Kuidas selline kleit seljas püsib

vana hea klassika
Külaline

Kuidas selline kleit seljas püsib

Postitus Postitas Külaline »

Pilt
Külaline

Animalistliku magnetismi abil ja kehateibi toel.
Külaline

Seal tissiosas on ilmselt traadid sees, mis seda püsti hoiab. Ja kahepoolne teip on ka lisaabiks.
Külaline

Ma saan aru, et ega poleks ka eriline õnnetus, kui ei püsiks, kui selline riskantne kleit juba selga pannakse.
Külaline

Paistab, et ilves on lasknud implantaadid paigaldada.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Sept 2025 16:54 Paistab, et ilves on lasknud implantaadid paigaldada.
Kust kuu pealt sina siis oled. Proua tuututab juba tükk aega meedias, millised ilusad tissid talle elukaaslane Türgist ostis.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Sept 2025 17:22
Guest kirjutas: 28 Sept 2025 16:54 Paistab, et ilves on lasknud implantaadid paigaldada.
Kust kuu pealt sina siis oled. Proua tuututab juba tükk aega meedias, millised ilusad tissid talle elukaaslane Türgist ostis.
Pole ühtegi uudist temast näinud ja ei jälgi teda ka sotsiaalmeedias.
Külaline

Mis rahvusest see peika on?
Pilt
Külaline

Selle peika kehakeel on just selline, et vaadake, mille ma....

Aga üldiselt ma olen vaadanud, eriti pulmakleitide osas, et paljud armastavad paljaste õlgadega variante, aga tegelikult oleks õlapaelte vm klassikalisemad palju ilusamad, eriti nende vormikamate seljas. Kui mingi ese on peale vaadates ilus, ei tähenda see sugugi, et see oleks seda ka sinu seljas. Prantslannad ju nii ilusad paistavadki, et esitlevad tugevat külge ja varjavad mitte nii ilusat. Et kui büst on ilus ja jalad mitte, mitte siis ainult esimest esitletakse.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Sept 2025 17:41 Mis rahvusest see peika on?
Pilt
Jeerum. Need tissid küll nüüd ilusamad ei ole. Vb mõne muu kelidi sees.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Sept 2025 18:38
Külaline kirjutas: 28 Sept 2025 17:41 Mis rahvusest see peika on?
Pilt
Jeerum. Need tissid küll nüüd ilusamad ei ole. Vb mõne muu kelidi sees.
Värskelt pandud, pole veel alla vajunud.
Külaline

Tissid tissideks, aga see mees… 😶
Külaline

Mehel nägu, nagu tuleks kalalt koos suure haugiga.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Sept 2025 20:05 Tissid tissideks, aga see mees… 😶
Mulle meenutab Kalmaari-Kalmerit.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Sept 2025 18:28 Selle peika kehakeel on just selline, et vaadake, mille ma....

Aga üldiselt ma olen vaadanud, eriti pulmakleitide osas, et paljud armastavad paljaste õlgadega variante, aga tegelikult oleks õlapaelte vm klassikalisemad palju ilusamad, eriti nende vormikamate seljas. Kui mingi ese on peale vaadates ilus, ei tähenda see sugugi, et see oleks seda ka sinu seljas. Prantslannad ju nii ilusad paistavadki, et esitlevad tugevat külge ja varjavad mitte nii ilusat. Et kui büst on ilus ja jalad mitte, mitte siis ainult esimest esitletakse.
Üldiselt on hea maitse tunnuseks see, et ainult üks piirkond rebitakse paljaks, kas siis büst, jalad, selg, õlad. Kui kõik korraga, siis näed välja nagu prost.
Külaline

Proual on garderoob ka sealt Türgi turult vist ostetud nagu tissid ja hambad.
Külaline

Mu meelest kurb, et nii noorel ja nii andekal inimesel on selline haiglane tähelepanuvajadus või mingid sügavad lapsepõlvehaavad või ei teagi, mis tühimikku tema küll sellise elu ja selle pideva eksponeerimisega täita püüab. Kahju, sest no ta on ju ilmselgelt ülimalt andekas ja oleks ka ilus inimene, kui ta nii kreisi poleks.
Külaline

mis küll inimese peas toimub, et nõustub sellise jõleda asja selga tõmbama ja selles veel poseerima?? Ilmselgelt "peika" kingitud, suht perversne iha oma kaaslast sellises eksponeerida. Kurb.
Külaline

Appi kui ebaloomulikud need rinnad välja näevad!
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Sept 2025 13:07 Appi kui ebaloomulikud need rinnad välja näevad!
Sellised ongi, kui pole veel paigas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], xqwerty ja 7 külalist