Õudne. Abikaasa saab iga kell välja vahetada, lapsed on oma liha ja veri.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2025 18:20Loomulikult nii peakski olema - abikaasa on inimene, kellele saad rääkida kõike, ka muresid. Laste turjale kallab oma muresid ainult vanem, kellel muud väljundit ei ole ja kinni hoida ka ei suuda.Guest kirjutas: ↑07 Okt 2025 18:01Abikaasa on lähedasem kui lapsed???Guest kirjutas: ↑06 Okt 2025 21:09
Abikaasast lähedasemat tõesti pole. Niimoodi suhelda nagu oma mehega, ei saa ju ei laste ega lastelastega ega sugulastega, olgu nad nii lähedased kui tahes.
Lisaks füüsilisele lähedusele on ka teemad, mida lastega ei räägi kunagi. Pole neid mälestusi ega igapäevaseidki väikseid pisiasju, mis rõõmu teevad.
Miks keegi teiega koos on?
-
Külaline
-
Külaline
Oma liha ja veri las kuulab sinu probleeme ja elab sinu elu??? Väga veider mõtteviis.Guest kirjutas: ↑07 Okt 2025 21:40Õudne. Abikaasa saab iga kell välja vahetada, lapsed on oma liha ja veri.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2025 18:20Loomulikult nii peakski olema - abikaasa on inimene, kellele saad rääkida kõike, ka muresid. Laste turjale kallab oma muresid ainult vanem, kellel muud väljundit ei ole ja kinni hoida ka ei suuda.
-
Külaline
Kui sul on probleeme, siis tegele endaga. Elu peaks ikka ilus, mitte probleemne olema. Probleeme arutatakse sõbrannadega.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2025 21:46Oma liha ja veri las kuulab sinu probleeme ja elab sinu elu??? Väga veider mõtteviis.Guest kirjutas: ↑07 Okt 2025 21:40Õudne. Abikaasa saab iga kell välja vahetada, lapsed on oma liha ja veri.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2025 18:20 Loomulikult nii peakski olema - abikaasa on inimene, kellele saad rääkida kõike, ka muresid. Laste turjale kallab oma muresid ainult vanem, kellel muud väljundit ei ole ja kinni hoida ka ei suuda.
-
Külaline
Kui mees leiab teise naise, siis ulud end surnuks?Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2025 18:20Loomulikult nii peakski olema - abikaasa on inimene, kellele saad rääkida kõike, ka muresid. Laste turjale kallab oma muresid ainult vanem, kellel muud väljundit ei ole ja kinni hoida ka ei suuda.Guest kirjutas: ↑07 Okt 2025 18:01Abikaasa on lähedasem kui lapsed???Guest kirjutas: ↑06 Okt 2025 21:09
Abikaasast lähedasemat tõesti pole. Niimoodi suhelda nagu oma mehega, ei saa ju ei laste ega lastelastega ega sugulastega, olgu nad nii lähedased kui tahes.
Lisaks füüsilisele lähedusele on ka teemad, mida lastega ei räägi kunagi. Pole neid mälestusi ega igapäevaseidki väikseid pisiasju, mis rõõmu teevad.
-
Külaline
Milleks see mees siis on? Sperma jaoks? Heh.Guest kirjutas: ↑07 Okt 2025 21:55Kui sul on probleeme, siis tegele endaga. Elu peaks ikka ilus, mitte probleemne olema. Probleeme arutatakse sõbrannadega.
-
Külaline
Mis sperma? Mees on inimene, kellega igapäevases elus chillida.
-
Külaline
Petmise peale tõesti oma head meest ei jätaks? Kas pettev mees on siis tõesti HEA MEES?Guest kirjutas: ↑07 Okt 2025 13:32Mingi petmise peale tõesti oma head meest ei jätaks. Ainult sel juhul, kui poleks nagunii õnnelik, siis oleks see viimane tõuge ja aidaa. Enamik petab mingil hetkel niikuinii, vahet pole.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2025 07:09Nii et kui ta sind petaks, siis sellest poleks sul midagi ja sa ei jääks üksi?Külaline kirjutas: ↑05 Okt 2025 23:46Sa loed väikest hirmu välja õigesti, aga põhjus on vale. Ma ei karda absoluutselt mingit petmist. Üldse mitte. Tunneme üksteist väga lähedaselt 35 aastat ja tõesti teame teineteise iseloomu ja kõiki soove ja mõtteid. Uskuge või mitte, see pole minu jaoks tähtis.
Hirm on, et tema sureb enne mind. Ja ma jään väga üksi. Sest mitte kedagi oma vanuses enda kõrval näha küll ei taha. Kardan kaotada seda ülimalt lähedast suhet.
Mu mehel on suht karm elukutse kah.
Küll inimestel on ikka kummalised arusaamad heast suhtest ja heast kaaslasest! Vist pidanud seni väga kehvade suhetega leppima, et petvat meest hea mehena nähakse.
-
Külaline
Kui mees on hea mees, siis mingi teise inimesega magamine teda halvemaks ei tee. Magagu, jumala ükskõik. Elus on targematki teha, kui mingi seksi pärast halada.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2025 23:22Petmise peale tõesti oma head meest ei jätaks? Kas pettev mees on siis tõesti HEA MEES?Guest kirjutas: ↑07 Okt 2025 13:32Mingi petmise peale tõesti oma head meest ei jätaks. Ainult sel juhul, kui poleks nagunii õnnelik, siis oleks see viimane tõuge ja aidaa. Enamik petab mingil hetkel niikuinii, vahet pole.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2025 07:09
Nii et kui ta sind petaks, siis sellest poleks sul midagi ja sa ei jääks üksi?
Küll inimestel on ikka kummalised arusaamad heast suhtest ja heast kaaslasest! Vist pidanud seni väga kehvade suhetega leppima, et petvat meest hea mehena nähakse.
-
Külaline
Mina chillin sõbrannadega, lähedane olen ja muresid lahendan mehega ning lastele olen lihtsalt alati olemas, seda võiks nimetada ühesuunaliseks läheduseks - võtan vastu kõik, mida nad pakuvad, aga ise filtreerin väga oluliselt, mida nendega jagan. Tõsiseid eluprobleeme ma nendega ei jaga iial.
-
Külaline
Vaesed lapsed, kellele terve elu valetatakse. Lõpuks saavad kui panniga pähe, et vanemad olid terve elu valelikud ja tegelikult petsid ja peksid üksteist, aga silme ees olid nii nummid. Jälk.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2025 23:29Mina chillin sõbrannadega, lähedane olen ja muresid lahendan mehega ning lastele olen lihtsalt alati olemas, seda võiks nimetada ühesuunaliseks läheduseks - võtan vastu kõik, mida nad pakuvad, aga ise filtreerin väga oluliselt, mida nendega jagan. Tõsiseid eluprobleeme ma nendega ei jaga iial.
-
Külaline
Eluprobleemid ei pesitse ainult kodus ega seisne selles, et kalla pettis või vanamees lõi. Viimaseid olukordi näeb ja tajub laps nagunii. Nendest aga, mis neisse ei puutu ning millega neil mingit otsest seost pole, tuleb neid loomulikult võimaluse korral säästa. Saa aru, laps pole sinu sõbranna ega sõber. Kui vanemast ja tema muredest saab lapsele koorem, siis on elu valesti elatud.Guest kirjutas: ↑07 Okt 2025 23:32Vaesed lapsed, kellele terve elu valetatakse. Lõpuks saavad kui panniga pähe, et vanemad olid terve elu valelikud ja tegelikult petsid ja peksid üksteist, aga silme ees olid nii nummid. Jälk.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2025 23:29Mina chillin sõbrannadega, lähedane olen ja muresid lahendan mehega ning lastele olen lihtsalt alati olemas, seda võiks nimetada ühesuunaliseks läheduseks - võtan vastu kõik, mida nad pakuvad, aga ise filtreerin väga oluliselt, mida nendega jagan. Tõsiseid eluprobleeme ma nendega ei jaga iial.
-
Külaline
Loomulikult on abikaasa lähedasem kui lapsed. Temaga on olnud suur ja võimas armumine, kõik need üüratult toredad tunded, kogu füüsiline lähedus 30+ aastat. Kogu elu rajamine, pingutused, ebaõnn ja võidud, emotsioonid laste sünni puhul, mis jäävad eluks ajaks meelde ja millest lapsed ise ei tea midagi. Ainult jutu põhjal.
Samuti kogu vaev, valu, rõõm ja uhkus nende kasvatamisel. Meeletu mälestuste pagas, mida me mehega jagame ja ainult meie teame. Suur ühisosa abielus.
Rääkimata kodu ehitamisest, koos reisimisest, tööalastest võitudest ja tagasilöökidest, tervisemuredest, kõikvõimalikest emotsioonidest, mida oleme koos kogenud. Naljad, mida ainult meie teame. Elamused, mida koos oleme kogenud. Igaõhtune suhtlus, kaisus lamamine filmi vaadates või lihtsalt üksteise puudutamine.
Keegi kirjutas, et mehe võib ju iga kell välja vahetada, aga lapsed jäävad...
No ma ei tea. Ei sooviks elada päevagi mehega, kelle suhtes oleks tunne, et võin ta iga kell minema visata nagu mänguasja, mille vastu huvi kadunud.
Mul on õnneks läinid - armastan ja austan oma abikaasat juba aastakümneid ja olen kõik need aastakümned tundnud, et see tunne on meil vastastikune.
Samuti kogu vaev, valu, rõõm ja uhkus nende kasvatamisel. Meeletu mälestuste pagas, mida me mehega jagame ja ainult meie teame. Suur ühisosa abielus.
Rääkimata kodu ehitamisest, koos reisimisest, tööalastest võitudest ja tagasilöökidest, tervisemuredest, kõikvõimalikest emotsioonidest, mida oleme koos kogenud. Naljad, mida ainult meie teame. Elamused, mida koos oleme kogenud. Igaõhtune suhtlus, kaisus lamamine filmi vaadates või lihtsalt üksteise puudutamine.
No ma ei tea. Ei sooviks elada päevagi mehega, kelle suhtes oleks tunne, et võin ta iga kell minema visata nagu mänguasja, mille vastu huvi kadunud.
Mul on õnneks läinid - armastan ja austan oma abikaasat juba aastakümneid ja olen kõik need aastakümned tundnud, et see tunne on meil vastastikune.
-
Külaline
Järelikult ei ole hea mees, ega hea seks.Guest kirjutas: ↑07 Okt 2025 23:26Kui mees on hea mees, siis mingi teise inimesega magamine teda halvemaks ei tee. Magagu, jumala ükskõik. Elus on targematki teha, kui mingi seksi pärast halada.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2025 23:22Petmise peale tõesti oma head meest ei jätaks? Kas pettev mees on siis tõesti HEA MEES?Guest kirjutas: ↑07 Okt 2025 13:32
Mingi petmise peale tõesti oma head meest ei jätaks. Ainult sel juhul, kui poleks nagunii õnnelik, siis oleks see viimane tõuge ja aidaa. Enamik petab mingil hetkel niikuinii, vahet pole.
-
Külaline
Kas kavatsed pärast lahkuminekut üksi jääda? Siis küll.Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2025 00:27
-
Külaline
Miks peaks lahku minema kui suhe korras? Nalja pärast?Guest kirjutas: ↑08 Okt 2025 10:09Kas kavatsed pärast lahkuminekut üksi jääda? Siis küll.Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2025 00:27
-
Külaline
Suhe võib ju sinu arust korras olla, aga tuleb mehe petmine välja, nagu siin mõnel on juhtunud ja see lõpetab ka 25-30 aastat kestnud suhte, nagu näha.Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2025 10:31Miks peaks lahku minema kui suhe korras? Nalja pärast?Guest kirjutas: ↑08 Okt 2025 10:09Kas kavatsed pärast lahkuminekut üksi jääda? Siis küll.Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2025 00:27
-
Külaline
Kuule, sul on peas puder ja kapsad. Kui petmine välja tuleb, siis on uus olukord, uus info ja uued valikud.Guest kirjutas: ↑08 Okt 2025 10:48Suhe võib ju sinu arust korras olla, aga tuleb mehe petmine välja, nagu siin mõnel on juhtunud ja see lõpetab ka 25-30 aastat kestnud suhte, nagu näha.
-
Külaline
Eks ta siis pulli pärast lõpetab. Kes siis ausat naist ei taha.Guest kirjutas: ↑08 Okt 2025 10:48Suhe võib ju sinu arust korras olla, aga tuleb mehe petmine välja, nagu siin mõnel on juhtunud ja see lõpetab ka 25-30 aastat kestnud suhte, nagu näha.
-
Külaline
Milline uus olukord? Kui tundsid end 30 aastat hästi ja korras suhtega, siis ei saa mehe petmine seda ometi muuta. On täpselt sama olukord.Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2025 11:03Kuule, sul on peas puder ja kapsad. Kui petmine välja tuleb, siis on uus olukord, uus info ja uued valikud.
-
Külaline
Saab ikka muuta. Suhte alus on usaldus ja see kaob. Ega ei pea tõesti lahku minema, mõnel juhul on võimalik see usaldus taastada kasvõi osaliseltki, sel juhul loeb kõik ülejäänu selle mehe juures. Aga üldse ilma usalduseta pole suhe võimalik. Kooselu on võimalik, suhe mitte.Guest kirjutas: ↑08 Okt 2025 21:58Milline uus olukord? Kui tundsid end 30 aastat hästi ja korras suhtega, siis ei saa mehe petmine seda ometi muuta. On täpselt sama olukord.Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2025 11:03Kuule, sul on peas puder ja kapsad. Kui petmine välja tuleb, siis on uus olukord, uus info ja uued valikud.Guest kirjutas: ↑08 Okt 2025 10:48
Suhe võib ju sinu arust korras olla, aga tuleb mehe petmine välja, nagu siin mõnel on juhtunud ja see lõpetab ka 25-30 aastat kestnud suhte, nagu näha.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist