Kuidas selline kleit seljas püsib
-
Külaline
-
Külaline
Seal tissiosas on ilmselt traadid sees, mis seda püsti hoiab. Ja kahepoolne teip on ka lisaabiks.
-
Külaline
Ma saan aru, et ega poleks ka eriline õnnetus, kui ei püsiks, kui selline riskantne kleit juba selga pannakse.
-
Külaline
-
Külaline
Kust kuu pealt sina siis oled. Proua tuututab juba tükk aega meedias, millised ilusad tissid talle elukaaslane Türgist ostis.Guest kirjutas: ↑28 Sept 2025 16:54 Paistab, et ilves on lasknud implantaadid paigaldada.
-
Külaline
Pole ühtegi uudist temast näinud ja ei jälgi teda ka sotsiaalmeedias.
-
Külaline
Selle peika kehakeel on just selline, et vaadake, mille ma....
Aga üldiselt ma olen vaadanud, eriti pulmakleitide osas, et paljud armastavad paljaste õlgadega variante, aga tegelikult oleks õlapaelte vm klassikalisemad palju ilusamad, eriti nende vormikamate seljas. Kui mingi ese on peale vaadates ilus, ei tähenda see sugugi, et see oleks seda ka sinu seljas. Prantslannad ju nii ilusad paistavadki, et esitlevad tugevat külge ja varjavad mitte nii ilusat. Et kui büst on ilus ja jalad mitte, mitte siis ainult esimest esitletakse.
Aga üldiselt ma olen vaadanud, eriti pulmakleitide osas, et paljud armastavad paljaste õlgadega variante, aga tegelikult oleks õlapaelte vm klassikalisemad palju ilusamad, eriti nende vormikamate seljas. Kui mingi ese on peale vaadates ilus, ei tähenda see sugugi, et see oleks seda ka sinu seljas. Prantslannad ju nii ilusad paistavadki, et esitlevad tugevat külge ja varjavad mitte nii ilusat. Et kui büst on ilus ja jalad mitte, mitte siis ainult esimest esitletakse.
-
Külaline
Jeerum. Need tissid küll nüüd ilusamad ei ole. Vb mõne muu kelidi sees.
-
Külaline
Värskelt pandud, pole veel alla vajunud.
-
Külaline
Mehel nägu, nagu tuleks kalalt koos suure haugiga.
-
Külaline
Mulle meenutab Kalmaari-Kalmerit.
-
Külaline
Üldiselt on hea maitse tunnuseks see, et ainult üks piirkond rebitakse paljaks, kas siis büst, jalad, selg, õlad. Kui kõik korraga, siis näed välja nagu prost.Guest kirjutas: ↑28 Sept 2025 18:28 Selle peika kehakeel on just selline, et vaadake, mille ma....
-
Külaline
Proual on garderoob ka sealt Türgi turult vist ostetud nagu tissid ja hambad.
-
Külaline
Mu meelest kurb, et nii noorel ja nii andekal inimesel on selline haiglane tähelepanuvajadus või mingid sügavad lapsepõlvehaavad või ei teagi, mis tühimikku tema küll sellise elu ja selle pideva eksponeerimisega täita püüab. Kahju, sest no ta on ju ilmselgelt ülimalt andekas ja oleks ka ilus inimene, kui ta nii kreisi poleks.
-
Külaline
mis küll inimese peas toimub, et nõustub sellise jõleda asja selga tõmbama ja selles veel poseerima?? Ilmselgelt "peika" kingitud, suht perversne iha oma kaaslast sellises eksponeerida. Kurb.
-
Külaline
Appi kui ebaloomulikud need rinnad välja näevad!
-
Külaline
Sellised ongi, kui pole veel paigas.Külaline kirjutas: ↑29 Sept 2025 13:07 Appi kui ebaloomulikud need rinnad välja näevad!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Tolmukübe ja 6 külalist