Inimesed, kes õnnitlevad FB-is oma abikaasasid
-
Külaline
Inimesed, kes õnnitlevad FB-is oma abikaasasid
Miks te seda teete? Et teistele näidata, et teie ka ikka oma mehele või naisele õnne soovite? Minu meelest jube veider.
-
Külaline
Sest FB sein on tänapäeval sama, mis vanasti õnnitluskaart, mis pereliikmele koos lilledega kapi peale pandi. Täiesti normaalne.Guest kirjutas: ↑17 Sept 2025 16:13 Miks te seda teete?
-
Külaline
Mitte ainult abikaasasid, vaid ka lapsi. Ma olen niii uhke su üle jne jne
-
Külaline
Ma olen aru saanud, et laste õnnitlemise eesmärk on ikka see, et ise tähelepanu saada ja kõik teised ka kirjutaks, et oi kui ilus tütar, poeg, oi, kui tubli, palju õnne teile. Lapsed enamasti ei loe FB-i ja see polegi mõeldud neile.Guest kirjutas: ↑17 Sept 2025 17:16 Mitte ainult abikaasasid, vaid ka lapsi. Ma olen niii uhke su üle jne jne
See tundub veel leebe, aga täiesti hardcore on see, kui naine igas postituses lisab "proua Kask on koos kasutajaga härra Kask" ja loomulikult tuleb ikka igast hetkest teha elusündmus, ehk siis selle naise ajajoon on küll kuidagi klammerduvalt kinnisideeline.
-
Külaline
Minu kõige haigemad tuttavad on sellised, kellel on paari peale üks FB konto. Kirjutavad siis mulle ja mina ei tea, kes see parajasti on. Naine räägib alati, et meie teeme, meie oleme, meie käisime, mees nagu tolkneb rohkem kaasa.
-
Külaline
Ei ole veider, normaalne on. Soovitakse nii sotsiaalmeedias kui IRL:Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2025 16:13 Miks te seda teete? Et teistele näidata, et teie ka ikka oma mehele või naisele õnne soovite? Minu meelest jube veider.
-
Külaline
No ma ei tea, normaalne on ju teine pildilolev isik ära täägida, sa ei tee seda?
See pole päris seesama, härra on alati kaasatud ka siis, kui ta juhtumisi pildil polegi või kui nad on kuskil reisil, siis isegi looduspiltide juures on see rõhutatult ära märgitud. Ma ei oma küll suurt sõpruskonda FB-s, aga nii intensiivset täägimist ei ole küll enne kohanud. (kontrollisin, lillepiltide juures oli ka märge, et "koos").Veider. mitu korda päevas anda kõikidele teada, et olen oma mehega koos?
-
Külaline
sama nõme on Mimmu 2 kutsikagaKülaline kirjutas: ↑17 Sept 2025 19:45Minu kõige haigemad tuttavad on sellised, kellel on paari peale üks FB konto. Kirjutavad siis mulle ja mina ei tea, kes see parajasti on. Naine räägib alati, et meie teeme, meie oleme, meie käisime, mees nagu tolkneb rohkem kaasa.
-
Külaline
Minu eks(polnud küll õnneks abikaasa) solvus täiega, kui ma teda fb ka ei õnnitlenud 

-
Külaline
Loomulikult see just nii ongi. Et vaadake, KUI ilusad, tublid ja erilised on minu lapsed. Paar päeva tagasi just lugesin ühte sellist tiraadi, kus ema õnnitles last sünnipäeva puhul. Postitus algas ema pöördumisega lapse poole, meenutades, millisel raketikiirusel see laps sündis ning sama kindlameelsuse ja otsustavusega on suutnud lõpetata gümnaasiumi ning omandanud autojuhiload... Sekka veel muud bla-blad. Kogu kupatus jättis mulje, et seda postitust on pigem vaja emale kui lapsele.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2025 18:10Ma olen aru saanud, et laste õnnitlemise eesmärk on ikka see, et ise tähelepanu saada ja kõik teised ka kirjutaks, et oi kui ilus tütar, poeg, oi, kui tubli, palju õnne teile. Lapsed enamasti ei loe FB-i ja see polegi mõeldud neile.Guest kirjutas: ↑17 Sept 2025 17:16 Mitte ainult abikaasasid, vaid ka lapsi. Ma olen niii uhke su üle jne jne
-
Külaline
Mul sarnane kogemus, sünnipäeval korrati üle, et ma ikka kindlasti ka fb-s õnnitleks.Guest kirjutas: ↑17 Sept 2025 22:04 Minu eks(polnud küll õnneks abikaasa) solvus täiega, kui ma teda fb ka ei õnnitlenud![]()
-
Külaline
No ja mis siis? On normaalne, et lapsevanem oma lapse üle uhkust tunneb ja seda väljendab.Guest kirjutas: ↑17 Sept 2025 23:24Loomulikult see just nii ongi. Et vaadake, KUI ilusad, tublid ja erilised on minu lapsed. Paar päeva tagasi just lugesin ühte sellist tiraadi, kus ema õnnitles last sünnipäeva puhul. Postitus algas ema pöördumisega lapse poole, meenutades, millisel raketikiirusel see laps sündis ning sama kindlameelsuse ja otsustavusega on suutnud lõpetata gümnaasiumi ning omandanud autojuhiload... Sekka veel muud bla-blad. Kogu kupatus jättis mulje, et seda postitust on pigem vaja emale kui lapsele.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2025 18:10Ma olen aru saanud, et laste õnnitlemise eesmärk on ikka see, et ise tähelepanu saada ja kõik teised ka kirjutaks, et oi kui ilus tütar, poeg, oi, kui tubli, palju õnne teile. Lapsed enamasti ei loe FB-i ja see polegi mõeldud neile.Guest kirjutas: ↑17 Sept 2025 17:16 Mitte ainult abikaasasid, vaid ka lapsi. Ma olen niii uhke su üle jne jne
-
Külaline
Ma olen ka väga uhke oma lapse üle ja armastan teda väga, aga sellise jamaga ei tegele. See on lihtsalt nõme. Pressid teistel tähelepanu välja.Guest kirjutas: ↑18 Sept 2025 05:27No ja mis siis? On normaalne, et lapsevanem oma lapse üle uhkust tunneb ja seda väljendab.Guest kirjutas: ↑17 Sept 2025 23:24Loomulikult see just nii ongi. Et vaadake, KUI ilusad, tublid ja erilised on minu lapsed. Paar päeva tagasi just lugesin ühte sellist tiraadi, kus ema õnnitles last sünnipäeva puhul. Postitus algas ema pöördumisega lapse poole, meenutades, millisel raketikiirusel see laps sündis ning sama kindlameelsuse ja otsustavusega on suutnud lõpetata gümnaasiumi ning omandanud autojuhiload... Sekka veel muud bla-blad. Kogu kupatus jättis mulje, et seda postitust on pigem vaja emale kui lapsele.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2025 18:10
Ma olen aru saanud, et laste õnnitlemise eesmärk on ikka see, et ise tähelepanu saada ja kõik teised ka kirjutaks, et oi kui ilus tütar, poeg, oi, kui tubli, palju õnne teile. Lapsed enamasti ei loe FB-i ja see polegi mõeldud neile.
-
Külaline
See on sinu arvamus, sa oled lihtsalt vanaaegne konservatiivne inimene. Tänapäeva elu käib juba ammu teisiti, harju ära.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2025 07:36Ma olen ka väga uhke oma lapse üle ja armastan teda väga, aga sellise jamaga ei tegele. See on lihtsalt nõme. Pressid teistel tähelepanu välja.Guest kirjutas: ↑18 Sept 2025 05:27No ja mis siis? On normaalne, et lapsevanem oma lapse üle uhkust tunneb ja seda väljendab.Guest kirjutas: ↑17 Sept 2025 23:24
Loomulikult see just nii ongi. Et vaadake, KUI ilusad, tublid ja erilised on minu lapsed. Paar päeva tagasi just lugesin ühte sellist tiraadi, kus ema õnnitles last sünnipäeva puhul. Postitus algas ema pöördumisega lapse poole, meenutades, millisel raketikiirusel see laps sündis ning sama kindlameelsuse ja otsustavusega on suutnud lõpetata gümnaasiumi ning omandanud autojuhiload... Sekka veel muud bla-blad. Kogu kupatus jättis mulje, et seda postitust on pigem vaja emale kui lapsele.
-
Külaline
Ma arvan ka, et see on eneseupitamine ja teistele näitamiseks.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2025 08:50See on sinu arvamus, sa oled lihtsalt vanaaegne konservatiivne inimene. Tänapäeva elu käib juba ammu teisiti, harju ära.
Kas otse last õnnitleda ei saa või talle otse kirjutada.
-
Külaline
Miks ei võiks inimesed teha lihtsalt nii, nagu neile meeldib? Miks peab üldse kõigele hinnangu andma - nii sobib, nii kindlasti ei sobi? Kui ema kirjutab lapsele sünnipäeva puhul pika õnnitluse, siis jah, võibolla see ongi vajalikum talle kui lapsele. Samas vast on sel emal lihtsam end kirjalikult väljendada, kui lapsele suuliselt neid asju otse öelda, kas see mitte päris tihti nii ei olegi? Teisalt, kui keegi teine ei tunne vajadust end sel moel avada, siis on ju see ka täiesti OK, peamine, et lähedastel teadmata ei jää, et neist hoolitakse.
-
Külaline
Ja milleks see sots.meedias õnnitlemine vajalik on? Miks IRL õnnitlusest ei piisa?
-
Külaline
Ahah. Ega keegi ei sunnigi sind tegelema. Aga mis häda sul sellega on, kui keegi teine tegeleb, see jääb küll arusaamatuks. Las inimene väljendab end nii, nagu talle sobib. Sina kas loe või ära loe, oma valik.Guest kirjutas: ↑18 Sept 2025 07:36Ma olen ka väga uhke oma lapse üle ja armastan teda väga, aga sellise jamaga ei tegele. See on lihtsalt nõme. Pressid teistel tähelepanu välja.Guest kirjutas: ↑18 Sept 2025 05:27No ja mis siis? On normaalne, et lapsevanem oma lapse üle uhkust tunneb ja seda väljendab.Guest kirjutas: ↑17 Sept 2025 23:24
Loomulikult see just nii ongi. Et vaadake, KUI ilusad, tublid ja erilised on minu lapsed. Paar päeva tagasi just lugesin ühte sellist tiraadi, kus ema õnnitles last sünnipäeva puhul. Postitus algas ema pöördumisega lapse poole, meenutades, millisel raketikiirusel see laps sündis ning sama kindlameelsuse ja otsustavusega on suutnud lõpetata gümnaasiumi ning omandanud autojuhiload... Sekka veel muud bla-blad. Kogu kupatus jättis mulje, et seda postitust on pigem vaja emale kui lapsele.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 3 külalist