↑07 Okt 2025 21:33
Mis ajast kellessegi armumine on probleem? Mis ajast meeletu seksiisu on probleem? Ma ei leia, et nendel inimestel on probleemid.
-
Külaline
Räägi nüüd järgmisena, et oled jube kinnine ka veel ja oma asju teistele ei räägi, eks. Sellised ongi imelikud, lähevad lahku, siis nutavad silmad peast, siis pettuvad ja mis kõik veel, siis ei lase endale ligi ja sada muud asja. Normaalne inimene on avatud olemisega.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2025 23:26Ma ei tea, mis sõrmed sul on, minul küll armumine sõrmenipsust ei tule. Ma pean olema armumisele avatud, et armuda. Ära too absurdseid paralleele söögist või unest.Guest kirjutas: ↑07 Okt 2025 23:17Ah, lõpeta oma lollused. Armumine tuleb sõrmenipsust, mitte lubamisest või mitte lubamisest.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2025 23:01 Oh jäta, inimene ei armu, kui ta ei anna endale selleks luba. Siin ongi probleem, et ta selle loa andnud on. Või siis on tema probleem selles, et mõistus ei käi instinktidest üle - sama käib "meeletu seksiisu" kohta.
-
Külaline
Ah?Guest kirjutas: ↑07 Okt 2025 23:29Räägi nüüd järgmisena, et oled jube kinnine ka veel ja oma asju teistele ei räägi, eks. Sellised ongi imelikud, lähevad lahku, siis nutavad silmad peast, siis pettuvad ja mis kõik veel, siis ei lase endale ligi ja sada muud asja. Normaalne inimene on avatud olemisega.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2025 23:26Ma ei tea, mis sõrmed sul on, minul küll armumine sõrmenipsust ei tule. Ma pean olema armumisele avatud, et armuda. Ära too absurdseid paralleele söögist või unest.Guest kirjutas: ↑07 Okt 2025 23:17
Ah, lõpeta oma lollused. Armumine tuleb sõrmenipsust, mitte lubamisest või mitte lubamisest.
-
Külaline
Kuidas saab armumist ise juhtida, et armun või mitte?Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2025 23:26Ma ei tea, mis sõrmed sul on, minul küll armumine sõrmenipsust ei tule. Ma pean olema armumisele avatud, et armuda. Ära too absurdseid paralleele söögist või unest.Guest kirjutas: ↑07 Okt 2025 23:17Ah, lõpeta oma lollused. Armumine tuleb sõrmenipsust, mitte lubamisest või mitte lubamisest.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2025 23:01 Oh jäta, inimene ei armu, kui ta ei anna endale selleks luba. Siin ongi probleem, et ta selle loa andnud on. Või siis on tema probleem selles, et mõistus ei käi instinktidest üle - sama käib "meeletu seksiisu" kohta.
Ja kui juba ollakse armunud, siis mismoodi seda mitte lubada, et see üle läheks?
Lihtsam vist oleks üldse ära hoida kui üle saada.
Kui tunded on juba väga väga suured, siis mõistusega suurt midagi ära ei hoia.
-
Külaline
Võibolla tõesti on armumist raske ära hoida kui otsid paaniliselt armumisobjekti kuna nälg on nii suur ja pakitsustunded on hoomamatud. Teised inimesed, sh armumisobjekt ei oma sel juhul erilist tähtsust. Vist [sic!}Guest kirjutas: ↑08 Okt 2025 06:37Kuidas saab armumist ise juhtida, et armun või mitte?Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2025 23:26Ma ei tea, mis sõrmed sul on, minul küll armumine sõrmenipsust ei tule. Ma pean olema armumisele avatud, et armuda. Ära too absurdseid paralleele söögist või unest.Guest kirjutas: ↑07 Okt 2025 23:17
Ah, lõpeta oma lollused. Armumine tuleb sõrmenipsust, mitte lubamisest või mitte lubamisest.
Ja kui juba ollakse armunud, siis mismoodi seda mitte lubada, et see üle läheks?
-
Külaline
Armumisobjekti ei otsita, see tuleb sealt, kust oodatagi ei oska. Paistab, et sa pole kunagi armunud olnud.Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2025 07:32Võibolla tõesti on armumist raske ära hoida kui otsid paaniliselt armumisobjekti kuna nälg on nii suur ja pakitsustunded on hoomamatud. Teised inimesed, sh armumisobjekt ei oma sel juhul erilist tähtsust. Vist [sic!}Guest kirjutas: ↑08 Okt 2025 06:37Kuidas saab armumist ise juhtida, et armun või mitte?Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2025 23:26 Ma ei tea, mis sõrmed sul on, minul küll armumine sõrmenipsust ei tule. Ma pean olema armumisele avatud, et armuda. Ära too absurdseid paralleele söögist või unest.
-
Külaline
Normaalne inimene on avatud olemisega, ütleb petja ja valetab kõikidele naistele.
-
Külaline
Valetada mida?Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2025 07:57 Normaalne inimene on avatud olemisega, ütleb petja ja valetab kõikidele naistele.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 7 külalist