Normaalne mees ei hoia oma küüsi korras, ei kreemita vajadusel nägu, ei vaheta minimaalselt kord päevas aluspükse ega sokke??? Nagu misasja? Mis rõvedikke te kodus hoiate?
Kaelal kortsud
-
Külaline
-
Külaline
On süst, mis lõualotti eemaldab, kui siis see lott neid kortse süvendab/tekitab. Tegelevad täitesüstide tegijad.
Kortse eemaldada nii lihtsalt ilma skalpellita ei saa, võib siiski proovida sügavust vähendada retinoidekreemi kangemat varianti (alustades nõrgemast).
Natuke võib abi saada ka laserhooldusest.
Kortse eemaldada nii lihtsalt ilma skalpellita ei saa, võib siiski proovida sügavust vähendada retinoidekreemi kangemat varianti (alustades nõrgemast).
-
Külaline
Kortse eemaldatakse botoxi ja täitesüstiga, mis jutt see on, et ei saa eemaldada? Mingid kreemid ega laser ei aita.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2025 20:48 On süst, mis lõualotti eemaldab, kui siis see lott neid kortse süvendab/tekitab. Tegelevad täitesüstide tegijad.
-
Külaline
Tegelikult ei eemalda need süstid mingeid lotte, pigem on tegu reklaamiga. Ja mingeid kortse ei eemalda ükski kreem.Guest kirjutas: ↑13 Sept 2025 20:48 On süst, mis lõualotti eemaldab, kui siis see lott neid kortse süvendab/tekitab. Tegelevad täitesüstide tegijad.
-
Külaline
Ei eemalda, aga kaotavad. Botox 3 kuuks, täitesüst kuni 2 aastaks.Külaline kirjutas: ↑14 Sept 2025 12:18Tegelikult ei eemalda need süstid mingeid lotte, pigem on tegu reklaamiga. Ja mingeid kortse ei eemalda ükski kreem.Guest kirjutas: ↑13 Sept 2025 20:48 On süst, mis lõualotti eemaldab, kui siis see lott neid kortse süvendab/tekitab. Tegelevad täitesüstide tegijad.
-
Külaline
Tegelikult eemaldab, ma olen ise tulemust näinud, sest tuttav sai tasuta testida -süst on üpris kallis ja täitesüstijaid seda välja ei pakugi. Põhimõte siis selles, et nn sulatab selle rasva sealt ära, Kybella on nimi. Aga see ei tarvitse juba olemasolevaid korse või vagusid kaelal piisavalt mõjutada. Botox ei ole lahendus, me räägime nüüd KAELAST,millel on juba kortsud tekkinud, Täitesüstidega saab kortsupõhja tõsta, aga jah, sõltub kaela seisundist, kaela nahk on teatavasti õhuke, seal pole selist rasvkudet all, nagu näos. Paremaks saab, aga kas piisavalt. Tuleks nõu pidada spetsialistiga, kes taustal korralik meditsiiniline haridus.Guest kirjutas: ↑14 Sept 2025 12:18Tegelikult ei eemalda need süstid mingeid lotte, pigem on tegu reklaamiga. Ja mingeid kortse ei eemalda ükski kreem.Guest kirjutas: ↑13 Sept 2025 20:48 On süst, mis lõualotti eemaldab, kui siis see lott neid kortse süvendab/tekitab. Tegelevad täitesüstide tegijad.
-
Külaline
Ma tean, et näo tõstmise jaoks pannakse neid mingeid niite naha alla. See vb siis natuke venitab ka ülevaltpoolt kaela?!Külaline kirjutas: ↑14 Sept 2025 22:26Tegelikult eemaldab, ma olen ise tulemust näinud, sest tuttav sai tasuta testida -süst on üpris kallis ja täitesüstijaid seda välja ei pakugi. Põhimõte siis selles, et nn sulatab selle rasva sealt ära, Kybella on nimi. Aga see ei tarvitse juba olemasolevaid korse või vagusid kaelal piisavalt mõjutada. Botox ei ole lahendus, me räägime nüüd KAELAST,millel on juba kortsud tekkinud, Täitesüstidega saab kortsupõhja tõsta, aga jah, sõltub kaela seisundist, kaela nahk on teatavasti õhuke, seal pole selist rasvkudet all, nagu näos. Paremaks saab, aga kas piisavalt. Tuleks nõu pidada spetsialistiga, kes taustal korralik meditsiiniline haridus.Guest kirjutas: ↑14 Sept 2025 12:18Tegelikult ei eemalda need süstid mingeid lotte, pigem on tegu reklaamiga. Ja mingeid kortse ei eemalda ükski kreem.Guest kirjutas: ↑13 Sept 2025 20:48 On süst, mis lõualotti eemaldab, kui siis see lott neid kortse süvendab/tekitab. Tegelevad täitesüstide tegijad.
Aga ega ilma lõikuseta lõtvunud nahka ja korte saagi ära. Vajunud nahk kortse tekitabki kaelal.
Kui just ise kummiga selja tagant kokku nahka ei kisu
-
Külaline
Perekool pandi kinni mode pärast.Guest kirjutas: ↑10 Sept 2025 21:43Absoluutselt! Terve Perekooli foorum pandi naiste pärast kinni, mitte nende paari mehe pärast kes seal tappa said...Guest kirjutas: ↑10 Sept 2025 02:46Pole üldse nii. Mina olen ka naine ja avastasin juba koolitüdrukuna, et naissoost õpetajad on tujukamad ja kurjemad.
-
Külaline
Tõenäoliselt jah opp on ainus hea lahendus. Niitidega tõmmatakse lõuajoont ülepoole ehk siis näo alumise poole vajumist, aga see on nii ja naa, kipuvad katkema, liiteid tekitama ja osad kurdavad ebamugava tunde üle. Kindlasti on ka õnnestumisi, aga kaelale ei aita niikuinii.Guest kirjutas: ↑14 Sept 2025 23:25Ma tean, et näo tõstmise jaoks pannakse neid mingeid niite naha alla. See vb siis natuke venitab ka ülevaltpoolt kaela?!Külaline kirjutas: ↑14 Sept 2025 22:26Tegelikult eemaldab, ma olen ise tulemust näinud, sest tuttav sai tasuta testida -süst on üpris kallis ja täitesüstijaid seda välja ei pakugi. Põhimõte siis selles, et nn sulatab selle rasva sealt ära, Kybella on nimi. Aga see ei tarvitse juba olemasolevaid korse või vagusid kaelal piisavalt mõjutada. Botox ei ole lahendus, me räägime nüüd KAELAST,millel on juba kortsud tekkinud, Täitesüstidega saab kortsupõhja tõsta, aga jah, sõltub kaela seisundist, kaela nahk on teatavasti õhuke, seal pole selist rasvkudet all, nagu näos. Paremaks saab, aga kas piisavalt. Tuleks nõu pidada spetsialistiga, kes taustal korralik meditsiiniline haridus.Guest kirjutas: ↑14 Sept 2025 12:18
Tegelikult ei eemalda need süstid mingeid lotte, pigem on tegu reklaamiga. Ja mingeid kortse ei eemalda ükski kreem.
Aga ega ilma lõikuseta lõtvunud nahka ja korte saagi ära. Vajunud nahk kortse tekitabki kaelal.
Kui just ise kummiga selja tagant kokku nahka ei kisu![]()
-
Külaline
Niitidest on kasu vaid väga lühiajaline, paar kuud. Olen neid kaks korda pannud, kasu oli null. Pärast hakkasin käima plastikakirurgide juures facelifti operatsiooni konsultatsioonidel ja kõik nad ütlesid, et niidid on kasutud.Tõenäoliselt jah opp on ainus hea lahendus. Niitidega tõmmatakse lõuajoont ülepoole ehk siis näo alumise poole vajumist, aga see on nii ja naa, kipuvad katkema, liiteid tekitama ja osad kurdavad ebamugava tunde üle. Kindlasti on ka õnnestumisi, aga kaelale ei aita niikuinii.
Viimati botoxit tehes oli teenindaja ise lasknud endale samas kliinikus teha kombo - kaelapiirkonna täitekad koos botoksiga, üsna auguline-punatäpiline oli ja ma küsisin, et mis protseduur see sedasi mõjub. Pidavat teatud sügavamate vagude-kortsude korral andma parema ja püsivama efekti.
-
Külaline
Minul 60+ vanuses on kael täiesti kortsudeta, ilmselt kahel põhjusel: sama kaal läbi elu ja mitte kunagi päikest kaelale. Viiimast tingis kunagine kipnäärme probleem, mis küll kadus, aga arst jõudis hirmutada päikese mõjust, seega kõik soojamaareisid möödunud kaela kattes. Iial pole botoxit teinud, küll aga perioodiliselt hoolduseid ja ka täitesüste, mis hoiavad näo toonuses. Allavajumist veel pole, aga taustal ilmselt ka geneetika. ALumise näo tõstmise tegi läbi mu mees, kel pärilikult tekkisid nn allavajuvad põsed. Tulemus sai väga hea, aga vaadates, kuidas ta mässasnende sidemetega ja üks pool ei tahtnud algul paraneda, siis ei tekkinud erilist himu ise järgi teha. Tulemus püsis u 10 aastat, mis ongi tavaline. Korrata ta ei plaani. Kui teha, siis kindlasti mitte liiga hiljaks jätta, tulemus on palju parem 45+ kui 55+.
-
Külaline
Ma ka ei saa aru miks siin Egalitaari narriti, sest siitsamast tuleb välja kuidas mehed iluoppidel käivad jne. Kõik mehed võivad, ainult Egalitaar ei või, sest tema on siin lapsikutele kiusajatele väljaelamiseksGuest kirjutas: ↑13 Sept 2025 15:53Kas sa lugesid ka millele ma vastasin?Guest kirjutas: ↑13 Sept 2025 14:37Muidugi mitte-normaalne mees hoolitseb oma välimuse eest, kuhu kuulub ka küünte ja naha korrashoid, rääkimata hügieenist, igapäevasest korra-kahest aluspükste ja sokkide vahetamisest ning ilusatest riietest.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2025 13:58
Kas Malluka mees on ebamehelik?
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1204 ... terav-loug
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑15 Sept 2025 05:35Perekool pandi kinni mode pärast.Guest kirjutas: ↑10 Sept 2025 21:43Absoluutselt! Terve Perekooli foorum pandi naiste pärast kinni, mitte nende paari mehe pärast kes seal tappa said...Guest kirjutas: ↑10 Sept 2025 02:46
Pole üldse nii. Mina olen ka naine ja avastasin juba koolitüdrukuna, et naissoost õpetajad on tujukamad ja kurjemad.
Ei pandud mode pärast. Perekool pandi kinni, sest foorumit ei suudetud enam kontrollida. Sama mis siin: läks väga toksiliseks, trolle ja kiusajaid täis.
-
Külaline
Ei paista mulle piisavalt usaldusväärne. Ei piisa üksnes oskustest, kogu taust peab olema laitmatu.AlissaNaudi21 kirjutas: ↑01 Okt 2025 13:01 Kreemid ei aita sellise probleemi puhul, pigem süste teha, oukaajaline tulemussoovitan dr. Mikhail Kordas
https://ari.geenius.ee/rubriik/uudis/mi ... nimekirja/
-
Külaline
Meid on siin jah päris mitu
-
Külaline
See pole tõsi. Perekool pandi kinni justnimelt mode pärast, kes sellesse keskkonda toksilisust tootis.Guest kirjutas: ↑16 Sept 2025 10:45
Ei pandud mode pärast. Perekool pandi kinni, sest foorumit ei suudetud enam kontrollida. Sama mis siin: läks väga toksiliseks, trolle ja kiusajaid täis.
-
Külaline
Kuskilt lugesin kaelale hästi mõjuvate harjutuste kohta: võta pliiats suhu ja hakka enda ette õhku tähestikku kirjutama algusest lõpuni. Iga päev.
-
Külaline
Siis tulevad suu ümber kortsud.Guest kirjutas: ↑03 Veebr 2026 21:55 Kuskilt lugesin kaelale hästi mõjuvate harjutuste kohta: võta pliiats suhu ja hakka enda ette õhku tähestikku kirjutama algusest lõpuni. Iga päev.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist