Ilmselgelt ei ole naised sulle sobivast soost voodipartnerid. Viimane aeg enda piinamine lõpetada.Guest kirjutas: ↑15 Aug 2025 11:32 Mingid pillivad naised küll erutust ei tekita. Otsigu abi ja võtku end kokku. Hormoonide taha on ju hea pugeda-küll mingid PMS, päevad, rasedused jm. Huvitav, mul on need kõik asjad samamoodi, see ei tähenda, et ma teisi terroriseerin. Tuju on hea.
Seks rasedaga
-
Külaline
-
Külaline
Sa peaksid ise ka tähelepanelikumalt lugema! Szirko ütleb, et on naisi, kes sünnitavad NAPILT alla 50-aastasena loomulikul moel eostatud lapse. Mitte ühtegi 50+ naist ei ole (vähemalt Eestis) sünnitanud. Kõik need 50+ naised, kes sünnitavad, on saanud selle lapse kunstliku viljastamise teel. Enamasti on need ka kaksikud, mis viitab veel rohkem kunstlikule viljastamisele.Guest kirjutas: ↑15 Aug 2025 11:3550-sena tuleb küll ja hiljem tuleb viljastamise abil.
https://eeter.err.ee/1609188433/naistea ... unnitajaid
See, et päevad veel käivad, ei tähenda ju ometi seda, et naine on reaalselt rasestumisvõimeline.
Täitsa naljakas, kui madal on ikka inimeste seksuaal- ja anatoomilineharidus neil teemadel.
-
Külaline
Kui ma ei eksi, siis üks filmitegija rääkis sama - puhta loomulikul moel saadi lapsed. Naine oli 51. No katsu sa kuidagi vastu vaielda, et 51-aastane naine on loomulikul moel lausa nii viljakas, et saab kaks last korraga.Guest kirjutas: ↑15 Aug 2025 18:57Kindlasti. Viimastel aastatel pole ühtki 50+ loomulikul teel rasestujat Eestis sünnitanud. Ma arvan, et Reps ütleb ka, et oli loomulik rasestumine selle lapsega, kelle ta 2024. aasta lõpus sai, aga statistikas see ei kajastu. Ausalt öeldes valetavad selle koha pealt väga paljud ka kõige lähedasematele inimestele, et tegelikult oli ikkagi kunstlik viljastamine.Guest kirjutas: ↑15 Aug 2025 18:26Tegelikult on minu sõbrannade hulgas reaalselt kolm naist, kes viiekümne tuuris lapse saanud. Vähemalt ühel neist oli kindlasti tegu "tööõnnetusega." Aga ainult üks neist elab Eestis ja sünnitas Eestis, seega Eesti statistikas kajastub tõenäoliselt ainult tema.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2025 17:42Aga siin muudkui mutid kiitlevad, et näe, olen 50+, päevad käivad, saaksin veel soovi korral lapse küll, kui ma tahaks.
-
Külaline
Aborditegijate hulgas on nad sama harvad külalised kui sünnitajate hulgas.Guest kirjutas: ↑15 Aug 2025 18:59A selle peale muidu pole tulnud, et enamus 50aastaseid ei tahagi enam rasestuda ja sünnitada ning seega isegi kui peaks juhtuma, võetakse meetmed tarvitusele?Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2025 17:42 Et mõni naistearst on oma 30 aastase karjääri jooksul näinud ühte 50+ rasestujat, ei tähenda, et seda juhtuks sageli.
-
Külaline
Ma olen aru saanud, et kui nii vanalt rasestutaksegi loomulikul moel, siis see rasedus üldjuhul katkeb. Ilmselt looduslik valik.Guest kirjutas: ↑15 Aug 2025 18:59A selle peale muidu pole tulnud, et enamus 50aastaseid ei tahagi enam rasestuda ja sünnitada ning seega isegi kui peaks juhtuma, võetakse meetmed tarvitusele?Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2025 17:42 Et mõni naistearst on oma 30 aastase karjääri jooksul näinud ühte 50+ rasestujat, ei tähenda, et seda juhtuks sageli.
-
Külaline
"Pillivad naised"... no fakt on see, et naised nutavad rohkem nagunii, kuna tahavad ja oskavad tundeid välja näidata.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2025 19:33Ilmselgelt ei ole naised sulle sobivast soost voodipartnerid. Viimane aeg enda piinamine lõpetada.Guest kirjutas: ↑15 Aug 2025 11:32 Mingid pillivad naised küll erutust ei tekita. Otsigu abi ja võtku end kokku. Hormoonide taha on ju hea pugeda-küll mingid PMS, päevad, rasedused jm. Huvitav, mul on need kõik asjad samamoodi, see ei tähenda, et ma teisi terroriseerin. Tuju on hea.
Kohtai tekib tunne, kuidad siis üldse olema peaksid, et õige oleks. Pillid liiga palju on häda, ja kui oled tuim kala on ka jälle häda.
Minu soovitus meestele on, et kui niisama ei julge nutta, tehke seda kusagil nurga taga/kapis vaikselt. See On tohutu pingelangus ja aitab äkki ka viha ja agressiooni vastu. Peale nutmist on kordades parem olla.
-
Külaline
Siin käib ju jutt 50+ vanustest naistest. Keegi siin arvas, et kui tal 54-aastaselt veel menstruatsioon käib, siis võib ka rasedaks jääda, kui tahab.Guest kirjutas: ↑15 Aug 2025 17:18Sest 40+ vanuses rasestumise korral eelistatakse teha abort. Sa selle tabeliga tutvusid?Guest kirjutas: ↑15 Aug 2025 12:07Kas lugeda ei oska? Küll ja küll? Eestis sünnib 1-2 last aastas üle 45 aastastele emadele ja need on kõik kunstliku viljastamisega tehtud. Üle 50 aastased loomulikult sünnitanud emad on Wikipedias, neid on niivõrd vähe. Andmed on TAI kodulehel saadaval. Kunstlikku viljastamist lubatakse Eestis teha kuni 50 aastastele naistele, vamematele mitte ja siis peab kõik ise kinni maksma. Tõenäosus on ka kunstliku viljastamisega väga väike 45+ emaks saada.Guest kirjutas: ↑15 Aug 2025 11:35
50-sena tuleb küll ja hiljem tuleb viljastamise abil.
https://eeter.err.ee/1609188433/naistea ... unnitajaid
Minul on sugupuu väga korralikult välja ehitatud ja kui nüüd liikuda ajas tagasi sinna, kus aborte ei tehtud ja sünnitati nii palju kui torust tuli, siis polnud midagi ebatavalist sünnitada viimased lapsed 40+ ja suisa 45+ naisi leidub.
40- või 45-aastaselt võib veel tõesti loomulikul teel rasestuda. Minu enda emagi sünnitas mind sügaval nõuka ajal, olles 44-aastane. Kui me räägime naise sünnitamisvõimelisest vanusest, siis on ikka ülioluline, kas me räägime 35+ või 40+ vanusest. Alates 35ndast eluaastast hakkab naise fertiilsus väga kiirest langema.
Arstide sõnul on nii, et naine, kes tahab loomulikul moel vähemalt 2 last saada, peaks esimese lapse sünnitama 27-aastaselt.
Lugesin ka seda artiklit. Nimi ei meenu, kuid ta oli eelmisel sajandil mingi telekanali juht/omanik. Naine rasestus loomulikul teel ja sünnitas 50 aastasena.Guest kirjutas: ↑15 Aug 2025 19:46Kui ma ei eksi, siis üks filmitegija rääkis sama - puhta loomulikul moel saadi lapsed. Naine oli 51. No katsu sa kuidagi vastu vaielda, et 51-aastane naine on loomulikul moel lausa nii viljakas, et saab kaks last korraga.Guest kirjutas: ↑15 Aug 2025 18:57Kindlasti. Viimastel aastatel pole ühtki 50+ loomulikul teel rasestujat Eestis sünnitanud. Ma arvan, et Reps ütleb ka, et oli loomulik rasestumine selle lapsega, kelle ta 2024. aasta lõpus sai, aga statistikas see ei kajastu. Ausalt öeldes valetavad selle koha pealt väga paljud ka kõige lähedasematele inimestele, et tegelikult oli ikkagi kunstlik viljastamine.Guest kirjutas: ↑15 Aug 2025 18:26
Tegelikult on minu sõbrannade hulgas reaalselt kolm naist, kes viiekümne tuuris lapse saanud. Vähemalt ühel neist oli kindlasti tegu "tööõnnetusega." Aga ainult üks neist elab Eestis ja sünnitas Eestis, seega Eesti statistikas kajastub tõenäoliselt ainult tema.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Sünnitas 51 aastasena ja kas loomulikul või mitteloomulikul teel, seda me ei tea. Mees oli siis 65. Kas need on päris bioloogilised lapsed või kasutati doonorspermat, doonormunarakke, seda me ka ei tea ja ei saagi teada. Mida inimesed avalikkusele räägivad, ei ole päris sajaprotsendiline tõde ja ega ei peagi olema.Naine rasestus loomulikul teel ja sünnitas 50 aastasena.
-
Külaline
Aga nii lollilt valetada on ka ülinõme. Pigem jäta asjast üldse rääkimata, kui hakkad sellist rumalust kõva häälega kuulutama.Guest kirjutas: ↑16 Aug 2025 21:47Sünnitas 51 aastasena ja kas loomulikul või mitteloomulikul teel, seda me ei tea. Mees oli siis 65. Kas need on päris bioloogilised lapsed või kasutati doonorspermat, doonormunarakke, seda me ka ei tea ja ei saagi teada. Mida inimesed avalikkusele räägivad, ei ole päris sajaprotsendiline tõde ja ega ei peagi olema.Naine rasestus loomulikul teel ja sünnitas 50 aastasena.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 1 külaline