Kaelakortsude, juuksejuurte tõstmised ja varbaküünte pärast muretsemine ei ole kuidagi romantilised ega mehelikud, pesuehtne naiste värk.Egalitaar kirjutas: ↑01 Sept 2025 18:33EI ole end kunagi esitlenud naiselikuna (sellegi mõiste definitsioon on subjektiivne!). Õrn ja romantiline? Võtan omaks.Guest kirjutas: ↑01 Sept 2025 18:29Matšomehest kuulen küll esimest korda, koguaeg on ta end esitlenud kui üdini naiselik ja õrn mees.Külaline kirjutas: ↑01 Sept 2025 09:20
Antud juhul on küll kivi "härra" enda kapsaaeda. Selline püüdlikkus jätta kuvand, et tegemist on matšomehega, jääb teistele meelde. Nüüd unustas külalisena postitada, reakstioon teistelt on vägagi loomulik. Teised ei hakka kirjutama aga omaette muigavad ju kõik.
Kaelal kortsud
-
Külaline
-
Külaline
Ta ongi naine, kes mängib millegipärast meest. Sama tujukas kah.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2025 20:28Kaelakortsude, juuksejuurte tõstmised ja varbaküünte pärast muretsemine ei ole kuidagi romantilised ega mehelikud, pesuehtne naiste värk.
Võtan seda kui komplimenti. Naiselike omaduste/väärtuste juures on paljutki mida pean kadestamisväärseks ja meestele püüdmatuks. See on muidugi üldistus.
PS: "Sama tujukas kah." See kommentaar ütleb, et oled suure tõenäosusega mees. Huvitav mis sa siin ilufoorumis passid?
-
Külaline
Mina olen naine.Egalitaar kirjutas: ↑10 Sept 2025 00:05Võtan seda kui komplimenti. Naiselike omaduste/väärtuste juures on paljutki mida pean kadestamisväärseks ja meestele püüdmatuks. See on muidugi üldistus.
PS: "Sama tujukas kah." See kommentaar ütleb, et oled suure tõenäosusega mees. Huvitav mis sa siin ilufoorumis passid?![]()
Siis oled küll väga mehelik naine.Guest kirjutas: ↑10 Sept 2025 00:51Mina olen naine.Egalitaar kirjutas: ↑10 Sept 2025 00:05Võtan seda kui komplimenti. Naiselike omaduste/väärtuste juures on paljutki mida pean kadestamisväärseks ja meestele püüdmatuks. See on muidugi üldistus.Guest kirjutas: ↑09 Sept 2025 20:29
Ta ongi naine, kes mängib millegipärast meest. Sama tujukas kah.
PS: "Sama tujukas kah." See kommentaar ütleb, et oled suure tõenäosusega mees. Huvitav mis sa siin ilufoorumis passid?![]()
-
Külaline
Pole üldse nii. Mina olen ka naine ja avastasin juba koolitüdrukuna, et naissoost õpetajad on tujukamad ja kurjemad.
1. Sellepärast ehk, et iga kümne naisõpetaja kohta tuli üks meesõpetaja.Guest kirjutas: ↑10 Sept 2025 02:46Pole üldse nii. Mina olen ka naine ja avastasin juba koolitüdrukuna, et naissoost õpetajad on tujukamad ja kurjemad.
2. Meesõpetajad käituvad tüdrukutega leebemalt.
Ja jään enda arvamuse juurde: naiste tujukuse jmt. omaduste välja toomine on rohkem meeste retoorika.
-
Külaline
Mehelik? Välimuselt olen naiselik. Mõtlemine realistlik. Vihkan tujukust, solvumist ja näägutamist.Egalitaar kirjutas: ↑10 Sept 2025 02:13Siis oled küll väga mehelik naine.Guest kirjutas: ↑10 Sept 2025 00:51Mina olen naine.Egalitaar kirjutas: ↑10 Sept 2025 00:05
Võtan seda kui komplimenti. Naiselike omaduste/väärtuste juures on paljutki mida pean kadestamisväärseks ja meestele püüdmatuks. See on muidugi üldistus.
Naiste tujukuse jmt. välja toomine kuulub peamiselt meeste retoorikasse.
Ja mina olen mees. Välimuselt väga mehelik. Mõtlemine on realistlik ja veidi boheemlaslik (need ei välista teineteist!). Hindan siirust, empaatilisust, emotsionaalsust ja vahetut olemist; ei salli mürki, teesklust, jahedust ja hoolimatust. Jah, arvan, et nn. "naiste teemasid" ei ole olemas, on inimeste teemad. Selle alla lähevad ka iluteemad.Guest kirjutas: ↑10 Sept 2025 10:00Mehelik? Välimuselt olen naiselik. Mõtlemine realistlik. Vihkan tujukust, solvumist ja näägutamist.
See on huvitav, ja selges vastuolus nende tegelaste väärtustega kes mind siin meeles peavad, üles otsivad ja siis näägutama hakkavad. Nagu sellegi teema all. Aga teinekord on probleem lihtsalt peegli puudumises...
-
Külaline
Absoluutselt! Terve Perekooli foorum pandi naiste pärast kinni, mitte nende paari mehe pärast kes seal tappa said...Guest kirjutas: ↑10 Sept 2025 02:46Pole üldse nii. Mina olen ka naine ja avastasin juba koolitüdrukuna, et naissoost õpetajad on tujukamad ja kurjemad.
-
Külaline
Hea näide, kuidas oled tujukas ja solvuv naine.Egalitaar kirjutas: ↑10 Sept 2025 10:29Ja mina olen mees. Välimuselt väga mehelik. Mõtlemine on realistlik ja veidi boheemlaslik (need ei välista teineteist!). Hindan siirust, empaatilisust, emotsionaalsust ja vahetut olemist; ei salli mürki, teesklust, jahedust ja hoolimatust. Jah, arvan, et nn. "naiste teemasid" ei ole olemas, on inimeste teemad. Selle alla lähevad ka iluteemad.
See on huvitav, ja selges vastuolus nende tegelaste väärtustega kes mind siin meeles peavad, üles otsivad ja siis näägutama hakkavad. Nagu sellegi teema all. Aga teinekord on probleem lihtsalt peegli puudumises...
Ei, sina oled tujukas ja solvuv mees, kes mängib siin naist. Anonüüm peale selle. Ja kus see näide on?Guest kirjutas: ↑10 Sept 2025 22:54Hea näide, kuidas oled tujukas ja solvuv naine.Egalitaar kirjutas: ↑10 Sept 2025 10:29Ja mina olen mees. Välimuselt väga mehelik. Mõtlemine on realistlik ja veidi boheemlaslik (need ei välista teineteist!). Hindan siirust, empaatilisust, emotsionaalsust ja vahetut olemist; ei salli mürki, teesklust, jahedust ja hoolimatust. Jah, arvan, et nn. "naiste teemasid" ei ole olemas, on inimeste teemad. Selle alla lähevad ka iluteemad.Guest kirjutas: ↑10 Sept 2025 10:00
Mehelik? Välimuselt olen naiselik. Mõtlemine realistlik. Vihkan tujukust, solvumist ja näägutamist.
-
Külaline
Napakas oled? Ma olen naine, ei tujutse ega solvu. Tüüpiliselt keskmine inimene, kes on kehv inimestetundja, kes oma eluga mitte kuhugi ei jõua.Egalitaar kirjutas: ↑11 Sept 2025 00:23Ei, sina oled tujukas ja solvuv mees, kes mängib siin naist. Anonüüm peale selle. Ja kus see näide on?Guest kirjutas: ↑10 Sept 2025 22:54Hea näide, kuidas oled tujukas ja solvuv naine.Egalitaar kirjutas: ↑10 Sept 2025 10:29
Ja mina olen mees. Välimuselt väga mehelik. Mõtlemine on realistlik ja veidi boheemlaslik (need ei välista teineteist!). Hindan siirust, empaatilisust, emotsionaalsust ja vahetut olemist; ei salli mürki, teesklust, jahedust ja hoolimatust. Jah, arvan, et nn. "naiste teemasid" ei ole olemas, on inimeste teemad. Selle alla lähevad ka iluteemad.
See on huvitav, ja selges vastuolus nende tegelaste väärtustega kes mind siin meeles peavad, üles otsivad ja siis näägutama hakkavad. Nagu sellegi teema all. Aga teinekord on probleem lihtsalt peegli puudumises...Häbi, häbi!
Kõigepealt õpi tundma ennast. See on kõik mida ma praegu siin ütlen. Läheme mõnele teisele ja huvitavamale teemale, eks?Guest kirjutas: ↑11 Sept 2025 00:32Napakas oled? Ma olen naine, ei tujutse ega solvu. Tüüpiliselt keskmine inimene, kes on kehv inimestetundja, kes oma eluga mitte kuhugi ei jõua.
-
Külaline
Pole vaja, on piisavalt teadmist ning enda tundmist. Enda sisse vaatamist ning endaga töö tegemist.Egalitaar kirjutas: ↑11 Sept 2025 01:03Kõigepealt õpi tundma ennast. See on kõik mida ma praegu siin ütlen. Läheme mõnele teisele ja huvitavamale teemale, eks?Guest kirjutas: ↑11 Sept 2025 00:32Napakas oled? Ma olen naine, ei tujutse ega solvu. Tüüpiliselt keskmine inimene, kes on kehv inimestetundja, kes oma eluga mitte kuhugi ei jõua.
-
Külaline
Kas Malluka mees on ebamehelik?Guest kirjutas: ↑09 Sept 2025 20:28Kaelakortsude, juuksejuurte tõstmised ja varbaküünte pärast muretsemine ei ole kuidagi romantilised ega mehelikud, pesuehtne naiste värk.
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1204 ... terav-loug
-
Külaline
Kirjanik lausaKülaline kirjutas: ↑13 Sept 2025 13:58Kas Malluka mees on ebamehelik?Guest kirjutas: ↑09 Sept 2025 20:28Kaelakortsude, juuksejuurte tõstmised ja varbaküünte pärast muretsemine ei ole kuidagi romantilised ega mehelikud, pesuehtne naiste värk.
-
Külaline
Muidugi mitte-normaalne mees hoolitseb oma välimuse eest, kuhu kuulub ka küünte ja naha korrashoid, rääkimata hügieenist, igapäevasest korra-kahest aluspükste ja sokkide vahetamisest ning ilusatest riietest.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2025 13:58Kas Malluka mees on ebamehelik?Guest kirjutas: ↑09 Sept 2025 20:28Kaelakortsude, juuksejuurte tõstmised ja varbaküünte pärast muretsemine ei ole kuidagi romantilised ega mehelikud, pesuehtne naiste värk.
See ju puha dändi, keda sa kirjeldad. Normaalne mees küll dändi ei ole.
-
Külaline
Kas sa lugesid ka millele ma vastasin?Guest kirjutas: ↑13 Sept 2025 14:37Muidugi mitte-normaalne mees hoolitseb oma välimuse eest, kuhu kuulub ka küünte ja naha korrashoid, rääkimata hügieenist, igapäevasest korra-kahest aluspükste ja sokkide vahetamisest ning ilusatest riietest.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2025 13:58Kas Malluka mees on ebamehelik?Guest kirjutas: ↑09 Sept 2025 20:28
Kaelakortsude, juuksejuurte tõstmised ja varbaküünte pärast muretsemine ei ole kuidagi romantilised ega mehelikud, pesuehtne naiste värk.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline