Vee joomine

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 14 Sept 2025 08:19Jaa peale kohvi on küll piss hele. Aga siis pole vetsu enam tükk aega asja.
Mind paneb kohv just palju pissil käima.
Külaline

Kas lilli kastate siis kui lilled juba vajuvad longu või tihedamalt, et ei vajuks longu?
Kui veres on piisavalt vett, siis voolab veri kergemini.
Kõrrega keefiiri juues peab imemissurve olema tugevam kui piima kõrrega juua. Teoreetiliselt kui veri paks, siis vererõhk suurem. Urineerides viib jääkaineid välja. Kui jääkained ei saa välja minna, siis tekivad erinevad kivid.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Sept 2025 23:55 Kas lilli kastate siis kui lilled juba vajuvad longu või tihedamalt, et ei vajuks longu?
Kui veres on piisavalt vett, siis voolab veri kergemini.
Kõrrega keefiiri juues peab imemissurve olema tugevam kui piima kõrrega juua. Teoreetiliselt kui veri paks, siis vererõhk suurem. Urineerides viib jääkaineid välja. Kui jääkained ei saa välja minna, siis tekivad erinevad kivid.
Miks sa võrdled inimest lillega, aga mitte loomadega? Loomad ei larbi vett "igaks juhuks". Sisemaal elavad metsloomad vast üldse mitte kunagi. Mingeid kive neil ei teki.
Külaline

ka metslooma jaoks on eluliselt ülioluline, et oleks mingi oja või lomp läheduses.
Inimene sööb ka sellist kraami endale sisse, et suurem hulk vett on hädavajalik organismi puhastamiseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Sept 2025 06:54Loomad ei larbi vett "igaks juhuks". Sisemaal elavad metsloomad vast üldse mitte kunagi. Mingeid kive neil ei teki.
Kust sa sellist jama võtad? Kõik loomad vajavad vett ja leiavad endale sobiva koha selle joomiseks. Ja loomaarst sa küll pole, et midagi sellist väira, muidu teaksid, kui palju loomadel ka terviseprobleeme, sh neeru- ja sapikive esineb. Hobustel lisaks veel kogemata seedetrakti sattunud kivikeste ümber kasvanud mineraalidest koosnevad "munad."
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Sept 2025 09:51
Guest kirjutas: 14 Sept 2025 08:54
Trenni ajal ja peale trenni jood ka kohvi?
Minu trenn on pikad tiirud koeraga ja pärast neid joon tõesti kohvi.
See pole mingi trenn.
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Oi, mina olen suur veesõber, umbes 1,5-2 l mineraalvett ööpäevas, lisaks kohv ja toit. Trennis joon gaseerimata tavalist vett, hommikut alustan klaasi sidrunimahla-veeseguga.
Külaline

Nõiamoor kirjutas: 16 Sept 2025 20:42 Oi, mina olen suur veesõber, umbes 1,5-2 l mineraalvett ööpäevas, lisaks kohv ja toit. Trennis joon gaseerimata tavalist vett, hommikut alustan klaasi sidrunimahla-veeseguga.
Mul täpselt sama!! Ei saa üldse aru, kuidas saab ilma veejoomata olla. Äkki need inimesed joovad ka toidu kõrvale midagi? Kõige jubedam,kui joovad piima, keefirit või mahla, mis on ise omaette toidud? Mina ei joo toidu kõrvale mitte midagi, see pole üldse tervislik.
Külaline

Nõiamoor kirjutas: 16 Sept 2025 20:42Oi, mina olen suur veesõber, umbes 1,5-2 l mineraalvett ööpäevas, lisaks kohv ja toit. Trennis joon gaseerimata tavalist vett, hommikut alustan klaasi sidrunimahla-veeseguga.
Mina võin isegi kuni 3 liitrit vett juua. Aga ma ei joo mitte midagi muud, ei kohvi ega teed, ainult puhast vett. Ja ega ma toidulegi eriti vedelikku juurde ei lisa, söön põhiliselt salateid.
Külaline

Mina ei näe põhjust oma neere üleliigse vedelikuga kurnata. Mu igapäevane toit sisaldab piisavalt vedelikku, joon lisaks paar korda päevas mõne klaasitäie, kui tunnen vajadust.
Sporti tehes muidugi joon lisaks, aga lihtsalt niisama, januta ja tavaliselt toitudes ei vägista endale vett sisse mitte iial.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Minul ei lähe 2l sisse kuidagi, ei mahu lihtsalt, sööma peab ju ka vahepeal, toit on ees, kuhu see vesi enam, ega magu ei ole kummist. Aga üldiselt, kui ma midagi söön, siis peale söömist väiksest tassist ikka mõned lonksud võtan peale, katsun nii endale vett lisada. No ja muidugi kohvi, supid jm toidud, sealt saab ka vedeliku kätte. Aga eraldi vedeliku joomine lonksudele lisaks, see on ainult üks suur kruus. Ja pissil käin ilusti. Ei ole, et kes teab, kui harva.
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Mina toidu kõrvale ei joo midagi, kui just tegemist ei ole steigi ja punase veini komboga või õlu ja soolaoad või hea hallitusjuust.
Hommikul on kohv ja midagi süüa, siis edasi veeklaas täis ja lauale nina ette, mingi aeg on tühi, siis on põhust tõusta ja uus vesi tuua. Vesi on universaalne lahusti ja vedeldi, ma arvan, et mõni liiter 24 tunni jooksul ei koorma neere (pole nn neeruväsimust ega muud ebamugavust märganud), küll aga koormab neerusid kontsentreeritud jääkaineid täis tume uriin.
Lisaks on nahk ilus ja klaar, kui on piisavalt vedelikku joodud.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Sept 2025 09:51
Guest kirjutas: 14 Sept 2025 08:54
Trenni ajal ja peale trenni jood ka kohvi?
Minu trenn on pikad tiirud koeraga ja pärast neid joon tõesti kohvi.
Naljanina. Kui see tiir oleks trenni eest, jooksid sa tunnis liitri vett, nagu päristrenni tehes.
Külaline

No janu kustutamiseks sobib ikka eelkõige vesi. Mina joongi vaid kohvi ja vett, vahel ka keefiri. Mingeid mahlu ja limonaade ei tarbi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist