Kõige meeldejäävamad või napakamad perekooli ja arutle kasutajad

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Tõutäkk kirjutas: 26 Aug 2025 21:50
Guest kirjutas: 26 Aug 2025 21:25 Mina mäletan Vertikaalidiooti. Oli tohutult aktiivne. Kunstiinimene. Perekoolist tutvus kellegagi, kes oli enne tema mehega sebinud. See oli ka Perekooli nimeline kasutaja. Ja siis nad siin omavahel itsitasid ja jagasid muljeid.

Veel mäletan Lükka-Tõmbat, kes vist elas Pärnus ja oli sellise, omamoodi lobeda suuvärgiga.

Veel oli Klea (mingi teine nimi oli veel enne seda, see ei meenu), kes elas ka Pärnus ja kellel on ilus mees Mauno. Klea avaldas oma perest pilte ja tegeles Amwayga.
Vareenik ja mees oli potsepp, Mauno ahjud oli äkki mingi kaubamärk.
Piibuga naine oli, õpetaja kaksikute ema. Siis oli veel Scratt, kes mind ninapidi vedas, kutsus kohtama Tallinnasse ja siis lülitas telefoni välja, kui ma kokkulepitud kohal olin. Üks mõtetu tegelane Aadu Sitt. Keegi Kolme Karu isa. Jimmy oli ja vist ka Paadikapten.
Jah, enne Klead oli Vareenik (või oli see vastupidi). Ja Mauno, tema mees, on potsepp.

Piibuga naine sai hõivatud mehega kaksikud. Oli nii medõde kui ka õpetaja.

Mäletan ka lugu, kus sind kutsuti kohtama. Kas ta siis andis oma tel numbri sulle? Kas sa said temaga päriselt rääkida? Kas tal oli mingi selline eellugu, et läks lennujaama oma reisilt saabuvale mehele vastu ja mees tuli sealt koos võõra naisega?
Külaline

Külaline kirjutas: Piibuga naine sai hõivatud mehega kaksikud.
Päriselt? Minu mälestuses oli see PN teiste suhtes küllaltki kriitiline ja hinnanguid andev. Natuke selline mina-tean-kuidas-asjad-käivad- tüüp. Hmm... vaat siis.
Külaline

Veel meenub kasutaja Neuseeli. Tal vist oli vene taust või oli ta mees vene rahvusest, ei mäleta, aga ta oli teatud teemades ikka üliaktiivne.
Külaline

Ja Koostemalusikaga (Witherspoon). Päris vaimukas nimi.
Külaline

Lõpupoole oli üks imelik, kes šampuse joomisega kelkis, kohe lõuna ajal hakkas töölaua taga jooma või vähemalt unistas sellest :D
Muumimamma-kuis sul läheb?
Fööniks on FB gruppides vilksatanud.
Agathe ja Pardifilee olid parimad!!!
Veel oli Agne74, temal oli tervisega pahasti.
Nii nõme, et kõik ära kustutati. Veebis püsivad ometi igasugused ammused asjad, mille eest enam keegi ei maksa.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Aug 2025 00:14 Lõpupoole oli üks imelik, kes šampuse joomisega kelkis, kohe lõuna ajal hakkas töölaua taga jooma või vähemalt unistas sellest :D
Mind mõtled? Aga see oli Pinot Grigio, mitte "šampus". Midagi ma ei kelkinud ja imelik ma ka pole. Nautisin ja kirjeldasin päeva, kevad oli ning sirelid ja jasmiinid õitsesid. See viimane asjaolu ei mahtunud ka paljudele pähe - olevat võimatu, et need korraga õitsevad.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Aug 2025 01:13
Guest kirjutas: 27 Aug 2025 00:14 Lõpupoole oli üks imelik, kes šampuse joomisega kelkis, kohe lõuna ajal hakkas töölaua taga jooma või vähemalt unistas sellest :D
Mind mõtled? Aga see oli Pinot Grigio, mitte "šampus". Midagi ma ei kelkinud ja imelik ma ka pole. Nautisin ja kirjeldasin päeva, kevad oli ning sirelid ja jasmiinid õitsesid. See viimane asjaolu ei mahtunud ka paljudele pähe - olevat võimatu, et need korraga õitsevad.
Oli küll šampus, mäletan neid hooplemisi päris hästi. Vahel juhtus ka, et see inimene rääkis endale vastu või pani suures tuhinas kokku omavahel mitte sobivad olustikud või detailid.

Sina joo oma Pinot Grigiot edasi, see šampusejoodik oli teine inimene.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Aug 2025 00:14 Lõpupoole oli üks imelik, kes šampuse joomisega kelkis, kohe lõuna ajal hakkas töölaua taga jooma või vähemalt unistas sellest :D
See oli Pardifilee. Oma kabinetis jõi ja siis sõitis elektritõuksiga läbi kesklinna.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Aug 2025 08:56
Külaline kirjutas: 27 Aug 2025 00:14 Lõpupoole oli üks imelik, kes šampuse joomisega kelkis, kohe lõuna ajal hakkas töölaua taga jooma või vähemalt unistas sellest :D
See oli Pardifilee. Oma kabinetis jõi ja siis sõitis elektritõuksiga läbi kesklinna.
Pardifilee ei teinud tööd ega omanud kabinetti ega töölauda. Tema oli lihtsalt niisama, jumala armust, rikas, pluss rikas, ilus, kokkav ja seltskondlik mees.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Aug 2025 07:15
Oli küll šampus, mäletan neid hooplemisi päris hästi. Vahel juhtus ka, et see inimene rääkis endale vastu või pani suures tuhinas kokku omavahel mitte sobivad olustikud või detailid.

No igal juhul vigiseti minu kallal ka Perekoolis selle Pinot Grigio postituse pärast küll ja veel.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Aug 2025 23:08
Guest kirjutas: 26 Aug 2025 21:25
Piibuga naine oli, õpetaja kaksikute ema. Siis oli veel Scratt, kes mind ninapidi vedas, kutsus kohtama Tallinnasse ja siis lülitas telefoni välja, kui ma kokkulepitud kohal olin. Üks mõtetu tegelane Aadu Sitt. Keegi Kolme Karu isa. Jimmy oli ja vist ka Paadikapten.
Jah, enne Klead oli Vareenik (või oli see vastupidi). Ja Mauno, tema mees, on potsepp.

Parandan PN puhul , mees suri ära mitte ei olnud hõivatud. Muu on õige.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Aug 2025 10:51
Külaline kirjutas: 26 Aug 2025 23:08

Parandan PN puhul , mees suri ära mitte ei olnud hõivatud. Muu on õige.
Vaidlen vastu, PN sai hõivatud mehega kaksikud ja jäi üksikemaks. Vb mõni hilisem mees suri ära, aga laste isaga oli ikka selline lugu.
Külaline

Muumimamma-kuis sul läheb?
Fööniks on FB gruppides vilksatanud.
Agathe ja Pardifilee olid parimad!!!
Veel oli Agne74, temal oli tervisega pahasti.
Nii nõme, et kõik ära kustutati. Veebis püsivad ometi igasugused ammused asjad, mille eest enam keegi ei maksa.
Muumimamma on sama kasutajanimega kommenteerinud delfis .Kui see on muidugi ikka tema.
Fööniksil on fb-s oma grupp retrovankrite huvilistest ja seal on kokku mingi 4000 inimest, käivad kokkutulekutel ja koguvad vankreid ja suhtlevad niisama. Ka on Fööniks aktiivne sotsiaalpoliitika ja majanduse teemaliste postituste kommenteerija ja ajab seal väga asjalikku juttu. Tundub et tahab vist jõuda poliitikas kaugemale.
Pardifilee oli täiskoomik :D Arvan, et see inimene tegigi lihtsalt klouni seal ja lahutas meelt. Agathe oli omapärane minu meelest
Agnet ei mäleta.
Veel on meeles Kitah, kellest ei saanudki mina lõpuni aru, kas ta tegi lihtsalt nalja või mis inimene ta üldse oli.
Külaline

Oli jah üks šampusejoodik :D
Pardifilee jutte oli päris tore lugeda, sellised põhikooli kirjandi tasemel ilusa elu soovjutud :D
Roosad tulbid on meelde jäänud - oli vist arst, kuid päriselust näis olevat veidi võõrdunud.
Maiiii on ka meelde jäänud; omapärase mõttemaailmaga, toitis oma lapsi sageli kiirtoiduga ja siis ei saanud aru, miks teda miinustatakse.
Kes oli see varalahkunud luuletajast endine punkar, kes "ü" asemel kasutas alati "y" ja "ks" asemel "x"? Tema postitused olid alati kuidagi väga mõistlikud.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Aug 2025 14:23 Oli jah üks šampusejoodik :D
Pardifilee jutte oli päris tore lugeda, sellised põhikooli kirjandi tasemel ilusa elu soovjutud :D
Roosad tulbid on meelde jäänud - oli vist arst, kuid päriselust näis olevat veidi võõrdunud.
Maiiii on ka meelde jäänud; omapärase mõttemaailmaga, toitis oma lapsi sageli kiirtoiduga ja siis ei saanud aru, miks teda miinustatakse.
Kes oli see varalahkunud luuletajast endine punkar, kes "ü" asemel kasutas alati "y" ja "ks" asemel "x"? Tema postitused olid alati kuidagi väga mõistlikud.
Sorry, mitte punkar ei olnud, vaid hoopis hipi.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Aug 2025 14:23 Kes oli see varalahkunud luuletajast endine punkar, kes "ü" asemel kasutas alati "y" ja "ks" asemel "x"? Tema postitused olid alati kuidagi väga mõistlikud.
Nyah-nyah oli tema. Tema oli jah väga mõistlik, tema positustest tunnen ikka vahel puudust.

Yksikmees on ka jah legendaarne tegelane. kusjuures minu meelest on ta elulistes teemades täiesti mõistlik mees. Ja tegelikult oma natuke kummalisel moel hoolib ka oma lastest ja on nende eest alati hoolitsenud ja neid mingil määral toetanud. Aga tema naiseotsimise osa oli ja on siiani muidugi väga kummaline. Loomulikult võib mees misiganes kriteeriumite järgi naist valida. Aga ei ole eriti kaval neid kriteeriume niimoodi igal pool kuulutada ja niii tobedalt põhjendada. Sellega liihtsalt muutub ta suurele enamusele naistele ebameeldivaks. Kusjuures praegu ma ei saa enam üldse aru selle -10 aasta põhjendusest. Et kunagi, kui ta reaalslet veel lapsi saada soovis, oli sel mingi loogika. Aga hetkel otsida kuni 47-aastast põhjendusega, et üleminekuajal naine kaotab seksiisu on üsna totakas. 47 ongi ju juba üleminekueas või sinna kohe-ohe jõudmas, mis mõtet sellisel põhjendusel on Et no leiab endast 10 aastat noormea, kel poole aasta pärast hakkab üleminekuiga ja kaob seksisoov yksikmehe usu järgi. Kas nii lühikeseks ajaks on mõtet?. Mina tema asemel otsiks paegu endavanust naist, kel üleminekuiga juba selja taga ja siis saab ju kohe selgeks, kas sel naisel säilis seksisoov või ei. Osadel säilib, osadel mitte. Ja loomulikult ei peaks ta naist otsides kohe kõva häälega seletama, kuidas tema arvates kõik naised üleminekueaga aseksuaalseks muutuvad.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Aug 2025 20:27
Külaline kirjutas: 25 Aug 2025 18:04 Kõige legendaarsem oli ikka Ahv, kes väitis end olevat vanatüdruku nimega Jaana, aga tegelikult oli/on mees, MV.

Meelde tuleb ka Kollane Kass ja tema väljamõeldu.
Ahviks peeti ju Innot, toona oli ta populaarne ühiskonna tegelane, tegid kohviku jne.
Jah, keegi lasi jutu lendu, et Ahv on Inno, aga seda teooriat ma ei usu. Inno ei ole loll mees, aga Ahv võis vahest ikka väga rumalat juttu ajada.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Aug 2025 07:15

Šampus maksab 4-5 eurot pudel, kes sellist solki küll joob ja lausa hooplemine :D Mida kõike sa hooplemiseks pead.
Külaline

Ta igal hommikul alustas selle joomajutuga. Tema meelest oli see suur luksus. Nimi oli kas IlusElu vms
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Aug 2025 17:06 Ta igal hommikul alustas selle joomajutuga. Tema meelest oli see suur luksus. Nimi oli kas IlusElu vms
Millegipärast usun, et tema rääkis hoopis šampanjast.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot] ja 2 külalist