50 + ei seksi enam keegi, ammugi ülekaalulistega. 50 naised seksivad 35-40 meestega, kellel ilus keha.Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2025 20:23 Kui mehe argument on see, et naine on siis paks ja kole, kuidas siis peaks õllekõhuga mehesse suhtuma? Et kui see ees, siis enam elus seksi ei saa? 50+ vanuses on 75 protsenti meestest ülekaalulised, nees siis üle parda kõik?
Seks rasedaga
-
Külaline
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2025 23:3850 + ei seksi enam keegi, ammugi ülekaalulistega. 50 naised seksivad 35-40 meestega, kellel ilus keha.
50+ ei ole enam keegi rase kah. Nii et what's your excuse now, Floppy?
-
Külaline
Ja, selles minul asi ongi. Laps on seal samas kõrval ema kõhus ja sellest tekib väga suur psühholoogiline tõrge. Ma ei oska seda isegi täpselt sõnadega kirjeldada, mis tunde see tekitab. Hullema, kui panna näiteks kahe aastane laps voodisse kõrvale vaatama..Guest kirjutas: ↑14 Aug 2025 18:13 Asi pole naises, vaid psühholoogiline tõrge, sest füüsiliselt laps ju tegelikult on seal samas ja see teadmine hakkab häirima. Normaalne mees ju ei erutu mõeldes lastele. Pigem võiks naine mõistev olla ja kergendust tunda, et normaalse mõtlemisega mees.
-
Külaline
Las ma arvan! Ja sellepärast, et mitte "traumeerida" oma naist ja last, käid naise raseduse ajal kõrvalt võtmas?Guest kirjutas: ↑15 Aug 2025 06:55Ja, selles minul asi ongi. Laps on seal samas kõrval ema kõhus ja sellest tekib väga suur psühholoogiline tõrge. Ma ei oska seda isegi täpselt sõnadega kirjeldada, mis tunde see tekitab. Hullema, kui panna näiteks kahe aastane laps voodisse kõrvale vaatama..Guest kirjutas: ↑14 Aug 2025 18:13 Asi pole naises, vaid psühholoogiline tõrge, sest füüsiliselt laps ju tegelikult on seal samas ja see teadmine hakkab häirima. Normaalne mees ju ei erutu mõeldes lastele. Pigem võiks naine mõistev olla ja kergendust tunda, et normaalse mõtlemisega mees.
-
Külaline
Kust sa tead? Päevad käivad ka 54.a.
-
Külaline
Eluvõõras oled ikka, käivad need "ei suuda rasedaga seksida-mehed hpüppes nii raseda, sünnitanud, imetava ja titega väsinud ema kõrvalt.Guest kirjutas: ↑15 Aug 2025 07:55 Ei käi ja see ei puutu üldse teemasse ka.
-
Külaline
Kuule, hari ennast vähe! Sellest ei tule enam rasedust ega last, mis siis, et päevad käivad.
-
Külaline
Ma arvan, et selle mehe naine nutab seepärast, et aru hakkab saama, mis mehega lapse treis...
-
Külaline
Mingid pillivad naised küll erutust ei tekita. Otsigu abi ja võtku end kokku. Hormoonide taha on ju hea pugeda-küll mingid PMS, päevad, rasedused jm. Huvitav, mul on need kõik asjad samamoodi, see ei tähenda, et ma teisi terroriseerin. Tuju on hea.
-
Külaline
50-sena tuleb küll ja hiljem tuleb viljastamise abil.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2025 11:04Kuule, hari ennast vähe! Sellest ei tule enam rasedust ega last, mis siis, et päevad käivad.
https://eeter.err.ee/1609188433/naistea ... unnitajaid
-
Külaline
Päevad ja rasestumisvõime pole üks ja sama. Ise sama eluvõõras kui see rasedaga seksi kartja, kes muidu peenisega beebile pähe toksib.
-
Külaline
Kas lugeda ei oska? Küll ja küll? Eestis sünnib 1-2 last aastas üle 45 aastastele emadele ja need on kõik kunstliku viljastamisega tehtud. Üle 50 aastased loomulikult sünnitanud emad on Wikipedias, neid on niivõrd vähe. Andmed on TAI kodulehel saadaval. Kunstlikku viljastamist lubatakse Eestis teha kuni 50 aastastele naistele, vamematele mitte ja siis peab kõik ise kinni maksma. Tõenäosus on ka kunstliku viljastamisega väga väike 45+ emaks saada.Guest kirjutas: ↑15 Aug 2025 11:3550-sena tuleb küll ja hiljem tuleb viljastamise abil.
-
Külaline
Sest 40+ vanuses rasestumise korral eelistatakse teha abort. Sa selle tabeliga tutvusid?Guest kirjutas: ↑15 Aug 2025 12:07Kas lugeda ei oska? Küll ja küll? Eestis sünnib 1-2 last aastas üle 45 aastastele emadele ja need on kõik kunstliku viljastamisega tehtud. Üle 50 aastased loomulikult sünnitanud emad on Wikipedias, neid on niivõrd vähe. Andmed on TAI kodulehel saadaval. Kunstlikku viljastamist lubatakse Eestis teha kuni 50 aastastele naistele, vamematele mitte ja siis peab kõik ise kinni maksma. Tõenäosus on ka kunstliku viljastamisega väga väike 45+ emaks saada.Guest kirjutas: ↑15 Aug 2025 11:3550-sena tuleb küll ja hiljem tuleb viljastamise abil.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2025 11:04
Kuule, hari ennast vähe! Sellest ei tule enam rasedust ega last, mis siis, et päevad käivad.
Minul on sugupuu väga korralikult välja ehitatud ja kui nüüd liikuda ajas tagasi sinna, kus aborte ei tehtud ja sünnitati nii palju kui torust tuli, siis polnud midagi ebatavalist sünnitada viimased lapsed 40+ ja suisa 45+ naisi leidub.
-
Külaline
40+ on täiesti reaalne, aga rasestumisvõime kahaneb iga aastaga drastiliselt. 41 või 45 on juba nagu öö ja päev. Siin oli juttu 50+ rasestujatest. Et igas suguvõsas on keegi vanast ajast, kes sünnitas 45 või 46, tähendabki ju seda, et see on üliharv juhus. Tänapäeval ei pruugigi seda enam juhtuda, sest naiste viljastumisvõime on kahanenud. Et nad paremad välja näevad, ei tähenda, et lapsi saadaks kauem, see on pigem vastupidi. Et mõni naistearst on oma 30 aastase karjääri jooksul näinud ühte 50+ rasestujat, ei tähenda, et seda juhtuks sageli. Aga siin muudkui mutid kiitlevad, et näe, olen 50+, päevad käivad, saaksin veel soovi korral lapse küll, kui ma tahaks. Tegelikult ei saa. Ma saan aru, et on väga raske seda mõtet omaks võtma, et ma pole enam võimeline rasestuma, aga võiks siiski rääkida reaalset juttu. Naistele lohutuseks võib öelda, et ei saa ka mehed eluaeg lapsi ja mida vanemaks, seda suurem on puudega lapse sünni tõenäosus. Yxikmehelgi läks ju nii, kuigi arvas, et täkk surmani. Meeste viljakus hakkab samamoodi kolmekümnendates kahanema ja 45+ tuleb järsk langus. 60 aastasel mehel on kuni 70 protsenti väiksem tõenäosus isaks saada kui 30 aastasel mehel, kui naine on näiteks samuti 30. Näiteks autismispektri häire tõenäosus on üle 50 aastaste isade puhul 4-6 korda suurem, samamoodi tõuseb lapsel skisofreenia, bipolaarse häire ja igasuguste kromosoomihäirete risk. Üks põhjus, miks praegu nii palju ATH-d, autismispektri häiret on, ongi see, et vanemate vanus on tõusnud.Guest kirjutas: ↑15 Aug 2025 17:18Sest 40+ vanuses rasestumise korral eelistatakse teha abort. Sa selle tabeliga tutvusid?Guest kirjutas: ↑15 Aug 2025 12:07Kas lugeda ei oska? Küll ja küll? Eestis sünnib 1-2 last aastas üle 45 aastastele emadele ja need on kõik kunstliku viljastamisega tehtud. Üle 50 aastased loomulikult sünnitanud emad on Wikipedias, neid on niivõrd vähe. Andmed on TAI kodulehel saadaval. Kunstlikku viljastamist lubatakse Eestis teha kuni 50 aastastele naistele, vamematele mitte ja siis peab kõik ise kinni maksma. Tõenäosus on ka kunstliku viljastamisega väga väike 45+ emaks saada.Guest kirjutas: ↑15 Aug 2025 11:35
50-sena tuleb küll ja hiljem tuleb viljastamise abil.
Minul on sugupuu väga korralikult välja ehitatud ja kui nüüd liikuda ajas tagasi sinna, kus aborte ei tehtud ja sünnitati nii palju kui torust tuli, siis polnud midagi ebatavalist sünnitada viimased lapsed 40+ ja suisa 45+ naisi leidub.
-
Külaline
Tegelikult on minu sõbrannade hulgas reaalselt kolm naist, kes viiekümne tuuris lapse saanud. Vähemalt ühel neist oli kindlasti tegu "tööõnnetusega." Aga ainult üks neist elab Eestis ja sünnitas Eestis, seega Eesti statistikas kajastub tõenäoliselt ainult tema.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2025 17:42Aga siin muudkui mutid kiitlevad, et näe, olen 50+, päevad käivad, saaksin veel soovi korral lapse küll, kui ma tahaks.
-
Külaline
Kindlasti. Viimastel aastatel pole ühtki 50+ loomulikul teel rasestujat Eestis sünnitanud. Ma arvan, et Reps ütleb ka, et oli loomulik rasestumine selle lapsega, kelle ta 2024. aasta lõpus sai, aga statistikas see ei kajastu. Ausalt öeldes valetavad selle koha pealt väga paljud ka kõige lähedasematele inimestele, et tegelikult oli ikkagi kunstlik viljastamine.Guest kirjutas: ↑15 Aug 2025 18:26Tegelikult on minu sõbrannade hulgas reaalselt kolm naist, kes viiekümne tuuris lapse saanud. Vähemalt ühel neist oli kindlasti tegu "tööõnnetusega." Aga ainult üks neist elab Eestis ja sünnitas Eestis, seega Eesti statistikas kajastub tõenäoliselt ainult tema.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2025 17:42Aga siin muudkui mutid kiitlevad, et näe, olen 50+, päevad käivad, saaksin veel soovi korral lapse küll, kui ma tahaks.
-
Külaline
A selle peale muidu pole tulnud, et enamus 50aastaseid ei tahagi enam rasestuda ja sünnitada ning seega isegi kui peaks juhtuma, võetakse meetmed tarvitusele?Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2025 17:42 Et mõni naistearst on oma 30 aastase karjääri jooksul näinud ühte 50+ rasestujat, ei tähenda, et seda juhtuks sageli.
-
Külaline
Olgem ausad! Käid ikka küll! Ja tihtipeale on meestele see justkui õigustuseks (nende ees, keda nad sebivad ja kõikidele teistele ka), et aga mu naine on ju rase. Täpselt nii juhtus ka minuga, kui üks onkel mind igatepidi piirama asus. Küsisin, et mis sa mind sebid. Sul on ju oma naine olemas. Selle peale mees vaat, et nuuksus: Aga ta on ju rase!Guest kirjutas: ↑15 Aug 2025 07:55 Ei käi ja see ei puutu üldse teemasse ka.
Ma omas mõttes: and so? Kuidas see saab takistuseks olla seksimisel ja rahulduse saamisel? Ja, mida per..t mina sellesse asjasse puutun?
Väga palju aastaid hiljem sain teada, et ka minu enda väga pikaajaline abikaasa oli mind petnud. Küsisin põhjust. Ja täpselt sama jutt - aga sa olid ju rase! Ma tahtsin sind hoida ebamugavustest. Rase peab ju ennast hoidma ometigi!
Mõistagi on pärast seda kõike on see "abikaasa" mu eks. Neli last ja 38 aastat kooselu/abielu. Kõik!
Vaata, kui nunnu! Tema tahtis mind hoida! Andsin talle vabaduse hoida nüüd keda tahes, aga ei! Tema ulub minu akna all, ja väidab, et pärast kõike seda, mida ta on mulle korraldanud, armastab ta ainult mind. Öök!
-
Külaline
Ohh, muidugi! Sa oled see sama, kes teise teemal kirjeldab, kuidas ta lahku minnes kingitusi ja siiraid tänusõnu jagab?Guest kirjutas: ↑15 Aug 2025 11:32 Mingid pillivad naised küll erutust ei tekita. Otsigu abi ja võtku end kokku. Hormoonide taha on ju hea pugeda-küll mingid PMS, päevad, rasedused jm. Huvitav, mul on need kõik asjad samamoodi, see ei tähenda, et ma teisi terroriseerin. Tuju on hea.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot], Triibu ja 1 külaline