Kõige meeldejäävamad või napakamad perekooli ja arutle kasutajad

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Oot, sa arvutigeenius oled laps või?
Külaline

Guest kirjutas: 27 Aug 2025 08:56
Külaline kirjutas: 27 Aug 2025 00:14 Lõpupoole oli üks imelik, kes šampuse joomisega kelkis, kohe lõuna ajal hakkas töölaua taga jooma või vähemalt unistas sellest :D
See oli Pardifilee. Oma kabinetis jõi ja siis sõitis elektritõuksiga läbi kesklinna.
Minu arust oli see Eluonilus.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Aug 2025 20:22
Külaline kirjutas: 25 Aug 2025 22:57
Guest kirjutas: 25 Aug 2025 16:33 Mis oli Üksikmehes siis nii õudset? Talle ei meeldinud suitsetavad naised ja otsis lastetuid naisi. Mis selles on halba? Keegi ei minestaks ära kui naine otsiks mitte suitsetavat ja lastetut meest. Aga ometi oli miljon naisterahvast solvunud kui üks mees sedasi oma soove esitas. Mina ei ole Üksikmeest kunagi näinud, mina küll ei oskaks teda kujutada ette nässi või pässina kuigi ta on vanuselt kindlasti minust vanem. Aga mingid perekoolikad suudavad, fantaasia on hirmuäratav. Kui Üksikmehel suhted ei pidanud, paljudel naistel samuti ei pea. Me ei kutsu selliseid naisi nässideks.

Mis on selle teema mõte?
Mis on õudset! Esiteks oli õudne see "poon ennast ülesse, kui ma x aasta jooksul naist ei leia". Ei ole just väga meeldiv sellist asja foorumist lugeda. Keegi ähvardab sellise asjaga ja sa ei saa just kui mitte midagi teha, et seda ei juhtuks. Mina lihtsa foorumi lugejana tundsin, et meid pandi nagu kuidagi vastutama, et kui me nüüd inimest ei aita, siis ta teebki seda. Sel ajal ei olnud veebikonstaablust vist ka veel. Tänapäeval on õnneks lihtsam - kui märgatakse midagi sellist internetis, siis inimesed kohe reageerivad ning annavad teada, kuhu vaja. Nii ka ühe juhtumiga seoses temaga tehti.

Teiseks, see kinnisideeline naiseotsimise kuulutus. Asi ei olnud tema nõudmistes, et naine peab olema suitsuvaba ja normaalkaalus, vaid vanusenõue, milles ei olnud ta mitte grammigi järeleandmist nõus tegema - naine pidi olema temast vähemalt 10 aastat noorem, ja ei päevagi rohkem. No, kas see ei ole haige, et inimene on ennast naisepuudusel kas või ära tapma, aga vanuse suhtes oli täiesti vankumatu ja järjekindel. Samas jälle toonitas ta korduvalt, et talle sobib väga hästi vaimse puudega naine. Ehk siis loe: kas naisel on aru peas või ei ole - peaasi, et tema saaks oma ihuvajadused rahuldatud ja peaasi, et lapsi sünniks.

Ja temast vähem kui 10 aastat noorem naine ei sobi seetõttu, et tema sõbral on omavanune naine ja see pidavat enam pärast menopausi saabumist tahtma seksi. Üksik ise on 57 ja näiteks 47-aastane naine on ju ka juba menopausiealine juba.

Kolmandaks, inimesel on treitud mitmete erinevate naistega .... aidake meenutada 12 või 13 last? Või isegi rohkem?

Kas sinu arvates on selline mees igati normaalne? Yxiku ainsad plussid on need, et ta on siin suheldes sõbralik. Ja majanduslikus mõttes saab normaalselt hakkama.
Su jutt on ju feik. Üksikmees küll end üles puua ei lubanud. Aga sul see fantaasia lippab hästi.
Isegi siis, kui Tõutäkk ise tunnistab, et tal oli suitsiidi plaan, vaidled vastu?

Loe siis ise tema selle teema kommentaari: Post by Tõutäkk » 26 Aug 2025 00:04
Külaline

Pardifilee tegi täpselt ühe kommentaari vaba aja veetmise teemasse ja sai sellega igavesti kuulsaks ("istusime aias, grillisime õrna pardifileed, rääkisime poliitikast, kunstist..."). Mul oli see lemmikteemaks märgitud ja link omast käest võtta, kui keegi ei uskunud, et Pardifilee on päris kasutaja :D
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Aug 2025 22:42 Pardifilee tegi täpselt ühe kommentaari vaba aja veetmise teemasse ja sai sellega igavesti kuulsaks ("istusime aias, grillisime õrna pardifileed, rääkisime poliitikast, kunstist..."). Mul oli see lemmikteemaks märgitud ja link omast käest võtta, kui keegi ei uskunud, et Pardifilee on päris kasutaja :D
Mäletan. Jututeemadeks oli klassikaline muusika, kunst ja muu sarnane. Söödi head-paremat ja kõrvale libistati kalleimaid saada olevaid alkohoolseid jooke. Külalised olid kõik loomulikult kõrgharitud ja kandsid siidkostüüme.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Aug 2025 22:50Mäletan. Jututeemadeks oli klassikaline muusika, kunst ja muu sarnane. Söödi head-paremat ja kõrvale libistati kalleimaid saada olevaid alkohoolseid jooke. Külalised olid kõik loomulikult kõrgharitud ja kandsid siidkostüüme.
Mehed rääkisid ??? (oli midagi eripheent) ja suitsetasid sigareid.
Külaline

Mulle on meeldinud siit foorumis Iir. Tema vastused on väga sarnased minu mõttemaailmaga.
Perekoolist on veel meelde jäänud Nescafe, Britnyspeers.
Külaline

Meenub, et üks blogija tegi oma kontole Perekoolis hirmsasti reklaami. Kirjutas hirmsate kirjavigadega, aga väga tihti oli ta seal ja promos oma kontot küll anonüümselt (vaadake, leidsin uue toreda blogi) ja nimeliselt. Seda piinlikum, et kodanik hiljem Perekooli foorumi peale hirmus vihane oli ja seda sulgeda proovis.
Külaline

Kunagi oli tohutu vaimustus Amwayst, kas olete kõik miljonärideks saanud?
Külaline

Guest kirjutas: 01 Sept 2025 17:22 Kunagi oli tohutu vaimustus Amwayst, kas olete kõik miljonärideks saanud?
Klea jättis pooleli. Küsimuse peale, et miks siis, vastas, et tal on lihtsalt nii palju muud tööd, et ei ole aega Amwayga tegeleda. Et siis miskipärast eelistas teisi töid Amwayle. Ehkki Amway pidi kindlasti edaspidises elus finantsvabaduse garanteerima, kui vähegi viitsid tööd teha. Noh, inimene loobus rikkaks saamisest.
linnuvaatleja
Kontakt:

Postitus Postitas linnuvaatleja »

Yxikmees, ma olin teismeline, kui ta draama algas ning olen nende episoodide ajal suureks kasvanud. Eriti naljakas on see, et minu jaoks oli ta alati vana mees, aga nüüd olen mina tema vanusekategooriast väljas, sest tema piirid ei nihku kunagi. Nagu Leonardo Dicaprio, ainult selle vahega, et ta on tõenäoliselt hetero ja ei kasuta neid noori naisi oma beardidena, et heterosuhteid teeselda.
Külaline

Mäletan enda PK-s käimise algusaegadest kasutajat nimega Alu. Oli selline naiste suhtes kriitiliselt meelestatud tüüp, aga vahel harva suutis ka asjalikku juttu ajada. Ja muidugi Ahv- täiesti haige jutuga tüüp.
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

See Alu oli vist Delfi foorumis Shreki nimega.....
Külaline

Guest kirjutas: 01 Sept 2025 17:22 Kunagi oli tohutu vaimustus Amwayst, kas olete kõik miljonärideks saanud?
Ja kunagi oli mingi sarnane asi nimega Lyoness. Mul tuttavad jooksid nagu segased ühelt koosolekult teisele ja ei mõistnud, miks mina nii loll olen ja ei taha üldse rikkaks saada. Üks jättis isegi oma hea ja normaalselt tasustatud töökoha sinnapaika, sest tal ei olevat vaja enam tööl käia.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Okt 2025 06:12
Ja kunagi oli mingi sarnane asi nimega Lyoness. Mul tuttavad jooksid nagu segased ühelt koosolekult teisele ja ei mõistnud, miks mina nii loll olen ja ei taha üldse rikkaks saada. Üks jättis isegi oma hea ja normaalselt tasustatud töökoha sinnapaika, sest tal ei olevat vaja enam tööl käia.
Sarnaste hulluste alguseks võib lugeda Herbalife'i afääri. Mul oli toona mitu tuttavat, kes mööda Eestit ringi sõitsid ja seda "imerohtu" müüsid. Üks 500g purk maksis hingehinda, aga ostjaid algusaastatel vist siiski oli. Sugulane tegeles sellega aasta aega, tegi sünnipäevadel hullu promo ja kiitis taevani. Siis aga lõpetas siulliselt päevapealt- ju sai aru, et oma päristöö on siiski tasuvam.
Külaline

MInu subjektiivsel hinnangul oli Perekool palju huvitavam, seol oli rohkem naljakaid või kiiksuga lugusid. Praegune on suhteliselt igav.
Eriti kui ma võrdlen soomalaste analoogiga, mis on palju loetavam. Ok, kasutajaid seal ka rohkem, aga teemad ajakohasemad ja konkreetselt reaalsest elust. Küllap see Arutle ka areneb aja jooksul, aga ma ise teeksin mitmeid muutuseid formaadis.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Okt 2025 13:08 MInu subjektiivsel hinnangul oli Perekool palju huvitavam, seol oli rohkem naljakaid või kiiksuga lugusid. Praegune on suhteliselt igav.
Eriti kui ma võrdlen soomalaste analoogiga, mis on palju loetavam. Ok, kasutajaid seal ka rohkem, aga teemad ajakohasemad ja konkreetselt reaalsest elust. Küllap see Arutle ka areneb aja jooksul, aga ma ise teeksin mitmeid muutuseid formaadis.
Mingit vahet pole Perekooli ja Arutle formaatidel, vähemalt olulist vahet. Muutunud on lihtsalt ajastu. Perekooli ajal polnud eriti muid väljundeid, nüüd on tulesid-vilesid nii palju, et inimesed hajuvad ära. Teine asi, et viha ja teistpidi ka tsensuuri on maailmas nii palju rohkem kui mingi 5-10 aastat tagasi, et pole tahtmist ega jaksu enam vestelda.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Okt 2025 16:07pole tahtmist ega jaksu enam vestelda.
Normaalselt vestelda võin iga kell. Segavad just need, kes igast lausest leiavad põhjuse halvustada või iga tähevea puhul tänitada. Või niisama püüda kõigist üle olla. Nagu viimati üks troll kodunurgas. Jube tüütu.
Aga siin on seda siiski vähem kui PKs viimastel aastatel. Seal hakkasid hullud juba võimust võtma, eriti Pereelu teemades.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Okt 2025 10:50
Külaline kirjutas: 03 Okt 2025 06:12
Sarnaste hulluste alguseks võib lugeda Herbalife'i afääri. Mul oli toona mitu tuttavat, kes mööda Eestit ringi sõitsid ja seda "imerohtu" müüsid. Üks 500g purk maksis hingehinda, aga ostjaid algusaastatel vist siiski oli. Sugulane tegeles sellega aasta aega, tegi sünnipäevadel hullu promo ja kiitis taevani. Siis aga lõpetas siulliselt päevapealt- ju sai aru, et oma päristöö on siiski tasuvam.
Herbalife ka, jah! Nagu usuhulluses on inimesed, kes selliste püramiidskeemidega tegelevad. Herbalife puhul mingi tegelane väitis, et saab ka diabeedi välja ravida. Alailma püüdis foorumis diabeetikutele selgeks teha, et kui nad tema käest seda ostavad, siis saavad I tüübi diabeedist terveks.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Okt 2025 16:07
Guest kirjutas: 03 Okt 2025 13:08 MInu subjektiivsel hinnangul oli Perekool palju huvitavam, seol oli rohkem naljakaid või kiiksuga lugusid. Praegune on suhteliselt igav.
Mingit vahet pole Perekooli ja Arutle formaatidel, vähemalt olulist vahet. Muutunud on lihtsalt ajastu. Perekooli ajal polnud eriti muid väljundeid, nüüd on tulesid-vilesid nii palju, et inimesed hajuvad ära. Teine asi, et viha ja teistpidi ka tsensuuri on maailmas nii palju rohkem kui mingi 5-10 aastat tagasi, et pole tahtmist ega jaksu enam vestelda.
Minu arust on ka Perekoolil ja Arutlel täpselt sama formaat. Teemad isegi samas järjekorras ja lehekülg samamoodi ülesehitatud.

Lihtsat inimesed on muutunud. Palju on peale tulnud noori inimesi, kes ei suhtle enam samamoodi kui omal ajal perekoolis suheldi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Semrush [Bot] ja 2 külalist