Inimesed, kes õnnitlevad FB-is oma abikaasasid

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kas kellegi avalik õnnitlemine ja lapse üle uhkust tundmine teeb kellelegi halba või haiget? Ei pea ju reageerima ja andma seda tähelepanu, kui tundub, et inimene just sellisel eesmärgil on postitanud. Alati saab ignoreerida ja mööda kerida, pole mõtet igast tühiasjast probleemi välja imeda.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Sept 2025 10:52
Guest kirjutas: 17 Sept 2025 20:01
Külaline kirjutas: 17 Sept 2025 16:13 Miks te seda teete? Et teistele näidata, et teie ka ikka oma mehele või naisele õnne soovite? Minu meelest jube veider.
Ei ole veider, normaalne on. Soovitakse nii sotsiaalmeedias kui IRL:
Ja milleks see sots.meedias õnnitlemine vajalik on? Miks IRL õnnitlusest ei piisa?
Mulle näiteks ei meeldi, et mitusada inimest mulle sünnipäeval helistavad. Sotsmeedia seinal saan neid lugeda siis, kui on vaba moment.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Sept 2025 11:18
Guest kirjutas: 17 Sept 2025 20:01

Ei ole veider, normaalne on. Soovitakse nii sotsiaalmeedias kui IRL:
Ja milleks see sots.meedias õnnitlemine vajalik on? Miks IRL õnnitlusest ei piisa?
Mulle näiteks ei meeldi, et mitusada inimest mulle sünnipäeval helistavad. Sotsmeedia seinal saan neid lugeda siis, kui on vaba moment.
Sa ei saa teemast aru või? Küsimus on selles, miks peab oma abikaasat sots.meedia kaudu õnnitlema. Keegi ei räägi su sadadest tuttavatest.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Sept 2025 11:29

Sa ei saa teemast aru või? Küsimus on selles, miks peab oma abikaasat sots.meedia kaudu õnnitlema. Keegi ei räägi su sadadest tuttavatest.
Sulle juba tehti selgeks, et tule oma kiviajast välja, ei saanud aru või?
Külaline

Guest kirjutas: 18 Sept 2025 13:08

Armastust avaldad ka abikaasale sots.meedias, moodne inimene? :D
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Sept 2025 15:10
Guest kirjutas: 18 Sept 2025 13:08
Armastust avaldad ka abikaasale sots.meedias, moodne inimene? :D
Loomulikult.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Sept 2025 07:36
Guest kirjutas: 18 Sept 2025 05:27
Guest kirjutas: 17 Sept 2025 23:24
Loomulikult see just nii ongi. Et vaadake, KUI ilusad, tublid ja erilised on minu lapsed. Paar päeva tagasi just lugesin ühte sellist tiraadi, kus ema õnnitles last sünnipäeva puhul. Postitus algas ema pöördumisega lapse poole, meenutades, millisel raketikiirusel see laps sündis ning sama kindlameelsuse ja otsustavusega on suutnud lõpetata gümnaasiumi ning omandanud autojuhiload... Sekka veel muud bla-blad. Kogu kupatus jättis mulje, et seda postitust on pigem vaja emale kui lapsele.
No ja mis siis? On normaalne, et lapsevanem oma lapse üle uhkust tunneb ja seda väljendab.
Ma olen ka väga uhke oma lapse üle ja armastan teda väga, aga sellise jamaga ei tegele. See on lihtsalt nõme. Pressid teistel tähelepanu välja.

Millistelt teistelt? Minu FB sõbrad tunnevad mu lapsi niigi ja rõõmustavad koos minuga. Mul on nende ja neil minu tähelepanu igal ajal. kellega siis veel oma elu jagada kui mitte sõpradega?
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Sept 2025 07:36
Guest kirjutas: 18 Sept 2025 05:27
Guest kirjutas: 17 Sept 2025 23:24
Loomulikult see just nii ongi. Et vaadake, KUI ilusad, tublid ja erilised on minu lapsed. Paar päeva tagasi just lugesin ühte sellist tiraadi, kus ema õnnitles last sünnipäeva puhul. Postitus algas ema pöördumisega lapse poole, meenutades, millisel raketikiirusel see laps sündis ning sama kindlameelsuse ja otsustavusega on suutnud lõpetata gümnaasiumi ning omandanud autojuhiload... Sekka veel muud bla-blad. Kogu kupatus jättis mulje, et seda postitust on pigem vaja emale kui lapsele.
No ja mis siis? On normaalne, et lapsevanem oma lapse üle uhkust tunneb ja seda väljendab.
Ma olen ka väga uhke oma lapse üle ja armastan teda väga, aga sellise jamaga ei tegele. See on lihtsalt nõme. Pressid teistel tähelepanu välja.
Väga tore, kui tähelepanu saab, ju saab asja eest.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Sept 2025 19:10
Guest kirjutas: 18 Sept 2025 05:27 No ja mis siis? On normaalne, et lapsevanem oma lapse üle uhkust tunneb ja seda väljendab.
See ju näitab, et ei saa piisavalt tähelepanu, kui peab seda niimoodi kerjama ja välja pressima. Oma lapsele häid sõnu võid öelda otse, ei pea mingeid kirjutisi treima.
Külaline

Guest kirjutas: 17 Sept 2025 17:12
Guest kirjutas: 17 Sept 2025 16:13 Miks te seda teete?
Sest FB sein on tänapäeval sama, mis vanasti õnnitluskaart, mis pereliikmele koos lilledega kapi peale pandi. Täiesti normaalne.
Täiesti ebanormaalne. Abikaasaga võiks ikka vähemalt sünnipäeval kokku saada ja isiklikult õnnitleda.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Sept 2025 19:44
See ju näitab, et ei saa piisavalt tähelepanu, kui peab seda niimoodi kerjama ja välja pressima. Oma lapsele häid sõnu võid öelda otse, ei pea mingeid kirjutisi treima.
Loomulikult ei näita. Sinule lihtsalt tähelepanu ei meeldi, paljudele aga meeldib-nad on ilusad ning enesekindlad.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Sept 2025 19:54
Guest kirjutas: 17 Sept 2025 17:12
Guest kirjutas: 17 Sept 2025 16:13 Miks te seda teete?
Sest FB sein on tänapäeval sama, mis vanasti õnnitluskaart, mis pereliikmele koos lilledega kapi peale pandi. Täiesti normaalne.
Täiesti ebanormaalne. Abikaasaga võiks ikka vähemalt sünnipäeval kokku saada ja isiklikult õnnitleda.
Ära muretse, küll õnnitletakse ja tehakse uhke kingitus ja peetakse pidu ka.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Sept 2025 19:44
Loomulikult on maailmas palju inimesi, kes ei saa piisavalt tähelepanu. On see alati nende endi süü? Peaksid vaikselt kannatama? Igaüks lahendab olukorra nii, nagu talle sobib - üks nutab patja, teine hangib tähelepanu FB-st. Mis selles halba on, ma endiselt aru ei saa - ja miks see sinu asi on, sellest ka ei saa.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Sept 2025 19:57tehakse uhke kingitus
Milleks see hea on?
Külaline

Guest kirjutas: 18 Sept 2025 21:06
Milleks see hea on?
Seda ka ei tohi? Küll sa tead täpselt, mida tohib ja mida mitte. Meie, surelikud, ei tea.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Sept 2025 21:06
Milleks see hea on?
Tore on kinkida midagi, mis teisele rõõmu teeb. Oma abikaasat ju õnneks tunned hästi, pole probleemi õige kingituse leidmisega.
Loomulik ju, et tahad abikaasa sünnipäeva talle toredaks muuta.
Külaline

Milleks see hea on?
Näitad, et pead teda meeles ning pole mitte millestki tema heaks kahju.
Külaline

Milleks see hea on?
Miks sa nii tige oled? FB õnnitleda ei tohi, uhket kingitust teha ei tohi. Päris masendav elu sul.
Külaline

Milleks see hea on?
Sa ei tunne, et tahaks oma abikaasale sünnipäeval midagi kinkida? Ega ei pea muidugi. Aga hea on kinkida ja kingitust saada just oma lähimale inimesele ja lähimalt inimeselt.
Külaline

Jäin mõtlema, et mulle tegelikult meeldivad sellised postitused. Võõraid inimesi mu sõprade hulgas ei ole, ma loen küll hea meelega, kui mõni sõber oma tunded lähedase vastu sõnadesse paneb! Kui Facebookis midagi isiklikku jagada ei tohi, siis milleks teil üldse kontod on, reklaami tuleb minu meelest niigi uksest ja aknast? Mul on just kahju, et sõbrad ühiskonna survel järjest vähem jagavad oma elu - kui liitusin kunagi, oli Facebook suhtlusvahend. Siis mingist ajast läks lahti tänitamine teemal, et mida kõike on ikka nõme jagada, ja keegi ei jagagi enam midagi. Sest mõtle, nii õudne on, kui keegi sinust midagi teab, kindlasti eputad!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist